Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μια ιστορια ΔΥΝΑΜΗΣ και ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!!!


Recommended Posts

Καλησπερα!!!

Γραφω στην συγκεκριμενη ενοτητα και θα καταλαβετε στην πορεια το γιατι. Ισως το κειμενο μου να μην εχει σχεση με θεματα οικογενειας, μητροτητας, παιδιων κτλ, αλλα μιας και εχω γραψει ηδη παλιοτερα εδω καποια πραγματα, θεωρω πως ταιριαζει να γραψω ακομα καποια πραγματακια που θελω, μιας κ μεσα απο εδω εχω βοηθηθει απο καποια ατομα και θελω με αυτα που θα γραψω να περασω ενα δυνατο και αισιοδοξο μηνυμα σε οσους με διαβασουν!


Πριν 3 χρονια γραφτηκα στο συγκεκριμενο φορουμ ψαχνοντας πληροφοριες για επεμβαση σκολιωσης, μιας και τοτε πονουσα πολυ και σκεφτομουν σοβαρα την επεμβαση. Στη συνεχεια, αφου μιλησα με ατομα που εχουν κανει επεμβαση σκολιωσης και αφου το εψαξα πολυ μονη μου και οντας ενηλικη και συνειδητοποιημενη για την αποφαση μου, χωρις φοβο και εχοντας αποθεματα υπομονης, προχωρησα στη σπονδυλοδεσια. Το πρωτο μετεγχειρητικο διαστημα ηταν πολυ δυσκολο, μιας και υπηρχε παρα πολυς πονος και δυσκολια κινησης. Στο 6μηνο πανω ημουν καλα. Στο σημειο αυτο να πω πως δεν προτεινω την επεμβαση ως λυση της σκολιωσης για ολους, απλα εμενα με βοηθησε. Αν καποιος που αντιμετωπιζει αναλογο θεμα, θελει καποιον να μιλησει, μπορει να μου στειλει μηνυμα :)

 

Στη συνεχεια, παλι ψαχνοντας και συζητωντας και με ατομα απο εδω, σκεφτομουν αν θα δωσω πανελληνιες ή θα παω σε ιεκ. Πηγα σε ενα ιεκ αλλα σε λιγο καιρο το παρατησα. Οι λογοι ηταν οτι το συγκεκριμενο αντικειμενο ηταν ιδιαιτερως απαιτητικο και εγω δεν ειχα καν κλεισει χρονο απο την επεμβαση, και καποια γεγονοτα που εγιναν εκει απο την πλευρα μιας καθηγητριας εκει κυριως και καποιων ατομων, οι οποιοι δεν μου φερθηκαν σωστα και οταν ζητησα και ξαναζητησα απο την καθηγητρια το λογο που με απεκλεισε απο καποιες ομαδες και δραστηριοτητες, δεν μου τον ειπε ποτε, ουσιαστικα περιθωριοποιωντας με χωρις ποτε να παρω μια εξηγηση αν εφταιξα καπου και τι εκανα λαθος.. Ετσι αναγκαστικα διεκοψα την φοιτηση μου εκει. Ομως δεν κρατω κακια γιατι ειληκρηνα αν δεν σταματουσα, ισως να μην ειχα την μετεπειτα εξελιξη που ειχα στη ζωη μου. Ουδεν κακον αμιγες καλου.  :) Ολα για καποιο λογο γινονται, κι ας στην αρχη να μην τον ξερουμε ή να μην τον κατανοουμε :)

 

