Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Stokke Tripp Trapp καρεκλάκι φαγητού. Επικίνδυνο;;

Recommended Posts

Σκεφτόμουν να πάρουμε το καρεκλάκι αυτό για το μικρό μας.

31EQ1EGW01L._SS400_.jpg

Ψάχνω τις τελευταίες μέρες στο ιντερνετ και βλέπω διάφορα γλυκά μωράκια στο youtube να τρώνε στο tripp trapp και πολύ το λιμπίζομαι.

Βλέπω όμως και διαβάζω παράπονα από πολλούς για το ότι η καρέκλα εύκολα πέφτει προς τα πίσω ή προς το πλάι αν το παιδάκι βάλει δύναμη και σπρώξει - αν ας πούμε είναι δίπλα στο τραπέζι μπορεί να στηριχτεί και να σπρώξει πολύ εύκολα.. Κοιτάχτε εδώ

και εδώ ένα μωρό σκαρφαλώνει έξω από την καρέκλα πάνω στο τραπέζι

Δεν είναι μόνο ένας δύο που γράφουν για τέτοια περιστατικά. Διαβάζω και στο amazon όπου πουλιέται το προϊόν διάφορα αρνητικά reviews που περιγραφουν τέτοιες καταστάσεις..

http://www.amazon.com/review/product/B00009IMAY/

Βεβαια εκτός από τα αρνητικά υπάρχουν και δεκάδες αποθεωτικά reviews και μπερδεύτηκα πολύ! Πώς είναι δυνατόν σε κάποιους να συμβαίνουν τα μύρια κακά και σε κάποιους τίποτα; Τόσο πολύ διαφοροποιούνται τα μωράκια - παιδάκια στις σκανταλιές;! Το δικό μας για ζωηρό το κόβω πάντως αν και ακόμα δεν έχουμε αρχίσει καν να μπουσουλάμε..

Μπορεί κάποιος με προσωπική εμπειρία από την tripp trapp να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Δεν γνωριζω κατι σχετικο να σου απαντησω αλλα γελασα πολυ με τον 2ο μικρουλη... καλε αυτος σε λιγο θα ανεβοκατεβαινει κιολας! :lol::lol:

Παντως εγω δεν θα το αγοραζα... Φαινεται οτι δεν δενετε καλα το μωρο μεσα!

:shock: Δεν το περιμενα αυτο .... Ειναι πάντα πρώτο σε ολα τα τεστ που γινονται για καρεκλάκια φαγητου . Ειναι υποτιθεται το καλύτερο και μεις αυτο λεγαμε να παρουμε ..Το βλέπω και στους γειτονες που το χρησιμοποιεί η 4χρονη κορη της και μου αρεσε πολυ ....Με προβλημάτισες :?
VgL7.jpgIgLdp2.png

Μ'αρέσει πολύ αυτό το καρεκλάκι, αλλά τελικά τσιγγουνεύτηκα και δεν το πήρα και το έχω μετανιώσει....Θεωρώ πολύ καλό ότι το μωρό τρώει στο τραπέζι και όχι στο τραπεζάκι της καρέκλας και το ότι προσαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες....επίσης το design είναι τέλειο!

Αυτό που δείχνει το πρώτο βιντεάκι μπορεί να το πάθει το παιδί και με τα καρεκλάκια που προσαρμόζονται στην καρέκλα, εμένα η κόρη μου έπεσε έτσι από ένα τέτοιο και μάλιστα δεν προσγειώθηκε πάνω μου!

:shock::shock::shock:

Είναι ένα ελάττωμα σε σχέση με τα άλλα τραπεζάκια, πρέπει να έχεις το νου σου... :?

Όσο για το δεύτερο βίντεο απλώς δεν έχουν δέσει το παιδί σωστά...στο λέω γιατί το έχω δοκιμάσει....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις

Πιστεύω ότι αυτό που συνέβηκε στο πρώτο βιντεάκι μπορεί λίγο ή πολύ να συμβεί με όλα.Τώρα για το δεύτερο αν δεις στον κατάλογο υπάρχουν και ζωνάκια που προσαρμόζονται στην καρέκλα και ασφαλίζουν το μωρό όπως στα καρότσια ή στα καρεκλάκια αυτοκινήτου.Το έχει κι ένας φίλος ο οποίος πήρε κι άλλο για το δεύτερο παιδί του-δεν τα λες και τα πιο ήσυχα μωρά του κόσμου!Κι εμείς αυτή θα πάρουμε καθώς και την κούνια από την ίδια εταιρεία.Είναι τέλεια!!

