Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φύγε ..........!!!:mrgreen::mrgreen: να τους πεις να περάσουν και από τα τεσκο ........τι για το εγγονάκι τους δεν θα ψωνίσουν .........:mrgreen::mrgreen:

Ρε συ δεν μου αρέσει η ποιότητά τους... Κανά μόδερ δεν παίζει Τουρκία????:rolleyes:

Πάω πάω για νάνες!

(αααα αναρρώσατε οικογενειακώς εσείς????Οκ τα παπουτσάκια? Αξιαγάπη η Laura ε???Κολλητές γίναμε μετά από τόσα ι-μέιλς. Σήμερα έστειλα τα παπουτσάκια πίσω και περιμένω...)

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Ειδες σοφάκι δεν ειναι τελειο...εχω κολλήσει τωρα !!

Καλα εσυ δεν εισαι τιποτα...η ξαδερφη μου πετάχτηκε με 120ευρώ προσφορα εισιτήριο...ξεσήκωσε τα μαγαζια με αλλα 600ευρώ...και γυρισε....

σου μιλαω για πολυ ψωνιο!!

πολυ σοφα επραξε η ξαδελφη....η αμοιβη της Σαλοπετα και τα μεταφορικα ηταν ενα εισιτηριο...κι ανεπνευσε και Λονδρεζικο αερα!!!!!ετσι να ακολουθουμε τα χναρια της!!!!!!

Διαφημίσεις

Βασικά θα ήθελα με ποδαράκια γιατί η μικρή είναι πολύ petite και φοβάμαι πως θα μπουρδουκλώνεται και θα έχω καμιά λαχτάρα... είπα για ελληνικό γιατί από τα εξωτερικά δεν στέλνουν αντικαταβολές, άσε που συνήθως τα στέλνουν με τα καταραμένα τα ΕΛΤΑ και μονίμως βρίσκω χαρτάκια, παρ'όλο που δεν λείπω από το σπίτι. Ενώ με αντικαταβολή είμαι σίγουρη πως θα το φέρουν σπίτι.. έτσι λέω δλδ:rolleyes:

Είχε πάει ο άντρας μου στα Jumbo και είδε κάποια πάμφθηνα, αλλά εννοείται καρακατακινέζικα και μου θύμησαν σακιά για πατάτες. Εκεί θα καταλήξω λοιπόν???:mad:

Ελληνικοί υπνόσακοι είναι οι ωμέγα bebe, αλλά δεν τους έχω βρει κάπου στο internet. Και δεν ξέρω σε ποιο μαγαζί να τους βρω!

Κοριτσια μολις εμαθα οτι ερχεται ενας θειος μου απο αμερικα στις 22 οκτώβρη...

Τι να παραγγείλω???? Να παει σε μαγαζι δηλαδη να το παρει....τι ειναι εκει φτηνο σε σχεση με το ελλάντα μας???

Τα πάντα είναι πιο φθηνά σε σχέση με το ελλάντα μας!.....

πολυ σοφα επραξε η ξαδελφη....η αμοιβη της Σαλοπετα και τα μεταφορικα ηταν ενα εισιτηριο...κι ανεπνευσε και Λονδρεζικο αερα!!!!!ετσι να ακολουθουμε τα χναρια της!!!!!!

Πλάκα πλάκα λιγότερα βγαίνουν και ψωνίζεις και οτι θέλεις και κάνεις και τη βόλτα σου!!! Μήπως;;;!!!!!........

Διαφημίσεις

Ελληνικοί υπνόσακοι είναι οι ωμέγα bebe, αλλά δεν τους έχω βρει κάπου στο internet. Και δεν ξέρω σε ποιο μαγαζί να τους βρω!

Τα πάντα είναι πιο φθηνά σε σχέση με το ελλάντα μας!.....

σημερα αγορασα εναν κι επειδη δεν ηξερα αν εχουν στην πολη μου πηρα τηλ στα κεντρικα και ρωτησα αν εχουν κανεναν πελατη κι εννοειται μου ειπαν!!!

43 ευρω ο υπνοσακος που ειναι σακουλακι με φερμουαρ και απο κατω.Ενταξει απο σχεδια μην περιμενεις κατι ιδιαιτερο αλλα στον υπνο θα τα φοραμε!!!!

ειναι sofaki μου...ειναι!!!Αλλα επειδη εδω εχουμε πολυ υγρασια και αυτος εχει μαλλινη βατα ειπα μηπως ειναι καλυτερος και μας μονωνει αλλα και να αφηνει να αναπνεει το σωμα!!

τα ειδα ολα αυτα που ειχες προτεινει και θα τα εχω υποψιν μου...αν δεν δω διαφορα στο μελλον ή για δευτερο θα χρησιμοποιησω το σαιτ που προτεινεις!!!

