Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ωστοσο τις πρωτες ημερες λιγο πριν ερθει το σχολικο δεν ξερω αν ηταν απο αγχος ή το βιολογικο του ρολοι εκανε κακα αλλα δυο με τρεις μερες μετα το κοψαμε!

Και απο τοτε η λεκανη ειναι ο χειροτερος εχθρος μας.Βεβαια δεν σου κρυβω οτι τον πιεσα γιατι δεν μπορουσα να τον βλεπω να υποφερει.

Το έχω ακούσει και σε άλλα παιδάκια να συμβαίνει!!

Μάλλον έχασε την βόλεψή του και αγχώθηκε....ίσως και να του ρθε να κάνει κακά στον παιδικό και ντρεπόταν!

Βάλε του πρόγραμμα να κάνει κακά το πρωί πρίν πάει σχολείο ή όταν επιστρέφει ρώτησέ τον "έκανες κακά";;...έλα κάτσε στην τουαλέτα όσο θέλεις μέχρι να αδειάσει η κοιλίτσα σου!

Απλά πιστεύω θέλει να ξέρει ότι μπορεί να κάνει κακά του με την άνεσή του ακόμα και στο σχολείο!

Τον έχει αγχώσει πιστεύω αυτό λιγάκι!

Φιλοθέη 9χρ,Κωνσταντίνα 7χρ., Άγγελος 3χρ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 135
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περσι το καλοκαιρι, η μικρή μου, ασχολιότανε περισσότερο με το γκιο γκιο της. Φετος, ομως δεν θελει να κατσει ουτε για αστειο. Δεν την πιέζω, απλώς που κ που την ρωτάω, αν θελει νακατσει νακανει τσίσα ή κακα.

Το πρόβλημα είναι οτι οποτε, την παω στους παππούδες μας, η γιαγια του άντρα μου, την μαλώνει κ της λεει οτι ειναι μεγάλη κοπέλα(2 χρονών) και οτι πρεπει να κάνει κακά στο γιο γιο.

Γενικώς ειναι της άποψης, οτι πρεπει να τα μαλώνουμε τα παιδιά, οπως εκαναν και αυτοι στα χρόνια τους και με τιποτα δεν μπορω να της περάσω, οτι το παιδί δεν είναι έτοιμο ακόμη και ουτε θαπρεπει να την πιέσω μέχρι να ερθει το καλοκαίρι, που θα την έχω γυμνούλα και εκει θα το προσπαθήσουμε περισσότερο.

Αφου, προχθές ήμουνα μπροστα στο σκηνικό, οπου η προγιαγιά ρώτησε την κόρη μου, που κανει τα κακά της και η κόρη μου, ειπε ψέματα(!). Οτι τα κάνει στο γιο γιο!! :shock:

Ευγενικά οσο μπορούσα, της ειπα οτι ειναι μικρή ακομη και οτι σιγα σιγα θα τα καταφέρουμε. Αλλωστε δεν την αλλάζει αυτη, εγω κοψομεσιάζομαι, εγκυος γυναίκα!!

Χριστινάκι και πολύ κρατήθηκες...καταλαβαίνω ότι η θέση σου είναι λεπτή, αλλά όσον αφορα το μεγάλωμα του παιδιού σου έχεις τον πρώτο λόγο και καλό θα είναι να γίνεις λίγο πιο έντονη για να καταλάβει ότι το εννοείς και δεν αστειεύεσαι. Αλλιώς τώρα είναι το γιο γίο, αύριο είναι οι φίλοι, μεθαύριο θα είναι κάτι άλλο και θα έχει άποψη για όλα. Και δεν λέω το να έχεις γνώμη δεν είναι κακό αλλά δεν πρέπει να την επιβάλεις κιόλας.

Χριστινάκι και πολύ κρατήθηκες...καταλαβαίνω ότι η θέση σου είναι λεπτή, .

Τι να της πω, είναι κ 80 χρονών γυναίκα, κοτσωνάτη μεν, περίεργη δε...

αλλα με εκνευρίζει που λενε, οτι τρώγανε και ξύλο τα παιδιά τοτε... :twisted:

Ίσως επειδή στα χρόνια τους,δεν υπήρχανε οι πάνες, και θέλανε να ξεμπερδεύουνε απο τα πανιά και το πλύσιμο τους.

