Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρώτη Εξωσωματική (νέο)

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, DimitraS είπε:

ΑΧ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ!!ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ Κ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ!!!...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΕΤΑ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ....ΧΑΧΑΧΑ 

ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΚΑΓΚΕΛΩΣΩ:-P

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΣΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΟΥ...ΠΥΡΕΞΑΚΙΑΑΑΑΑΑ:-P

Όλους στα πόδια σου να σε κακομαθαίνουν και εσυ να είσαι χαλαρή !Τα καλύτερα έρχονται! 

• Μου αρέσει 2

mlBhp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 299
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Anastasia21 είπε:

Όλους στα πόδια σου να σε κακομαθαίνουν και εσυ να είσαι χαλαρή !Τα καλύτερα έρχονται! 

ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ ΑΝ Κ ΝΟΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΤΑΒΛΑ!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!

• Μου αρέσει 3

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

3 ώρες πρίν, DimitraS είπε:

ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ ΑΝ Κ ΝΟΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΤΑΒΛΑ!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!

Ο σκοπός ειναι ιερός!! Κ εγω ετσι, μπαινει βγαινει κόσμος εγω εκει, στην αγένεια!! Αχαχαχα 

πρίν από 12 λεπτά , Φραουλακι είπε:

Ο σκοπός ειναι ιερός!! Κ εγω ετσι, μπαινει βγαινει κόσμος εγω εκει, στην αγένεια!! Αχαχαχα 

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΨΑΧΝΑ ΠΑΖΛ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΛΟΝΔΙΝΟ...Η ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ!!!ΜΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ Ε ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΘΙΣΤΗ ΤΡΑΛΑΛΑ ΠΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΛΑΚΙΑ Κ Ο ΔΙΑΔΡΟΜΑΚΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΟΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ:) ΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΩ ΤΙΣ ΞΑΠΛΕΣ ΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ:-P

• Μου αρέσει 1

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

πρίν από 13 λεπτά , DimitraS είπε:

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΨΑΧΝΑ ΠΑΖΛ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΛΟΝΔΙΝΟ...Η ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ!!!ΜΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ Ε ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΘΙΣΤΗ ΤΡΑΛΑΛΑ ΠΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΛΑΚΙΑ Κ Ο ΔΙΑΔΡΟΜΑΚΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΟΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ:) ΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΩ ΤΙΣ ΞΑΠΛΕΣ ΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ:-P

Σε καταλαβαινω απόλυτα. Βεβαια δεν ειχα κανει χαλια, δεν ηταν η εποχή τους. Αλλα κουρτίνες, ντουλάπες κουζινα κλπ τα ειχα κανει. Τωρα φωνάζω κοπελα γιατι ο ντοκ δεν μ αφήνει να κανω φυσικά τιποτα. Οταν ερθει η ωρα πως να σπαταλας τον χρονο σου πες μου! Εκλεισα 4 βδομαδες ξαπλα εντελως.. τα χω κανει ολα!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Φραουλακι είπε:

Σε καταλαβαινω απόλυτα. Βεβαια δεν ειχα κανει χαλια, δεν ηταν η εποχή τους. Αλλα κουρτίνες, ντουλάπες κουζινα κλπ τα ειχα κανει. Τωρα φωνάζω κοπελα γιατι ο ντοκ δεν μ αφήνει να κανω φυσικά τιποτα. Οταν ερθει η ωρα πως να σπαταλας τον χρονο σου πες μου! Εκλεισα 4 βδομαδες ξαπλα εντελως.. τα χω κανει ολα!! 

ΧΑΧΑΧΑ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΕΓΩ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΗ ΕΣΥ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΗ ΤΕΛΕΙΑ!!!

• Μου αρέσει 1

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

16 ώρες πρίν, DimitraS είπε:

ΧΑΧΑΧΑ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΕΓΩ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΗ ΕΣΥ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΗ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Καλημερα κ καλο τριήμερο κοριτσια!! Σημερα ξυπνησα με πολλη ζαλη κ τάσεις για εμετο. Ουτε τα χαπια δεν μπορω να παρω. Αρχίσανε τα όργανα! Μολις μπηκα στην 5 βδ απο την ωοληψια/ δηλαδη 7βδ. Τελεια! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 56 λεπτά , Φραουλακι είπε:

Καλημερα κ καλο τριήμερο κοριτσια!! Σημερα ξυπνησα με πολλη ζαλη κ τάσεις για εμετο. Ουτε τα χαπια δεν μπορω να παρω. Αρχίσανε τα όργανα! Μολις μπηκα στην 5 βδ απο την ωοληψια/ δηλαδη 7βδ. Τελεια! 

ΑΑΑΑΧΧΧ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΖΑ ΕΣΤΩ ΕΧΕΙΣ Κ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΞΑΠΛΑ!!!ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΕΝΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑ!!!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ 522 Η ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ Ο ΝΤΟΚ!!ΜΟΝΟ ΧΤΥΠΑΩ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ Κ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ

• Μου αρέσει 2

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

πρίν από 52 λεπτά , DimitraS είπε:

ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ 522 Η ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ Ο ΝΤΟΚ!!ΜΟΝΟ ΧΤΥΠΑΩ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ Κ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ

Μπράβο κορίτσι ! 

