Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρώτη Εξωσωματική (νέο)

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, DimitraS είπε:

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΣΤΑ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ Ε ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΧΩ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΑΝΤΕ ΙΟΥΝΙΟ ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!

Πρωτα ο Θεος ολα θα σου ερθουν βολικα.Και τα λεφτα θα βρεθουν απο εκει που δεν το περιμενεις και θα βρεθεις σε λιγο με φουσκωμενη κοιλιτσα!!!!!!!!!!!

πρίν από 41 λεπτά , stroll είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Γατούλα κ κοπέλες στην προσπάθεια καλή επιτυχία!

Φραουλάκι ευχαριστώ, κ σε σένα να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος αυτή τη φορά!

Δημητρούλα με τόσες δουλειές που κάνεις κομπλάρω, αισθάνομαι ...πολύ τεμπέλα ...

Butterfly με το καλό να ακούσετε 2 καρδούλες να χτυπούν!

Ανυπόμονη έφτασε η ώρα για τα ψώνια; Τα πιο ωραία ψώνια είναι αυτά, θέλω κ εγώ! Προς το παρόν ας βολευτώ με το σουπερ μαρκετ κ βλέπουμε!!

Samiam γεια σου κ καλή επιτυχία. Έκανα την 1η μου εξωσωματική στο ΙOL πέρυσι τέτοιο καιρό. Από το γιατρό μου δεν έμεινα ευχαριστημένη κ γι αυτό έφυγα. Το κέντρο όμως μου έκανε καλή εντύπωση. Για ό,τι άλλο θες είμαι στη διάθεσή σου.  

Stroll μου τι κανεις μαναρι ??????????? Ναι λεω σιγα σιγα δειλα δειλα να ξεκινησω να φτιαχνω το δωματιο ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 299
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , ANYPOMONH είπε:

ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΠΛΕΚΕΙ Κ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Ε??ΑΑΑΧΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!!!

ΣΤΡΟΛ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΗΚΩΜΑ Κ ΕΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΤΡΑΛΑΛΑ!!

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΖΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!! ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

πρίν από 1 λεπτό , DimitraS είπε:

ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΠΛΕΚΕΙ Κ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Ε??ΑΑΑΧΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!!!

ΣΤΡΟΛ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΗΚΩΜΑ Κ ΕΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΤΡΑΛΑΛΑ!!

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΖΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!! ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ναι με μπλεκει πολυ τι εκανα λαθος και δεν το πηρα ακομα χαμπαρι ????????

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , ANYPOMONH είπε:

ναι με μπλεκει πολυ τι εκανα λαθος και δεν το πηρα ακομα χαμπαρι ????????

ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΣΤΡΟΛ Κ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑ 

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

2 ώρες πρίν, ANYPOMONH είπε:

2 ώρες πρίν, ANYPOMONH είπε:

αχ κορίτσια μου τι κάνετε!!! εγω την Δευτέρα έκανα την υστεροσκόπηση και όλα καλά μου ειπε ο doc. μια ήπια φλεγμονή,κάτι συμφύσεις και ένα μικρό πολυποδάκι ανευ σημασίας... τώρα πως είνα ολα καλα με όλα αυτα που κανανε... μονο ο γιατροσ το ξέρει! μου έδωσε fragyl 500 για 15 μέρες και vibremycin για 15 μέρες επίσησ και μου ειπε την Κυρικαή (21η μερα του κύκλου) να κάνω μια Avercap 3.75 και μόλισ μου έρθει περίοδοσ ξεκιναμε με cyclacur κλασσικα για προετοιμάσια και δευτερη εμβρυομεταφορά τελη Μαιου.... αυτο μου έκανε εντυπωση ειναι η avercap να πω την αληθεια μου.... και ήθελα να αποφυγω ρε γαμώτο τισ ενέσεις... κανατε και εσεισ καταστολη πριν την δευτερη εμβρυομεταφορα?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , ChristinaR είπε:

αχ κορίτσια μου τι κάνετε!!! εγω την Δευτέρα έκανα την υστεροσκόπηση και όλα καλά μου ειπε ο doc. μια ήπια φλεγμονή,κάτι συμφύσεις και ένα μικρό πολυποδάκι ανευ σημασίας... τώρα πως είνα ολα καλα με όλα αυτα που κανανε... μονο ο γιατροσ το ξέρει! μου έδωσε fragyl 500 για 15 μέρες και vibremycin για 15 μέρες επίσησ και μου ειπε την Κυρικαή (21η μερα του κύκλου) να κάνω μια Avercap 3.75 και μόλισ μου έρθει περίοδοσ ξεκιναμε με cyclacur κλασσικα για προετοιμάσια και δευτερη εμβρυομεταφορά τελη Μαιου.... αυτο μου έκανε εντυπωση ειναι η avercap να πω την αληθεια μου.... και ήθελα να αποφυγω ρε γαμώτο τισ ενέσεις... κανατε και εσεισ καταστολη πριν την δευτερη εμβρυομεταφορα?

