Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχα κονόμησες τσαντούλα!!!

ρε κόρες έστειλα μαιλ στο dreamshopping από προχθες και ζήτησα λεπτομέρειες...δυστυχώς γείωση με Κάιρο...ποιες έχετε συνεργαστεί; δεν είχατε πει ότι απαντά άμεσα και επαγγελματικά;;;;

να το πάρω προσωπικά;;; :lol::lol::lol::lol:

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμμμμμμμ λιγα ...μεινανε χιχιχιχιχιχι

ευγε ψαχτηρι!

Εσυ τα τσίμπησες αυτα που λείπουν??? Χαχαχα:wink:χαλάλι σου αν και απ'οτι καταλαβα εχεις μικροτερα παιδακια Εγώ κοιταω 7 κοριτσιστικα και 5για αγορι (που δεν παιζουν πολλα)Θα τους βρουμε όλους τους καλους πωλητές λέμε!

Η mam22 απο Ιρλανδια εχει απαιχτα αλλα λιγάκι ακριβουλικα μωρε.

Φιλια κι'ευχαριστώ που μου ανοιξατε τα ματια!

πω πω πως προχωρησατε σαινια μου,:wink: προς το παρον με παιδευει ενα προβληματακι υγειας:cry::( περαστικο ελπιζω, συν ολα τα αλλα τρεχαματα και κατι απροοπτα και εκει που ειχα ζεσταθει να μαθαινω, αλλα υποσχομαι να αρχισω τα ξενυχτια για να σας διαβαζω

λοιπον εγω μαλλον ζουσα σε αλλο κοσμο

σημερα πηρα μειλ απο ebay και ηταν του μενου του ebay στα ελληνικα:shock::shock::shock:

μαλλον ημουν πολυ χαζουλα :rolleyes:που τοσο καιρο τα δαιβαζα ολα στα αγγλικα!!!!!!!! πειτε μου λιγο ποιο μενου χρησιμοποιειται εσεις;

τα φιλακια μου σε ολες...

Μολις μου εστειλε mail ο κινεζουλης friend μου...δεν εχει ασπρη λεει...καφε ή μαυρη λεει...ειπα καφε...

Εντωμεταξυ πηγα την ασπρη στο τσαγκαρη...επισκευαζεται με 10ευρα!!!

χι χι χι χι

Μηπως να πω στον κινεζουλη να μου κανει refund 15$????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

edit -- αποτι την αλλη σκεφτομαι μηπως παω την Πεμπτη και μου πει οτι δεν επισκευαζεται..

Δηλαδή, σου στέλνει καφέ σε αντικατάσταση της λευκής που χάλασε ? Δεν τον συμφέρει να πληρώσει μεταφορικά για πήγαινε και έλα, γι'αυτό προφανώς σου στέλνει καινούρια, για να γλυτώσει και το αρνητικό φίντμπακ. Καμιά επιστροφή χρημάτων για την ψυχική ταλαιπωρία ? :rolleyes::-D:grin:

Άντε με γειά φιλενάδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε, ρε βόλτες στην παραλία με την Ελέ λέμε !!!!!!

@#$%^&*εμπλεξα με μια ανεκδιηγητη τυπισσα ιδιωτη στο ebay

την ρωταω για ενα παιδικο μαγιω που εβγαλε ποσο κανουν τα postage για Ελλαντα

μου απαντα μεσα στην καλη χαρα 3.5 λιρες και ποσο χαιρεται να στειλει στο Greece και να της στειλω τη διευθυνση μου για να το στειλει. Αυτα πριν να ληξει η δημοπρασια. Βλεπω κι ενα ωραιο παντελονακι που ειχε αντε λεω να παρω κι αυτο, ρωταω ποσο θες να τα στειλεις; 5 λιρες μου λεει. Περιμενω το τελος της δημοπρασιας ημουν μονη μου τα πηρα 2 λιρες και τα δυο, συνολο με μεταφορικα 7. Πληρωνω ατακα κι επι τοπου της στελνω μηνυμα με τα σχετικα, κι απο τοτε αφαντη η κυρια. αυτα εγιναν πριν 5 μερες. Χθες μου εστειλε ενα μηνυμα ξερο οτι θα τα στειλει αυριο δηλ. σημερα. Ουτε dear ουτε regards ουτε σανσον ουτε μανσον. Σημερα βλεπω οτι ακομη δεν εχουν επισημανθει ως απεσταλμενα στο ιστορικο μου. Τι κανω;