Φευγοντας απο εκει, δουλεψα επειτα σε ενα προγραμμα voucher και μετα για 3 μηνες σε μια  δουλεια ως υπαλληλος γραφειου. Παραλληλα αποφασισα οτι οι πανελληνιες πλεον ειναι μονοδρομος για την εισαγωγη μου σε πανεπιστημιο, ενα απωθημενο που το ειχα χρονια ολοκληρα, τα εβαλα κατω, τα ζυγισα, πεισμωσα πολυ και αποφασισα να κανω κατι σοβαρα και να προσπαθησω για το καλυτερο που μπορω να κανω. Περσυ τετοια εποχη περιπου ξεκινησα εντατικο διαβασμα και εκανα μαθηματα, μια ολοκληρη χρονια διαβασμα, πιεση και προσπαθεια, αλλα αξιζε μιας και το αποτελεσμα με αποζημιωσε! Εβγαλα 17 χιλιαδες και περασα στην πρωτη μου επιλογη, την σχολη που ηθελα και που μου ταιριαζει στο χαρακτηρα μου. Φυσικα εχοντας την αμεριστη στηριξη της οικογενειας μου. Και τωρα ενα χρονο μετα, ειμαι φοιτητρια Ειδικης Αγωγης! :) Αν μπορω και στο μελλον να βοηθησω καποιον γονιο που εχει το παιδι του καποιο θεμα, ας μου στειλει και με μεγαλη μου χαρα ο,τι γνωριζω να βοηθησω κ ο,τι δεν γνωριζω, να ρωτησω και να το ψαξω!

 

Που θελω να καταληξω με ολα αυτα.. Δεν τα λεω για να αυτοπροβληθω και να το παιξω σπουδαια. Δεν κατεκτησα και το Εβερεστ, αλλα αυτα που κατεκτησα για μενα ειναι πολυ σημαντικα, δεδομενου οτι εδωσα πανελληνιες εξετασεις στα 24 μου, πετυχα, και εχοντας και καποιες δυσκολιες συν το θεμα με την μεση-πλατη που ευτυχως ξεπερασα.. Αφου μπορεσα εγω, που μου φαινοταν αδυνατο, μπορει ο καθενας. Βλεπω ατομα που ρωτανε να δωσουν πανελληνιες ή να πανε σε ιεκ κτλ.. Ο,τι και να κανεις, θα ζοριστεις. Τιποτα δεν ερχεται μονο του. Αλλα ναι, αν θες να δωσεις πανελληνιες στα 24 σου και στα 34 σου και θες να ακολουθησεις αυτο που παντα ονειρευεσαι, να το κανεις!! Και να ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ στη ζωη σου και να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ, να το κανεις αυτο που θελεις και να μην φοβασαι τιποτα. Ποτε ποτε μα ποτε δεν ειναι αργα!! Να ρισκαρεις και να προσπαθησεις. Και οταν κανεις κατι καλο, η ζωη μονο καλο θα σου επιστρεψει. Ο ανθρωπος εχει απεριοριστες δυνατοτητες. μενει μονο να ανακαλυψεις τα ορια σου. Και μετα δεν σε σταματαει τιποτα :)

Αυτα ειχα να πω και πολλα ειπα. Και ενα ατομο να επηρεασω, ειναι πολυ σημαντικο για μενα!!

 

Καλη συνεχειαααα :):cool:

(citronακι και kerasaki ευχαριστω για ολα. Με την πρωτη ευκαιρια θα λαβετε μηνυμα!)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Είσαι φοβερή! Συγκινητικό το μήνυμά σου και σίγουρα θα βοηθήσει και άλλους! Συγχαρητήρια για την δύναμή κ την επιμονή σου. 

Η μητέρα μου είναι μεγάλη και ίσως χρειαστεί σπονδυλοδεσία κ το φοβόμαστε. η μέση της έχει γίνει S... 

(γράψε εδώ αν μπορείς σε ποιούς γιατρούς πήγες κ πόσο καιρό πήγε η αποθεραπεία..;; )

 

Έχεις μια ζωή μπροστά σου τώρα, κ χαρά για μάθηση. Τυχερά τα παιδιά που θα σε έχουν δασκάλα! 

 

Link to comment
Share on other sites

Belleblue σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! :)

Την σπονδυλοδεσια την εκανα στο νοσοκομειο Παπανικολαου της Θεσσαλονικης πριν 2μιση χρονια περιπου. Με χειρουργησε ο κυριος Χριστοδουλου. το ιατρειο του ειναι κοντα στην Καμαρα. Ειχα επισκεφτει κι αλλους γιατρους κ κατεληξα εκει. Η αποθεραπεια μου πηρε 6 μηνες. Στον χρονο πανω ημουν εντελως καλα. Πλεον κανω τα παντα χωρις καποιο περιορισμο κ χωρις να ποναω. Καλη δυναμη για τη μαμα σου κ ο,τι χρειαστεις να ρωτησεις, μη διστασεις :)

Επεξεργάστηκαν by Morticia007
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...