ΑΧΧΧ ΕΚΑΝΑ Κ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΒΕΡΚΑΠ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΤΡΩΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΕΡΚΑΠΟΥΛΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΣΙΚΛΑΚΟΥΡ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ...

• Μου αρέσει 1

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Ανυπόμονη κορίτσι μου, θα χορτάσεις ψώνια! Θυμάμαι σα χτες που μετά τη χοριακή σου στέλναμε φωτο το καρότσι με τα τρίδυμα!!  Κ να που ήρθε η ώρα κ για το καρότσι! Με το καλό!

Δημητρούλα ξέχνα τα χαλιά, δεν είναι για να σε πιάσει καμιά μέση τώρα που έχεις κ τον καναπέ μπροστά σου :)

Γεια σου Χριστίνα, κ συ με φλεγμονή; Flagyl πήρα κ γω αλλά μαζί με άλλο σχήμα αντιβιώσεων. Έχεις κατεψυγμένα κ κάνεις προετοιμασία ενδομητρίου ή κάνεις μακρύ πρωτόκολλο για διέγερση; 

• Μου αρέσει 3
Vyokp3.png

πρίν από 1 λεπτό , stroll είπε:

Ανυπόμονη κορίτσι μου, θα χορτάσεις ψώνια! Θυμάμαι σα χτες που μετά τη χοριακή σου στέλναμε φωτο το καρότσι με τα τρίδυμα!!  Κ να που ήρθε η ώρα κ για το καρότσι! Με το καλό!

Δημητρούλα ξέχνα τα χαλιά, δεν είναι για να σε πιάσει καμιά μέση τώρα που έχεις κ τον καναπέ μπροστά σου :)

Γεια σου Χριστίνα, κ συ με φλεγμονή; Flagyl πήρα κ γω αλλά μαζί με άλλο σχήμα αντιβιώσεων. Έχεις κατεψυγμένα κ κάνεις προετοιμασία ενδομητρίου ή κάνεις μακρύ πρωτόκολλο για διέγερση; 

γεια σας Stroll  και Δήμητρα! μου έδωσε και μια αλλη αντιβιώση μονο για 1,5 μέρα απο 2 χαπακια... εχω κατεψυγμενα και κάνω προετοιμασία ενδομητρίου για να ξαναβάλουμε έβμβρυα. μου έκαναν λέει και απόξεση στο ενδομήτριο... αυτο είναι το scratcing για την προετοιμασία?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , DimitraS είπε:

ΑΑΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΕ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ☺ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!

αχ μακαρι!!! γιατι αυτη ειναι και η τελευταια προσπαθεια! δεν προκειται να κανω αλλη γιατι φοβαμαι οτι ταλαιπωρω πολυ τον οργανισμο μου με τα φαρμακα! καλή αρχή  Δημητρούλα μου με τις ενέσεις σου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ChristinaR είπε:

αχ μακαρι!!! γιατι αυτη ειναι και η τελευταια προσπαθεια! δεν προκειται να κανω αλλη γιατι φοβαμαι οτι ταλαιπωρω πολυ τον οργανισμο μου με τα φαρμακα! καλή αρχή  Δημητρούλα μου με τις ενέσεις σου!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΦΟΥΝΤΩΜΑΤΑ!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑ!!!!

ΗΡΕΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!

ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ Κ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ...ΕΓΡΑΦΕ ΔΕΗ...ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ...ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 393 ΕΥΡΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟΣΟ Κ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ Κ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΛΕΟΣ!!

Επεξεργάστηκαν by DimitraS

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

3 ώρες πρίν, DimitraS είπε:

ΑΧΧΧ ΕΚΑΝΑ Κ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΒΕΡΚΑΠ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΤΡΩΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΕΡΚΑΠΟΥΛΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΣΙΚΛΑΚΟΥΡ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ...