Μου έχει τύχει αρκετές φορές να μην ενημερώνουν για την αποστολή αλλά να αποστέλλουν κανονικά. Τώρα π.χ. περιμένω 2-3 πράγματα με αυτόν τον τρόπο, αλλά όπως σε εσένα, μου έστειλαν μύνημα ότι έστειλαν τα πράγματα. Νομίζω ότι σου τα έχει στείλει αλλά βαριέται να το αναφέρει στο ebay. Για περίμενε λίγες ημέρες. Από που είναι ο πωλητής ?

ρε κόρες έστειλα μαιλ στο dreamshopping από προχθες και ζήτησα λεπτομέρειες...δυστυχώς γείωση με Κάιρο...ποιες έχετε συνεργαστεί; δεν είχατε πει ότι απαντά άμεσα και επαγγελματικά;;;;

Γιατί ρε, μάλλον μπίζι είναι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ :wink: έχεις πμ

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

χαχαχαχαχαχαχα κονόμησες τσαντούλα!!!

μαλλον κατι της ετυχε γιατι εμενα μου απαντησε αμμεσα...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Να ρωτησω και εγω κατι για το MUM. Αν εχει απαντηθει συγχωρεστε με.

Εαν κανω εγγραφη και πληρωσω μηνιαια συνδρομη, τη επομενη φορα που θα θελω να το χρησιμοποιησω θα πρεπει να ξαναπληρωσω εγγραφη ή μονο το μηνιαιο?

αχ aggelomarios ειχες βαλει ενα λινκ καποτε που ελεγχεις το ποσο βλαβερα ειναι καποια προιοντα(τοτε με τα μαντηλακια νομιζω) εαν δε σου ειναι κοπος μπορεις να μου το ξαναβαλεις:)

q1kup2.pngza5op2.png

κοριτσια sos...θελω να παραγγειλω απο pediped κατι και μου γραφει αυτο...

Paypal Address Must Be Confirmed

πως το κανω???

νομιζω οτι πρεπει να φταιει το site λετε να πληρωσω με την προπληρωμενη κατευθειαν???

το pay-pal γραφει αυτο

How do I confirm an address?

Question : Answer : Most addresses outside the U.S. can't be confirmed at this time.

If a seller requires a confirmed shipping address, PayPal suggests the buyer contact the seller directly. Sellers may deliver to an unconfirmed address, but are liable for any buyer-initiated disputes.

pasxalitsa v

kALOp3.png

κοριτσια sos...θελω να παραγγειλω απο pediped κατι και μου γραφει αυτο...

Paypal Address Must Be Confirmed

πως το κανω???

νομιζω οτι πρεπει να φταιει το site λετε να πληρωσω με την προπληρωμενη κατευθειαν???

το pay-pal γραφει αυτο

How do I confirm an address?

Question : Answer : Most addresses outside the U.S. can't be confirmed at this time.

If a seller requires a confirmed shipping address, PayPal suggests the buyer contact the seller directly. Sellers may deliver to an unconfirmed address, but are liable for any buyer-initiated disputes.

Μηπως προσπαθεις να τα στειλεις σε αλλη διευθυνση απο αυτη που ειναι δηλωμένη η καρτα που περασες στο πευπαλ?

αν ναι.....τοτε δεν φταιει το πευπαλ

απλα δεν δεχεται το πεντιπεντ να αποστειλει μεσω πευπαλ σε αλλη διευθυνση εκτος απο εκεινη της καρτας σου

αλλαξα την διευθυνση στο pay-pal και σαν home address εβαλα αυτη που θελω να το στειλω...

αυτην εννοεις??? η ειναι κι αλλη διυθυνση που δηλωνουμε???

(με το pay-pal ασχολειται ο συζυγος...)

pasxalitsa v

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Και φυσικα μπορεις να πληρωσεις κατευθειαν με την προπληρωμενη....

αρκει να μεινει αδεια μετα...μη στην αδειασουν!

εμ,αυτο θελω να αποφυγω...

