Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φιλεναδες σαλονικιες χρειαζομαι την βοηθεια σας

Recommended Posts

κοριτσαρες επιτελους ανεβαινω σαλονικα και χρειαζομαι την βοηθεια σας ο ραφαηλ (ο γιος μου ) εχει εδω και ενα χρονο ατελειωτο βηχα σε συνδιασμο με την προωροτητα του τρεχαμε απο γιατρο σε γιατρο και οι δυο πνευμονολογοι που τον ειδαν δεν ειχαν σαφη απαντηση εκτος απο το να τον γεμισουν κορτικοειδη και επεισης ο ωριλα που τον ειδε μας ειπε για επεμβαση

θα ηθελα την βοηθεια σας στο αν ξερετε κανεναν καλο παιδοπνευμονολογο τωρα που θα ανεβω να τον δει και κανεναν καλο ωριλα

στειλτε μου πμ αν δεν θελετε να φανουν τα στοιχεια του γιατρου

σας ευχαριστω κοριτσαρες και ελπιζω να σας δω και απο κοντα στην συναντηση

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

EXΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ Ο ΤΣΑΝΑΚΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

Να συμπληρώσω ότι μαζί με τον Τσανάκα στο Ιπποκράτειο είναι και ο Κυρβασίλης (εμείς είχαμε πάει σ'αυτόν για την μεγάλη μας), ο οποίος πριν από 3 χρόνια που πήγαμε εμείς δεχόταν στο Ωραιόκαστρο, αλλά δεν μπορούσε -τότε τουλάχιστον- να κόψει αποδείξεις. Αν χρειαστείς έχω τηλέφωνο και διεύθυνσή του να σου δώσω.

ωριλα εχω.γιαννης ναιδενης 2310284792.ειδικα εμενα με ειχε αναλλαβει απο μηνων γιατι ειχα ωτιτιδες και αμυγδαλες μεχρι που τα εβγαλα και ησυχασα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

φιλεναδες σας ευχαριστω απο καρδιας με συγκινησατε με το ενδιαφερον σας εχω λαλλησει με τους γιατρους ο ενας ετσι ο αλλος αλλιως τον κανανε πειραματοζωο τον μικρο και τον εχουν τιγκαρει στην κορτιζονη και στην αντιβιωση

σας ευχαριστω και παλι και ελπιζω να σας δω απο κοντα στην συναντηση ισως γιατι ανεβαινω στις 8 θεσσαλονικη

EXΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ Ο ΤΣΑΝΑΚΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ
Τσανακας ειναι κορυφη!Για ΩΡΛ να πας στον ΜΕΓΑ!

Διαφημίσεις

Μικρό ξανθό παιδοπνευμονολογος ο ΤΣΑΝΑΚΑΣ και ωρλ ΜΕΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, το θεμα ειναι αν θα βρεις ραντεβου για εκεινες της ημερομηνιες γιατι και στους 2 γινεται πανικος.Θα πεις οτι ερχεσαι απο εκτος κτλ.

Στον ΤΣΑΝΑΚΑ ειχα παει και'γω.

rQGhp3.png

Μικρό ξανθό παιδοπνευμονολογος ο ΤΣΑΝΑΚΑΣ και ωρλ ΜΕΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, το θεμα ειναι αν θα βρεις ραντεβου για εκεινες της ημερομηνιες γιατι και στους 2 γινεται πανικος.Θα πεις οτι ερχεσαι απο εκτος κτλ.

Στον ΤΣΑΝΑΚΑ ειχα παει και'γω.

Ειναι και αυτο.......!!!!!!Ε.... πιστευω θα την εξυπηρετησουν αν τους πει οτι ειναι εκτος!!!

φιλεναδες σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση αλλα με λαλλησε η γριππη με τσακισε λεμε και λυπει και ο συζυξ εις τας γερμανιας και εχω και ραφαηλ μονη σαν λεμονι

ευχαριστω παρα παρα πολυ ολες σας για το ενδιαφερον σας θα τηλ αυριο τσανακα και μεγα και θα σας πω νεοτερα φιλακια και ελπιζω και απο κοντα επανω

υγ ευχαριστω πολυ πολυ και τις φιλεναδες που μου στειλανε πμ

Διαφημίσεις

Νάντια και μενα για εγχειρηση μου ειπαν εδω στην πατρα αλλα ειναι μονο 2 χρονων και θελω και δευτερη γνωμη και απο πνευμονολογο για το κατωτερο αναπνευστικο του

σας ευχαριστω ολες

Κοριτσάκια αυτό που ξερω εγω από τον δικο μου παιδίατρο ειναι οτι δεν συζηταμε για εγχειριση μέχρι τα 5 γιατί υπαρχει μεγαλη περιπτωση να αφομιωθούν απο τον οργανισμό.

rQGhp3.png

Αυτο που λεει η Νταλια μου το ειπε και εμενα μια γιατρος σε δημοσιο νοσοκομειο...............

Αλλα σε οσους αλλους επισκεφτηκα ιδιωτες γιατρους και μεγαλα ονοματα της θεσσαλονικης μου ειπαν κατευθειαν εγχειρηση χωρις καν να κανουν μια ακτινογραφια στο παιδι να δουν αν πραγματικα εχει κρεατακια ή οχι........

Τι να πω ρε κοριτσια τοσο επορευματοποιηση?????????

