Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γάλα σκόνη + γάλα φρέσκο

Recommended Posts

Μέχρι χθες ,τρόπος του λέγειν χθες, οι κόρες μου έπιναν μόνο αγελαδινό το κατσικίσιο ούτε κατά διάνοια ποτέ. εδώ και ένα μικρό διάστημα κατά τύχη πήραμε κατσικίσιο Κατά λάθος Δηλαδή, και από τότε πίνουν μόνο κατσικίσιο που δεν το πίνει κανένας άλλος μέσα στο σπίτι. Εμένα προσωπικά μου Βρωμάει.Και όμως πίνουν κατσικίσιο και λέω Αφού το πίνουν μία χαρά και πλέον τους δίνω και γιαούρτια με κατσικισιο...

μεγάλα παιδιά πια δεν μιλάμε για μωρά. ... 

Αλλά εντάξει τα δικά μου τα παιδιά είναι αστέρια σε αυτά...τρώνε όσπρια λαχανικά φρούτα ξηρούς καρπούς βιολογικά ότι τους δώσω θα το φάνε... Ναι.. η μεγάλη μου δε η κόρη Όταν είναι να φάει γλυκό δεν θα το φάει όλο και μετά από λίγο θα σου πει δεν είναι και πολύ υγιεινό Οπότε καλύτερα να σταματήσω να μη φάω παραπάνω............ 

Δεν ξέρω γιατί βγήκαν έτσι ....εγώ νομίζω επειδή δεν τα έχω πιεσει ποτέ και πάντα τους εξηγούσα....Τι να πω και εγώ δεν ξέρω μάλλον αυτό φταίει... 

Μία φάση Πέρασε η κόρη μου με τα πατατάκια επεμενε να τρώει πατατάκια όπου και όποτε πηγαίναμε κάπου και με είχε θυμώσει τόσο πολύ αυτή η κατάσταση που σταμάτησα να βάζω όρια. έλεγα Θες πατατάκια φάε όλο το περίπτερο ! το Κάνε μία δύο τρεις πέντε δέκα μέχρι που τα σιχάθηκε και πλέον δεν τα έχει βάλει στο στόμα της .Είχα κουραστεί να μαλώνω και να επιμένω και να υποφέρω Οπότε το είχα αφήσει να δω μέχρι πού μπορεί να φτάσει.τελικά από μόνη της σιχάθηκε και σταμάτησε. αυτό ήταν μία φάση περίπου ενός μήνα όποτε βγαίναμε έξω. Δεν λέω πως είναι σωστό αυτό που έκανα δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα σε κάποια άλλη περίπτωση αλλά πραγματικά είχα απηυδήσει με τα πατατάκια! 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...