Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

καλη ποιοτητα,ναι....οχι δεν φαινονται οτι ειναι απομιμηση τουλαχιστον εγω δεν μπορω να τις ξεχωρισω....ο πωλητης ειναι αυτος...

http://www.ioffer.com/i/new-givenchy-large-size-nightingale-tote-shoulder-bag-143784843

ποσο σου στοιχισε? σε ποσες μερες παρελαβες?

eNortjK1UjK1NDM1VrIGXDAS3QKo03.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

glass ceramic ειναι οι κλασσικες κεραμικες εστιες..

induction cooking ειναι το μαγειρεμα σε επαγωγικες εστιες!!

Αν η εστιες σου λοιπον ειναι απλες κεραμικες κανενα προβλημα!!

Ευχαριστώ πολύ marsolan;)

Ενημερώθηκα και στα ελληνικά τώρα που μου το διευκρίνησες. Δεν είχα ιδέα τι κυκλοφορεί στην αγορά!!!:oops:.

Καλαμάρι, όσα χρόνια και αν έμεινα στην Κοζάνη (19 δηλαδή) και άλλα 14 στη Θεσσαλονίκη ακόμη το κρύο δεν το έχω συνηθίσει. Και όταν λέω σε φίλους ότι πήγαινα σχολείο με τα πόδια, απόσταση 3 χιλιόμετρα, με 0 βαθμούς και χιόνι μέχρι το γόνατο και νιφάδες που ξεχώριζες τα σχήματά τους από το μεγάλο μέγεθός τους, δεν το πιστεύουν.

Κουράγιο, λίγο έμεινε ακόμα:wink:

line_m122_beg_40_time_1272600000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

κοριτσια να ρωτησω....

εστειλα μειλ για ενα ανταλλακτικο στην εταιρεια beaba και πρεπει να πληρωσω για ενα εξαρτημα 10 ευρω.σε ερωτηση μου πως θα γινει η πληρωμη μου απαντησαν το εξης

could you please send us by return of mail:

- Your credit card number.(visa or mastercard)

- Your credit card expiry date.

- The 3 last numbers behind the credit card (security code).

- The colour of your babycook

- Your complete address

εσεις θα τα στελνατε ολα αυτα τα στοιχεια????:shock::shock:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

πολλά θεματα ρε κοριτσια με το ukmail.μου αρεσει που λεγαμε για την salopeta!μια χαρα η κοπέλα!εμενα παντως στην τελευταια παραγγελια που ηθελα να κανω πριν τα Χριστουγεννα επειδη οπως εμαθα εκ των υστερων τα παιδικα στην Αγγλια φευγουν εν ριπη οφθαλμου τα Χριστουγεννα, όποτε της εστελνα λιστα μεχρι να τα παραγγείλει ειχαν φυγει τα μισα, με πήρε τηλέφωνο ενα βραδυ και καναμε μαζι την παραγγελια εκεινη την ωρα!μιαμιση ωρα μιλουσαμε,αν εξαιρεσω εκεινη την ατυχη πείοδο του σεπτεμβριου απο τοτε ηταν αψογη!

καλα για το MUM συμφωνω...Μπελαλιδικο!!

Οσο για την Σαλοπετα...επειδη της ειχα κανει μια διολου ευκαταφρονυτη παραγγελια και εγω προσωπικα δεν αντιμετωπισα προβλημα...παρολαυτα το γεγονος οτι μειωθηκαν ξαφνικα οι πελατες της μετα τις αλλαγες σε τιμες και εξυπηρετηση γενικα... σιγουρα την εκανε μετα να ειναι πιο προσεκτικη..,κι επισης αλλες τιμες να γραφει στο σαιτ της κι αλλες να κανει στο τελος!!

κοριτσια να ρωτησω....

εστειλα μειλ για ενα ανταλλακτικο στην εταιρεια beaba και πρεπει να πληρωσω για ενα εξαρτημα 10 ευρω.σε ερωτηση μου πως θα γινει η πληρωμη μου απαντησαν το εξης

could you please send us by return of mail:

-Your credit card number.(visa or mastercard)

-Your credit card expiry date.

-The 3 last numbers behind the credit card (security code).

-The colour of your babycook

-Your complete address

εσεις θα τα στελνατε ολα αυτα τα στοιχεια????:shock::shock:

ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!!!!!

πες τους paypal!

Διαφημίσεις

ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!!!!!

πες τους paypal!

ημουν σιγουρη οτι θα απαντησεις εσυ :lol:!

