Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτογραφικό άλμπουμ βάφτισης

ΧΡΙΣΤΙΝΑ31

Recommended Posts

Έτσι διάβασα κι εγώ,οτι δε δέχονται Paypal.Κι έχω ετοιμάσει 3 σούπερ άλμπουμ...

Ωραίο το άλμπουμ,το Blurb έχει κι άλλες πολλές δυνατότητες, ψάξτο λιγάκι. Περιμένουμε εντυπώσεις από την εκτύπωση μόλις το παραλάβεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 153
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχεις καταλαβει ποια ειναι η διαφορα στα σκληρα εξωφυλα?

τι ειναι το dust jakcet και τι το image wrap?

Vickytsoch, το dust jacket είναι ένα είδος λεπτού εξώφυλλου που καλύπτει το κανονικό σκληρό εξώφυλλο. Η φωτογραφία που θα βάλεις στο εξώφυλλο, θα τυπωθεί στο dust jacket (παλτουδάκι για την προστασία από τη σκόνη, ουσιαστικά), όχι στο σκληρό εξώφυλλο. Ενώ με το image wrap, η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι τυπωμένη πάνω στο σκληρό εξώφυλλο. Δεν ξέρω αν το περιγράφω καλά...αν δείς τις φωτό που είχα βάλει στο άλλο λίνκ (στην προηγούμενη σελίδα), ίσως να μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ...εκεί το εξώφυλλο είναι image wrap, το οποίο προσωπικά το προτιμώ! :wink:

fUvDp2.png

σε ευχαριστω!!

βρηκα ενα βιντεακι μεσα στο site που το εξηγουσε...

και εμενα μου αρεσει πιο πολυ το image wrap , το παλτουδακι που λες κι εσυ μου φαινεται οτι θα σκιστει μετα απο καιρο...

karfori's baby πολυ καλο ειναι!!!

εγω φτιαχνω με το yopix και ειμαι πολυ ευχαρηστημενη και απο την ποιοτητα και απο την εξυπηρετηση γιατι ειχε αργησει ενα και μου το ξανατυπωσανε και τελικα ηρθανε 2 αντιτυπα, το 1 δωρεαν και μου ζητησανε 100 φορες συγγνωμη. Απλα εδω το χαρτι δεν ειναι τοσο χοντρο.

θα δοκιμασω και με αυτο που λες!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

ρε συ σε αυτο το προγραμμα δεν μπορεις να μεγαλωσεις ή να μικρυνεις την φωτο η να βαλεις καποια σε background...και ουτε να φτιαξεις τη σελιδα οπως θελεις...ή κανω λαθος και δεν το βρισκω;;;

ξερεις κατι επι τουτου;

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Κοίτα, είναι αλήθεια ότι το πρόγραμμά του είναι αρκετά πιο "δύσκαμπτο" σε σχέση με αυτό του Υοpix, απλά προσωπικά μου άρεσε πολύ το τελικό αποτέλεσμα σε σχέση με του yopix.

Άλλωστε, έχω την αίσθηση ότι αυτό οφείλεται στο ότι το πρόγραμμα αυτό στοχεύει περισσότερο στην εύκολη σελιδοποίηση και δημιουργία πολλών διαφορετικών τύπων βιβλίου, όχι μόνο photobooks. Γι'αυτο έχει κάποια έτοιμα πρότυπα που σε διευκολύνουν να κάνεις γρήγορα τη δουλειά σου, αλλά δεν αφήνει δυστυχώς πάρα πολλά περιθώρια για δημιουργικές παρεμβάσεις. Παρόλα αυτά, στο σαιτ τους έχει και κάποιες χρήσιμες οδηγίες και βίντεο για το πώς μπορείς π.χ. να κάνεις μια φωτογραφία να καλύπτει δύο σελίδες (σαλόνι δλδ.) κλπ. Επίσης, από ότι έχω καταλάβει πολλοί από αυτούς που δημιουργούν βιβλία με αυτό το πρόγραμμα έχουν την ευχέρεια να πειράζουν τις φωτογραφίες τους με άλλα προγράμματα π.χ. photoshop και να τις εισάγουν ήδη πειραγμένες στο πρόγραμμα.

Αυτά! :lol:

fUvDp2.png

σας διάβασα και κάπως αναπτερώθηκε το ηθικό μου...γιατί...με τις φωτο του γάμου πολύ κλάμαααααα!!!!

