Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalamaraki σ ευχαριστω!!!!

:wink:

Τιποτα Πασχαλιτσα μου ;)

Βεβαιως βεβαιως http://www.ewg.org/skindeep/:D

Ωραιοο!!

Που στο καλό το γράφει αυτό, σε ποιά γαμ.......λίδα στο σάιτ τους και δεν το βλέπει η 'ελεήστε την φτωχή, ελεήστε την αόμματη' ?

ΕΕ πολλά γαλλικα κιουρια μουυυυυ!!

Φιλενάδες αυτό που σας είχα πει για το ebay είδατε? Ξαναδίνω το link της ερώτησης που τους έκανα και αν καμία ξέρει τί παίζει ας μου πεί γιατί με τρώει καιρό τώρα..... Όχι για να γίνω και καλά πωλήτρια-έμπορος στο ebay αλλά για το μ@μwτο της υπόθεσης....

http://community.ebay.co.uk/question/International-Trading/European-Union/2000046754

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Baberakos στείλ'της αυτηνής κανα mail τύπου:

As you clearly stated at the item description you were supposed to dispatch the item within xxx days and dispite your e-mail the item status clearly states you still haven't............... κλπ κι αν δεν σε γλυφει με τα regards και τα yours faithfully μετά γίνε λίγο ακόμα πιο bitch. (πιάνει πάντα!!!) Αντε γιατί αυτή η επιλεκτική τους ευγένεια μου τη βαράει στα νεύρα.....

Φιφιτσα εγω σου ειχα απαντησει παντως

οτι δεν ξερω γιατι δεν σε αφηνε το συστημα γιατι με την γατουλα καποια στιγμη ειχαμε βρει μια πωλητρια στο εμπευ ελληνιδα με εδρα την αθηνα....

Καλαμαράκι το είχες διαβάσει αυτό το μήνυμα μου;:-)

επειδη ειναι πααααααααρα πολλα τα ποσταρισματα παντα κατι μου ξεφευγει.

Στειλτο μου σε πμ να το εχω για την επομενη ανανέωση λιστας

Αυτό φαίνεται μεγάλη

Καλως τα ματια μου τα δυο!! κισις!

Σαν τη θεία μου τη Σάλλυ

που ψωνίζει στο μπακάλη

τραχανά για το τσουκάλι

και τον τρώει με κουτάλι

Καλημερούδια φιλαράκο:D:D:D

χαχαχαχα τελειοοοοοοοοοοοο

Καλα μαρη εσυ κοιμασαι καθολου ή εισαι με το λαπιτοπι συνεχεια αγκαλια????:D:D:D:D

Γκοοντμορνινγκ εβεριμποντι και κινεζουλη βεβαιως βεβαιως!!!!

Εγω ακομα απορω τι δουλεια κανει.......:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα σε ολους!

Σημερα παρελαβα τα crocs της μικρης απο τον Κινεζουλη http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270749466967&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_7983wt_1139

Σφραγισμενα σε ναυλον με τα καρτελακια τους, ολα οκ, μενει μονο να τα δοκιμασει το καμαρι μου το απογευμα που θα παω σπιτι...

Ακομη περιμενω ενα φορεματακι απο Αγγλια, ηρθε πρωτα η παραγγελια απο Χονγκ Κονγκ και αυτο απο την Αγγλια τιποτα ακομη....

ΑΑΑΑΑ Μπράβο!! Εσενα περιμενα για να παραγγειλω κατι δωράκια που θέλω για τις κορες του κουμπαρου μου!! Ειναι τα φθηνοτερα που εχουμε βρει. Μπραβο και καλοφόρετα!!

ξερετε κανα καλο "μαγαζακι" θελω μαγιω για τον μικρουλη μου :)

ψαχνω αλλα δεν μου αρεσε κατι ιδιαιτερα...

πολυ μου αρεσουν τα crocs κοριτσια αλλα ειναι ανετα στο περματημα η θα φαμε τα μουτρα μας;

Ψαξε βαση μαρκας πχ πανε στην ενοτητα boys clothes , μετά στην ενοτητα swimwear και μετα πανε κατω και διαλεξε μαρκες εχει πααααρα πολλα

ειναι 3 χρ.αδυνατουλης και φοραει το 7.5 παπουτσι. Εχει διαφορα στα crocs?

Η δικιά μου που φοράει 7αρι 24αρι , της πηρα το 8-9 δηλαδη το 25-26 εχουν πισω λιγο αερα ενα εκ. περιπου αλλα στο προηγουμενο νουμερο δεν εμπαινε.

Γνωμη μου πρωτα δοκιμαστε τα και ειμαι σιγουρη οτι θα παρεις το 8αρι γαιτι η διαφορα του 8 με το 7μιση ειναι μισο εκατοστο. :D

Κορίτσια καλημέρα!! Θυμάται καμιά από τις κοπέλες που αγόρασαν από το littleonesclothing αν είναι αυτός ο ίδιος πωλητής:http://myworld.ebay.co.uk/stingray440/?_trksid=p4340.l2559

Οχι δεν ειναι ο ιδιος αλλα εχει καλες τιμες και καλα μεταφορικα

Ο littleonesclothing ειχε αυτη την ιδια ονομασια στο εμπευ μαγαζι του.

