Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρώτη Εξωσωματική (νέο)

Recommended Posts

35 minutes ago, samiam said:

Ευχαριστώ πολυ!! Δεν ξερω αν θα με βοηθησει να γραφω εδω...θα δειξει!

Γενικα παντως εχω ευαισθησία σε μυκητιασεις κολπιτιδες(τα τελευταια 2 χρονια ) κ φοβαμαι κ γι αυτο στν εκβαση της προσπαθειας.Τις ενεσεις τις κανουμε στην κοιλια?

Καλη επιτυχια,να ναι η τελευταια!!!

ΝΑΙΒΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΓΩ ΙΔΡΩΝΑ ΞΕΙΔΡΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΤΣΟΥΠ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

2 hours ago, Φραουλακι said:

Απο προσωπική εμπειρία καλυτερα σε πιο προχωρημένη βδομαδα για να εισαι σίγουρη οτι θα δεις το μπεμπεκακι. Εμεις που πηγαμε νωρις απογοητεύτηκαμε.. επίσης ξεκινησα να πηγαίνω στο γυναικολογο μου, αφού ο σφακ μας πέφτει πια μακρυα. Βεβαια μιλαμε στο τηλ. Τι καλός ανθρωπος βρε παιδια!! 

Και εμενα ηταν πρωτη φορα καλη μου. Μην ανησυχείς καθολου. Αν νοιωθεις ανασφάλεια μπες YouTube. Τα δείχνει ολα αναλυτικά. Αν θελεις προσπάθησε να τρως ανάλατα και οταν ξεκινήσεις την διέγερση να τρως βραστά ασπράδια. Καλη επιτυχια!! 

Καλώς να ορίσεις!! Αχαχαχαχα κ γω εσώκλειστη.. δεν ξερω ποσα σκαλιά αλλα ειναι πολλλλλλλλλααααα! Στο τρίτο...  Αχαχαχαχα εβαλα 3 κιλά ρε συ. Θα τρελαθώ.. σκεφτομαι διατροφολόγο. Οι μαμάδες τρελαμενες μου φέρνουν ολο φαγακια νόστιμα ανάλατα αλλα οπως κ να εχει τρωω... αυριο θα κανω επανάσταση!! Σαλατα, αυγά κ άπαχο! Τελος! 

Αχ τι ωραια εμπειρία!!! Σε μερικά κέντρα, δεν ξερω για την Αθήνα, δείχνουν τα μωράκια 3D! Δεν μπορεις να φανταστεις τι εικονα εχεις!! Πιπιλίζουν σωματάκι, τεντώνονται, χασμουριούνται. Πολυ γελιο!!! Ολα να πανε τελεια!! Ισως χρειαστεί να Φας σοκολατα η κατι γλυκο για να ξυπνησει αν κοιμαται!! Ολα να πανε τελεια μεσα απο την καρδια μου στρολλακι μου!! 

3 ΚΙΛΑ Ε??ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΞΑΠΛΑ ΕΕΕ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 2 ΚΙΛΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 3 ΑΛΛΑ 4...ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΠΑΣΤΑΚΑΣ!!ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕ??Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ Κ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΟ Κ ΦΟΡΑΩ ΜΑΥΡΑ Κ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΠΕΝΘΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ!!!

• Μου αρέσει 1

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 299
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε ολές. Χριστός Ανέστη.

Και για εμένα σημαντική αυτή η βδομάδα. Περιμενω απο στιγμή σε στιγμη να αδιαθετήσω και εφόσον οιστραδιολη και υπερηχος είναι καλα ξεκινάω τις ενεσούλες μου (Μenopur). Ανυπομονω αν κ με εχει φαει η αγωνία πως θα ανταποκριθω κτλ (είναι η πρωτη μου προσπάθεια). Προς το παρον παιρνω τις βιταμινούλες μου και οοοοσο μπορω χαλαρώνω.

Καλή επιτυχία σε ολες μας!!!

Επεξεργάστηκαν by NK-RITA
  • Μου αρέσει 1

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε όλες!!!

Εύχομαι η Ανάσταση του Χριστού να φέρει ανάσταση και στο θέμα που παλεύουμε τόσο καιρό όλες μας!

Καιρό έχω να μπω... και δεν έχω διαβάσει νέα σας. 

Δημητρούλα, καλή αρχή κοπέλα μου με υπέροχα νέα μόνο!!!

Έχω 2 κουτιά Menopur 1200 IU που λήγουν τον 6/2017 και δε θα τα χρησιμοποιήσω. Αν κάποια κοπέλα τα χρειάζεται ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Είμαι από Κρήτη.