Κ εμενα με ειχαν φουσκώσει η αβερκαπ κ έτρωγα αυστηρά ανάλατα φαγητα κ πολλα υγρα. Στη διέγερση ξεφουσκωσα. Τι να πεις.. Αχαχαχα 

2 ώρες πρίν, stroll είπε:

Nai πραγματι και μενα σαν χθες μου φαινεται!!!!!!!!!!!!Συντομα κουκλες και στα δικα σας!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, stroll είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Γατούλα κ κοπέλες στην προσπάθεια καλή επιτυχία!

Φραουλάκι ευχαριστώ, κ σε σένα να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος αυτή τη φορά!

Δημητρούλα με τόσες δουλειές που κάνεις κομπλάρω, αισθάνομαι ...πολύ τεμπέλα ...

Ανυπόμονη έφτασε η ώρα για τα ψώνια; Τα πιο ωραία ψώνια είναι αυτά, θέλω κ εγώ! Προς το παρόν ας βολευτώ με το σουπερ μαρκετ κ βλέπουμε!!

Samiam γεια σου κ καλή επιτυχία. Έκανα την 1η μου εξωσωματική στο ΙOL πέρυσι τέτοιο καιρό. Από το γιατρό μου δεν έμεινα ευχαριστημένη κ γι αυτό έφυγα. Το κέντρο όμως μου έκανε καλή εντύπωση. Για ό,τι άλλο θες είμαι στη διάθεσή σου.  

Αν μπορείς στειλε μου σε πμ το ονομα του γιατρου! Θενκς!!

5 hours ago, ChristinaR said:

Γεια σου Χριστινάκι! Εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά και τα μικρά σου παγωτινάκια να φωλιάσουν μέσα σου. Εγώ που έκανα προετοιμασία ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά δεν μου είπε κάτι για ενέσεις. Ξεκίνησα πρώτη μέρα περιόδου με cyclacour . Και μετά στην πορεία προστέθηκαν και utrogestan. Αλλά υποθέτω η κάθε θεραπεία είναι διαφορετική.

8 hours ago, stroll said:

Ευχαροστώ πολύ strollaki!!! Πήγαμε τελικά χτες στο γυναικολόγο μου τον κανονικό και τις ακούσαμε! :)

• Μου αρέσει 2
1UEbp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, butterfly1986 είπε:

Ευχαροστώ πολύ strollaki!!! Πήγαμε τελικά χτες στο γυναικολόγο μου τον κανονικό και τις ακούσαμε! :)

Δυο λοιπόν!!!

τελεια σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, butterfly1986 είπε:

Γεια σου Χριστινάκι! Εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά και τα μικρά σου παγωτινάκια να φωλιάσουν μέσα σου. Εγώ που έκανα προετοιμασία ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά δεν μου είπε κάτι για ενέσεις. Ξεκίνησα πρώτη μέρα περιόδου με cyclacour . Και μετά στην πορεία προστέθηκαν και utrogestan. Αλλά υποθέτω η κάθε θεραπεία είναι διαφορετική.

ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΡΙΣΤΕ ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ!!ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΠΥΡΕΞΑΚΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Kαλημερούδια με λιακάδα κ θετική σκέψη!

Οκ Χριστινάκι, πιο εύκολο αφού έχεις κατεψυγμένα. Δεν ήξερα ότι κάνουν καταστολή πριν την ε/τ.

Ανυπόμονη ευχαριστούμε!

Πεταλουδίτσα συγχαρητήρια! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!!

samiam έχεις πμ. Για να μη μας τραβήξει κ το αυτί ο κος administrator :cool:

• Μου αρέσει 1
Vyokp3.png

14 ώρες πρίν, butterfly1986 είπε:

ευχριστώ πολυ κοριτσάκι μου!!! χαίρομαι παρα πολύ για σένα! μέσα απο την καρδιά μου έυχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να κρατήσεις στη αγκαλία σου 2 πανέμορφα και υγιη μωράκια!!!

18 ώρες πρίν, DimitraS είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΦΟΥΝΤΩΜΑΤΑ!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑ!!!!

ΗΡΕΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!

ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ Κ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ...ΕΓΡΑΦΕ ΔΕΗ...ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ...ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ 393 ΕΥΡΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟΣΟ Κ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ Κ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΛΕΟΣ!!