Ποσα ωοθηλακια έχετε μετρήσει?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλή τύχη Dimitra!!!! Φραουλακι καλή δύναμη πως την παλεύεις την ξάπλα πές καμία ιδέα... καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια , εγω είμαι χάλια ψυχολογικά είμαι σίγουρη ότι την αποτυχία την έχω στο τσεπάκι τσάμπα πίνω τόσο φάρμακα και κρίμα την ταλαιπωρία μου!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Gatoula1 είπε:

Καλή τύχη Dimitra!!!! Φραουλακι καλή δύναμη πως την παλεύεις την ξάπλα πές καμία ιδέα... καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια , εγω είμαι χάλια ψυχολογικά είμαι σίγουρη ότι την αποτυχία την έχω στο τσεπάκι τσάμπα πίνω τόσο φάρμακα και κρίμα την ταλαιπωρία μου!!! 

ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΑΜΠΑ ΔΕ ΤΑ ΠΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ Κ ΔΟΙΩΞΕ ΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΣΕ ΟΦΕΛΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΗΡΕΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Καλησπερα κοριτσαρες κι απο μενα! Εκανα χθες την β επιπεδου, το μωρο μια χαρα απλα μου ειπε οτι ο πλακουντας μου ειναι εμπροσθιος χαμηλος.... αν και αυτο μπορει να αλλαξει στις επομενες εβδομαδες με ανησύχησε λιγο. Κατα τα αλλα καλα.

Δημητρουλα ειμαι σιγουρη οτι αυτος θα ειναι ο μηνας σου...εχω πολυ καλο προαισθημα για σενα.... τρελανε μας!!!!

Γατουλα θελω λιγο ηθικο.... θετικη σκεψη ψιψινα++++++++

Οσο για τις ξαπλες ειναι πολυ σχετικο... ειναι πιο σημαντικο στη διεγερση .... 

εγω μετα την ετ ουτε μια μερα δε ξαπλωσα κι ολα πηγαν μια χαρα....στις σπερματενχυσεις δεν κουνιουμουν και τζιφος.....(?)

• Μου αρέσει 1

age.pngpreg.png

πρίν από 11 λεπτά , αεαεα είπε:

Καλησπερα κοριτσαρες κι απο μενα! Εκανα χθες την β επιπεδου, το μωρο μια χαρα απλα μου ειπε οτι ο πλακουντας μου ειναι εμπροσθιος χαμηλος.... αν και αυτο μπορει να αλλαξει στις επομενες εβδομαδες με ανησύχησε λιγο. Κατα τα αλλα καλα.

Δημητρουλα ειμαι σιγουρη οτι αυτος θα ειναι ο μηνας σου...εχω πολυ καλο προαισθημα για σενα.... τρελανε μας!!!!

Γατουλα θελω λιγο ηθικο.... θετικη σκεψη ψιψινα++++++++

Οσο για τις ξαπλες ειναι πολυ σχετικο... ειναι πιο σημαντικο στη διεγερση .... 

εγω μετα την ετ ουτε μια μερα δε ξαπλωσα κι ολα πηγαν μια χαρα....στις σπερματενχυσεις δεν κουνιουμουν και τζιφος.....(?)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΣΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ αεαεαεαε..:cool:

ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΞΑΠΛΩΝΩ Κ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΟΛΑ!!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΤ ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΚΑΛΕΣ ΘΑ ΒΓΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ...Κ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ!!ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ, ΤΟ ΤΟ ΤΟ Μ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΨΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΩ ΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , DimitraS είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΣΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ αεαεαεαε..:cool:

ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΞΑΠΛΩΝΩ Κ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΟΛΑ!!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΤ ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΚΑΛΕΣ ΘΑ ΒΓΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ...Κ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ!!ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ, ΤΟ ΤΟ ΤΟ Μ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΨΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΩ ΧΑΧΑΧΑ

Να απασχολησε συνεχεια γιατι το μυαλο κανει παιχνιδια.... εμενα με εσωσε η φιλη μου που φιλοξενουσα, μετα την ετ, γιατι δεν το ειχα πει σε κανενα και επρεπε να συμπεριφερομαι κανονικα... γιατι εμας τις τρελες αν μας αφησεις μονες γινόμαστε επικινδυνες γιατι οι μερες τις αναμονης για την χοριακη ειναι εξαιρετικα δυσκολες!

Βιβλια, ταινιες, κοτσομπολιο σκάιπ με αγαπημενα προσωπα... τα παντα για να μη σκαλιζεις τον εαυτο σου και να αφησεις τη φυση να κανει την δουλεια της.....(ας κανει και αυτη κατι επιτελους!)

Επεξεργάστηκαν by αεαεα
  • Μου αρέσει 1

age.pngpreg.png

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΣΤΑ ΜΟΥ ΜΕ 1 ΚΟΛΛΗΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΓΟΥΡΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΛΑΧΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Κ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 1 ΜΡ3 Κ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΟΡΕ ΑΜΕΕΕ...ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ Κ ΤΑ Α Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ

• Μου αρέσει 1

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

5 ώρες πρίν, Gatoula1 είπε:

Ειδα κορίτσι την Δευτέρα εκανες έμβρυομεταφορά ε?