αλλα δεν χρειαζεται βρε αφου εχει σαιτ με το μαγαζι του και δωρεαν μεταφορικα για παντου! Και δεν ανεβασε τις τιμες του.

Είναι το Σορμπόν ΙΙ που μιλάει μέσα μου αλλά με τσιγκλάει και ο πειραιώτικος αέρας.............

Σματς σμουτσ, συνήλθατε ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

αααααααααααααα

θελω βοήθεια με το κειμενο φιντμπακ για τον αγγλο

μου επεστρεψε χτες τα χρηματα τελικα μεσω πευπαλ

θετικο λεω να αφησω με 5αστερο ε???

λιγο χελπ τι να γραψω???

εεεεεεεεεεεεεεεεεε

Είναι το Σορμπόν ΙΙ που μιλάει μέσα μου αλλά με τσιγκλάει και ο πειραιώτικος αέρας.............

Σματς σμουτσ, συνήλθατε ?

πολύ καλυτερα σημερα , εχω ακομα κομαρες ....αλλα σαφως καλυτερα!

σματσ:D

Διαφημίσεις

αααααααααααααα

λιγο χελπ τι να γραψω???

εεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ε, θα έλεγα 5άρι, για την άμεση ανταπόκριση. Στο κείμενο μπορείς να πεις κάτι σαν 'reliable seller' ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κοριτσάρες καλησπέρα,

θέλω βοήθεια για να αγοράσω παπουτσάκια (μάλλον σε στυλ πεδιλα) δερμάτινα ,για το τζόρα.

Φοράει 19 γεμάτο μου είπανε σε κατάστημα που τον μετρήσανε και του πήραμε 20 νούμερο σε geox πριν ένα μήνα για το καλοκαίρι(περπατάει κανονικά τώρα πια), όμως δε λέει να ανεβει νούμερο και το ποδαράκι του είναι λεπτούτσικο, οπότε τα έχουμε και τα καμαρώνουμε στο σπίτι.

Καμιά ιδέα από που και τι μάρκα γιατί δεν ξέρω ποιες είναι οι κατάλληλες για τώρα(για στήριξη πέλματος κλπ) γιατί δυστυχώς ο μπαμπάς μας δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν είναι ευφικτό να τον πάμε να τα δούμε από κοντά. Συν ότι από τα σχόλιά σας καταλαβαίνω ότι στην εδώ αγορά θα τα πληρώσουμε χρυσάφι.

19 του μηνός είναι η βάπτιση, και μήπως προλάβουμε να έχουμε ένα ζευγάρι (γιατί η νονά του πήρε κλειστό για το χειμώνα) για να μη βγάλει τη μπέμπελη.

Any suggestions?

line_m122_beg_40_time_1272600000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Κοριτσάρες καλησπέρα,

θέλω βοήθεια για να αγοράσω παπουτσάκια (μάλλον σε στυλ πεδιλα) δερμάτινα ,για το τζόρα.

Φοράει 19 γεμάτο μου είπανε σε κατάστημα που τον μετρήσανε και του πήραμε 20 νούμερο σε geox πριν ένα μήνα για το καλοκαίρι(περπατάει κανονικά τώρα πια), όμως δε λέει να ανεβει νούμερο και το ποδαράκι του είναι λεπτούτσικο, οπότε τα έχουμε και τα καμαρώνουμε στο σπίτι.

Καμιά ιδέα από που και τι μάρκα γιατί δεν ξέρω ποιες είναι οι κατάλληλες για τώρα(για στήριξη πέλματος κλπ) γιατί δυστυχώς ο μπαμπάς μας δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν είναι ευφικτό να τον πάμε να τα δούμε από κοντά. Συν ότι από τα σχόλιά σας καταλαβαίνω ότι στην εδώ αγορά θα τα πληρώσουμε χρυσάφι.

19 του μηνός είναι η βάπτιση, και μήπως προλάβουμε να έχουμε ένα ζευγάρι (γιατί η νονά του πήρε κλειστό για το χειμώνα) για να μη βγάλει τη μπέμπελη.

Any suggestions?

Δεν ρίχνεις μια ματιά στην υπογραφή μου που είναι τα παπουτσομάγαζα ? Πάντως γκαρβαλίν που έχω πάρει του πιτσιρίκου, έχουν κανονική φόρμα και είναι πολύ καλά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ρε συ, το άλλο έχει και βιταμίνη Β και μαγνήσιο και διάφορα άλλα. Η ένσταση που έχω είναι ως προς την πρωτείνη, κατά πόσο υγειινό είναι και για πόσο διάστημα μπορείς να παίρνεις.

Δεν ξερω αλλα μηπως η πρωτεινη κολλαγονου ειναι διαφορετικο προιον απ'το υγρο κολλαγονο,γιατι και μενα η πρωτεινη καπως βαρια μου φανηκε.Μπορει να λεω και βλακειες μην με παρεξηγας! Ο πεθερος μου παντως που τα ψαχνει ολα αυτα παρα πολυ επιμενει για το υγρο κολλαγονο κι οχι αλλης μορφης.

