Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τιμές χοριακής 11 ημέρες μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κορίτσια, 1220 μονάδες η τρίτη μέτρηση μετά από δύο μέρες... Και ο γιατρός πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχει περίπτωση για δίδυμα.

Θα πάω για υπέρηχο στις 12 του μηνός. Άντε να δούμε!

Μπραβο βρε Apostololia!!!!

Αντε καλη δυναμη και ολα θα πανε καλα!!!!

ευχαριστω πολυ ..εχω αγχωθει,νομιζα οτι θα ηταν μεγαλυτερη!!!εχει τυχει σε καποιο κοριτσακι απο σας?

Marelli.... Θα μπορουσε να ειναι και μεγαλυτερη αλλα θα μπορουσε και οχι... Καποια εμβρυακια αργουν να παρουν μπρος... Προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι πολυ... Ποσων ημερων εμβρυα εβαλες? Ποτε ξαναπας για χοριακη?

Marelli.... Θα μπορουσε να ειναι και μεγαλυτερη αλλα θα μπορουσε και οχι... Καποια εμβρυακια αργουν να παρουν μπρος... Προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι πολυ... Ποσων ημερων εμβρυα εβαλες? Ποτε ξαναπας για χοριακη?

καλημερα!! συγνωμη που αργησα να σου απαντησω.. τα εμβρυακια τα πηραν παρασκευη κ τα εβαλαν δευτεραοποτε τριων ημερων.απλα μου εκανε εντυπωση η πρωτη χοριακη που ηταν πολυ καλη 180 μοναδες τνεκανα παραμονη χριστουγ. κ εχτες δευτερα ηταν 377.περιμενω με αγωνια να παω αυριο για τη τριτη χοριακη.πες τε μου τις γνωμες σας.εχω περασει αρκετα δυσκολες καταστασεις κ ξεκινοντας απο το μωρο μου που το εχασα 5 μηνων χωρια απο τις αποβολες που ειχα κ τωρα οπως καταλαβενετε ειμαι λιγο στη τσιτα,γι αυτο βρε κοριτσια μου ζηταω γνωμες η εμπειριες.σας ευχαριστω εκ το προτερων..

καλημερα!! συγνωμη που αργησα να σου απαντησω.. τα εμβρυακια τα πηραν παρασκευη κ τα εβαλαν δευτεραοποτε τριων ημερων.απλα μου εκανε εντυπωση η πρωτη χοριακη που ηταν πολυ καλη 180 μοναδες τνεκανα παραμονη χριστουγ. κ εχτες δευτερα ηταν 377.περιμενω με αγωνια να παω αυριο για τη τριτη χοριακη.πες τε μου τις γνωμες σας.εχω περασει αρκετα δυσκολες καταστασεις κ ξεκινοντας απο το μωρο μου που το εχασα 5 μηνων χωρια απο τις αποβολες που ειχα κ τωρα οπως καταλαβενετε ειμαι λιγο στη τσιτα,γι αυτο βρε κοριτσια μου ζηταω γνωμες η εμπειριες.σας ευχαριστω εκ το προτερων..

Ναι ειναι λογικο να εισαι στη τσιτα... Λενε πως καποιες φορες γινεται εμφυτευση και στα δυο εμβρυακια, ανεβαινει η χοριακη αλλα μετα μενει μονο το ενα οποτε παρουσιαζεται μια παυση στην ανοδο της χοριακης και μετα αρχιζει παλι να ανεβαινε.... Κρατα το θετικο οτι οντως ειχες μια πολυ καλη χοριακη 11 μερες μετα την εμβρυομεταφορα... Ειναι αυτες οι δυσκολες ωρες τωρα που πρεπει να προσπαθησεις να μην στρεσαρεσαι πολυ...

Διαφημίσεις

Ναι ειναι λογικο να εισαι στη τσιτα... Λενε πως καποιες φορες γινεται εμφυτευση και στα δυο εμβρυακια, ανεβαινει η χοριακη αλλα μετα μενει μονο το ενα οποτε παρουσιαζεται μια παυση στην ανοδο της χοριακης και μετα αρχιζει παλι να ανεβαινε.... Κρατα το θετικο οτι οντως ειχες μια πολυ καλη χοριακη 11 μερες μετα την εμβρυομεταφορα... Ειναι αυτες οι δυσκολες ωρες τωρα που πρεπει να προσπαθησεις να μην στρεσαρεσαι πολυ...

μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν εχω πειρα στις εξωσωματικες γιατι μεχρι πριν λιγο καιρο δεν την εχα αναγκη!!!( δεν εχω κ συμπτωματα για να καταλαβω μονο λιγο πρισμενο στηθος).θα μας τρελανουν αυτα τα ζουζουνια τελικα:lol:

κοριτακια γεια σας κ απο μενα!! εκανα χοριακη μετα απο εμβρυομεταφορα την 11η μερα κ βγηκε 180μοναδες εκανα κ 2η χοριακη την 15η μερα κ ειχα 377 μοναδες τι λετε????? θα προχωρησει?????????????!!!!!!!!!!!

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν 122 και μετά από 3 ημέρες πήγε 386. Και πήγε μία χαρά χωρίς καμία επιπλοκή.

μπραβοοοοο!!!!!

συγχαρητήρια!!!! με το καλο!!!!

να σου πω και εγω διδυμακια θελω, θα ξεκινησω σε κανα δίμηνο τη προσπάθεια εξωσωματικης...

Καλή σου επιτυχία! Δεν είναι εύκολη υπόθεση τα δίδυμα... Εκτός από το ρίσκο που υπάρχει στην κύηση, προωρότητα κτλ., υπάρχουν και αρκετές δυσκολίες κατά την ανατροφή τους... ταύτιση, ανταγωνισμός, "καπέλωμα" του ενός από το άλλο.... Δεν είναι εύκολη υπόθεση τα δίδυμα.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν 122 και μετά από 3 ημέρες πήγε 386. Και πήγε μία χαρά χωρίς καμία επιπλοκή.

μπραβο βρε κοριτσακια μου δινετε θαρρος σας ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Είναι εξαιρετικά λογικό να αγχώνεσαι... Σε παρακαλώ, ενημέρωσε μας για τις μετρήσεις της 3ης χοριακής σου.

Είναι εξαιρετικά λογικό να αγχώνεσαι... Σε παρακαλώ, ενημέρωσε μας για τις μετρήσεις της 3ης χοριακής σου.

Αυριο το μεσημερακι θα σας πω κοριτσια παντως σας ευχαριστω πολυ για την παρεα κ τη συμπαρασταση κ σε ολες μας να πανε καλα:D

Αυριο το μεσημερακι θα σας πω κοριτσια παντως σας ευχαριστω πολυ για την παρεα κ τη συμπαρασταση κ σε ολες μας να πανε καλα:D

δυστυχως παλινδρομησε ,οι μοναδες αντι να ανεβαινουν κατεβαινουν.... ευχομαι καλη χρονια σε ολες ,σε αυτες που εγκυμονουν καλη εγκυμοσυνη κ θετικη ενεργεια κ σε αυτες που περιμενουν ..ο καινουργιος χρονος να το φερει απλοχερα!!!

• 2 εβδομάδες μετά...
δυστυχως παλινδρομησε ,οι μοναδες αντι να ανεβαινουν κατεβαινουν.... ευχομαι καλη χρονια σε ολες ,σε αυτες που εγκυμονουν καλη εγκυμοσυνη κ θετικη ενεργεια κ σε αυτες που περιμενουν ..ο καινουργιος χρονος να το φερει απλοχερα!!!

Κορίτσια, μετά από 9 μαρτυρικές ημέρες με αιμορραγίες και εμετούς, παλινδρόμησε και το δικό μου εμβρυάκι.

Εμένα δε μου βγάζει κανείς από το μυαλό ότι η τρελή αύξηση της χοριακής ήταν ενδεικτική ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το DNA του εμβρύου.

Κορίτσια, μετά από 9 μαρτυρικές ημέρες με αιμορραγίες και εμετούς, παλινδρόμησε και το δικό μου εμβρυάκι.

Εμένα δε μου βγάζει κανείς από το μυαλό ότι η τρελή αύξηση της χοριακής ήταν ενδεικτική ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το DNA του εμβρύου.

Λυπάμαι για την εξέλιξη αυτή. Δεν νομίζω όμως πως η αύξηση της χοριακης έχει να κανει με την παλινδρόμηση.

t39rp2.png

Διαφημίσεις

Λυπάμαι για την εξέλιξη αυτή. Δεν νομίζω όμως πως η αύξηση της χοριακης έχει να κανει με την παλινδρόμηση.

Δυστυχώς, δεν το ξέρουμε...Ήταν πάντως, περίεργο να αυξάνεται τόσο γρήγορα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...