Έτσι που άλλαξε το φόρουμ δεν ξέρω που αλλού να το γράψω. 

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια με μόνο θετικά αποτελέσματα!

Επεξεργάστηκαν by maestraki
  • Μου αρέσει 1

23 minutes ago, maestraki said:

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε όλες!!!

Εύχομαι η Ανάσταση του Χριστού να φέρει ανάσταση και στο θέμα που παλεύουμε τόσο καιρό όλες μας!

Καιρό έχω να μπω... και δεν έχω διαβάσει νέα σας. 

Δημητρούλα, καλή αρχή κοπέλα μου με υπέροχα νέα μόνο!!!

Έχω 2 κουτιά Menopur 1200 IU που λήγουν τον 6/2017 και δε θα τα χρησιμοποιήσω. Αν κάποια κοπέλα τα χρειάζεται ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Είμαι από Κρήτη.

Έτσι που άλλαξε το φόρουμ δεν ξέρω που αλλού να το γράψω. 

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια με μόνο θετικά αποτελέσματα!

ΜΑΕΣΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!ΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΕΣ....ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ:cool:

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

6 hours ago, samiam said:

Κοριτσια καλημέρα,Χριστός Ανέστη κ υγεια σε σας κ στους αγαπημένους σας. Ξεκιναω την πρωτη εξωσωματικη( περιμενω την περιοδο σε λιγες μερες), εχω παρει ολα τα φαρμακα κ γενικα ειμαι αγχωμένη για το πώς θα το αντιμετωπίσω.Δε φοβαμαι ενεσεις κλπ,φοβαμαι μηπως δεν κανω κατι σωστα στις οδηγιες. Εχω καιρο να μπω, η προσπαθεια γίνεται λόγω του αντρικου παραγοντα,εγω εχω κανει υστεροσκοπηση,κατα τ'αλλα ολα καλα,εκτος του οτι εχω κ πολυκυστικες.Εχει καμια σας εμπειρια πρόσφατη στο Ιασω(iol)?

Καλή αρχή κοριτσάκι!!! Δεν έχω εμπειρία από το Ιασώ αλλά γενικά ως προς όλα τα άλλα ήμουνα στα ίδια με σένα (Πολυκυστικές και ανδρικός παράγοντας). Μην ανυσηχείς για τις οδηγίες. Στην αρχή φαίνονται όλα μαζί βουνό αλλά θα δείς ότι βήμα βήμα θα γίνουν όλα όπως πρέπει οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου. Ότι απορία και να έχεις να ξέρεις οτί εδώ θα βρείς άπειρα κορίτσια που είναι ή ήταν στην ίδια θέση και θα μπορούν να σε συμβουλέψουν!

1 hour ago, NK-RITA said:

Καλησπέρα σε ολές. Χριστός Ανέστη.

Και για εμένα σημαντική αυτή η βδομάδα. Περιμενω απο στιγμή σε στιγμη να αδιαθετήσω και εφόσον οιστραδιολη και υπερηχος είναι καλα ξεκινάω τις ενεσούλες μου (Μenopur). Ανυπομονω αν κ με εχει φαει η αγωνία πως θα ανταποκριθω κτλ (είναι η πρωτη μου προσπάθεια). Προς το παρον παιρνω τις βιταμινούλες μου και οοοοσο μπορω χαλαρώνω.

Καλή επιτυχία σε ολες μας!!!

Καλή αρχή σου εύχομαι! Χαλάρωσε ηρέμησε και να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά! Η θετική  σκέψη είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις! :-) Και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!

Επεξεργάστηκαν by butterfly1986
1UEbp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, butterfly1986 said:

Καλή αρχή κοριτσάκι!!! Δεν έχω εμπειρία από το Ιασώ αλλά γενικά ως προς όλα τα άλλα ήμουνα στα ίδια με σένα (Πολυκυστικές και ανδρικός παράγοντας). Μην ανυσηχείς για τις οδηγίες. Στην αρχή φαίνονται όλα μαζί βουνό αλλά θα δείς ότι βήμα βήμα θα γίνουν όλα όπως πρέπει οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου. Ότι απορία και να έχεις να ξέρεις οτί εδώ θα βρείς άπειρα κορίτσια που είναι ή ήταν στην ίδια θέση και θα μπορούν να σε συμβουλέψουν!

Καλή αρχή σου εύχομαι! Χαλάρωσε ηρέμησε και να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά! Η θετική  σκέψη είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις! :-) Και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!

