Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΑΣΩ

emanuela

Recommended Posts

Τωρα ειδα οτι εχουμε μια βδομαδα διαφορα και γενναω κι εγω στο Ιασω.Ποιο γιατρο εχεις?

Παντως αν μαθεις για τιμες δωματιων πες μου να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 319
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω το Σταθοπουλο,εσυ?σε λιγο καιρο θα μαθω και θα σου πω επειδη ξεκινησα για 4 κλινο αλλα με τοσα που ακουω και με μενα που ειμαι και λιγο ντροπαλη δυσκολη κτλπ και παρολο που δεν εχω και τα χρηματα αποφασισα σε μονοκλινο μονο και μονο να μην ενοχλησω εγω καποιες η ενοχλουμε εγω απο κατι και δεν μπορω να μιλησω και πιεστω,..και φυσικα να εχω παρεα καποιον δικο μου τον αντρα μου η την μανα μου!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Έχω το Μπίκο. Τι να σου πω,εγω για 4κλινο-6κλινο σκεφτομαι.Ειναι πολλα τα λεφτα και δεν αξιζει για 3-4 μερες. Μου ειπαν οτι ειναι ετσι κι αλλιως πολυ καλαθα και τα μεγαλα δωματια εχουν παραβαν και 2 wc οποτε..

ναι εξακλινο η τετρακλινο εχει 2 τουαλετες το ξερω και φυσικα ειναι καλα αν εσυ εισα οκ και δεν εχεις προβλημα,εγω ομως επειδη δεν ξερω πως θα ειμαι μπορει να κλαιω,μπορει να ροχαλιζω μπορει να ντρεπομαι αν ειναι συγγενεις αλλων διπλα μπορει πολλα αλλα μπορει και τιποτα απο ολα αυτα που λεω να μην γινει...οσο για το παραβαν ακουσα απο δω οτι πλεον δεν το βαζουν ξερω εγω οτι θες ακους τελικα,θα παρω τηλεφωνο παντως μετα την β επιπεδου και θα μαθω.εγω απλα θελω να επιβεβαιωσω για το ατομο αν μενει στο μονοκλινο τιποτα αλλο γιατι αν δεν αφηνουν ουτε σε μονοκλινο τοτε ειναι που δεν αξιζει το χρηματικο ποσο οντως!

κοιτα να δεις, τωρα που το ειπες, τι ζωον που ειμαι?Αυριο το πρωι παω στο Ιασω για β επιπεδου οποτε θα κοιταξω να ζητησω τιμοκαταλογο και θα ρωτησω και αυτο που θες για το μονοκλινο και θα σου πω.

Διαφημίσεις

βασικα να μα8ω αυτο πιο πολυ θελω σχετικα αν οντως επιτρεπεται η διαμονη ενος ατομου στα μονοκλινα ενταξει τωρα για τιμη οσο και αν ειναι γνωμη δεν αλλαζω τωρα εκτος σου ειπα αν δεν αφηνουν αλλο ατομο ουτε στο μονοκλινο!!τοτε θα παω σε δυκλινο!ποτε ειναι εσενα πητ σου εχει ο γιατρος σου?

κοριτσακι η αγορακι εχεις?εγω κοριτσι κοιτα εμενα με εχει 5 αυγουστου τωρα η θα το παρω ολο το μηνα κτλπ η μπορει και να μην φαω ολο το μηνα μου ξερω γω δεν ξερω μακαρι να ξεραμε τι καλα που θα ηταν !μονο εμεις μιλαμε τελικα εδω που δεν ξερουμε κιολας αυτο που ρωτησα τελικα!Να σου πω παρε το μσν μου [email protected] :wink:

Τον Οκτώβριο που γεννησα σε μονοκλινο, φερνανε στον αντρα μου καθε ημερα καθαρα δικα του σεντονια και μαξιλαρι για τον καναπε. Επισης μπορουσε να παραγγειλει και δικο του φαγητο απο το μενου. Μαλιστα οι μαιες μπαινανε τα βραδια ξυθυριστα για να μην τον ξυπνησουν. Οποτε ναι, σιγουρα - σιγουροτατα επιτρεπεται.

Για εμενα ηταν ο βασικος λογος που το επελεξα γιατι αν και το κοστος ηταν τσουχτεροτατο, προτιμησα να τα στερηθω απο αλλου και να ειμαι με τον αντρα μου και το παιδι μου συνεχεια.

