Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ποιες ειναι οι κάλληλες μέρες για κορίτσι?

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, διαβάζω καιρό το φόρουμ αλλά δεν έτυχε πότε να γράψω! Έχουμε ήδη ένα αγοράκι 2 χρονών και τώρα σκεφτόμαστε να βάλουμε μπρος για το δεύτερο. Θέλω πάρα πολύ ναναι κοριτσάκι. Μεταξύ λοιπόν σοβαρού και αστείου άρχιζα να διάβαζω διάφορα. Διάβασα και δω μέσα μα ακριβή άκρη δεν έβγαλα. Τελικά ισχύει αυτό που λένε ότι 2-3 μέρες πριν την ωορυξία κάνεις κορίτσι ενώ στην ωορυξία επάνω και μετά αγόρι? Η αλήθεια είναι ότι εγώ το γιο μου τον έκανα 13η μέρα σε σταθερό κύκλο 27 ήμερων. Άλλοι λένε πάντως ότι είναι καθαρά θέμα τύχης. Για πείτε τις δικές σας εμπειρίες Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, διαβάζω καιρό το φόρουμ αλλά δεν έτυχε πότε να γράψω! Έχουμε ήδη ένα αγοράκι 2 χρονών και τώρα σκεφτόμαστε να βάλουμε μπρος για το δεύτερο. Θέλω πάρα πολύ ναναι κοριτσάκι. Μεταξύ λοιπόν σοβαρού και αστείου άρχιζα να διάβαζω διάφορα. Διάβασα και δω μέσα μα ακριβή άκρη δεν έβγαλα. Τελικά ισχύει αυτό που λένε ότι 2-3 μέρες πριν την ωορυξία κάνεις κορίτσι ενώ στην ωορυξία επάνω και μετά αγόρι? Η αλήθεια είναι ότι εγώ το γιο μου τον έκανα 13η μέρα σε σταθερό κύκλο 27 ήμερων. Άλλοι λένε πάντως ότι είναι καθαρά θέμα τύχης. Για πείτε τις δικές σας εμπειρίες Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Γεια σου eva_drak86 ειναι θεμα τυχης! να χαιρεσαι το αγορακι με το καλο και ενα γερο κοριτσακι.

μικρο μου καραμελακι σε περιμενουμε ! ! ! !

Eva, το φύλλο τα αποφασίζει μόνο ένας.Το σπερματοζωάριο,,, δηλαδή ο άντρας. Η γυναίκα δεν έχει καμία συμμετοχή.

Όλα είναι τύχη, απο την άποψη οτι το ''αγόρι '' είναι πολύ γρήγορο άρα μπορεί να φθάσει πρώτο ....άλλα έχει μικρή διάρκεια ζωής, ενω το κορίτσι είναι πιο αργό άλλα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αρα πιο πιθανό να φτάσει στον στόχο όταν το ''αγόρι έχει φύγει απο την μέση''.

Το μόνο που ισχύει είναι,,, όταν είναι ''δυνατό'' το σπέρμα (δηλαδή οχι κάθε μέρα κοκο) ίσως καταφέρει να φθάσει το γρήγορο αγόρι, ενω τα ταλαιπωρημένο (δηλαδή συχνά κοκο) δίνει πιο πολλές πιθανότητες στο κορίτσι που αντέχει να φθάσει όταν το αρσενικό έχει εγκαταλείψει διοτι δεν είχε δύναμη.

Όμως για όλα αυτά δεν υπάρχει πραγματικά τρόπος και συνταγή για να τα ορίσεις στην πράξη με φυσιολογικό τρόπο.

Είναι μεν τόσο συγκεκριμένα αλλα και τόσο στην τύχη τι θα γίνει εκείνη την στιγμή ...... πραγματικά τυχερός αγώνας:wink:

Eva, το φύλλο τα αποφασίζει μόνο ένας.Το σπερματοζωάριο,,, δηλαδή ο άντρας. Η γυναίκα δεν έχει καμία συμμετοχή.

Όλα είναι τύχη, απο την άποψη οτι το ''αγόρι '' είναι πολύ γρήγορο άρα μπορεί να φθάσει πρώτο ....άλλα έχει μικρή διάρκεια ζωής, ενω το κορίτσι είναι πιο αργό άλλα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αρα πιο πιθανό να φτάσει στον στόχο όταν το ''αγόρι έχει φύγει απο την μέση''.