Εχω παθει συμπληρωματοπαράκρουση με το iherb.

Διαφημίσεις

σκέτο.....???

πες μαρι....εχω κολλησει...

Ελα ουζομεζε...εγω θα εβαζα 5αστερια σε ολα εκτος απο το description που θα το αφηνα κενο και θα εγραφα item never arrived but seller issued a refund immediately...great ebay seller!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Δεν ρίχνεις μια ματιά στην υπογραφή μου που είναι τα παπουτσομάγαζα ? Πάντως γκαρβαλίν που έχω πάρει του πιτσιρίκου, έχουν κανονική φόρμα και είναι πολύ καλά.

Chatzico,εργολαβία σε παρει έχω μου φαίνεται:D

Γενικά έχω κοιτάξει τα σάιτ σας κατα καιρούς, αλλα επειδή δεν έχω εμπειρία από παπά δεν το επιδίωξα:confused:

Το νούμερο για 19 στα γκαρβάλιν? Ή άλλη μάρκα με στενή γραμμή?

Επιχείρησα κάποια στιγμή να στείλω στον άντρα μου μειλ με εκείνες τις "μετροπατούσες" που είχατε αναφέρει αιώνες πριν, να τις εκτυπώσει, αλλά που...

line_m122_beg_40_time_1272600000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Ελα ουζομεζε...εγω θα εβαζα 5αστερια σε ολα εκτος απο το description που θα το αφηνα κενο και θα εγραφα item never arrived but seller issued a refund immediately...great ebay seller!

χιλια χιλια ευχαριστω!!!:D:D

Ευχαριστωωωωωωωωωω τον ειδα τον ειδα χε χε τωρα διαβαζα τα σχολια και ενας γκρινιαζε οτι ειναι φέικ.....

ειδωμεν!

Διαφημίσεις

Κορίτσια ξέρει καμιά αν μπορούμε να αλλάξουμε ή να πάρουμε πίσω φιντμπακ που έχουμε δώσει?

Can Feedback be changed or removed?

Feedback represents your reputation as an eBay member and is given by other members that you've bought from or sold to.

We know how important your reputation and your Feedback score are to you. We'll remove Feedback in cases in which the Feedback rules were broken.

περισσοτερα εδω

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Μάλιστα, ευχαριστώ Μαριλία.

Ωστόσο για την ιστορία να σας πω πως ο φίλος μου έστειλε σήμερα πίσω το δέμα στον Αμερικάνο με ΕΛΤΑ, μόνο συστημένο, express και ασφαλισμένο δεν μπορούσε να το στείλει και στοίχισε περίπου 45 Ευρώ! Σε μια βδομάδα είπαν θα είναι εκεί. Για να δούμε.

Είχα προκόψει και του άφησα φιντμπακ γιατί ο καλός μου φίλος με ενημέρωσε 3 μέρες μετά που του το έδωσα.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

αααααααααααααα

λιγο χελπ τι να γραψω???

εεεεεεεεεεεεεεεεεε

Εγω εγώ να σε βοηθησω!!!

1gGKp3.png

καλημερααααα

παρελαβα :-P:-P:-Pτα αγαπημενα μου birkenstock απο εδω,

www.shoes4u.de

10 ημερες μετα την παραγγελια με τρακιν ναμπερ και πορτα πορτα...οι καλυτερες τιμες απο παντου, στο φαρμακειο της γειτονιας 2 ζευγη 150 ευρω, εδω 4 ζευγη + μεταφορικα 12 ευρω= 160 ευρω

τα μεταφορικα για λιγοτερα ζευγη ειναι λιγοτερα

καλαμαρακι μπορεις να το βαλεις στη λιστα

επισης να ρωτησω αυτο http://www.iherb.com/Neocell-Collagen-C-Pomegranate-Liquid-12-fl-oz-360-ml/16087?at=0

ειναι τελικα λικουιντ κολλατζεν ή πρωτεινη, με μπερδεψατε:)

μην παρω λαθος πραμα:-P

και το abercrombie εχει πολυυυυ ωραια ρουχαλακια, μπραβο κοριτσαρες μου

και το abercrombie εχει πολυυυυ ωραια ρουχαλακια, μπραβο κοριτσαρες μου

aaaaa...ο αντρας μου εχει abercrombie φουτερ στη ντουλαπα του....

κ εγω δεν εχω....

ειναι κ πολυ ωραια ποιοτητα

ποτε εχουν εκπτωσεις οι αγγλοι???

τελικα την εβαλα τη παραγγελια στο gymboree 50 ευρω......... με 25 δολ τζιμπακς!

5 μπλουζακια και 4 σορτσακια και 1 ζακετουλα

θα επαιρνα απο κρειζι8 αλλα δεν ειχε καθολου σορτσακια που ηθελα οπωσδηποτε και επισης τα ρουχα του μου φαινεται λιιιιιιιιιγο κατωτερα απο του τζιμπορι. εχει καμια αλλη τετοια εντυπωση ή ειναι ιδεα μου?????

WLFfp2.png XI11p2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...