.png

εμεις ειχαμε αγορασει ενα της fisher price το οποιο αυτη την στιγμη βρισκεται στην αποθηκη του σπιτιου, ουτε που εκατσε εκει πανω πανω απο 5 φορες δεν του αρεσε ηθελε να ακουμπαει στο τραπεζι, και επειδη δεν αντεχω να κανουμε βολτα σε ολο το σπιτι για να τρωμε μπηκα σε σκεψεις να το παρω και εγω μηπως κατσει σε αυτο...

απλα απο οτι ειδα κανει περιπου 150 ευρω και δεν θελω να παει και αυτο στην αποθηκη και δεν ξερω τι να κανω. Εχει καμμια εμπειρια απο καποιο δικο της παιδακι αν καθονται και τους αρεσει... πιανει πολυ χωρο? γιατι δεν αντεχω ΚΑΙ αλλα πραγματα μεσα στην κουζινα μας και φυσικα αν ειναιι ασφαλες γιατι ο δικος μου δεν καθετε σε μια μερια κουνιεται ολοι την ωρα μην τον βρω και στο πατωμα..

πειτε καμμια γνωμη.... :D

εγω να σας πω την αληθεια δεν θα εδινα 150 ευρω για να παρω αυτο το καρεκλακι... θεωρω οτι ενα καρεκλακι που βγαινει ο δισκος μπροστα μπορει να κανει την ιδια δουλεια...συγκεκριμενα εχω ενα της chicco και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...120 το αγορασα αλλα θελω να πω οτι υπαρχουν καρεκλακια με τις ιδιες δυνατοτητες που στοιχιζουν πολυ λιγοτερο...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Κορίτσια η διαφορά αυτής της καρέκλας από τις υπόλοιπες είναι ότι μεγαλώνει μαζί με το παιδάκι μέχρι που μετατρέπεται σε μία κανονική καρέκλα για ενήλικες.Σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά της. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη εταιρεία ως προς την ασφάλεια και την ποιότητα κατασκευής

.png

Τελεια ειναι !!! Το δοκιμάσαμε σήμερα μαζί με το Tipp topp (το σκεφτομαι γιατι εχει και δισκο μπροστά) μου αρεσαν παρααα πολυ !

Για το δικο μου γούστο τα πλαστικα ...ειναι ενα τιποτα μπροστά τους .

Θα το παιρναμε αμεσως αλλα προβληματίστηκα με κατι αλλο τωρα ... Απο 8 μηνων και ανω λεει ... αν και η μωρουλινιτσα μια χαρα ανετα καθόταν κανενα προβλημα ... :roll::?

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

Οντως ειναι πανέμορφο σαν design το καθισματάκι αυτο φαγητού αλλα απο την πρώτη στιγμή που το είδα δεν μου φάνηκε καθόλου ασφαλές ... και τα βιντεάκια το επιβεβαιώνουν αυτό ...

Τελικά ενα πολυδιαφημιζόμενο, ακριβό και με καλές κριτικές προιον δεν ειναι πάντα οτι καλυτερο κυκλοφορεί στην αγορά :wink: ... Ίσως θα πρέπει να εμπιστευόμαστε περισσότερο το ενστικτο μας ως γονείς και λιγότερο τις κριτικές και έρευνες που κυκλοφορούν :roll: ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Τωρα που τα ειδα απο κοντα τα βιντεάκια ειναι μουφα ...Ειδικά το πρωτο ... Καποιος τραβάει το μωρό δεν υπάρχει περίπτωση το τσεκαρά πολλες φορες δεν κουνιουντε ετσι εύκολα . Οσο για το δευτερο δεν ξερω , ισως σηκώνεται αυριο μεθαυριο και η μικρή μου αλλα αν την δέσεις ολα οκ :D

Τι να λεμε η ογκωδη πλαστικουρα και το ξυλο ...

VgL7.jpgIgLdp2.png

Λες;;

Θα το ξαναδώ κι εγώ..

Που το δοκιμάσατε το καρεκλάκι;

Θα είμαστε τα Χριστούγεννα αθήνα και θα ήθελα πολύ να το δώ απο κοντά.

Ευχαριστώ!

στελλα

Πωπω τώρα είδα ότι μένεις στη Γερμανία! :oops:

Συγνώμη για την άσχετη ερώτηση..

