Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτογραφικό άλμπουμ βάφτισης

ΧΡΙΣΤΙΝΑ31

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 153
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη ειμαι ψιλοασχετη με αυτα. το photoshop ειναι προγραμμα σωστα? μπορεις να το κατεβασεις απο το internet? (και να το αγορασω νομιμα δεν με ενοχλει) και εχει απο πισω διαφορα backround που κοτσαρεις τις φωτογραφιες μεσα κατι σαν κορνιζες? γιατι κατι πηρε το ματι μου για ολα αυτα αλλα μου φανηκαν τρομερα δυσκολα

Καμια σχεση...

το photoshop ειναι ενα (ακριβό) προγραμμα που δεν το κατεβαζεις απο τι internet, το αγοραζεις. Ειναι προγραμμα που εχουν οι γραφιστες, οι φωτογραφοι, (ειναι αυτο το προγραμμα που κανει τον τσοβολα να φαινεται 30 χρονων και την Βανδη χωρις κυταριτιδα..). Χρειαζεται πολυ χρόνο και πολυ εκπαιδευση χρόνων για να φτασει κανεις σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο. Εγω στο photoshop εφτιαξα όλα τα backround. Εβαλα το φοντο, εφτιαξα τον φραχτη, διορθωσα τους φιογκους, εκανα τη διαταξη, αλλαξα χρωμα στα διαφορα, συνδιασα τα σκοινια, τις κορδελες και τα πλαισια, εφτιαξα πλαισια και .......εφτιαξα αυτα τα backround. Μετα πηρα τις φωτό τις εβαλα μεσα και το εφτιαξα!

(και ναι.. ειναι λιγο δυσκολο για καποιον αυτο....)

Διαφημίσεις

κοριτσια ειναι τέλεια οσα εχετε φτιαξει!! μπραβο σας!!!

και λιγα λεω...

λογω ασχετοσυνης απο τα προγραμματα που λετε .....

παραμενω με ανοιχτο το στομα βλεποντας και ξαναβλεποντας τα αριστουργηματα σας..

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

:!:

Καμια σχεση...

το photoshop ειναι ενα (ακριβό) προγραμμα που δεν το κατεβαζεις απο τι internet, το αγοραζεις. Ειναι προγραμμα που εχουν οι γραφιστες, οι φωτογραφοι, (ειναι αυτο το προγραμμα που κανει τον τσοβολα να φαινεται 30 χρονων και την Βανδη χωρις κυταριτιδα..). Χρειαζεται πολυ χρόνο και πολυ εκπαιδευση χρόνων για να φτασει κανεις σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο. Εγω στο photoshop εφτιαξα όλα τα backround. Εβαλα το φοντο, εφτιαξα τον φραχτη, διορθωσα τους φιογκους, εκανα τη διαταξη, αλλαξα χρωμα στα διαφορα, συνδιασα τα σκοινια, τις κορδελες και τα πλαισια, εφτιαξα πλαισια και .......εφτιαξα αυτα τα backround. Μετα πηρα τις φωτό τις εβαλα μεσα και το εφτιαξα!

Δεν ακουγεται λιγο δυσκολο αλλα κατι σαν πυρηνικη φυσικη ενα πραγμα:shock:

Μπραβο σου παντως και χαρα στο κουραγιο σου.:!:

Τελειο αποτελεσμα:cool::cool::D:D

• 2 εβδομάδες μετά...
Καμια σχεση...

δεν θα διαφωνησω οτι ειναι δυσκολο το Photoshop

αλλα στο οτι πρεπει να το πληρωσεις

εγω το κατεβασα ΔΩΡΕΑΝ με torrent

Διαφημίσεις

• 9 months later...
Καμιά καινούρια καλή δημιουργία κορίτσια? Κάτι ετοιμάζω κι εγώ στο Blurb...

θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί από ότι φαίνεται το έχεις δουλέψει πολύυυ το blurb!

- τελικά στην τιμή του κάθε άλμπουμ προσθέτεις και vat 4,5% για την Ελλάδα + τί ποσό για αποστολή? + κάτι άλλο που μου διαφεύγει?

- συνήθως πιο μέγεθος παραγγέλνεις και τι ποιότητα το εξώφυλλο?

- ξέρεις εάν μπορείς να πληρώσεις με pre paid visa? ή με πιο ΄τρόπο πληρώνεις?

ευχαριστώ πολύ (σε ζαλισα:oops:)

περιμένω την απαντηση σου , για να αρχισω και εγω να γινομαι φανατικη του blurb (που ειναι πολυ ωραια ιδεα για δωρακια σε παππουδες, νονες κ.λ.π.!!)

:-)

να σου απαντησω εγω που εχω ηδη φτιαξει 4

στο τελος βαζεις +φπα. το κοστος αποστολης ειναι για απλή αποστολη (χωρις Νο αναζητησης) εως 5 βιβλια πληρωνεις 6 ευρω. Αν θες αλλο τροπο αποστολης ειναι πολυ πιο ακριβα.

εγω φτιαχνω το χοντρο φυλλο και το ImageWrap . Εχω παραγγειλει σε μεγεθος 18χ18 και 25χ20. Για παπουδογιαγιαδες το μικρο ειναι πολυ καλο!! Αρκετό... Εγω εκανα και μια μα..κια και παραγγειλα ενα 13χ20 (σε 3 αντιτυπα) αλλα μετα ειδα οτι λεει οτι ειναι μονο ασπρομαυρο. και σε απλό χαρτι.

εγω πληρωνω παντα με visa.

δες στο preview τα δικα μου....