Ευτυχώς που η γιαγια της μικρής, δεν έχει τα μυαλά της προγιαγιάς μας :lol:

ο πρόβλημα είναι οτι οποτε, την παω στους παππούδες μας, η γιαγια του άντρα μου, την μαλώνει κ της λεει οτι ειναι μεγάλη κοπέλα(2 χρονών) και οτι πρεπει να κάνει κακά στο γιο γιο.

πω πω....

πρέπει οπωσδήποτε να επέμβεις μιάς και αυτό θα επηρεάσει κατά πολύ το πως θα εξελιχθεί η πορεία για την χρησιμοποίηση του γιογιό..

αν της τόχουν πεί ήδη πολλές φορές τότε ήδη έχουν κάνει κάποια "ζημιά".

Εγώ αν δεν ένιωθα άνετη να μπώ σε αντιπαράθεση θα τους έλεγα ότι

" ο γιατρός μου είπε ότι απαγορεύεται να την μαλώνουμε για αυτό το πράγμα.

ο γιατρός μου είπε ότι απαγορεύεται να το σχολιάζει κάποιος γιατί κάνει το παιδί να μή θέλει να το κάνει.

ο γιατρός μου είπε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ να έχει μάθει απο τώρα και όταν του περιέγραψα την άποψή σας μου είπε ναι έτσι έκαναν παλιότερα, αλλά τώρα δεν είναι πιά έτσι.

(εγώ δεν γνωρίζω εάν έκαναν έτσι παλιότερα απλά έτσι το λέω το συγκεκριμένο για να τους πείσεις και να δείξεις ότι καταλαβαίνεις το λόγο που το κάνουν)

Ο γιαγρός μου είπε ότι οποιαδήποτε επέμβαση κάποιου άλλου ατόμου εκτός της μαμάς και του μπαμπά, μαζί με μάλωμα - όταν οι γονείς δεν μαλώνουν το παιδί, μπορεί να καθυστερήσει την διαδκασία αυτή και να προκαλέσει (αυτό θα το έλεγα σαν ψέμμα και σαν φοβέρισμα - μιάς και έτσι μεγάλωσαν και εκείνοι, έτσι πιάνει - το ξέρω απο τον daddy) ΜΟΝΙΜΟ θεμα στο παιδί.!

Κάνε και λίγο θέατρο, με ανησυχία κτλ! ...

Ξέρω αυτές οι ηλικίες δεν παίρνουν απο λόγια - μόνο με φοβέρισμα καταλαβαίνουν!

Ισως λοιπόν αυτό τους θορυβήσει αρκετά έτσι ώστε να αναθεωρήσουν!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Επανέρχομαι στο θέμα για να γράψω τις εξελίξεις και να ζητήσω συμβουλές.

Λοιπόν ο Ιωακείμ όταν είμαστε σπίτι κυκλοφορεί χωρίς βρακάκι ή πάνα (δεν θέλει να φοράει τίποτα). Ευτυχώς τα ατυχήματα είναι ανύπαρκτα όταν είναι γυμνός. Μπορεί να πάει μόνος του να κάνει τσίσα ή να τον παω εγω. Για τα κακά τρέχει μόνος του.

Αν φοράει πάνα, τα κάνει όλα εκεί - και απλά ανακοινώνει ότι θέλει άλλαγμα (για τα κακά).

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι μπορεί να κρατηθεί μέχρι και 2,5-3 ώρες χωρίς να κατουρήσει. Στον ύπνο δεν κατουράει,αλλά μόλις ξυπνήσει στην πάνα που φοράει.

Το Σάββατο τον πήγα βόλτα και του έβαλα βρακάκι -δεν κατουρήθηκε παρά μόνο όταν φτάσαμε σπίτι και τον ρώτησα αν θέλει να κάνει τσίσα.

Το θέμα είναι πως να τον πείσω να φοράει βρακάκι υφασμάτινο στο σπίτι, ώστε να συνηθίσει την υφή του και να αρχίσει να πηγαίνει τουαλέτα μόνος του;

Να του θυμίζω αν θέλει να κάνει τσίσα ή να τον αφήνω μόνο του και ας έχει ατυχήματα; Μήπως αν του το λέω συχνά τον πιέζω και ουσιαστικά τον αποτρέπω (είναι και στη φάση του ΟΧΙ :lol: ).