Διαφημίσεις

Άκυρο, το βρήκα αυτό που έψαχνα. Ετοίμασα ένα photobook και ετοιμάζομαι να παραγγείλω από photomemories. Γατόνι, το foto.com είναι εύκολο?

θα ελεγα λιγο πιο ευκολο απο μεμορις

το μονο του μειον οτι δε μπορεσα να βρω τροπο να στριβω τις φωτογραφιες οπως στο μεμορις

αλλα επισης δεν ειχα καταφερει να βαλω σε background μια φωτο στο μεμορις παλι, στο foto.com ειναι πολυ ευκολο

σε καμια βδομαδα ισως το παραλαβω απο εξω και θα σας πω.

Επισης για RAVT

λογικα εχει και αντικαταβολη και μειωσε τα εξοδα αποστολης

νομζω ηταν 8 και τωρα νομιζω 3

εγω πηγα απο το μαγαζι τους και τα πηρα η τσιγγουνα χαχαχαχαχαχα

kKZUp2.png

ΣΤΕΛΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕ 6 ΛΙΡΟΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ

www.wallis.co.uk

και αυτο με τα βαουτσερς βγαζει καθε φορα και εκπτωτικο κουπονι

σημερα αδεια...δε θα σας προλαβαινω γκρρρρρ

kKZUp2.png

Κοριτσια μολις εμαθα οτι ερχεται ενας θειος μου απο αμερικα στις 22 οκτώβρη...

Τι να παραγγείλω???? Να παει σε μαγαζι δηλαδη να το παρει....τι ειναι εκει φτηνο σε σχεση με το ελλάντα μας???

Θελω ενα καλο παλτο για την μικρη και καλα συνολάκια ή φορέματα

Ποια μάρκα να κοιτάξω?? Η ποιο κατάστημα???

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ GAP!!!

πλάκα κάνεις;;;; εγώ μόλις πάρω κάτι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το βάλω αμέσως! και συνέχεια!!! τρώω κόλλημα με ότι καινούργιο...δεν έχει μπει ποτέ ρούχο στην ντουλάπα με ταμπελάκι...το κόβω αμέσως!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ!! ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!

βρε κορίτσια, τελικά το amazon δεν στέλνει Ελλάδα παιδικά παπούτσια?

έχω φάει κόλλημα με τις τιμές που έχει στα camper αλλά όταν επιλέγω μου λέει ΔΕΝ!!!

μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος??

marsolan μου πολλα δεν ειναι 43 ευρω?:roll:

εγω αγορασα αυτον,18 ευρω...........

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350393166110&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Σοφία το παρέλαβες; Είναι τόσο γλυκό χρώμα όσο φαίνεται; Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ γιατί μου αρέσει το απαλό του χρώμα...

Επίσης σήμερα έπεσε και άλλο η λίρα...έχει 1,139

ΣΤΕΛΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕ 6 ΛΙΡΟΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ

www.wallis.co.uk

Καλημέρα! Στέλνει αλλά με λίγη προσοχή γιατί εμένα που δεν έφτασε ποτέ το δέμα μου (ακόμα δεν κατάλαβα γιατί?) έκανα 5 μήνες και έστειλα αρκετά mail μέχρι να πάρω τα λεφτά μου πίσω!:evil:

βρε κορίτσια, τελικά το amazon δεν στέλνει Ελλάδα παιδικά παπούτσια?

έχω φάει κόλλημα με τις τιμές που έχει στα camper αλλά όταν επιλέγω μου λέει ΔΕΝ!!!

μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος??

τσου.... δεν στέλνει, παιδικά ρούχα και παπούτσια δηλαδή, των ενηλίκων τα στέλνει. Ούτε το javari.co.uk στέλνει ..........:cry:

τσου.... δεν στέλνει, παιδικά ρούχα και παπούτσια δηλαδή, των ενηλίκων τα στέλνει. Ούτε το javari.co.uk στέλνει ..........:cry:

μόλις το ανακάλυψα age μου και κλαααααααααααααααίιιιωωωωωωωωω

Μα γιατί δεν στέλνουν Ελλάδα ενώ σε άλλες χώρες στέλνουν? Έχει πάρει ποτέ καμιά σας ικανοποιητική απάντηση γι'αυτό? Μου κάνει πολύ χαζό να αρνούνται πώληση...

κόρες (ΚΑΡΔΙΑ) :mrgreen::mrgreen: dont cry σκεφτείτε ότι το Amazon χρεώνει 23% φόρο στις αγορές που κάνουμε .............ψάξτε ή στο ebay ή στο shoesforkids που by the way μου έστειλε μήνυμα ότι θα φέρουν νέα πράγματα (ξεπούλησαν λυσσάρες)!!!! χαχαχα :mrgreen::mrgreen:

(και γαλότσες ..........ακούει η MumSofia)????? :mrgreen::mrgreen:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...