Το μόνο που ισχύει είναι,,, όταν είναι ''δυνατό'' το σπέρμα (δηλαδή οχι κάθε μέρα κοκο) ίσως καταφέρει να φθάσει το γρήγορο αγόρι, ενω τα ταλαιπωρημένο (δηλαδή συχνά κοκο) δίνει πιο πολλές πιθανότητες στο κορίτσι που αντέχει να φθάσει όταν το αρσενικό έχει εγκαταλείψει διοτι δεν είχε δύναμη.

Όμως για όλα αυτά δεν υπάρχει πραγματικά τρόπος και συνταγή για να τα ορίσεις στην πράξη με φυσιολογικό τρόπο.

Είναι μεν τόσο συγκεκριμένα αλλα και τόσο στην τύχη τι θα γίνει εκείνη την στιγμή ...... πραγματικά τυχερός αγώνας:wink:

Ευχαριστώ πολύ!! Ελπίζω καταρχήν να μαι τόσο τυχερή όσο και στο πρώτο και να έρθει και αυτό σύντομα!Απλά μάλλον τελικά είναι όλα τύχης. Γιατί από ότι διάβασα πολλές κοπέλες έκαναν αγοράκι πριν την ωορυξία αλλά και άλλες έκαναν κοριτσάκι πάνω στην ωορυξία. Οπότε άκρη δε βγάζεις!!!! Το αστείο είναι ότι στο χωριό μου λένε ανάλογα τη μέρα που θα έρθεις σε επαφή αν είναι λίγωση ή γεμιση! χαχα

Διαφημίσεις

Εγώ τον γιό μου τον συνέλαβα μάλλον την ημέρα της ωορρηξίας 15 ημέρα του κύκλου. Ηταν η μοναδική επαφή του μήνα...τώρα είχα επαφή την 14 και την 16...θα δείξει...πάντως αν κρίνω από την χοριακή, σχετικά χαμηλή και τα συμπτώματα που είναι ίδια με του γιού μου...πιστεύω οτι πάλι αγόρι περιμένω...

bA9gp3.png

Να ναι καλά όλα τα παιδάκια μας! και αυτά που έχουμε και αυτά που περιμένουμε!!!! Εγώ ακόμα δηλαδή!!!!

Και γω δεν έχω καταλάβει αν έχουν ή οχι για αυτό και άνοιξα το θέμα!Βέβαια και γω το γιο μου πάνω στην ωορυξία τον έπιασα!!!!Επίσης λένε ότι στη λίγωση κάνεις κορίτσι και στη γέμιση αγόρι!!!

Υπάρχει μια θεωρία σύμφωνα με την οποία η διατροφή της μητέρας επηρεάζει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το φύλο του παιδιού που θα συλλάβει. Γιατί μπορεί μεν ο άντρας να καθορίζει το φύλο, ωστόσο και το ωάριο από την πλευρά του μπορεί να έλκει περισσότερο είτε θηλυκά είτε αρσενικά σπερματοζωάρια. Γκούγκλαρέ το και θα πάρεις πολλές ιδέες! :-)

Επίσης, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, υπάρχει σχετικό βιβλίο για το πώς να συλλάβεις αγόρι ή κορίτσι και μάλιστα από έλληνα γιατρό - συγγραφέα. Δεν θα το πίστευα αν δε το έβλεπα σε βιβλιοπωλείο με τα μάτια μου!

Γερά παιδάκια εύχομαι σε όλους, το φύλο έρχεται πάντα δεύτερο!