και εγω αυτο λεω......δινεις τοσα στοιχεια και μαλιστα με μειλ????:?:???:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

κι εγώ από τον ίδιο πωλητή πήρα τα γυαλιά, ήρθαν τη παρασκευή...στη διεύθυνση της μαμάς μου(μάλλον βαριόταν ο ταχυδρόμος,τη δική μου είχα βάλει).

ήταν λίγο στραπατσαρισμένος ο φάκελος,τα γυαλιά όμως μια χαρά. για 2-5 ετών είναι και της πάνε μια χαρά.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

ποσο σου στοιχισε? σε ποσες μερες παρελαβες?

πηραμε πολλες μαζι και μετα απο παζαρια γυρω στα 110.....σε 15 μερες παρελαβα

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

καλα για το MUM συμφωνω...Μπελαλιδικο!!

Οσο για την Σαλοπετα...επειδη της ειχα κανει μια διολου ευκαταφρονυτη παραγγελια και εγω προσωπικα δεν αντιμετωπισα προβλημα...παρολαυτα το γεγονος οτι μειωθηκαν ξαφνικα οι πελατες της μετα τις αλλαγες σε τιμες και εξυπηρετηση γενικα... σιγουρα την εκανε μετα να ειναι πιο προσεκτικη..,κι επισης αλλες τιμες να γραφει στο σαιτ της κι αλλες να κανει στο τελος!!

τι εννοεις ποσο δηλαδη χρεωνει;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Καταδέχθηκε να μου απαντήσει το αγαπητό MUM !!! Αν και με αρκετό σκεπτικισμό, να μην πω ειρωνία.

Η παραγγελία μου λέει έφυγε την Παρασκευή, όπως τους είπα, και θα κάνει λέει 5 ημέρες για να έρθει. Δεν μου ζήτησαν παραπάνω χρήματα για την αποστολή, γεγονός εξαιρετικά περίεργο, αφού περιέχει 9 τζαμπο πακς παμπερς νο5, δύο 9δες μωρομάντηλα και διάφορα άλλα πράγματα, όχι αξιόλογου όγκου και βάρους όμως. Μάλλον δεν θα τους ξαναρωτήσω τίποτα, μέχρι να παραλάβω, τουμπεκί ψιλοκομμένο δηλαδή, μην θυμηθούν τι πήρα !!!

Το μόνο που με ανησυχεί και στο οποίο δεν απαντούν με σαφήνεια, είναι λέει, μια παραγγελία μου που ακυρώθηκε. Μην είναι η πρώτη από το VERTBAUDET, μην είναι μια παραγγελία από το LEGUIDESANTE ? Γι'αυτό το τελευταίο, δεν σκέφθηκα ότι μπορεί να είναι από τα είδη που δεν αναλαμβάνουν και έβαλα την παραγγελία, σαν την χαζή ξανθιά που σβήνει το λάθος στον υπολογιστή με μπλάνκο.... Αν είναι αυτή η παραγγελία, ίσως να μπορεί να κάνει η κοπέλα που είπε η mariahn, αναμένω, προσεύχομαι και ελπίζω.

Katinaki μου, άμα θες την επόμενη φορά, να παραγγείλεις στην διεύθυνσή μου, τώρα ξέρω και τον δρόμο, θα στα φέρω εγώ !!!!!!!!!!

Αν σου πω αυτή τη στιγμή τι πίεση έχω ανεβάσει χωρίς πλάκα όμως!!

Βρείτε μου ονλινε χάπια για την πίεση....

Μα καλά είναι με τα καλά τους???

Είμαι περίεργη να δω αυτές τις 2 κούτες που θα έρθουν τι σκ@@@ είναι.

Δεν μπορώ άλλες συγκινήσεις αυτό το μήνα άντε τελευταία μέρα...

Απο άμαζον πήρες τις πάνες??μπορείς να μου στείλεις το λινκ να τις δω??

Καταδέχθηκε να μου απαντήσει το αγαπητό MUM !!! Αν και με αρκετό σκεπτικισμό, να μην πω ειρωνία.

Η παραγγελία μου λέει έφυγε την Παρασκευή, όπως τους είπα, και θα κάνει λέει 5 ημέρες για να έρθει. Δεν μου ζήτησαν παραπάνω χρήματα για την αποστολή, γεγονός εξαιρετικά περίεργο, αφού περιέχει 9 τζαμπο πακς παμπερς νο5, δύο 9δες μωρομάντηλα και διάφορα άλλα πράγματα, όχι αξιόλογου όγκου και βάρους όμως. Μάλλον δεν θα τους ξαναρωτήσω τίποτα, μέχρι να παραλάβω, τουμπεκί ψιλοκομμένο δηλαδή, μην θυμηθούν τι πήρα !!!

