Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τιμές χοριακής 11 ημέρες μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Γεια και χαρά, σε όλες και όλους!

Εχθές, 11 ημέρες μετά την εμβρυομεταφορά, μέτρησα τη χοριακή και ήταν 71 μονάδες. Μου φαίνεται κάπως χαμηλή και ανησυχώ λιγάκι. Λόγω των ημερών (αργίες κτλ), θα μπορώ να την μετρήσω ξανά τη Δευτέρα! Θα έχω σκάσει μέχρι τότε. Πώς σας φαίνεται η τιμή;

Διαφημίσεις

Εχθές, 11 ημέρες μετά την εμβρυομεταφορά, μέτρησα τη χοριακή και ήταν 71 μονάδες. Μου φαίνεται κάπως χαμηλή και ανησυχώ λιγάκι. Λόγω των ημερών (αργίες κτλ), θα μπορώ να την μετρήσω ξανά τη Δευτέρα! Θα έχω σκάσει μέχρι τότε. Πώς σας φαίνεται η τιμή;

Νομιζω πως ειναι μια χαρα η χοριακη σου!!!!

Καλο διπλασιασμό και καλα Χριστούγεννα......

Θα δεις....θα υπερδιπλασιαστεί μια χαρα!!!!!

Κοριτσακι η χοριακη φαινεται μια χαρα !!!! 11 μερες μετα την ΕΤ 3ημερων??? Εκλεψες μερες εεε???:wink:

Να δεις που θα εχεις αγιοβασιλιατικο δωρο!!!!

Κρατα μας ενημερες...!

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση... Η αναμονή θα κρατήσει πολύ,γιατί λόγω των ημερών θα μπορώ να πάω τη Δευτέρα για νέα μέτρηση.

Οι γυναικολογικές κλινικές νομιζω κανουν χοριακες και γιορτες και αργίες σε περιπτωςη που σε ενδιαφερει....... Χιχιχιχι..... :wink: ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη!!! Ωραιότατη ειναι η χοριακη σου!!!

Οι γυναικολογικές κλινικές νομιζω κανουν χοριακες και γιορτες και αργίες σε περιπτωςη που σε ενδιαφερει....... Χιχιχιχι..... :wink: ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη!!! Ωραιότατη ειναι η χοριακη σου!!!

Ναι, δεν αντέχω μέχρι τη Δευτέρα. Σκέφτομαι να πάω αύριο στο ΙΑΣΩ! Θα σκάσω!

Κι εγώ νομίζω ότι είναι καλή, εγώ είχα 64 τη 10η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά βλαστοκυστών και είμαι στην 8η βδομάδα τώρα με ένα μωράκι.

Μπράβο! Με το καλό το μωράκι σου!

Κοριτσακι η χοριακη φαινεται μια χαρα !!!! 11 μερες μετα την ΕΤ 3ημερων??? Εκλεψες μερες εεε???:wink:

Να δεις που θα εχεις αγιοβασιλιατικο δωρο!!!!

Κρατα μας ενημερες...!

Γιατί έκλεψα, βρε κορίτσι; Τότε μου είπαν να την κάνω... Η εμβρυομεταφορά έγινε στις 12.12.2015 και η χοριακή μετρήθηκε στις 23.12.2015.

Διαφημίσεις

Γιατί έκλεψα, βρε κορίτσι; Τότε μου είπαν να την κάνω... Η εμβρυομεταφορά έγινε στις 12.12.2015 και η χοριακή μετρήθηκε στις 23.12.2015.

Γιατι συνηθως λενε 13 με 14 σε 3ημερων και 11 με 12 σε βλαστοκυστες... Εκει που παω εγω τουλαχιστον..... Εννοειται πως και εγω παντα παω νωριτερα απο οτι μου λενε και ας μου το εχουν απαγορεψει... Το θεμα ειναι πως εχεις μια καλη χοριακη και να δεις που θα εχει διπλασιαστει... Αυριο Σαββατο τα μεγαλα μικροβιολογικα ειναι ανοιχτα.... Η βιοιατρικη ας πουμε... Γιατι δεν περνας μια βολτα...

Γιατι συνηθως λενε 13 με 14 σε 3ημερων και 11 με 12 σε βλαστοκυστες... Εκει που παω εγω τουλαχιστον..... Εννοειται πως και εγω παντα παω νωριτερα απο οτι μου λενε και ας μου το εχουν απαγορεψει... Το θεμα ειναι πως εχεις μια καλη χοριακη και να δεις που θα εχει διπλασιαστει... Αυριο Σαββατο τα μεγαλα μικροβιολογικα ειναι ανοιχτα.... Η βιοιατρικη ας πουμε... Γιατι δεν περνας μια βολτα...

ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΠΩΣΔΗΟΤΕ! Σιγά μην αντέξω την αναμονή! Σκεφτόμουν να πάω στο ΙΑΣΩ. Αν είναι, όμως, ανοιχτή η βιοιατρική ίσως με εξυπηρετεί καλύτερα!

Πάντως, η οδηγία ήταν να την κάνω τότε την χοριακή...

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Εγώ ξέρω πως οι μερες της αναμονης+ οι μερες των εμβρυων πρέπει να βγαινει 14! Αρα 3 ημέρες τα εμβρυα + 11 μερες η αναμονη....μια χαρα την εκανες!!!!