Ξέρετε ότι δεν υπάρχει τρόπος να επηρεάσεις το φύλο έτσι; Αντί να διαβάζετε περίεργα άρθρα που γράφονται για να παίρνουν μερικές σελίδες περισσότερα clicks και άρα περισσότερα λεφτά από τις διαφημίσεις και συνήθως ξεκινούν λέγοντας "έρευνες έδειξαν", χωρίς να μας λένε ποιες έρευνες ή να παραθέτουν έστω και την ελάχιστη βιβλιογραφία, διαβάστε Βιολογία (της Α' Γυμνασίου συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανάπτυξη του εμβρύου), για να δείτε αν και τι μπορεί να επηρεάσει το φύλο του εμβρύου. Και ο Αριστοτέλης έλεγε πως το φύλο ενός παιδιού καθορίζεται από το πάθος του άνδρα την ώρα της ερωτικής πράξης, αλλά αν αρχίσουμε να πιστεύουμε σε όλα αυτά που έχει πει κάποιος, χωρίς να μπορεί να το αποδεικνύει επιστημονικά, καλύτερα να βγούμε στις πλατείες να καίμε μάγισσες...

Διαφημίσεις

Και ο Αριστοτέλης έλεγε πως το φύλο ενός παιδιού καθορίζεται από το πάθος του άνδρα την ώρα της ερωτικής πράξης, ...

:lol::lol::lol::lol:

Αυτό πρώτη φορά το ακούω!!!

Κι εγω θα ελεγα οτι Τριτη-Πέμπτη-Σαββατο ειναι για αγόρι κι οι υπόλοιπες μερες για κοριτσι :mrgreen:

Πλάκα έχουν αυτοί οι προβληματισμοί, αλλά πραγματικά το πιο ωραίο απ' ολα ειναι η εκπληξη που μας ετοιμαζει το μωρο στους υπερηχους, γι' αυτο ας την απολαύσουμε :wink:

Τι επιστημονικές χαζομάρες είναι αυτές που λέτε?? λοιπόν εγώ που έχω 3 αγόρια θα σου πω ότι για να κάνεις αγόρι (δοκιμασμένο) πρέπει να πάρεις το αρσενικοβότανο... και υπάρχει και το κοριτσοβότανο.. δεν ξέρω που θα το βρεις γιατί εγώ ήθελα μόνο αγόρια....

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Εγώ περιμένω κοριτσάκι και πιστεύω οφείλεται στο ότι κάναμε καθημερινά 2-3 φορές σεξ μέχρι να μείνω έγκυος. Έχω διαβάσει ότι τα θηλυκά έχουν μεγαλύτερη αντοχή στην συχνότητα επαφής...

Εγώ περιμένω κοριτσάκι και πιστεύω οφείλεται στο ότι κάναμε καθημερινά 2-3 φορές σεξ μέχρι να μείνω έγκυος. Έχω διαβάσει ότι τα θηλυκά έχουν μεγαλύτερη αντοχή στην συχνότητα επαφής...

Αν όντως ισχύει αυτό πάω για δεύτερο αγόρι καραμπινάτα!

bA9gp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, εγω όταν έρθει εκείνη η ώρα! Κοριτσάκι θέλω.... Έχω ένα προγραμμα στο κινητό που σημειώνω την περιοδο μου, το οποίο δείχνει πιθανές μέρες συληψης αγοριού η κοριτσιού! Ισχύει ότι τα κορίτσια ζουν πιο πολύ, ενώ τα αγόρια ειναι πιο γρήγορα!!!

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

bTERp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, εγω όταν έρθει εκείνη η ώρα! Κοριτσάκι θέλω.... Έχω ένα προγραμμα στο κινητό που σημειώνω την περιοδο μου, το οποίο δείχνει πιθανές μέρες συληψης αγοριού η κοριτσιού! Ισχύει ότι τα κορίτσια ζουν πιο πολύ, ενώ τα αγόρια ειναι πιο γρήγορα!!!

Μην το πιστεύεις με τίποτα!!! Εγώ είχα σύλληψη 7 μέρες μετα απο την επαφή, και όλοι μου έλεγαν κορίτσι!!! Και εγώ ήμουν τόσο σίγουρη που το έλεγα παντού! Και τελικά είναι αγόρι! Πραγματικά είναι θέμα τύχης τίποτα αλλο .

aOhpp3.png

Βρηκα κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σ' αυτό το σάιτ http://www.fskilkis.gr/more/woman-calendar

και στις δύο εγκυμοσύνες μου έπεσε μέσα (η ημέρα σύλληψης ήταν αυτή που είχα μεγαλύτερες πιθανότητες για κορίτσι και έκανα κορίτσια τελικά).

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...