Αν κάποιος έχει δοκιμάσει το Tripp Trapp στην Ελλάδα ας γράψει εντυπώσεις..

:D

• 1 month later...

Τελικά το πήραμε το Tripp Trapp από το Τρικυκλο. Πήγα πρώτα και το είδα από κοντά, μου άρεσε πολύ και μου φάνηκε πολύ σταθερό. Δεν πιστεύω ότι είναι εύκολο να συμβεί αυτό που δείχνει το βίντεο. Επίσης δεν πρέπει να το βάζει κανείς πάνω σε χαλί ή σε πλακάκια γιατί τότε χάνει την ευστάθειά του (σε λείο πάτωμα όταν το σπρώξεις τσουλάει προς τα πίσω).

Το συναρμολογήσαμε χθές και είναι τέλειο. Εφαγε (προσπαθησαμε δηλαδη) και ο μικρός πρώτη φορά εκεί.

Είναι τελικά πάντως αρκετά ακριβό, πήραμε το πράσινο χρωμα δηλαδή 180 + βρεφικό καθισμα 40 + μαξιλαράκι 35 = 255 ευρώ :shock:

Δεν έχω δεί πάντως κάτι αντίστοιχα όμορφο οπότε χαλάλι τους. :wink:

Λαμπρινή εσύ το χρησιμοποιείς το καρεκλάκι;

Εντυπώσεις;

Διαφημίσεις

Τελικά το πήραμε το Tripp Trapp από το Τρικυκλο. Πήγα πρώτα και το είδα από κοντά, μου άρεσε πολύ και μου φάνηκε πολύ σταθερό. Δεν πιστεύω ότι είναι εύκολο να συμβεί αυτό που δείχνει το βίντεο. Επίσης δεν πρέπει να το βάζει κανείς πάνω σε χαλί ή σε πλακάκια γιατί τότε χάνει την ευστάθειά του (σε λείο πάτωμα όταν το σπρώξεις τσουλάει προς τα πίσω).

Το συναρμολογήσαμε χθές και είναι τέλειο. Εφαγε (προσπαθησαμε δηλαδη) και ο μικρός πρώτη φορά εκεί.

Είναι τελικά πάντως αρκετά ακριβό, πήραμε το πράσινο χρωμα δηλαδή 180 + βρεφικό καθισμα 40 + μαξιλαράκι 35 = 255 ευρώ :shock:

Δεν έχω δεί πάντως κάτι αντίστοιχα όμορφο οπότε χαλάλι τους. :wink:

Λαμπρινή εσύ το χρησιμοποιείς το καρεκλάκι;

Εντυπώσεις;

Καλησπέρα! Καλορίζικο το καρεκλάκι σας κι ελπίζω να το χαρείται :)

Δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά να σε προστατέψω απο μελλοντικές αγορές. Σας το χρέωσε αρξετα ακριβά :evil::evil: Εμείς που ρωτήσαμε στα bebe jou -που δεν φημίζονται για τις φθηνές τιμές τους, το αντίθετο θα έλεγα- αυτά που ανέφερες μαζί με τα ζωνάκια ασφαλείας, με μια μικρή έκπτωση μας το έδινε 220 ευρώ. Έχουμε παραγγείλει και την κούνια της ίδιας εταιρείας και την περιμένουμε.

Χαζεύοντας προχθές στο intermet στο http://www.twoleftfeet.co.uk τα βρήκα και τα δύο ακόμη πιο φθηνά :evil::evil: Πλέον το έχω αποφασίσει και δεν θα ξαναψωνίσω τίποτα από Ελλάδα. Θα σε συμβούλευα να κάνεις κι εσυ το ίδιο :):)

Πάντως όπως και να έχει έχεις κάνει μια πολύ καλή επένδυση :)

.png

Τι παιδι ειναι αυτο ??? Φτου φτου ΚΟΥΚΛΟΣ !!!! :D

Καλοριζικο το καρεκλάκι σας !!! Πανέμορφο αλλα και ...πανάκριβο !

Λοιπον εμεις πηραμε τελικα το Tripp Tropp (70 ευρω +20 το μαξιλαράκι ) γιατι εχει και τον δισκο μπροστά που ειναι αρκετά βολικο..ειδικά για την μικρουλα μου που θελει να τρωει μονη της !