Καλησπέρα κορίτσια μου τι μου κάνετε ;; χρόνια πολλά σε ολες μας!! Έχω πολυ καιρό να γράψω αλλά επανήλθα μια και σήμερα έκανα την εμβρυομεταφορα και αυτή  την στιγμή είμαι ξαπλωμένη.

• Μου αρέσει 1

27 minutes ago, Gatoula1 said:

Καλησπέρα κορίτσια μου τι μου κάνετε ;; χρόνια πολλά σε ολες μας!! Έχω πολυ καιρό να γράψω αλλά επανήλθα μια και σήμερα έκανα την εμβρυομεταφορα και αυτή  την στιγμή είμαι ξαπλωμένη.

Καλησπέρα! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και με μια πολύ θετική χοριακή σε λίγες μερούλες. Τώρα χαλάρωσε και απόλαυσε την ξεκούραση σου! Αχ πόσο μου λείπουν αυτές οι μέρες της ξάπλας!! :)

1UEbp3.png

13 minutes ago, butterfly1986 said:

Καλησπέρα! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και με μια πολύ θετική χοριακή σε λίγες μερούλες. Τώρα χαλάρωσε και απόλαυσε την ξεκούραση σου! Αχ πόσο μου λείπουν αυτές οι μέρες της ξάπλας!! :)

Σε ευχαριστώ πολυ !! ΕΣΥ σε τι στάδιο βρίσκεσαι; 

• Μου αρέσει 1

13 hours ago, butterfly1986 said:

Μακαρι να χω θετικη σκεψη...θα το προσπαθησω!!!ευχαριστωωω

12 hours ago, Gatoula1 said:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙ!!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Διαφημίσεις

12 hours ago, Gatoula1 said:

Σε ευχαριστώ πολυ !! ΕΣΥ σε τι στάδιο βρίσκεσαι; 

Καλημερα! Εγώ είμαι σε φάση που μετά από θετική χοριακή έκανα υπέρηχο και είδαμε σάκους και τώρα περιμένω επόμενο υπέρηχο για να ακούσουμε καρδούλες.

• Μου αρέσει 1
1UEbp3.png

1 hour ago, butterfly1986 said:

Καλημερα! Εγώ είμαι σε φάση που μετά από θετική χοριακή έκανα υπέρηχο και είδαμε σάκους και τώρα περιμένω επόμενο υπέρηχο για να ακούσουμε καρδούλες.

Μπράβο!!!! Σου εύχομαι μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Εγω σήμερα όταν ξύπνησα είχα λίγα πονάκια περιόδου. Είναι φυσιολογικό η να ανυσηχισω;;

1 hour ago, DimitraS said:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙ!!

Σε ευχαριστώ πολυ από το στόμα σου και στου θεού το αυτί. Προς το παρόν ξάπλα φάρμακα και ύπνο....

• Μου αρέσει 1

Ο άντρας μου έχει πρόβλημα με το σπέρμα για το λόγω αυτό επιβάλετε εξωσωματική. Αλλά στο κέντρο που πήγα δεν μου είπαν τίποτα το ανησυχητικό. Απλά ότι με τις μεθόδους που χρησιμοποιούν δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην γονιμοποίηση. Δεν μου είπαν τίποτα για κατακερματισμό DNA η κάτι άλλο. Χρειάζεται;

• Μου αρέσει 2

14 hours ago, Gatoula1 said:

καλή επιτυχία gatoula. αισιοδοξία και υπομόνη. υψηλη χοριακή

Διαφημίσεις

27 minutes ago, Gatoula1 said:

Μπράβο!!!! Σου εύχομαι μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Εγω σήμερα όταν ξύπνησα είχα λίγα πονάκια περιόδου. Είναι φυσιολογικό η να ανυσηχισω;;

Σε ευχαριστώ πολυ από το στόμα σου και στου θεού το αυτί. Προς το παρόν ξάπλα φάρμακα και ύπνο....

ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ Κ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟΔΙΑΣΤΟΛΕΑ...ΚΑΤΣΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΟΛΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ..ΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΝΕ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΣΟΥ Κ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ Κ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ!!!

