Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΝΤΣΑΚΛΗΣ)

Recommended Posts

Λοιπον,τον ειδα τελικα και ειναι οπως τα ειπε το kollibri.Ειναι οντως καταπληκτικος γιατρος και πολυ ευγενικος.Σου εμπνεει εμπιστοσυνη.Και οι βοηθοι του ειναι πολυ καλες γιατροι και το ιδιο ευγενικες!Ευχαριστω για τις πληροφοριες,κοριτσια.Οποια κοπελα θελει να με ρωτησει κατι για τον κ.Αντσακλη (και γνωριζω να της πω),να μου στειλει πμ.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

• 8 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας.ειμαι στον 4ο μήνα και σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό και να βρω κάποιον που είναι σε δημόσιο μαιευτήριο.  Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία τοκετού με τον συγκεκριμένο γιατρό να μου πει εντυπώσεις και πληροφορίες. Παρακαλώ οποία κοπέλα μπορεί να μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ. 

On 11/6/2018 at 10:32 ΠΜ, Vikisam είπε:

Καλημέρα σας.ειμαι στον 4ο μήνα και σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό και να βρω κάποιον που είναι σε δημόσιο μαιευτήριο.  Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία τοκετού με τον συγκεκριμένο γιατρό να μου πει εντυπώσεις και πληροφορίες. Παρακαλώ οποία κοπέλα μπορεί να μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ. 

Εχω κακή εμπειρία. Τον επισκέφτηκα σε πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, μου είπε ότι δεν μπορούμε να τα πούμε στο νοσοκομείο, αλλά στο ιατρείο, χρέωσε ένα αναμενόμενα πολύ μεγάλο ποσό και λέγοντας μου ότι θα χάσω το παιδί αν δεν μπω την επόμενη κιόλας, στις 31 βδομάδες αν θυμάμαι καλά, για καισαρική, που φυσικά θα αναλάμβανε ο ίδιος με το αζημείωτο. Την άλλη μέρα πήγα στα τακτικά ιατρεία στο Έλενα, βρήκα έναν εξαίσιο γιατρό, με καθησύχασε και γέννησα ένα μήνα αργότερα, που όπως καταλαβαίνεις έκανε τεράστια διαφορά. Και χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα, ούτε επισκέψεις από ιδιωτικά ιατρεία, ούτε τίποτα για την επέμβαση.

Διαφημίσεις

1 hour ago, katsif είπε:

Γειά σου!

Εγώ γέννησα πριν μια εβδομάδα με τον γιατρο και έμεινα ευχαριστημένη. Γέννησα φυσιολογικά 38 και 6. 

Δεν χάνεις τίποτα να τον δεις

Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες. Να χαίρεσαι το μωράκι σου!!! Να σου  ζήσει 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...