Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Αααα το ξέρω πως στέλνει Ελλάδα αλλά όχι όλα τα είδη όπως το αυτοκινητάκι της peg perego για το οποίο ενδιαφέρομαι.

Πάντως ευχαριστώ :)

Νομιζα οτι το συγκεκριμενο site τα στελνει ολα.Οτι και να εχω παραγγειλει απο κει παντα μου τα στελνουν.Με ποια λογικη δεν στο στελνουν?Μηπως λογω βαρους?Σκεφτομαι να παραγγειλω απο 'κει καρεκλακια φαγητου και στρατες για τα διδυμα αλλα αν πανε συμφωνα με το βαρος δεν το βλεπω να μου τα στελνουν

rT3np3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μηπως ξερετε καποιο site με παιδικα γαλατα?Μεχρι στιγμης ηξερα ενα πολυ καλο site που μου προτεινε μια κοπελα απο το forum για το milupa αλλα δυστυχως τα ζουζουνια το βαρεθηκαν.Εχετε καποιο αλλο υποψιν σας?

rT3np3.png

Γεια σας!

Σημερα ηρθε το δεματακι για εξαρτηματα κινητου απο το www.mobilefun.uk ειχε φυγει την τριτη απο αυτους, μου στειλαν μειλ και με ενημερωναν για τα παντα, καθως και τον αριθμο της παραγγελιας μου. Σημερα το πρωι το παρελαβα, δεν εχω κανενα παραπονο, οποτε καλαμαριδιον, αν θες, βαλτο στη λιστα. :D

h0MYp3.png

Νομιζα οτι το συγκεκριμενο site τα στελνει ολα.Οτι και να εχω παραγγειλει απο κει παντα μου τα στελνουν.Με ποια λογικη δεν στο στελνουν?Μηπως λογω βαρους?Σκεφτομαι να παραγγειλω απο 'κει καρεκλακια φαγητου και στρατες για τα διδυμα αλλα αν πανε συμφωνα με το βαρος δεν το βλεπω να μου τα στελνουν

νομιζω το οριο στο βαρος ειναι 30 κιλα.απο εκει και μετα λογικα θα αλλαζουν τα μεταφορικα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

νομιζω το οριο στο βαρος ειναι 30 κιλα.απο εκει και μετα λογικα θα αλλαζουν τα μεταφορικα.

Α καταλαβα.Θα τους στειλω μηνυμα (στα αγγλικα και ελπιζω να απαντησουν) να ρωτησω :D

rT3np3.png

Διαφημίσεις

το βρηκα

International Orders

myToys.de provides not only within Germany but also Austria, Switzerland and selected countries in Europe. Items with a Weight over 30 kg and bulky items can unfortunately not be shipped outside of Germany. (This article is accordingly marked.) Our express delivery service, we can only provide to the UK.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Εμενα μου εστειλαν το πρωι αυτο

Παρακολούθηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας επικυρώθηκε και ετοιμάζεται για αποστολή.

Και το απογευμα μου έστειλαν αυτο

H παραγγελία σας έχει αποσταλεί στην παρακάτω διεύθυνση:

.......................

και αναμένεται να την παραλάβετε σε 2 εργάσιμες ημέρες.

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!

Διαφημίσεις

Ξερεις τι σκέφτηκα....?

Πρωτον κοιτα στα junk ή στα spam σου μηπως ειναι εκει

Και δευτερον μηπως ψάχνουν σε ειδος τεμάχια αυτα που ζητησες....?

Δεν νομιζω να εχεις θεμα!

απαραδεκτη η parcelforce ..... κοριτσια και πολύ φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να το παραλάβω και μεσα εχω το φουστανι της μικρης για τα γενεθλεια στις 12 /6 :((( Η Μαρια τους ξεχεσε και θα ζητησει πίσω τα χρηματα αλλα κριμα και μου ειχε πάρει ενα υπεροχο φορεμα :(

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Τους εχω στειλει τέσσερα μυνηματα ως τωρα,στα τρια που απαντησαν λένε τις γνωστες δικαιολογίες,είτε για τον καιρό παλιότερα είτε για το τελωνείο τώρα τελευταία.Στο τελευταίο έκανα νύξη για επιστροφή των χρημάτων αλλά ...έκαναν τους κινέζους! Θα ξαναστείλω σήμερα και θα σας ενημερώσω.Πάντως δεν το καταλαβαίνω,όπου να 'ναι θα κλείσω τρίμηνο.