α καλαααααααααααα....βρήκες το ευαισθητο σημείο μου με  ΔΕΗι!!!με τρόμο άνοιγα και εγω τουσ λογαριασμούς... μέχρι που  άλλαξα πάροχο και σταμάτησα να πληρώνω 300€... για κοίταξε το μήπως σας συμφέρει!! και εμεισ 2 ατομα ειμαστε και έχουμε φυσικό αέριο για μαγειρεμα να φανταστεισ!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα ! Πώς πάμε; Αλλαξε το φόρουμ και δεν μου πολυαρέσει να σας πω την αλήθεια :)

Πολλές επιτυχίες , μόνο θετικά αποτελέσματα και γεμάτες αγκαλιές!  Κάπου πηρε το μάτι μου πως αυτός ειναι και ο μήνας της Δημητρούλας ; Ερχονται νινάκια!

• Μου αρέσει 1

mlBhp2.png

2 ώρες πρίν, ChristinaR είπε:

ευχριστώ πολυ κοριτσάκι μου!!! χαίρομαι παρα πολύ για σένα! μέσα απο την καρδιά μου έυχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να κρατήσεις στη αγκαλία σου 2 πανέμορφα και υγιη μωράκια!!!

α καλαααααααααααα....βρήκες το ευαισθητο σημείο μου με  ΔΕΗι!!!με τρόμο άνοιγα και εγω τουσ λογαριασμούς... μέχρι που  άλλαξα πάροχο και σταμάτησα να πληρώνω 300€... για κοίταξε το μήπως σας συμφέρει!! και εμεισ 2 ατομα ειμαστε και έχουμε φυσικό αέριο για μαγειρεμα να φανταστεισ!!!

ΑΣΤΑ ΤΟΥ ΨΑΧΝΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥΣ ΑΠΑΠΑ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ 8ΩΡΟ ΓΙΑ ΔΕΗ ΒΡΕ ΟΥΣΤ..Κ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ 170 ΕΥΡΩ...

ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ..ΜΠΙΠ ΤΟ ΜΠΙΠ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΧΙΣΑΝ 

ΤΡΩΩ ΤΩΡΑ Κ ΒΟΥΡ ΝΤΟΥΖ Κ ΝΤΟΚ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ

• Μου αρέσει 2

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

6 ώρες πρίν, DimitraS είπε:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!

ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΤΕΙΛΕ ΩΡΑΙΑ ΜΠΕΜΠΕΔΟΣΚΟΝΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ!!!

ΠΩΣ ΠΑΣ ΕΣΥ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ??

Γιούπιι !!!  Άντε κοριτσάκι μου , ετοιμάσου για ανοιξιάτικο δωράκι/ια !!! Μπεμπεδόσκονη όλη δικιά σουυυυ !!!

Καλά είμαστε κορίτσι μου, μπαίνουμε στον 7ο και η αλήθεια είναι έχω βαρύνει λιγάκι.Εχουν αρχισει κ οι ζεστες και δυσκολευομαι αρκετά. Γι αυτο  ηδη εχουμε ξεκινησει τα ψώνια μας καθως προβλέπεται να τα φτύνω πλήρως .  Αυτά τα δικά μου:) 

Έρχονται τα δικά σου τώρα !!!!Σε φιλώ

• Μου αρέσει 1

mlBhp2.png

1 ώρα πρίν, Anastasia21 είπε:

Γιούπιι !!!  Άντε κοριτσάκι μου , ετοιμάσου για ανοιξιάτικο δωράκι/ια !!! Μπεμπεδόσκονη όλη δικιά σουυυυ !!!

Καλά είμαστε κορίτσι μου, μπαίνουμε στον 7ο και η αλήθεια είναι έχω βαρύνει λιγάκι.Εχουν αρχισει κ οι ζεστες και δυσκολευομαι αρκετά. Γι αυτο  ηδη εχουμε ξεκινησει τα ψώνια μας καθως προβλέπεται να τα φτύνω πλήρως .  Αυτά τα δικά μου:) 

Έρχονται τα δικά σου τώρα !!!!Σε φιλώ

ΑΧ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ!!ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ Κ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ!!!...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΕΤΑ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ....ΧΑΧΑΧΑ 

ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΚΑΓΚΕΛΩΣΩ:-P

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΣΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΟΥ...ΠΥΡΕΞΑΚΙΑΑΑΑΑΑ:-P

• Μου αρέσει 2

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...