Λοιπόν, καταρχήν να σας πω οτι τις φωτο του γάμου τις τράβηξε ο ξάδερφός μου που το πρωι είναι καθηγητής και το βράδυ φωτογράφος (τρομάρα του...). Όπως καταλάβετε την πάτησα λόγω πολύ κοντινής συγγένειας...Οι φωτο του γάμου μας είναι ελάχιστες ΚΑΙ τις τράβηξε με αναλογική μηχανή (δηλ. φιλμ) και όχι με ψηφιακή...(κλάμααααααα) Επίσης το ειδικό φωτογραφικό σκανερ που χρησιμοποιούν για την εκτύπωση του φιλμ πρέπει να ήταν του κ....ου με αποτέλεσμα οι φωτο να είναι πραγματικά χάλια :cry::cry::cry:

Σε όποιο φωτογραφείο και αν εχω πάει (συνοικειακό ε;) μας ζητάνε 1500 - 2000!!!!!!!!!!!!!!!! ευρώ για να μας κάνουν μια επεξεργασία και ψηφιακό άλμπουμ... :cry::cry::cry:

Όπως αντιλαμβάνεστε αδυνατούμε να δώσουμε αυτά τα χρήματα..Και θέλω να σας κάνω 2 ερωτήσεις

Α. Μήπως γνωρίζει κάποια κοπέλα τι μπορώ να κάνω με αυτό το πρόβλημα;;;;

Β. Μήπως γνωρίζετε κάποιον καλό φωτογράφο για να μην αντιμετωπίσουμε το ίδιο πάλι πρόβλημα με τη βάφτιση της κορούλας μας;;;;(στο ν.Αττικής)

Το αλμπουμ που έφτιαξες haido προσωπικά το βρήκα πολύ γλυκό. Να ζήσει το μωράκι σου και εσείς να είστε γεροί να το καμαρώνετε...

Σας εκλιπαρώ βοηθήστε με. Είμαι απελπισμένη....

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

lilouko, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Για την βάφτιση της κόρης σου θα σου πρότεινα να προσλάβεις ένα φωτογράφο από τη Θεσσαλονίκη!!! :lol::lol:

Άκου τιμές απο συνοικιακό φωτογράφο στη δική μας βάφτιση: πλήρη καλυψη βίντεο, με 2 dvd (πολύ καλό το αποτέλεσμα θα έλεγα!), φωτογραφίες με πολύ καλή ανάλυση (382φ. για την ακρίβεια) από όπου έκανα εγώ την επιλογή των καλύτερων, τις επεξεργάστηκε μόνος του (όχι όλες βέβαια) με photoshop, kai ψηφιακό album πάρα πολύ καλό, διαστάσεων 35χ35 (περίπου), + το ψηφιακό αρχείο ΔΩΡΟ, ΠΌΣΟ ΛΈΤΕ?

550€.

Οπότε, του πληρώνεις του φωτογράφου και ένα αεροπορικό εισητήριο business πηγαιν' έλα, και σου βγαίνει και πιο φτηνά!!! :lol:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ http://www.tictacphoto.com . ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΕ 7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ BACKROUND, ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ , ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ Η΄ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ YOPIX.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ 12,00 ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ :P

Διαφημίσεις

haido χαχαχα ευχαριστώ για την απάντηση και είμαι σίγουρη ότι αυτός που προτείνεις θα είναι σούπερ ΑΛΛΑ όπως καταλαβαίνεις είναι λίιιιιιιγο δύσκολο να συνεργαστείς με κάποιον που βρίσκεται σε άλλη πόλη...Εδώ στην Αθήνα ώρες ώρες είναι σαν να είμαστε άλλος νομός...Για να πας από νότια βόρεια θες 2 ώρες....Πάντως αν απελπιστώ τρελά...τι να πω...μπορεί να καταφύγω ακόμα και σε αυτή τη λύση...

Το θέμα φωτογράφος έχει ξανασυζητηθεί κάπου;;;;;μήπως να κάνω ένα τόπικ ξεχωριστό;;;;

Με τις αναλογικές φωτο τι κάνουμε έχει κάποιος κάποια ιδέα;;;;;;;;

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Μπορείς τις αναλογικές να τις σκάναρεις, βέβαια το αποτέλεσμα δεν θα είναι τέλειο.

Αν οι εκτυπωμένες αναλογικές που έχεις είναι γυαλιστερές και το σκάνερ καλό, κάτι θα παίξει....

Επίσης υπάρχουν κάποιοι σαρωτές που σαρώνουν τα αρνητικά (αν έχει το αρχείο των αρνητικών) αλλά δεν ξέρω αν το κάνουν για το ευρύ κοινό ή το έχουν οι φωτογράφοι για προσωπικοί τους χρήση και επίσης δεν ξέρω πόσο θα σου κοστίσει.

Είναι ένα μηχάνημα που βάζεις το αρνητικό και σου κάνει ψηφιακό αρχείο.

τα εφτιαξα μονη μου....

μου βγηκε ο πατος και τα ματια αλλα νομιζω οτι εγινε καλό...

(εχω αποθηκευμενα διαφορα διακοσμητικα, κουμπια, φιογκους, περλες, ζωακια, ανθρωπακια και αλλα διαφορα digital scrapbooking... και με το photoshop τα σεταρω ετσι που να ταιριαζουν... )

Διαφημίσεις

Μπράβο Βίκυ! Πολύ ωραίο τα άλμπουμ σου, και πολύ γλυκειά η μπεμπούλα σας, να σας ζήσει! Καλά, τώρα πορώθηκα, θέλω να κάνω κι εγώ κι άλλα!!!

(μου άρεσε πολύ η φωτό με το φιλί του μπαμπά στην κοιλιά... πολύ γλυκειά!)

vickytscock, είναι καταπληκτικό!!!