Καμία απάντηση από χτες. Έστειλα REMINDER, για να δούμε.

Θα αρχίσω "πρήξιμο" και βλέπουμε.

Έχω κάνει και θέμα για "legal actions"

Σ εμένα δεν έστειλαν...Να ανησυχήσω?

Επειδή έγω ψωνίσει αρκετές φορές, σε μέρες προσφορών όπως ήταν η Κυριακή κάποιες φορές καθυστερούν 2-3 μέρες κάποιες παραγγελίες στην αποστολή λόγω μεγάλου φόρτου, όπως μου είχαν πει την προηγούμενη φορά. Μην ανησυχείς όμως... Κι εγώ έκανα παραγγελία και δεν έχω πάρει mail αποστολής ακόμα;)

Επειδή έγω ψωνίσει αρκετές φορές, σε μέρες προσφορών όπως ήταν η Κυριακή κάποιες φορές καθυστερούν 2-3 μέρες κάποιες παραγγελίες στην αποστολή λόγω μεγάλου φόρτου, όπως μου είχαν πει την προηγούμενη φορά. Μην ανησυχείς όμως... Κι εγώ έκανα παραγγελία και δεν έχω πάρει mail αποστολής ακόμα;)

Κορίτσια δεν θα το πιστέψετε!!!!!

Μολις παρέλαβα απο το http://www.fenastock.gr χεχεχεχεχ!!

Ηρθε πριν απο λιγο το παλουκαρι με τα παπουτσάκια δεν το πιστευα λεμε!

Βεβαια για να σας ενημερωσω , λογικα θα παιζει ρολο, κατοικω στην ιδια περιοχή με το κατάστημα FenaStock, και ποιο συγκεκριμένα απέχω απο το κατάστημα 10 λεπτά με το αμάξι! Αλλα δεν το περίμενα

Εντωμεταξύ η μικρη ηδη εχει φορέσει τα Lilly Kelly μοστραρωντας τα στον ευατο της χεχεεχχεχ

Διαφημίσεις

κοριτσια επανερχομαι με καιριο ερώτημα και ζητω τα φωτα σας καθότι εχετε μαστερ στο θεμα...

οπως ισως θυμαστε, παρηγγειλα κατι απο ενα σάιτ που δε στελνει στην ελλαδα (το αντιλήφθηκα αφού πληρωσα 119 ευρω) και μετα απο αλληλογραφία μου εστειλαν σημερα ενα μηνυμα να μου βαλουν τα χρηματα στην τραπεζα. Εγώ πλήρωσα με paypal, δε γινεται να ξαναμπουν τα χρηματα στην καρτα μου? Και αν οχι, μπορω να τους δωσω όποιο ΙΒΑΝ μου, όποιας τραπεζας θέλω?

Σας μερσω

κοριτσια επανερχομαι με καιριο ερώτημα και ζητω τα φωτα σας καθότι εχετε μαστερ στο θεμα...

οπως ισως θυμαστε, παρηγγειλα κατι απο ενα σάιτ που δε στελνει στην ελλαδα (το αντιλήφθηκα αφού πληρωσα 119 ευρω) και μετα απο αλληλογραφία μου εστειλαν σημερα ενα μηνυμα να μου βαλουν τα χρηματα στην τραπεζα. Εγώ πλήρωσα με paypal, δε γινεται να ξαναμπουν τα χρηματα στην καρτα μου? Και αν οχι, μπορω να τους δωσω όποιο ΙΒΑΝ μου, όποιας τραπεζας θέλω?