δοξα το θεο μαθαμε μια εμπειρια οντως οτι μενει ατομο στο μονοκλινο οκ!ευχαριστουμε citron ελπιζω να μην αλλαξει κατι απο τοτε οταν θα παρω τηλεφωνο.Και εγω θελω να εχω πολυ δικο μου ατομο τις μερες εκεινες,δεν ξερω μαλλον ειμαι ανασφαλης ξερω γω ,μπορει μετα απο χρονο να μετανιοωσω τα χρηματα που θα δωσω αλλα αυτο νιοωθω να κανω τωρα και αυτο θα κανω!

Διαφημίσεις

Αυριο ελπιζω να μαθω αν ειναι αγορι η κοριτσι. Στην αυχενικη μου ειχαν παει μαλλον αγορι αλλα τοτε ειχα και αλλο γιατρο.Στους 2 τελευταιους υπερηχους μ'εχει σκασει.Η θα παρακουνιεται και δε μπορει ο γιατρος να δει η καθεται κουλουριασμενο με κλειστα τα ποδια. Ελπιζω αυριο να ειναι στη σωστη θεση να τελειωνουμε.

Αυριο ελπιζω να μαθω αν ειναι αγορι η κοριτσι. Στην αυχενικη μου ειχαν πει μαλλον αγορι αλλα τοτε ειχα και αλλο γιατρο.Στους 2 τελευταιους υπερηχους μ'εχει σκασει.Η θα παρακουνιεται και δε μπορει ο γιατρος να δει η καθεται κουλουριασμενο με κλειστα τα ποδια. Ελπιζω αυριο να ειναι στη σωστη θεση να τελειωνουμε.

Παντως δεν το μετανοιωσαμε καθολου. Τις πρωτες ημερες πραγματικα χρειαστηκα την παρουσια του αντρα μου και ηθελα μονο την δικια του βοηθεια. Παρ'ολο που ειχα δυσκολη εμπειρια, με βοηθησε παρα πολυ και τωρα θυμομαστε μονο τα καλα που περασαμε μαζι. Μας εδεσε παρα πολυ και δεν θα ξεχασω ποτε πως ηταν στο πλαι μου καθε στιγμη.

Ειχα παρει μαζι μου και ενα χαμηλο φωτακι (γιατι αυτα του νοσοκομειου θεωρω πως οχι απλα δεν κανουν για μας, αλλα ποσο μαλλον για ενα νεογεννητο ) και μουσικουλα, και οταν φευγανε οι ορδες βαρβαρων που κανανε καταλληψη στο δωματιο, μεναμε μονοι, οι 3 μας, σαν να ειμαστε σπιτι μας. Το μωρο ειχα ζητησει να μου το αφηνουν στο δωματιο εκτος αν ζητησω να το παρουν και ετσι η εμπειρια ηταν πραγματικα ξεχωριστη. Χαλαλι τα λεφτα και ας τα στερουμαστε απο αλλου.

ε τωρα οσο περνα ο καιρος το ακουω καθε μερα αλλα ελαφρια κι εγω.ετσι σα φουσκαλιτσες.Και αργησα κιολας να το καταλαβω. Μολις πριν καμια 10ρια μερες το καταλαβα. Ελπιζω μονο να μην κανω λαθος και το μπερδευω με το εντερο μου το οποιο εχει καταστραφει.Προχθες επαθα κολικο...

Διαφημίσεις

σπαστικη κολιτιδα ναι.εχω ιστορικο απο τις πανελληνιες με το εντερο και τωρα με το σιδηρο, κατι σαλατες που μου ειπε ο γιατρος να τρωω χειροτερεψα.Πηρα τηλ το γιατρο προχθες γιατι αρχισα να εχω τρελους πονους και μου ειπε να παρω βοσκοπαν.

kai ego exo spastiki klooitida apo palio agxos kai eyre8isto entero poy kai poy bazo kai ego ipo8eta glikerinis kai perno bescopan ena an ponao basika merikes fores me trelenei toso poy me xtipaei piso nomizo ta pa8eno kardia toso poli ponos apo aeria mesa poy me foskonoyn katalbes kai den feygoyn alla an eimai poli kala den exo agxos i den fao kati poy den me peiraksei eimai kalitera!

• 3 months later...

καλησπερα κοριτσια οποια εχει τιμοκαταλογο με τιμες προσφατες για καθε δωματο του ΙΑΣΩ ας τις στειλε γενναω απο ωρα σε ωρα αλλιως τελικη μερα παω με ραντεβου ιασω Πεμπτη και πριν παρω τηλεφωνο να ενημερωθω νομιζω εδω σε εσας καποια θα εχει η θα ξερει καλα τις τιμες για Ιασω η ον τιμοκαταλαγο και ας μου τον στειλει σε ενα μαιλ μου [email protected] για σχετικα προσφατο τιμοκαταλογο μιλαω ετσι, οχι πριν κατι χρονια!ευχαριστω πολυ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...