αναμενω απαντήσεις!!

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Προσωπικά του το θυμιζα γλυκα.. Δηλαδη π.χ. Δημητράκη η μαμά παει για τσίσα μήπως θες?? Η μωράκι μου οταν θες τσισάκια να μου πεις... και αυτό όχι αμέσως αφού είχε κάνει.. σιγα σιγα παρατηρείς κάθε ποτε θελουνε οποτε όταν περνάει το ανάλογο διαστημα μια υπενθύμιση με γλυκό τονο και καθόλου άγχος δεν νομίζω ότι κάνει κακό.

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Προσωπικά του το θυμιζα γλυκα.. Δηλαδη π.χ. Δημητράκη η μαμά παει για τσίσα μήπως θες?? Η μωράκι μου οταν θες τσισάκια να μου πεις... και αυτό όχι αμέσως αφού είχε κάνει.. σιγα σιγα παρατηρείς κάθε ποτε θελουνε οποτε όταν περνάει το ανάλογο διαστημα μια υπενθύμιση με γλυκό τονο και καθόλου άγχος δεν νομίζω ότι κάνει κακό.

εννοείται ότι το κάνω έτσι και αυτό όχι συνέχεια. Μετά απο 1-2 ώρες, ανάλογα και με τα υγρά που έχει πιεί τον ρωτάω ή λέω "Ιωακείμ πάω για τσίσα, θέλεις και εσύ;" και ο Ιωακείμ απαντά "ΟΧΙ να μην πάς!!" :lol::lol:

τελικά μάλλον τις πάνες πρέπει να τις βαλω εγώ γιατί μάλλον δεν θα προλαβαίνω να κατουρήσω!! :D

Εμείς από το Σάββατο δεν φοράμε πλέον πάμπερς...

Τις δύο πρώτες μέρες είχαμε από ένα ατύχημα... αλλά μετά όλα καλά....

Μάλιστα τις δύο τελευταίες μέρες και το μεσημέρι κοιμάται χωρίς πάμπερς. Πλέον το φοράμε μόνο το βράδυ...

Να σου πω την αλήθεια... εγώ συνηδητοποίησα ότι όσο καιρό της έκανα πλύση εγκεφάλου ότι τώρα μεγάλωσες και πότε θα σταματήσεις να κάνεις τσίσα στο βρακί (γιατί τα κακά τα έκοψε από σχεδόν 1χρ.) τόσο η μικρή αντιδρούσε. Όταν ένιωσε έτοιμη (και σταμάτησα κι εγώ να τη ζαλίζω) μου ζήτησε μόνη της να βάλει κανονικό βρακί...

Τις πρώτες μέρες κι εγώ τη ζάλιζα κάθε τέταρτο-μισάωρο: Μήπως θέλεις να κάνεις τσίσα; Θα μου πεις όταν θέλεις κ.τ.λ. Μετά συνηδητοποίησα ότι μπορεί και κρατιέται περισσότερο από μένα !!!! και ότι το μόνο που καταφέρνω με αυτό είναι να της μεταδίδω το δικό μου άγχος και να της δείχνω ότι δεν της έχω εμπιστοσύνη, οπότε σταμάτησα να την ζαλίζω και ζητάει μόνη της όποτε θέλει...

Καλό θα ήταν να του μάθεις το βρακί για να το συνηθήσει... ίσως στην επόμενη κοντινή σας βόλτα.... Τώρα είναι και καλοκαίρι... και να βραχεί δεν θα πάθει τίποτα...

Τελικά συμπέρασμα: Τα παιδιά ξέρουν πότε είναι έτοιμα... Δεν πρέπει να τα ζορίζουμε με τίποτα (τα λέω για να τα ακούω εγώ!!!)