αστα φιλενας ενα θα σου πω πηγαμε σε δυο πνευμονολογους και εναν ωριλα στην πατρα μας φορτωσαν κορτιζονουχα δυο μηνες ο δε ωριλα μας ειπε με την μια εγχειρηση και την καρτα του ανα χειρας και ο δευτερος πνευμονολογος που μας μειωσε την κορτιζονη ολιγον και μας εβαλε να κανουμε διαφορες εξετασεις αιματος και ακτινα και διαφορα αλλα στο τελος αφου τα καναμε τον πηρα τηλ και μου ειπε οτι δεν εχει χρονο να τον δει θα τον δει σε δυο μηνες και ως τοτε??? λεω εγω θα του δινω κορτιζονη??? ναι ναι ηταν η απαντηση συγνωμη αλλα δεν εχω χρονο

καταλαβαινεις γιατι πραγμα μιλαμε ????? αστα βραστα

Κορίτσια καλημέρα σε όλες. Εμείς πήγαμε τον μικρό μας στον Καραμάνο που ανήκει στην ομάδα του Μέγα. Προσπαθήσαμε να το πολεμήσουμε με αντιβιώσεις, αλλά μετά από 3 μήνες και 6 συνεχόμενες αντιβιώσεις κι εγώ αρνήθηκα να δώσω άλλα φάρμακα στο γιό, που ήταν 2 χρονών αλλά και ο γιατρός μας είπε ότι θα χρειαστεί χειρουργείο. Η αλήθεια είναι ότι στην οικογένεια υπάρχει κληρονομικότητα, οι περισσότεροι από μας βγάζουν τις αμυγδαλές και τα κρεατάκια. Μετά από εξετάσεις αίματος και ακτινογραφίες αποδείχτηκε ότι έπρεπε να βγουν. Την εγχείρηση την έκανε μόλις έκλεισε τα δυο, κατόπιν συνεννόησης με την παιδίατρό του φυσικά. Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένη και από το γιατρό, γιατί δεν μας είπε με το καλημέρα για εγχείρηση αλλά και από τη μετέπειτα πορεία του μικρού. Τώρα πια έχει όρεξη, τρώει τα πάντα και η ανάπτυξή του έκανε άλματα. Και φυσικά δεν αρρωσταίνει τόσο συχνά κι όταν αρρωσταίνει το ξεπερνάει γρήγορα. Αυτή είναι η προσωπική μου πείρα και την καταθέτω, γιατί στη θέση σας είχα βρεθεί κι εγώ πέρσι τα Χριστούγεννα όταν δεν ήξερα τι να κάνω και ποιον να εμπιστευθώ. Απλώς ήθελα να βοηθήσω το μικρό μου! Οταν βγήκε ο γιατρός από το χειρουργείο μας είπε ότι είχε αμυγδαλές 15χρόνου με πάρα πολύ πύον.

thessalonikia, εύχομαι να κάνεις το καλύτερο για τον μικρό σου και περαστικά.

c4a750929b.png

c766766ee0.png

Σαλονικιά μου είχα 1 πολύ καλό, μα πολύ καλό ΠαιδοΩΡΛ ,ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ λέγεται που ήταν στο ΙΚΑ Σταυρούπολης (μου τον συστησε 1 φίλη μου που μένει εκεί) και πήγαινα την μικρή μου όταν μπούκωνε και είχε βήχα.

Φέτος πήγα πάλι να τον επισκεφτώ προλληπτικά γιατί έχει κληρονομική αλεργική ρινίτιδα η μικρή, και μου είπαν πως έχει διοριστεί στο ΘΕΙΑΓΕΝΕΙΟ Νοσοκομείο στην ΩΡΛ κλινική. Ρώτησα αν έχει εξωτερικό ιατρείο και μου΄παν πως όσοι είναι στο Θειαγένειο δεν έχουν άδεια για εξωτερικό ιατρείο.Όμως μπορείς να κλείσεις ραντεβού στο Θειαγένειο,  πάρε τις πληροφορίες τηλ. καταλόγου να σου δώσουν το τηλ της ΩΡΛ κλινικής και ζήτα τον.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, επίσης είναι καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο!!!!

Μού'πε 1 σωρό συμβουλές για την μικρή που ο παιδιατρός μου δεν μου είπε καν, όπως ότι να πάρουμε υγραντήρα και να τον βάζουμε  όποτε έχουμε ανοιχτά τα καλλοριφέρ το βράδυ και όποτε ανάβουμε το τζάκι γιατί ξερένεται η ατμόσφαιρα!

Είναι κατά των φαρμάκων μόνο εάν χρειάζονται οπωσδήποτε.Φέτος δεν μου αρρώστησε η μικρή καθόλου.Και εγώ και ο άνδρας μου που τον έχει επισκευτεί μείναμε πάρα πολύ ικανοποιημένοι.

Πρώτη φορά που βρήκαμε έναν καλό γιατρο επιτέλους, έχω να λέω γι'αυτόν.

Ελπίζω να σε βολέψει και πάνω απ'όλα να γίνει καλά το γιαβρούδι σου. (Ξέρεις αυτά είναι Σαλονικιώτικα)

Στείλε μας να μας πεις πως πάει.

Υ.Γ. Κόψε τις κορτιζόνες απ'το μωρό, φέρνουν απώλεια μνήμης η μακροχρόνια χρήση τους, έχω διαβάσει διπλωματική και ξέρω.

433965qzur0la2nd.gif

mor@ki_K και sweetie σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες και συμβουλες σας αισιως ανεβαινω αυριο σαλονικα και θα δω τι θα κανω με τον μικρο ο οποιος παλι αρχισε να εχει κρισεις βηχα ωττιτιδες κτλ σαν να μην πηρε ποτε αντιβιωσεις και κορτιζονη οποτε πρεπει αμεσσα να βρεθει λυση

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...