25 minutes ago, nantia78 said:

Ο άντρας μου έχει πρόβλημα με το σπέρμα για το λόγω αυτό επιβάλετε εξωσωματική. Αλλά στο κέντρο που πήγα δεν μου είπαν τίποτα το ανησυχητικό. Απλά ότι με τις μεθόδους που χρησιμοποιούν δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην γονιμοποίηση. Δεν μου είπαν τίποτα για κατακερματισμό DNA η κάτι άλλο. Χρειάζεται;

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ!ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΣ Κ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ!!ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κ ALL GOOD

• Μου αρέσει 1

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΤΡΑΜΕ ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.....ΤΡΑΛΑΛΑΛΑΛΑ!!!ΘΑ ΤΡΥΠΙΕΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ!!!ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!:mad::)

• Μου αρέσει 2

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

12 ώρες πρίν, DimitraS είπε:

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΤΡΑΜΕ ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.....ΤΡΑΛΑΛΑΛΑΛΑ!!!ΘΑ ΤΡΥΠΙΕΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ!!!ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!:mad::)

Τσουπρες μου καλημερα τι μου κανετε ????Μαρα , λοτους, μαγιοπουλας, φραουλακι, αναστασια και οποια αλλη ξεχναω συγνωμη τι κανετε????? με την αναβαθμιση χασαμε τα αυγα κ τα πασχαλια.....Δημητρουλα μου γλυκια παμε δυνατα απο δευτερα ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση.....

• Μου αρέσει 1

ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ Ο ΝΤΟΚ ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ!!ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΕΙΠΕ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΟΥΜΕ 3ΗΜΕΡΟ..Κ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΣΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΣΟΥ Κ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!ΤΩΡΑ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ Κ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΡΥΠΙΕΜΑΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ Ε ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΠΙΦΦΦ!!!

ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ??ΑΝΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ!!

• Μου αρέσει 1

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

πρίν από 9 λεπτά , DimitraS είπε:

ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ Ο ΝΤΟΚ ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ!!ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΕΙΠΕ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΟΥΜΕ 3ΗΜΕΡΟ..Κ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΣΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΣΟΥ Κ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!ΤΩΡΑ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ Κ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΡΥΠΙΕΜΑΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ Ε ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΠΙΦΦΦ!!!

ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ??ΑΝΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ!!

Σε τετοια ζητηματα αργιες δεν υπαρχουν.Κατανοω οτι και αυτοι ανθρωποι ειναι αλλα καποια εππαγγελματα δε γνωριζουν αργιες.......Ολα καλα θα πανε απο δω και περα θα δεις.Τα μικρα μου γυρνανε ολη την ωρα στην κοιλια μου εχω γινει σα μπαλονακι βεβαια χαχαχχαχαχαχα.Ξεκιναω σιγα σιγα τα ψωνια.Ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΣΤΑ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ Ε ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΧΩ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΑΝΤΕ ΙΟΥΝΙΟ ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

1 hour ago, DimitraS είπε:

Πωπω τραγική η κοπελίτσα!! Ειναι λιγο αργοκινητες.. εμενα μου μπέρδεψαν τη συνταγογράφηση. Ευτυχως τα διορθώσαμε οταν ηρθαμε θεσσαλονικη με γυναικολογο. Αλλα αυτο που σου ειπε παραπάει!! Αχαχαχαχα!! Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 31 λεπτά , Φραουλακι είπε:

Πωπω τραγική η κοπελίτσα!! Ειναι λιγο αργοκινητες.. εμενα μου μπέρδεψαν τη συνταγογράφηση. Ευτυχως τα διορθώσαμε οταν ηρθαμε θεσσαλονικη με γυναικολογο. Αλλα αυτο που σου ειπε παραπάει!! Αχαχαχαχα!! Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια!! 

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΩΣΤΟΣΟ Κ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΝΤΟΚ ΘΕΛΕΙ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΗΤΑΝ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ...ΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΣΘΕΝΗ Κ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 3ΗΜΕΡΟ??ΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕ ΝΟΗΜΑΤΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Γεια σας κορίτσια!

Γατούλα κ κοπέλες στην προσπάθεια καλή επιτυχία!

Φραουλάκι ευχαριστώ, κ σε σένα να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος αυτή τη φορά!

Δημητρούλα με τόσες δουλειές που κάνεις κομπλάρω, αισθάνομαι ...πολύ τεμπέλα ...

Butterfly με το καλό να ακούσετε 2 καρδούλες να χτυπούν!

Ανυπόμονη έφτασε η ώρα για τα ψώνια; Τα πιο ωραία ψώνια είναι αυτά, θέλω κ εγώ! Προς το παρόν ας βολευτώ με το σουπερ μαρκετ κ βλέπουμε!!

Samiam γεια σου κ καλή επιτυχία. Έκανα την 1η μου εξωσωματική στο ΙOL πέρυσι τέτοιο καιρό. Από το γιατρό μου δεν έμεινα ευχαριστημένη κ γι αυτό έφυγα. Το κέντρο όμως μου έκανε καλή εντύπωση. Για ό,τι άλλο θες είμαι στη διάθεσή σου.  

• Μου αρέσει 1
Vyokp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...