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

POLINA

Αν και με καθυστερηση (ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ) δεν ξερω εαν θα σε βοηθησει αλλα στο mother care ειχα βρει ενα βρακακι που απο μεσ ειναι υφασματινο και απέξω αδιαβροχο,το οποιο το χρησιμοποιησα τον πρωτο καιρο που βγαλαμε την πανα στον υπνο.Μην φανταστεις οτι κραταει τιποτα αλλα δεν βγαινουν και φορα παρτιδα τα τσισα εξω.Μπορει επειδη ειναι απο υφασμα να τον βοηθησει να συνηθιζει χωρις πανα.

2eaW.jpg.png

Διαφημίσεις

σοφια και ειρήνη ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! δυστυχώς εδώ δεν έχουμε mothercare αλλά θα πάω να ρωτήσω αλλού.

Το ΣΚ εφάρμοσα την μέθοδο -μην μου τα πρήζεις μαμά- τουτέστιν τον άφησα χωρίς βρακάκι (δεν θέλει να βάλει έτσι κι αλλιώς- και δεν τον ρώτησα αν θέλει να κάνει τσισα. Πήγε μόνος του 1 φορά και τις άλλες δύο, όταν πήγα και εγώ τουαλέτα. Τελικά κρατήθηκε αρκετά και τα τσίσα που έκανε ήταν μπόλικα. Δεν θα του το υπενθυμίζω πιά, αλλά πρέπει να βρώ έναν τρόπο να τον πείσω να φορέσει το σωβρακάκι του. :wink:

Για το σωβρακάκι... πάρτον μαζί σου σε κάποιο μαγαζί και άστον να διαλέξει μόνος του ποια του αρέσουν (δεν ξέρω αν υπάρχει η ίδια ποικιλία με τα κοριτσίστικα αλλά φαντάζομαι ότι κάτι θα υπάρχει)... Γενικά βάλτον στην διαδικασία του να αποφασίσει μόνος του τί και πώς θα το φορέσει..

Και μετά θέλει και λίγα κόλπα από σένα ή από τον μπαμπά (ίσως είναι πιο κατάλληλο στην συγκεκριμένη περίπτωση) του στυλ : "τί βρακάκι φοράς εσύ; Το δικό μου δεν είναι τόσο ωραίο σαν το δικό σου"... Και φυσικά επιβράβευση κάθε φορά που πηγαίνει στην τουαλέτα μόνος του και δεν βρέχει το σωβρακάκι... Ανακοίνωση στους γνωστούς ¨Κοιτάξτε ο Ιωακείμ φοράει κανονικό βρακάκι¨κ.τ.λ....

Θέλει λίγη διπλωματία για να τα καταφέρεις... αλλά πού θα πάει...

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Νέα απο το μέτωπο :

- Ζέφη που κάνουμε τσίσα ;

- Γιογιό!!!!!!

-Ζέφη που κάνουμε κακα;

- Γιογιο!!!!!!

κάθε φορά το δείχνει κιόλας.

Επίσης κάθε φορά που πέφτει επάνω του λέει «κακάκια μου!!!!!!»

Που κάνει τσίσα η Ζέφυ; Πίσω απο τον καναπέ, στο μπουρνούζι της, μπροστά στην καρέκλα του μπαμπά της, στις γωνίες, όοοπου βρει δηλαδή!!!

Που κάνει κακά; Μόνο στην πάνα!

Αφήστε που έχουμε ατταβιστικά στοιχεία. Έπαψε να λέει πότε έχιε κάνει κακά και δε θέλει να την αλλάζουμε όταν τα κάνει.

Βέβαια, έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά πριν κάνει ένα αναπτυξιακό άλμα, κάνει βηματάκια πίσω. Ας ελπίσουμε,,,,,,,,,,,,,

προς το παρόν το σπίτι μυρίζει λες και έκανε επιδρομή αγέλη σκύλων και μαρκάρει το χώρο. Να αγόραζα τα ειδικά απωθητικά που είναι για τα σκυλάκια; Να έβαζα εφημερίδες; να μετακόμιζα;

:lol::lol::lol::lol:

αστείο περιστατικό άλλης φίλης,πήρε λεκάνη παιδική από jumbo με μουσική. Το μόνο που κάνει λοιπόν είναι να την κουβαλάει παντού στο σπίτι να πατάει το κουμπί και να χορεύει γύρω από τη λεκάνη :lol::lol: μόνο γι'αυτο που την πήραν δεν την έχει :lol::lol:

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol:

