Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Stokke Tripp Trapp καρεκλάκι φαγητού. Επικίνδυνο;;

Recommended Posts

Κι εγώ έχω παραγγείλει από mothercare αγγλίας αλλά μόνο ρούχα! Δε στέλνουν και πολλά πράγματα ελλάδα αλλά και πάλι αξίζει! Μου τα έφεραν και με κουριερ πολύ κυριλέ. Το άλλο κατάστημα δεν το ήξερα, αν το ήξερα νωρίτερα θα είχαμε γλιτώσει πολλά λεφτά.. Θα το έχω στο μυαλό μου απο εδώ και πέρα πάντως.. Επίσης δεν είμαι χιώτισσα! Κάτοικος Χίου εδώ και 4 χρόνια περίπου αλλά για τους Χιώτες είμαι 'ξένη' :wink:

Διαφημίσεις

Καλά μην σκας και πολύ!Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι αλλά ζω στην Αθήνα τα τελευταία 5 χρονια. Όπου γης και πατρίς, αυτό λέω κι εγώ...

Παρήγγειλα αρκετά πράγματα απο το mothercare και για μένα και για το μπεμπούλη. Ανυπομονώ πολύ να έρθουν :) Λένε ότι κάνουν 7 εργάσιμες μέρες. Εσένα σου καθυστέρησαν περισσότερο? Και τα μεταφορικά ήταν λίγο τσιμπημένα, γιατί παρήγγειλα αρκετά, αλλά κι έτσι η διαφορά είναι μεγάλη από Ελλάδα :)

Παρεπιπτόντως η twoleftfeet μου ζήτησε επιπλέον 7 λίρες.Εντάξει όμως, για μια πολυθρόνα με το υποπόδιο 20 λίρες μεταφορικά δεν είναι πολλά!

.png

• 1 χρόνο μετά...

Έχουμε το συγκεκριμένο καρεκλάκι και αναρωτιέμαι μήπως κάτι δεν κάνουμε καλά... Ο μικρός μπαίνει και βγαίνει εξαιρετικά δύσκολα (στο βγάλσιμο όχι και τόσο, γιατί βοηθάει και ο ίδιος). Το πρόβλημα με τις τούμπες προς τα πίσω υποτίθεται ότι το έχει λύσει η εταιρεία με δύο μικρές προεκτάσεις στην βάση, όμως βρε κορίτσια, δεν μπορώ να τον βάλω με τίποτα!!! Άσε που για να βγάλεις το ύφασμα να το πλύνεις (καρεκλάκι φαγητού είναι, όσο να 'ναι λερώνεται!) πρέπει σχεδόν να ξεσυναρμολογήσεις το καρεκλάκι! Και κάνει και ένα σωρό λεφτά (καλά εμάς δώρο μας το κάνανε αλλά και πάλι, κάποιος το πλήρωσε!

katpend σκεφτομαστε κι εμεις να το παρουμε και πολυ εχω προβληματιστει...

οσο για τον μικρο σας σιγουρα το εχετε βιδωσει στην σωστη θεση...γιατι απ οτι ειδα αναλογως την ηλικια του αλλαζεις και θεση...

το εχετε τσεκαρει αυτο...???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις εχουμε μεινει πολυ ευχαριστημενοι. Δεν ειχαμε τα προβληματα που δειχνουν τα βιντεο αλλα τωρα που εγινε λιγο μαντραχαλος προσεχουμε λιγο παραπανω γιατι μπορει καμια φορα να σπρωξει δυνατα με το ποδι του το τραπεζι και να παει προς τα πισω.

Με αυτο το καρεκλακι ( που δεν εχει τραπεζακι και το βαζεις μπροστα στην δικη σας τραπεζαρια) εχει μαθει να καθεται ησυχα και σαν εμας οταν βγαινουμε εξω και τρωμε. Απο τις καλυτερες αγορες που καναμε.

http://lamarquis.blogspot.com/2009/12/eco-toddler-mess-vacuum.html

( Εδω τρωει το τοστακι του στο καρεκλακι και ειναι απο κατω ο τσοπανης ετοιμος να φαει οτι πεσει στο πατωμα :) (

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα ! Σκέφτομαι να αγοράσω το tripp trapp μιας και είμαι fan της εταιρίας . Το έχει πάρει κανείς πρόσφατα ? και, αν ναι, απο που ? συμφέρει απο ελλάδα ή εχετε βρει κάποιο site του εξωτερικού?

• 3 χρόνια μετά...

Γεια σας,

Εχουμε το καρεκλακι φαγητου της στοκε για τον τριχρονο γιο μας απο μωρο και τωρα δεν θελει να το αφησει για να βαλουμε τον μπεμπη αδελφουλη του μεσα. Ως εκ τουτου μειναμε πολυ ευχαριςτημενοι και ενδιαφερομαι για αγορα μεταχειρισμενης καρεκλας αν γνωριζετε κατι στειλτε μου πμ.

Ευχαριστω,

Αννα μαρια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...