Η μωρουλινιτσα στην αρχη ουτε να το δει .... και τωρα θα καθήσει κανα 20λεπτο το πολυ ! Φυσικά το εχουμε για να καθεται και να κανω καμια δουλιτσα στην κουζίνα γιατι για φαγητο ...Δεν τρωει σχεδον τιποτα αφου σιχαινεται τα αλεσμένα και θελει να τρωει μονη της σε κομματάκια ...

Θα ψαξω καμια φωτο να βάλω και γω :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

ευχαριστούμε για τα γλυκα σας λόγια! :oops:

Κωσταντία με το καλό το μωράκι σου

:D Είδα το αγγλικό site που λες και μου φαίνεται πολύ σωστό το ότι έχει tripp trapp packages και σου κάνουν έκπτωση στην ουσία. Δεν ξέρω για ταχυδρομικά τί χρεώνουν αλλά μου φαίνεται ότι και πάλι θα συμφέρει, ή θα πλησιάζει την άλλη τιμή που είπες από τα bebe jou. Αυτο το κατάστημα πρώτη φορά το ακούω.. Πάντως πραγματικά, τους δίνεις τόσα λεφτά και ούτε κουβέντα για έκπτωση. Δεν το έψαξα πολύ βέβαια ομολογώ, μας πήραν τα πεθερικά μου το καρεκλάκι πρώτα και μετά εγώ πήγα και πήρα το μαξιλαράκι και το βρεφικό σετ. Δε μου ήρθε κατακέφαλα το σύνολο δηλαδή..

Λαμπρινή να χαίρεσαι κι εσύ το γελαστό σου ζουζούνι! Πολύ πονηρή φάτσα μου φαίνεται! Βάλε και μεγάλη φώτο με το καρεκλάκι αν έχεις να τη θαυμάσουμε. Κι εμεις δεν τρώμε παρα καναδυό κουταλάκια αυτές τις μέρες. Ξεκίνησε πιο δυναμικά αλλά τώρα έχει γίνει πολύ δύσκολος. Θα δούμε. Έχουμε καιρό ακόμα.. Θα δοκιμάσω και τη γλυκοπατάτα πάντως :wink:

Κορίτσια καλησπέρα, έχει η κουμπάρα μου το καρεκλάκι stokke αλλά σήμερα που κάτι έψαχνα βρήκα αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά, εκτός από το οικονομικό, που αυτό είναι σαφώς φτηνότερο. Για ρίξτε μια ματιά http://www.babysecurity.co.uk/p/365182/babydan-dan-chair-highchair---baby-dan-high-chair-black.html

ωραίο φαίνεται κι αυτό! ψάξε για κριτικές γιατί αξίζει τον κόπο αν είναι να έχει τόση διαφορά στα λεφτά. Οι νορβηγοί πουλάνε design δεν το συζητώ.. Και το πληρώνουμε ακριβά στην stokke. Τα ταχυδρομικά τα είδες στο site που πρότεινες; Φαίνεται να είναι 50 λίρες αγγλικές. Μαλλον πρέπει να τους στείλεις και μαιλ. Εχουν και το babyden που πουλάει το mothercare πολύ φτηνότερα.. Το έχουμε πάρει κι αυτό ήδη βεβαια.. :oops: ψάξ τό! ίσως να αξίζει!

Δυστυχώς μας πήραν καρεκλάκια. Στο σπίτι μου έχουμε το rainforest της fisher prise που προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε καρέκλα και στη μαμά μου έχουμε ένα μεγάλο που είναι μια περίεργη μάρκα αλλά πλαστικό. Πάντως αυτό της stokke είναι όμορφο, στην αρχή μου φαινόταν άβολο αλλά τελικά δεν είναι.

Χιώτισσα φιλενάδα, μόλις πριν δυο μέρες δώσαμε μια παραγγελεία και μάλιστα μία πολυθρόνα θηλασμού! Αν έχεις δει τον κατάλογο της mothercare έχει μία, πιστεύω ότι είναι ίδιες μόνο που στην Mothercare την έχουν γύρω στα 500 ευρώ και αυτή που παραγγείλαμε εμείς κάνει 116 λίρες!!!! Τα έξοδα αποστολής ήταν 14 λίρες. Παρεπιπτόντως σήμερα μπήκα τυχαία στο http://www.mothercare.com και παρήγγειλα πράγματα που θα τα αγόραζα από εδώ πολύ πιο φθηνά :):)

.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...