Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θετικο τεστ εγκυμοσυνης με συμπτωματα περιοδου

pita1989

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες!! Θελω τη βοηθεια σας με βαση την εμπειρια σας..

Σημερα,25η μερα του κυκλου μου(με κυκλο 26 ημερων) εκανα τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε αχνο θετικο. Απο την 21η μερα του κυκλου μου εχω καφεκοκκινες εκκρισεις,οχι πολυ αλλα ολες τις μερες μεχρι και σημερα οπου ειναι λιγο περισσοτερες.Εκτος αυτου σημερα απο το απογευμα και μετα εχω ελαφρυες κραμπες στην κοιλια και στη μεση οπως οταν περιμενω περιοδο ομως οσο ειμαι ξαπλωμενημου περνανε κατι το οποιο επισης μου φαινεται περιεργο.

Εχω αγχωθει καθως εχω δικερο μητρα με μεγαλους ομως χωρους απ οτι μου εχει πει ο γιατρος μου και φοβαμαι μηπως κατι δεν παει καλα...

Ωστοσο η θετικη γραμμη του τεστ ηταν μεν αχνη αλλα ευδιακριτη..δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει..ειχε καμια παρομοια εμπειρια στην αρχη της εγκυμοσυνης της?

Θα με βοηθουσε πολυ καποια απαντηση καθως ο γιατρος μου λειπει και θα παω να με δει τη Δευτερα.

Σας ευχαριστω παρα πολυ.

Επεξεργάστηκαν by pita1989

Διαφημίσεις

Κ γω στην αρχη της πρωτης μου εγκυμοσυνης ειχα δυο φορες καφε κ αρκετους κ εντονους πονους περιοδου.αφου εκανα χοριακη με πολλες μερες καθυστερηση κ πηγα κ ειδα ενδομητριο σακο,γτ η χοριακη ηταν χιλιαδες,η γιατδος μου ειπε απολυτη ξεκουραστη κ προγεστερονη.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη οποτε θα σου προτεινα να κανεις χοριακη αυριο κναξαναεπικοινωνησεις με το γιατρο σου μηπως σου δωσει κ σενα προγεστερονη

πρίν από 14 λεπτά , vicky86 είπε:

Κ γω στην αρχη της πρωτης μου εγκυμοσυνης ειχα δυο φορες καφε κ αρκετους κ εντονους πονους περιοδου.αφου εκανα χοριακη με πολλες μερες καθυστερηση κ πηγα κ ειδα ενδομητριο σακο,γτ η χοριακη ηταν χιλιαδες,η γιατδος μου ειπε απολυτη ξεκουραστη κ προγεστερονη.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη οποτε θα σου προτεινα να κανεις χοριακη αυριο κναξαναεπικοινωνησεις με το γιατρο σου μηπως σου δωσει κ σενα προγεστερονη

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση! Αυτο εχω κατα νου,να κανω μια χοριακη αυριο να δω τι γινεται..περισσοτερη εντυπωση μου εχει κανει το αιμα που βλεπω..οι πονοι μου περασαν τελειως απ τη στιγμη που ξαπλωσα ομως τις τελευταιες ωρες βλεπω ανοιχτοχρωμο αιμα(οχι στο σερβιετακι,μονο στην ουρηση)..και παλι σε ευχαριστω για την απαντηση! ☺

2 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Μπορεί να είναι όλα φυσιολογικα ή μία βιοχημική εγκυμοσύνη μιας και ειναι πολύ νωρίς. Υπομονή.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση..το σκεφτηκα για βιοχημικη γι αυτο προσπαθω να ειμαι συγκρατημενη..

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω κ παλι για της απαντησεις σας..τελικα απ οτι φαινεται ηρθε η περιοδος..απ την ωρα που ξυπνησα εχω αιμα (ζω στο εξωτερικο κ εδω ειναι ηδη μεσημερι)..δεν εχω την κλασσικη ροη της πρωτης μερας ουτε κραμπες αλλα απ οτι βλεπω ερχεται κανονικα..απογοητευθηκα πολυ,ηταν η πρωτη φορα που πηρα ενα θετικο τεστ στα χερια μου εστω κ αχνο κ το πιστεψα..μαλλον κατι πηγε να γινει αλλα δεν προχωρησε..ελπιζω τον επομενο μηνα να ειμαι πιο τυχερη..