αστείο περιστατικό άλλης φίλης,πήρε λεκάνη παιδική από jumbo με μουσική. Το μόνο που κάνει λοιπόν είναι να την κουβαλάει παντού στο σπίτι να πατάει το κουμπί και να χορεύει γύρω από τη λεκάνη :lol::lol: μόνο γι'αυτο που την πήραν δεν την έχει :lol::lol:

Αλήθεια, τι γιογιο έχετε? Ακόμα δεν έχω καταφέρει να πάω να αγοράσω (ελπίζω να το κάνω το πολύ την άλλη βδομάδα

Αρχικά σκεφτομουν και εγώ κάτι τέτοιο, αλλά φοβάμαι ότι θα έχουμε και εμείς τέτοια κόλπα...

Επίσης σκέφτομαι όταν αν συνιθίσει το συγκεκριμένο γιογιο με την μουσική, μετά όπου πάμε θα πρέπει να το παίρνουμε μαζί (έχουν και όγκο αυτα), ή πρέπει να έχουμε 2-3 (ένα εμείς, ένα η γιαγία που τον κρατάει , 1 στο εξοχικό κλπ)

oh-mamy μπορείς να κάνεις το άλλο.... (ταυτόχρονα και τα 3)

1. σήκωσε το γιογιό για να μην έχει πρόσβαση σε αυτό

2. Πες της ότι μάλλον πρέπει να κάνει τσίσα και κακά στο βρακί της και όχι στο γιογιό (και να επιμένεις κιόλας)....

3. Άστην να το ζητήσει μόνη της (και παίξτο και δύσκολη για να της το δώσεις)

Είναι το γνωστό κόλπο... όταν θέλω να κάνει κάτι (το οποίο ξέρω ότι θα το αρνηθεί) της ζητάω να κάνει ακριβώς το αντίθετο.... Πιάνει κάθε φορά...

Βέβαια στην δικιά σας περίπτωση είναι λίγο πιο περίπλοκο αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις!!!!!

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Shake it up!!!

εμεις πηραμε 2 απο τα πιο φτηνα της πιάτσας (jumbo).

Η λογική είναι ότι έπρεπε να παρουμε 2, θέλαμε να καθαρίζουν εύκολα, χωρις πολλα πολλα εξαρτήματα και να μεταφέρονται σε εκδρομές. Μονο που δεν ειναι σταθερά και παει το κακομοιρα να κατσει και παει πισω πισω μεχρι να το σταθεροποιησει (ασχετο βεβαια οτι ετσι ή αλλιως δε χ... μέσα ο πολυχρονης!). Σκεφτομαι να παρω αυτο με μουσικη μονο και μονο γιατι ειναι πιο βαρυ και δε τσουλαει, αλλα σκεφτομαι το ποσο πιο δυσκολα θα πλενεται

εμείς είχαμε πάρει για αρχή ένα πολυθρανάκι λιονταρακι πλαστικό που έβαζες και εβγαζες το κουβαδακι για να το πλύνεις πολύ βολικό... τώρα το χουμε μεσα στην μπανιέρα και οταν κανει το μπανιο του κάθεται εκεί ο κύριος και του χω και μια λεκάνη και βάζει μέσα τα ποδια του και τα παιχνίδια του...!!! Μετά πήραμε απο το mothercare καθισμα τουαλέτας αυτό με τα χερούλια στο πλάι γιατι νιώθουν μεγαλυτερη ασφάλεια.. Εχουμε παρει και ένα απο το jumbo για το χωριο.. αλλα εδώ ισχύει πράγματι ότι το ακριβό είναι πιο καλό.. δεν έχει καμμιά σχεση το ένα με το άλλο..

Οι θησαυροί μου:

Το πιο φτηνό και γερό που υπάρχει ....

Είναι της Chicco και το πήραμε από φαρμακείο... Είναι το ίδιο φανταστήτε με αυτό που είχα εγώ πριν από 30 χρόνια (και το έχει ακόμη η μαμά μου και το χρησιμοποιεί στην μικρή). Επίσης έχουμε και ένα ακόμη στο χωριό, κι αυτό πολύ φτηνό και απλό από το LIDL.