Καλο διπλασιασμό!!!!!!!! :wink:

Λοιπόν, κορίτσια.... μέτρησα τη χοριακή μου σήμερα και βγήκε 400 μονάδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά, πώς γίνεται να αυξήθηκε τόσο; Τι να πω; Θα με τρελάνει αυτή η χοριακή!

Συγχαρητηρια!!!!!!!! Ετσι ανεβαινει αν ολα πανε καλα! Βρε λες να ειναι διδυμακια??? Θα μπορουσε με τετοια χοριακη!!!!! Αχ μπραβο.. Να εχεις μια ζαχαρενια, τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν, κορίτσια.... μέτρησα τη χοριακή μου σήμερα και βγήκε 400 μονάδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά, πώς γίνεται να αυξήθηκε τόσο; Τι να πω; Θα με τρελάνει αυτή η χοριακή!

Ωραία τρελα!!!!!

Απο χαρα να τρελαίνεσαι παντα σου ευχομαι!!!! Ειδες που ειναι ολα καλα;;;;; :wink:

Μοραβο σου!!!! Καλη και ηρεμη εγκυμοσυνη να εχεις με ενα η δυο γερα μπεμπακια στην αγκαλια σου!!!!

Ευχαριστώ, κορίτσια μου!

Να πω την αλήθεια δεν τα επιθυμούσαμε τα διδυμάκια, γιατί έχω άλλο ένα κοριτσάκι 2.5 χρόνων. Θηλάζει ακόμα, είναι πολύ προσκολλημένη επάνω μου και πραγματικά, δεν ξέρω αν θα μπορώ να τα καταφέρω με δίδυμα!

Ξεροντας οτι υπαρχει η πιθανοτητα για διδυμα βαζοντας δυο εμβρυα και εχοντας απο την αρχη στο μυαλο σας οτι δεν επιθυμειτε διδυμα, θα μπορουσατε να βαλετε 1 εμβρυο.

Την β χοριακη την κανουμε παντα στο ιδιο εργαστηριο γιατι η τιμη απο εργαστηριο σε εργαστηριο μπορει να διαφερει. Ολα να πανε καλα. καλη συνεχεια.

ZWH... ειναι συνηθισμενο στην εξωσωματικη να μεταφερουν 2 και παραπανω εμβρυα γιατι αυξανονται ετσι πολυ οι πιθανοτητες επιτυχους κυησης...

Apistolia μου... Εχεις περασει εξωσωματικη....με ενα παιδακι....που το θηλαζες κιολας!!!! Εσυ εισαι αστερι παιδι μου!!!!! Σιγα μη κολλησεις στα διδυμα! Οπως και να εχει τα παιδια ειναι ευλογια και εσυ εχεις αποδειξει οτι δεν κολλας στα δυσκολα.... Ολα θα πανε καλα!!!

ZWH... ειναι συνηθισμενο στην εξωσωματικη να μεταφερουν 2 και παραπανω εμβρυα γιατι αυξανονται ετσι πολυ οι πιθανοτητες επιτυχους κυησης...

Apistolia μου... Εχεις περασει εξωσωματικη....με ενα παιδακι....που το θηλαζες κιολας!!!! Εσυ εισαι αστερι παιδι μου!!!!! Σιγα μη κολλησεις στα διδυμα! Οπως και να εχει τα παιδια ειναι ευλογια και εσυ εχεις αποδειξει οτι δεν κολλας στα δυσκολα.... Ολα θα πανε καλα!!!

lenilena, σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά και θερμά σου λόγια! Δεν κολλάω, μωρέ, στα δίδυμα... Ούτως ή άλλως, σκοπεύαμε να πάμε και για τρίτο παιδί, αλλά η δίδυμη κύηση με φοβίζει. Περιέχει κάποιο ρίσκο και για αποβολή και για καισαρική...

Ζωή, δεν είναι τόσο απλό... Κι εμείς ένα έμβρυο ζητήσαμε, αλλά επειδή κανένα από τα δύο δεν ήταν άριστο, ο γιατρός είπε ότι μειώνουμε πολύ τις πιθανότητες για επιτυχία και πως η κατάψυξη, έτσι κι αλλιώς, μειώνει την ποιότητα του εμβρύου.

Κορίτσια, 1220 μονάδες η τρίτη μέτρηση μετά από δύο μέρες... Και ο γιατρός πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχει περίπτωση για δίδυμα.

Θα πάω για υπέρηχο στις 12 του μηνός. Άντε να δούμε!

κοριτακια γεια σας κ απο μενα!! εκανα χοριακη μετα απο εμβρυομεταφορα την 11η μερα κ βγηκε 180μοναδες εκανα κ 2η χοριακη την 15η μερα κ ειχα 377 μοναδες τι λετε????? θα προχωρησει?????????????!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, 1220 μονάδες η τρίτη μέτρηση μετά από δύο μέρες... Και ο γιατρός πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχει περίπτωση για δίδυμα.

Θα πάω για υπέρηχο στις 12 του μηνός. Άντε να δούμε!

μπραβοοοοο!!!!!

συγχαρητήρια!!!! με το καλο!!!!

να σου πω και εγω διδυμακια θελω, θα ξεκινησω σε κανα δίμηνο τη προσπάθεια εξωσωματικης...