Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΨΗΛΗ ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΛΟΓΩ ΚΥΣΤΙΚΟΥ ΩΟΘΥΛΑΚΙΟΥ

Recommended Posts

Κορίτσια μου, καλησπέρα!

Έχει συμβεί σε καμιά να έχει υψηλή οιστραδιόλη την 2η μερα του κύκλου λόγω κυστικού ωοθυλακίου -κατάλοιπο του προηγούμενου κύκλου;;

Μου συνέβη αυτόν τον μήνα κι ο γιατρος μου ειπε να αφήσουμε τον κύκλο αυτό,γιατί θα μου χαλάσει και το ωοθυλάκιο που θα κάναμε ωοληψία αυτόν τον μήνα.

Η ερωτηση μου: πότε τώρα να περιμένω περίοδο; Ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό μου.

Εσείς από την εμπειρία σας , τι αντιμετωπισατε;

Ευχαριστώ

Ο,τι δεν σε σκοτωνει, σε κανει πιο δυνατό!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, καλησπέρα!

Έχει συμβεί σε καμιά να έχει υψηλή οιστραδιόλη την 2η μερα του κύκλου λόγω κυστικού ωοθυλακίου -κατάλοιπο του προηγούμενου κύκλου;;

Μου συνέβη αυτόν τον μήνα κι ο γιατρος μου ειπε να αφήσουμε τον κύκλο αυτό,γιατί θα μου χαλάσει και το ωοθυλάκιο που θα κάναμε ωοληψία αυτόν τον μήνα.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα! Το έχω πάθει ουκ ολίγες φορές! Κι εμένα μου ακύρωνε τον κύκλο για να μη μπαίνω τζάμπα για ωοληψία! Η περίοδος μου ερχόταν κανονικά στην ώρα της! Καλή επιτυχία!

I 'm a happy twin mom

Κορίτσια μου, καλησπέρα!

Ευχαριστώ

Μην ανησυχείς!κ σε μένα το ίδιο συνέβει σε αυτόν τον κύκλο. εχουμε κ τον ίδιο γιατρό. το ίδιο μου ειπε κ μενα. να αφήσουμε αυτόν τον κύκλο κ θα φύγει. κ μου εδωσε κ αντισυλληπτικα.

θα σε ξαναρωτήσω...γιατί μαζεύεις ακόμα;δεν του κάνουν όσα έχεις;δν εχεις κ βλαστοκύστες;

Μην ανησυχείς!κ σε μένα το ίδιο συνέβει σε αυτόν τον κύκλο. εχουμε κ τον ίδιο γιατρό. το ίδιο μου ειπε κ μενα. να αφήσουμε αυτόν τον κύκλο κ θα φύγει. κ μου εδωσε κ αντισυλληπτικα.

θα σε ξαναρωτήσω...γιατί μαζεύεις ακόμα;δεν του κάνουν όσα έχεις;δν εχεις κ βλαστοκύστες;

Γεια σου Κρυσταλλία μου..

Γιατί σου έδωσε και αντισυλληπτικά;

Τον ρωτησα προχτές και μου είπε ότι θέλει να έχουμε από 5 και πάνω εμβρυακια. Τώρα έχω 2 πρωτης ημέρας και 1 βλαστοκύστη. Βέβαια, μου είπε πως αν θλεω μπορω και τωρα να την κάνω την εμβρυομεταφορα , απλα αυτός συστηνει σε δυο μηνες το νωρίτερο. Θεωρεί ότι απο τα 5 , τα 2 θα είναι υγιή που θα δώσουν υγιή εγκυμοσύνη. Μακάρι να βγει αληθινός!

Ο,τι δεν σε σκοτωνει, σε κανει πιο δυνατό!

Γεια σου Κρυσταλλία μου..

Γιατί σου έδωσε και αντισυλληπτικά;

Τον ρωτησα προχτές και μου είπε ότι θέλει να έχουμε από 5 και πάνω εμβρυακια. Τώρα έχω 2 πρωτης ημέρας και 1 βλαστοκύστη. Βέβαια, μου είπε πως αν θλεω μπορω και τωρα να την κάνω την εμβρυομεταφορα , απλα αυτός συστηνει σε δυο μηνες το νωρίτερο. Θεωρεί ότι απο τα 5 , τα 2 θα είναι υγιή που θα δώσουν υγιή εγκυμοσύνη. Μακάρι να βγει αληθινός!

Για να μου φύγει η κύστη κ στον επόμενο κύκλο να ειμαι καθαρη, μου ειπε.

εμενα δημιουργήθηκε από την κλομιφαίνη. εβγαλα 3 ωοθηλάκια, ενα απο αυτα αναπτυχθηκε στην δευτερη φαση του κύκλου αλλα ο προηγουμενος γιατρός μου δεν το παρακέντησε κ γεμισε αιμα.

αυτα που εχεις μαζέψει δηλαδη δεν ειναι υγιή;εγω στην θεση σου θα ανυπομονούσα κ θα τον επρηζα να προχωρήσω...αλλα ό,τι πει ο doc!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...