Το μόνο που με ανησυχεί και στο οποίο δεν απαντούν με σαφήνεια, είναι λέει, μια παραγγελία μου που ακυρώθηκε. Μην είναι η πρώτη από το VERTBAUDET, μην είναι μια παραγγελία από το LEGUIDESANTE ? Γι'αυτό το τελευταίο, δεν σκέφθηκα ότι μπορεί να είναι από τα είδη που δεν αναλαμβάνουν και έβαλα την παραγγελία, σαν την χαζή ξανθιά που σβήνει το λάθος στον υπολογιστή με μπλάνκο.... Αν είναι αυτή η παραγγελία, ίσως να μπορεί να κάνει η κοπέλα που είπε η mariahn, αναμένω, προσεύχομαι και ελπίζω.

Katinaki μου, άμα θες την επόμενη φορά, να παραγγείλεις στην διεύθυνσή μου, τώρα ξέρω και τον δρόμο, θα στα φέρω εγώ !!!!!!!!!!

xaxaxa σημερα θαναι η μερα των μειλ για το MUM !!!! Μου απαντησαν και μενα, λεγοντας απλα οτι εφυγε το πακετο μου 23 Φεβρουαριου. Οποτε λογικα μεσα στην εβδομαδα θα το εχω. Εγω ενδιαφερομαι για να παραγγελνουμε μαζι, αλλα μενω στους Αγιους Αναργυρους, λιγο μακρια απο σενα...

h0MYp3.png

Αν σου πω αυτή τη στιγμή τι πίεση έχω ανεβάσει χωρίς πλάκα όμως!!

Βρείτε μου ονλινε χάπια για την πίεση....

Μα καλά είναι με τα καλά τους???

Είμαι περίεργη να δω αυτές τις 2 κούτες που θα έρθουν τι σκ@@@ είναι.

Δεν μπορώ άλλες συγκινήσεις αυτό το μήνα άντε τελευταία μέρα...

Απο άμαζον πήρες τις πάνες??μπορείς να μου στείλεις το λινκ να τις δω??

Στεναχωρήθηκα που στεναχωρήθηκες.....

Πήραμε αυτές

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UU0K/ref=noref?ie=UTF8&s=drugstore&psc=1

τότε τις είχε 15 κάτι λίρες, μετά ακριβύνανε.

Τώρα χωρίς πλάκα, μήπως πρέπει να τους πεις κάτι ? Είναι πολύ κουλό, μπάτε σκύλοι αλέστε, ότι θέλουν χρεώνουν δηλαδή.

Δεν καταλαβαίνω.

Μην στεναχωριέσαι όμως............

SMILE UP !!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

xaxaxa σημερα θαναι η μερα των μειλ για το MUM !!!! Μου απαντησαν και μενα, λεγοντας απλα οτι εφυγε το πακετο μου 23 Φεβρουαριου. Οποτε λογικα μεσα στην εβδομαδα θα το εχω. Εγω ενδιαφερομαι για να παραγγελνουμε μαζι, αλλα μενω στους Αγιους Αναργυρους, λιγο μακρια απο σενα...

Μπορούμε να το δούμε αν θες, στείλε μου πμ

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Στεναχωρήθηκα που στεναχωρήθηκες.....

Πήραμε αυτές

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UU0K/ref=noref?ie=UTF8&s=drugstore&psc=1

τότε τις είχε 15 κάτι λίρες, μετά ακριβύνανε.

Τώρα χωρίς πλάκα, μήπως πρέπει να τους πεις κάτι ? Είναι πολύ κουλό, μπάτε σκύλοι αλέστε, ότι θέλουν χρεώνουν δηλαδή.

Δεν καταλαβαίνω.

Μην στεναχωριέσαι όμως............

SMILE UP !!!!!!!!!

Την κούτα λοιπόν με τα 124 κομμάτια όχι τα 92? και πόσες κούτες 4?

και 2 κουτιά μωρομάντηλα? και ρουχαλάκια?

Τώρα πλήρωσα αγαπητή μου δυστυχώς γιατί μου είπαν οτι τα έχουν βάλει σε 2 κούτες και δεν μπορούν να μπουν σε μια...