Και τα τρία έχουν βγει πολύ καλά και σταθερά... παρόλο που την μικρή την βάζαμε στο γιογιό από 1 χρ. δεν είχαμε ούτε πεσίματα ούτε τίποτα...

Γενικά είμαι της άποψης ότι το γιογιό δεν είναι παιχνίδι οπότε δεν θα έπαιρνα με τίποτα αυτά με τις μουσικές κ.τ.λ.

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

εγώ έχω δύο βασικά (στη Μυτιλήνη) και άλλα δύο εκτός νησιού.

το ένα δεν είναι γιογιό ακριβώς, αλλά λεκάνιτσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην λεκάνη ή σαν σκαπατάκι. Το είχα αγοράσει πέρυσι απο τα Τζαμπο (είναι σαν σκυλάκι δαλματίας). Επίσης αγόρασα και άλλο ένα απο τα ΗΡΑ, είναι αρκετά βολικό και μεγαλούτσικο, γιατί διαπίστωσα ότι τα περισσότερα είναι τόσο μικροσκοπικά και τα παιδάκια δυσκολεύονται να βολευτούν και να ξαλαφρώσουν :lol: . Οπότε προσοχή στο μέγεθος, αν είναι πολύ μικρό και δυσκολεύεται δεν θα πηγαίνει.

Οπότε προσοχή στο μέγεθος, αν είναι πολύ μικρό και δυσκολεύεται δεν θα πηγαίνει.

Αυτό ξαναπέστο!!! :wink:

Εμείς έχουμε τεράστιο πρόβλημα γιατί όλα είναι πολύ μικρά και εμείς πολύ μεγάλοι, ο Νεκτάριος αν και μόλις τεσσάρων ετών έχει ύψος 115!!!

Σε κανονική τουαλέτα τουλάχιστον στην δική μας δεν χωράει του είναι μεγάλη και θα μου πέσει μέσα...!!! Τα γιογιο που έχουμε ήδη από πέρισυ δεν χωράει ολοκληρος...δηλ το πουλάκι είναι έξω!!! Το ίδιο και στο κάθισμα το παιδικό !!! Πρέπει να σκεφτώ μια πατέντα γιατί αλλιώς μας βλέπω σε λεκάνη... που πλένουμε τα ρουχα :lol::lol::lol:

Οπότε προσοχή στο μέγεθος, αν είναι πολύ μικρό και δυσκολεύεται δεν θα πηγαίνει.

Αυτό ξαναπέστο!!! :wink:

Εμείς έχουμε τεράστιο πρόβλημα γιατί όλα είναι πολύ μικρά και εμείς πολύ μεγάλοι, ο Νεκτάριος αν και μόλις τεσσάρων ετών έχει ύψος 115!!!

Σε κανονική τουαλέτα τουλάχιστον στην δική μας δεν χωράει του είναι μεγάλη και θα μου πέσει μέσα...!!! Τα γιογιο που έχουμε ήδη από πέρισυ δεν χωράει ολοκληρος...δηλ το πουλάκι είναι έξω!!! Το ίδιο και στο κάθισμα το παιδικό !!! Πρέπει να σκεφτώ μια πατέντα γιατί αλλιώς μας βλέπω σε λεκάνη... που πλένουμε τα ρουχα :lol::lol::lol:

angela έχεις δοκιμάσει να βάλεις αυτά τα καπάκια που μπαίνουν στη λεκάνη(σαν δακτυλίδια είναι); έτσι το παιδί δεν μπορεί να πέσει μέσα. αυτό θα σας βολέψει γιατί έτσι ψηλός που είναι ο νεκτάριος θα του είναι άνετο!

! Το ίδιο και στο κάθισμα το παιδικό !!! Πρέπει να σκεφτώ μια πατέντα γιατί αλλιώς μας βλέπω σε λεκάνη... που πλένουμε τα ρουχα :lol::lol::lol:

Νομίζω να δοκιμάσετε το καθισμα του mother care αυτό με τα χερούλια, το γραφω και στο παραπάνω ποστ μου είναι αρκετά πιο ακριβό απο του jumbo αλλα δεν έχει καμμιά σχέση. Στου jumbo δεν καλοκαθεται ουτε ο Δημήτρης.

Οι θησαυροί μου:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...