Συγχαρητήρια! Κάνεις πολύ ωραία πράγματα...

Έχω πορωθεί και εγώ και προσπαθώ σχεδόν όλο το βράδυ (μόλις κοιμηθούν τα παιδιά) να κάνω το δικό μας αλμπουμάκι...

t6c4p3.pngXRnsp2.png

απαπαπαπαπαπαπαπαππαπαααααααααα!!!!!!!!!!!!!

έχω πάθει πλάκα! τί είναι αυτά που κάνεις??? απίθανα! θα τα δείξω στον άντρα μου, που ασχολείται πιο πολύ εκείνος με το ψηφιακό άλμπουμ και θα ζητήσουμε την βοήθειά σου...

μπράβο και πάλι μπράβο!

ααααα! είστε μια πολύ γλυκιά οικογένεια!

t6c4p3.pngXRnsp2.png

lilouko δεν εχεις ουτε τα φιλμ???

νομιζω οτι αν πας σε καποιο καλο φωτογραφειο και δωσεις τα φιλμ μπορει να σου τα περασουν σε cd σε καλουτσικη ποιοτητα...

μετα σου το φτιαχνω εγω το αλμπουμ... σιγα τα ωα...

κοριτσια ειμαι ενθουσιασμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηρθε το βιβλιο που ειχα παραγγειλει!!!

ειναι φοβερό!!!!!!!!!

μόνο 2 παρατηρησεις εχω για εσας που θα φτιαξετε κατι:

1) οι φωτό τυπωνονται λιγο πιο σκουρες απο αυτο που βλεπεις στην οθονη (οποτε καντε τες λιγο πιο ξασπλουριαρες)

2) αν κανετε ολοσελιδες φωτό να ξερετε οτι, αν και η σελιδα ειναι πχ 18Χ18 η φωτό σας καλό ειναι να ειναι λιγο πιο μικρη γιατι κοβει λιγο... ( κοβει περιπου 0,50 εκατοστό.)

λοιπον, η ποιοτητα του χαρτιου ειναι ελαχιστα πιο λεπτο απο φωτογραφιας. Αρκετα πιο χοντρο απο περιοδικο. Ειναι γυαλιστερη. Ευλιγιστη οπως ενα κανσον χαρτονι. (πως αλλιως να το πω...) και το εξωτερικο δεσιμο φοβερο και γερό.

ειναι φοβερό σας λεω!!!

Να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου, από το Blurb book μου. Το έλαβα Μ. Τετάρτη, (σε 12 μέρες περίπου) σε πολύ καλή συσκευασία. Αρκετά καλό, όπως είπε και η vickytsoch, πολύ καλό εξώφυλλο, αλλά ήταν λάθος μου που έβαλα παντού ολοσέλιδες φωτογραφίες, διότι χάναν σε πιοότητα, χρειαζόταν να είχα καλύτερη ανάλυση για αυτό το μέγεθος. Το κόστος ήταν 40?, θεωρώ αρκετά φτηνό. Σε όσους το έδειξα εντυπωσιάστηκαν. Αν και θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, να είχα βάλει κείμενο και καλύτερες (σε ανάλυση) φωτό.

Σήμερα παρήγγειλα ένα νέο βιβλίο από το σάιτ που ρπότεινε παραπάνω η baby boy, to tictuc, εκεί είναι λίγο πιο ακριβά, μου κόστισε 51 ? ένα 30-σέλιδο βιβλίο, αλλά ως software μου προσέφερε αρκετές (ίσως πιο πολλές) δυνατότητες μπορώ να πω. Όταν το λάβω θα σας κάνω σύγκριση.

τις ευχαριστίες μου στην baby boy, & karfori's baby...

Να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου, από το Blurb book μου. Το έλαβα Μ. Τετάρτη, (σε 12 μέρες περίπου) σε πολύ καλή συσκευασία. Αρκετά καλό, όπως είπε και η vickytsoch, πολύ καλό εξώφυλλο, αλλά ήταν λάθος μου που έβαλα παντού ολοσέλιδες φωτογραφίες, διότι χάναν σε πιοότητα, χρειαζόταν να είχα καλύτερη ανάλυση για αυτό το μέγεθος. Το κόστος ήταν 40€, θεωρώ αρκετά φτηνό. Σε όσους το έδειξα εντυπωσιάστηκαν. Αν και θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, να είχα βάλει κείμενο και καλύτερες (σε ανάλυση) φωτό.

Σήμερα παρήγγειλα ένα νέο βιβλίο από το σάιτ που ρπότεινε παραπάνω η baby boy, to tictuc, εκεί είναι λίγο πιο ακριβά, μου κόστισε 51 € ένα 30-σέλιδο βιβλίο, αλλά ως software μου προσέφερε αρκετές (ίσως πιο πολλές) δυνατότητες μπορώ να πω. Όταν το λάβω θα σας κάνω σύγκριση.

τις ευχαριστίες μου στην baby boy, & karfori's baby...

• 3 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...