Εγω μένω πιο μακριά απο όλες σας μόνη τραβώ κουπί εδω πάνω..γγκκρρρ

μια βοηθεια κοριτσια !! ποιο ειναι το αντιστοιχο νουμερο του 35 στα αγγλικα νουμερα..ειναι το 13,5?

καμμια...ελατε βρε κοριτσια και βρηκα scetchers με 11 λιρες στο ebay...

γεια σας

εχει παραγγειλει κανεις απο το www.fullahsugah.gr/???

πως ειναι η ποιοτητα????:eek:

εξαρτάται τι θες να παραγγείλεις. Εγώ είχα παραγγείλει πέρσι κάτι φουλάρια & μαντήλια για το λαιμό και ήταν ωραιότατα. Βέβαια δε θα έλεγα ότι ήταν πολύ οικονομικά, όμως τα φόρεσα τόσο πολύ που έκαναν την απόσβεση τους!

82nop2.png

μια βοηθεια κοριτσια !! ποιο ειναι το αντιστοιχο νουμερο του 35 στα αγγλικα νουμερα..ειναι το 13,5?

καμμια...ελατε βρε κοριτσια και βρηκα scetchers με 11 λιρες στο ebay...

οχι καλεεεεεεε!!!!!

http://www.i18nguy.com/l10n/shoes.html

το 3 .

edit σε καποια αλλα σαιτ το γραφει σαν uk 2.5

http://www.easyunitconverter.com/shoe-size-conversion/shoe-size-converter.aspx

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, ξεκίνησα κι εγώ σιγά σιγά τα ψώνια και βρίσκω τρομερές διαφορές. Λέω να πάρω καρότσι από το εξής site: http://www.newbabyland.com είναι Ιταλικό και στέλνει Ελλάδα με 40 ευρώ. Δεν υπάρχει στη λίστα του φόρουμ, μήπως έχει ψωνίσει καμμία να μου πει καμμιά γνώμη, αν είναι καλοί, πώς είναι στις παραδόσεις κτλ. γιατί η διαφορά που έχει είναι 350 ευρώ με εδώ -μην το χάσουμε!

Ευχαριστώωωω:P

Καινούρια μαμά, καινούριο blog! Είμαι μια Μαμά-Κουκουβάγια!

http://www.owlmommy.blogspot.com

Κορίτσια να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με το ebay?Γιατί σε ένα προ'ι'όν που δεν είναι σε bid αλλά είναι buy it now έχει time left 1 day?Τι σημαίνει αυτό ?Ακόμα και αν κάποιος δεν το αγοράσει θα το αποσύρουν?

2,5 μαλλον,το 3 ειναι για αγορια...εεε

ευχαριστω sofaki....

κριμα εχουν τελειωσει,ρωτησα τον πωλητη και δεν μπορουσε να μου απαντησει........

βαζω και το λινκ για οποια ενδιαφερεται..

http://cgi.ebay.com/Skechers-Childrens-Trainers-Black-Pink_W0QQitemZ140515336281QQcategoryZ57974QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7410759488932865150

και

http://cgi.ebay.com/Skechers-Childrens-Trainers-White-Pink_W0QQitemZ150566942295QQcategoryZ57974QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7410771102791863395

εξαρτάται τι θες να παραγγείλεις. Εγώ είχα παραγγείλει πέρσι κάτι φουλάρια & μαντήλια για το λαιμό και ήταν ωραιότατα. Βέβαια δε θα έλεγα ότι ήταν πολύ οικονομικά, όμως τα φόρεσα τόσο πολύ που έκαναν την απόσβεση τους!

ρουχα θελω:)εχει εκπτωσεις και ειπα να δοκιμασω...

Κορίτσια να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με το ebay?Γιατί σε ένα προ'ι'όν που δεν είναι σε bid αλλά είναι buy it now έχει time left 1 day?Τι σημαίνει αυτό ?Ακόμα και αν κάποιος δεν το αγοράσει θα το αποσύρουν?

σημαινει οτι μεχρι εκεινη την ημερομηνια θα ειναι στην πωληση,μετα η το αποσυρουν η βγαινει ξανα αν ο πωλητης εχει το δικαιωμα....

Βρε κοριτσάκια για το παπουτσάκι που ρώτησα δεν μου απάντησε καμιά. Να το παραγγείλω για τον γιο μου ή οι καρδούλες το κάνουν κοριτσίτσικο?

Να σου πώ...Δε μου κάνουν ούτε για αγορίστικα, ούτε για κοριτσίστικα.

Αυτά που έχω δει εγώ είναι αυτά, αλλά μάλλον δεν υπάρχει στο νούμερό σας.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...