Σας μερσω

Τα χρηματα θα μπουν στον λογαριασμο (καρτα) που εχεις συνδεση με paypal μην ανυσηχεις μου εχει συμβει κι εμενα και ολα καλα. Στην αναλυση φαινοταν σαν refund.

Κοριτσάκια μου καλά, εσείς που το κατέχετε το άθλημα, από που λέτε να παραγγείλω καροτσάκι καλοκαιρινό και κάθισμα αυτοκινήτου;;Σκέφτομαι το mclaren triumph και κάθισμα από britax! ΑΝ έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο εδώ είμαστε!Με τα μεταφορικά συμφέρει ή θα βγει το ίδιο λέτε;;;;Thank you..

Vd4Sp3.png

Κοριτσια μηπως ξερετε καποιο site με παιδικα γαλατα?Μεχρι στιγμης ηξερα ενα πολυ καλο site που μου προτεινε μια κοπελα απο το forum για το milupa αλλα δυστυχως τα ζουζουνια το βαρεθηκαν.Εχετε καποιο αλλο υποψιν σας?

Για ποιο γαλα της Μιλουπα...ακομη και το Απταμιλ 1,το βρεφικο????Αν ναι,πες το κι απο εδω!!!

Παντως ναι βρε παιδια,γαλατακι πιο οικονομικο που θα βρουμε...Εμας θα μας φαληρισει η μικρη φαγου:D:D

Τα χρηματα θα μπουν στον λογαριασμο (καρτα) που εχεις συνδεση με paypal μην ανυσηχεις μου εχει συμβει κι εμενα και ολα καλα. Στην αναλυση φαινοταν σαν refund.

μα αυτοι μου ζητανε ΙΒΑΝ και ονομα τραπεζας....

Άστα να πάνε με το γάλα...

Εμείς παίρνουμε το frisolac κάνει 10? τα 400gr. αλλά δεν το έχω βρει πουθενά στο εξωτερικο....καλά μονο στην Ελλάδα υπάρχει;

Είναι δυνατόν;:(

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Για ποιο γαλα της Μιλουπα...ακομη και το Απταμιλ 1,το βρεφικο????Αν ναι,πες το κι απο εδω!!!

Παντως ναι βρε παιδια,γαλατακι πιο οικονομικο που θα βρουμε...Εμας θα μας φαληρισει η μικρη φαγου:D:D

το απταμιλ 1

http://www.britsuperstore.com/acatalog/Milupa_Aptamil_Baby_Milk.html

εδω εχουν τα 900 γρ 28 ευρω.δηλαδη τα 10 κουτια 280 ευρω.απο το παραπανω σαιτ αν αγορασεις 10 κουτια θα σου βγει με τα μεταφορικα 142 λιρες δηλαδη 172 ευρω.ε μια διαφορα την λες......100 ευρω ειναι αυτα....ειχε παραγγειλει μια γνωστη μου,της ηρθαν με κουριερ σπιτι της.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Κορίτσια δεν θα το πιστέψετε!!!!!

Μολις παρέλαβα απο το http://www.fenastock.gr χεχεχεχεχ!!

Ηρθε πριν απο λιγο το παλουκαρι με τα παπουτσάκια δεν το πιστευα λεμε!

Βεβαια για να σας ενημερωσω , λογικα θα παιζει ρολο, κατοικω στην ιδια περιοχή με το κατάστημα FenaStock, και ποιο συγκεκριμένα απέχω απο το κατάστημα 10 λεπτά με το αμάξι! Αλλα δεν το περίμενα

Εντωμεταξύ η μικρη ηδη εχει φορέσει τα Lilly Kelly μοστραρωντας τα στον ευατο της χεχεεχχεχ

Συγουρα παιζει ρολο η αποσταση εμενα με πηρανε τηλ πριν λιγο να μου που οτι ενα μπλουζακι δεν υπαρχει αν θελω κατι αλλο ή να στειλουν μονο τα υπολοιπα!!!

Κι ομως συμβαινουν και αυτα....αψογοι!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...