Διαφημίσεις

:)κοριτσια περιττο να σας πω οτι εχω ξετρελαθει και ηδη απο χθες το βραδυ προσπαθω να κανω το αλμουμ της μπεμπουλας μας!!!!!!

το κακο ειναι πως δεν μπορω να βαλω το backround που θελω εκτος απο τα προτοτυπα του προγραμματος!!!!!

μηπως μπορει καποιοα κοπελα που το κατεχει το αθλημα να με βοηθησει?

εχαριστω:)

vickytsoch,

σ' ευχαριστώ πολύ είσαι πολύ κατατοπηστική (παρα πολύ όμορφες δουλειές έχεις κάνει!!!)

τα backgrounds τα έχεις κάνει μόνη σου? γιατί δεν νομίζω ότι έχει τέτοια το πρόγραμμα? δώσε τα φώτα σου στην "πρωταρα"

περιμενω προτασεις σου! :-)

Αγαπητή Χιονάτη, στα περισσότερα σου απάντησε ήδη η Βίκυ, οπότε εγώ τι να προσθέσω... Μέγεθος επιλέγεις όποιο θέλεις εσύ, όσο μεγαλύτερο τόσο ακριβότερο. Νομίζω επίσης ότι αξίζει να επιλέξεις το premium paper, για λίγο παχύτερο και καλύτερο χαρτί. Και εγώ επιλέγω το Ιmage Wrap, poy ensvmat;vei th fvtograf;ia sto ej;vfyllo, αντί για το Dust Cover, το οποίο είναι κάλυμα για τη σκόνη, λεπτό. Επίσης, αν κάνεις sign in στο Blurb, θα σου στέλνουν ε-mail κατά καιρούς με τις διαθέσιμες προσφορές. ΆΛλοτε δωρεάν μεταφορικά, άλλοτε έκπτωση 10% ή κτλ. Γενικά από το Βlurb είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το software τους είναι πολύ επαγγγελματικό, αλλά κι εγώ δεν έχω ανακαλύψει ακόμα πώς να αλλάζω το background, αυτό θα μας το πει η Βίκυ.

συνεχίζω σε λίγο...

Καλή εναλλακτική αν θες ποικιλία backgrounds είναι το TicTac, (http://www.tictacphoto.com), που όμως δεν προσφέρει ελληνικά δυστυχώς. Έχω κάνει 2 άλμπουμς εκεί και είναι επίσης πολύ καλό. Με αυτό μπορείς επίσης να κάνεις και άλλα πράγματα, κούπες, ημερολόγια, πόστερς, κολάζ κλπ. Ένα ημερολόγιο που είχα κάνει για το 2010 για τους παπούδες, μου ήρθε κατά λάθος 2 φορές, ενώ το παρήγγειλα και πλήρωσα μόνο 1! Μακάρι να γίνονται πολλά τέτοια λάθη...

Η Βίκυ έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στο Blurb! Μπράβο Βικάκι! Τώρα πας μας ότι έχεις και 3 παιδιά να τρελλαθούμε τελείως! Το ένα πιο όμορφο από το άλλο.

Αυτές τις μέρες περιμένω να παραλάβω το 2ο Blurb book μου, το Sweet Christina2, με 160 σελίδες (552 φωτογραφίες!), και περιμένω με μεγάλη αγωνία! Μπορείτε να δείτε στο preview τις 15 πρώτες σελίδες:

http://www.blurb.com/my/book/detail/1196282

haido πραγματικα η δουλεια που κανετε ειναι απιστευτη.οπως και οι πληροφοριες που δινεις φυσικα.τελικα πιο προγραμμα εχει ελληνικα Blurb?κια αν ναι πως τα επιλεγουμε?

συγνωμμη για τις ερωτησεις αλλα ειμαι ασχετη!!!!

αχ καθε σας βοηθεια σχετικα με το προγραμμα ειναι καλοδεχομενη........

να σου ζησει το κουκλακι σου!!!!!

Nαι, theano, έτσι είναι, το BLurb έχει, το Tictac ΔΕΝ έχει ελληνικά. Δεν χρειάζεται να επιλέξεις τπτ, όταν κατεβάσεις το software και ανοίξεις text, γυρνάς το πληκτρολόγιο στα ελληνικά (Ctrl +Alt) και γραφεις κανονικά.

Καλή επιτυχία! Αν ξεκινήσεις με το καλό, θα φας κόλλημα, όπως εγώ! Για 2 μήνες κάθε απόγευμα περίμενα να περάσω ένα 2ωράκι στο πισί για να τελειώσω το άλμπουμ... Στο τέλος βαρέθηκα να προσπαθώ να κάνω βελτιώσεις, και το ανέβασα και το παρήγγειλα για να τελειώνω. Ακόμη δεν ήρθε, το περιμένω αυτή την εβδομάδα... ουφφφ

δεν εχω 3 παιδια καλε...

ενα κοριτσακι εχω εγω... :)

εγω δεν χρησιμοποιω τις προκαθοριμενες θεσεις που δινει το software του blurb. Eγω τα φτιαχνω όλα μονη μου στο photoshop και απλά τα μεταφερω....

Μιλαμε για πολυ ξενυχτι....

βρε vickytsoch μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως τπ κανεις?

παιδευομαι και στο τελος τα σβηνω ολα!!!!

πιο προγραμμα χρησιμοποιεις?

πια εκδοση του photoshop?

και πως περνας τα backround?

εγω πχ θελω να κανω το αλμπουμ με θεμα τις πριγκηπισσες

πως θα βαλω τα δικα μου backround?

\σε κουρασα ε?

συγνωμμη αλλα θελω τοσο πολυ να το κανω για την κουκλιτσα μου!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...