χοριακη ποτε εχεις?

ειμαι συμπασχουσα, δεν ηθελα να το συζητάω μπάς και το ξορκισω, αλλα για μια ακόμα φορα εχω αρνητικό τεστ στα χέρια μου. Χοριακη την τριτη και οι ελπίδες μου γκρεμισμένες.

πρίν από 47 λεπτά , Κάντι είπε:

χοριακη ποτε εχεις?

ειμαι συμπασχουσα, δεν ηθελα να το συζητάω μπάς και το ξορκισω, αλλα για μια ακόμα φορα εχω αρνητικό τεστ στα χέρια μου. Χοριακη την τριτη και οι ελπίδες μου γκρεμισμένες.

ΒΡΕ ΚΑΝΤΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΩ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝ??ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΧΙ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΥΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ  ΜΠΕΙ ΣΕ OFF MODE ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΤΕΛΟΣ...ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ Κ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

1 hour ago, Κάντι είπε:

χοριακη ποτε εχεις?

Πολυ σωστά την Δευτέρα έκανα εμβρυομεταφορα και στο 6/5 έχω χοριακη. Ποτέ ποτέ έχω πόνους στη κοιλιά μόνο αυτό, ούτε στήθος πρήξιμο ούτε πόνος ούτε τίποτα!!! Εστ τι εννοείς ότι έχεις τεστ αρνητικό;;

13 ώρες πρίν, Gatoula1 είπε:

Πολυ σωστά την Δευτέρα έκανα εμβρυομεταφορα και στο 6/5 έχω χοριακη. Ποτέ ποτέ έχω πόνους στη κοιλιά μόνο αυτό, ούτε στήθος πρήξιμο ούτε πόνος ούτε τίποτα!!! Εστ τι εννοείς ότι έχεις τεστ αρνητικό;;

Δεν χρειαζεται να εχεις κάτι άλλο, οι πόνοι στην κοιλιά ειναι αρκετό. Εγω όπως και καθε άλλη φορα δεν είχα καμια ενόχληση.

εννοω τεστ ούρων φαρμακείου.

13 ώρες πρίν, DimitraS είπε:

ΒΡΕ ΚΑΝΤΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΩ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝ??ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΧΙ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΥΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ  ΜΠΕΙ ΣΕ OFF MODE ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΤΕΛΟΣ...ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ Κ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

Πλέον για μένα δεν υπάρχει αυτό το αν....

φροντισα να παρω την καλύτερη μάρκα που κυκλοφορεί.

Εννοειται οτι εμεις πάντα κάνουμε αυτό που πρεπει, τουλάχιστον εγω πήγαινα πάντα κατα γράμμα με τις οδηγίες των γιατρών.

πρίν από 47 λεπτά , Κάντι είπε:

Δεν χρειαζεται να εχεις κάτι άλλο, οι πόνοι στην κοιλιά ειναι αρκετό. Εγω όπως και καθε άλλη φορα δεν είχα καμια ενόχληση.

Εννοειται οτι εμεις πάντα κάνουμε αυτό που πρεπει, τουλάχιστον εγω πήγαινα πάντα κατα γράμμα με τις οδηγίες των γιατρών.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗ,

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΜΕ ΤΟΟΟΟΣΣΣΣΑΑΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟΣΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ!:mad: 

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΥ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΡΙΞΕΣ ΤΩΡΑ...

• Μου αρέσει 1

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

1 hour ago, Κάντι είπε:

Κοριτσακι την Τριτη δεν εχεις χοριακη κανονικα? Μηπως το εκανες αρκετα νωρις? Εγω το ειχα κανει μια μερα πριν...εδω μιλαμε για 3 μερες πριν... δεν ειναι πολυ νωρις?

Οποιο και να ειναι το αποτελεσμα ευχομαι να βρεις συντομα δυναμη για να συνεχισεις τον αγωνα.

• Μου αρέσει 1

age.pngpreg.png

Καλημερα κοριτσια και καλη δυναμη σε ολες ευχομαι.Αυριο ξεκιναω και γω τον αγωνα μου.Πρωτη μερα arvecap μακρυ πρωτοκολλο.Ξεχασα να ρωτησω την γιατρο μου αν πρεπει να κανω β χοριακη πριν ξεκινησω την καταστολη.Πριν ενα περιπου χρονο ειχα μια φυσικη συλληψη που παλλινδρομησε και αποφασισαμε να προχωρησουμε με ivf λογω παραγοντα συζηγου.Αυριο ειναι η 19η μερα του κυκλου που ξεκιναω και οι επαφες καταχωρημενες.Λετε να υπαρχει προβλημα που θα ξεκινησω τις ενεσεις αν υπαρχει περιπτωση μια στο τοσο να εχει γινει και συλληψη που δεν ξερω;;

Επεξεργάστηκαν by gioupigia
Πρωτη εξωσωματικη

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...