Επεξεργάστηκαν by pita1989

2 ώρες πρίν, pita1989 είπε:

Κοριτσια σας ευχαριστω κ παλι για της απαντησεις σας..τελικα απ οτι φαινεται ηρθε η περιοδος..απ την ωρα που ξυπνησα εχω αιμα (ζω στο εξωτερικο κ εδω ειναι ηδη μεσημερι)..δεν εχω την κλασσικη ροη της πρωτης μερας ουτε κραμπες αλλα απ οτι βλεπω ερχεται κανονικα..απογοητευθηκα πολυ,ηταν η πρωτη φορα που πηρα ενα θετικο τεστ στα χερια μου εστω κ αχνο κ το πιστεψα..μαλλον κατι πηγε να γινει αλλα δεν προχωρησε..ελπιζω τον επομενο μηνα να ειμαι πιο τυχερη..

Παρόλα αυτά, πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου.

4 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Παρόλα αυτά, πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου.

Μιλησα ηδη μαζι του..μου ειπε οτι ισως ειναι μια ανωμαλια του κυκλου μου κ να παω απο Δευτερα να με δει..αλλα μου ειπε να μην ανησυχω..τι να πω,τα περιεργα της φυσης!

Καλησπέρα..θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι την προηγούμενη φορά που ήταν να μου έρθει η περίοδος είδα την πρώτη μέρα ροζ μετά τίποτα τη δεύτερη  καφέ την 3μέρα  ήρθε η περιοδος περίοδο αλλά όχι όπως κάθε φορά 3 μέρες μου κράτησε αλλά όχι εντελώς κόκκινο ροζ ..εγω συνήθως έχω κύκλο από 25 μέχρι και 29 και περιμεν α να μου έρθει και τίποτα ήρθε 31ημερα αλλά 3 μέρες καθυστέρηση μέχρι και Μέχρι τώρα νιώθω φούσκωμα δεν μπορώ να δεχθώ παντελόνια μου μυριζουνε διάφορα τρώω γλυκά και μου έρχεται αναγούλα δεν μπορώ να κοιμηθώ τη νύχτα ξυπνάω για τουαλέτα νιώθω κάτι ενοχλήσεις στη μέση και στον αφαλό μου ..μπορει να είμαι έγκυος;  με τον αρραβωνιαστικο μου κάνουμε χωρίς προφύλαξη.. 

On 7/9/2017 at 3:03 ΜΜ, annaloulou είπε:

Καλησπέρα..θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι την προηγούμενη φορά που ήταν να μου έρθει η περίοδος είδα την πρώτη μέρα ροζ μετά τίποτα τη δεύτερη  καφέ την 3μέρα  ήρθε η περιοδος περίοδο αλλά όχι όπως κάθε φορά 3 μέρες μου κράτησε αλλά όχι εντελώς κόκκινο ροζ ..εγω συνήθως έχω κύκλο από 25 μέχρι και 29 και περιμεν α να μου έρθει και τίποτα ήρθε 31ημερα αλλά 3 μέρες καθυστέρηση μέχρι και Μέχρι τώρα νιώθω φούσκωμα δεν μπορώ να δεχθώ παντελόνια μου μυριζουνε διάφορα τρώω γλυκά και μου έρχεται αναγούλα δεν μπορώ να κοιμηθώ τη νύχτα ξυπνάω για τουαλέτα νιώθω κάτι ενοχλήσεις στη μέση και στον αφαλό μου ..μπορει να είμαι έγκυος;  με τον αρραβωνιαστικο μου κάνουμε χωρίς προφύλαξη.. 

Δεν είναι απίθανο κατά τη γνώμη μου. Πότε ήταν η τελευταία σου περίοδος; με γιατρό έχεις μιλήσει;;

Διαφημίσεις

Όχι ούτε σε γιατρό, Θέλω τώρα το Σάββατο η την Παρασκευή να πάρω το τεστ να δω..μου ήρθε περιοδος περιόδους την 31μερα του κύκλου που Εγώ έχω συνήθως 25-29 Και μου ήρθε τώρα αλλά βέβαια της 2 τελευταίες φορές δεν είναι όπως την ήξερα θα έλεγα όχι τόσο ζωηρό κόκκινο προς το ροζ ..δε ξέρω είναι και το άγχος μου θα πάρω πρώτα ένα τεστ να δω το θέμα είναι ότι τώρα τελευταία τον ενα μήνα αυτόν έχω πολλά συμπτώματά ειδικά αυτές τις μέρες Μόλις φάω γλυκό μου έρχεται να το βγάλω προχθές πήγα σε γάμο Μόλις εφαγ α λίγο τούρτα πήγα τουαλέτα να τη βγάλω μου μυρίζουν πολλά.. .

On 6/9/2017 at 2:06 ΜΜ, pita1989 είπε:

Μιλησα ηδη μαζι του..μου ειπε οτι ισως ειναι μια ανωμαλια του κυκλου μου κ να παω απο Δευτερα να με δει..αλλα μου ειπε να μην ανησυχω..τι να πω,τα περιεργα της φυσης!

Πώς είσαι;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...