πως το κανω αυτο???

μεσω τραπεζης την αλλαζω???

pasxalitsa v

kALOp3.png

αλλαξα την διευθυνση στο pay-pal και σαν home address εβαλα αυτη που θελω να το στειλω...

αυτην εννοεις??? η ειναι κι αλλη διυθυνση που δηλωνουμε???

(με το pay-pal ασχολειται ο συζυγος...)

χμ..ναι καταλαβα το εχω κανει και εγω αλλα δυστηχως δεν δεχονται καποια καταστηματα να στειλουν σε unconfirmed διευθυνση, μονο οι πωλητες του εμπευ δεχονται.

Δυστηχως θα πρεπει να το στειλεις στην διευθυνση που εχει δηλωμενη μεσα στο πευπαλ σαν πράιμαρι δηλαδη της καρτας...

εμ,αυτο θελω να αποφυγω...

πως το κανω αυτο???

μεσω τραπεζης την αλλαζω???

για να πληρωσεις με την προπληρωμενη

απλα στο σαιτ που κανεις τις αγορες σου αντι για πληρωμη μεσω πευπαλ

θα επιλέξεις πληρωμη με βιζα

θα βαλεις ολα τα στοιχεια της καρτας , ημ. ληξης τριψηφιο αριθμο απο πισω κτλπ και θα προχωρησεις με την πληρωμη

τωρα για να αλλαξεις την διευθυνση της καρτας σας ε ναι θα πας στην τραπεζα

kalamaraki σ ευχαριστω!!!!

:wink:

pasxalitsa μου ηρθε μειλ οτι εβαλε κι αλλα σχεδια σε εκπτωσεις

πληρωσετα με προπληρωμενη μην χασεις τα νουμερα, κ τα υπολοιπα χρηματα ψωνισε τα απο καπου αλλου για να μη φοβασαι:-P:-P:-P

για πες κοριτσιστικα κοιτας??

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Εαν κανω εγγραφη και πληρωσω μηνιαια συνδρομη, τη επομενη φορα που θα θελω να το χρησιμοποιησω θα πρεπει να ξαναπληρωσω εγγραφη ή μονο το μηνιαιο?

αχ aggelomarios ειχες βαλει ενα λινκ καποτε που ελεγχεις το ποσο βλαβερα ειναι καποια προιοντα(τοτε με τα μαντηλακια νομιζω) εαν δε σου ειναι κοπος μπορεις να μου το ξαναβαλεις:)

Βεβαιως βεβαιως http://www.ewg.org/skindeep/:D

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Δηλαδή, σου στέλνει καφέ σε αντικατάσταση της λευκής που χάλασε ? Δεν τον συμφέρει να πληρώσει μεταφορικά για πήγαινε και έλα, γι'αυτό προφανώς σου στέλνει καινούρια, για να γλυτώσει και το αρνητικό φίντμπακ. Καμιά επιστροφή χρημάτων για την ψυχική ταλαιπωρία ? :rolleyes::-D:grin:

Άντε με γειά φιλενάδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε, ρε βόλτες στην παραλία με την Ελέ λέμε !!!!!!

Βρε αθεοφοβη δεν φτανει που θα εχω 2 τσαντες guess με 40 ευρα (αντε και 10 με την επισκευη της ασπρης) θα του ζητησω και λεφτα απο πανω του κινεζουλη???:-D

Πριν την Ελέ θα με βολταρεις εσυ στο Παρκο Τριτση λεμεεεεεεεεε!!!!!!:wink:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Όχι βρε, η εγγραφή είναι εφ'άπαξ και εφ' όρου ζωής, απλώς υπολόγισε τι σε συμφέρει. Δηλαδή αν το χρησιμοποιήσεις 5 φορές τον χρόνο, είναι 12*5=60 λίρες, όσο δηλαδή η ετήσια συνδρομή, και χωρίς την έγνοια μην δεν ολοκληρώσεις τις συναλλαγές σου εντός του μήνα και πληρώσεις για ένα πακέτο συνδρομή για δύο μήνες :wink:

Βρε αθεοφοβη δεν φτανει που θα εχω 2 τσαντες guess με 40 ευρα (αντε και 10 με την επισκευη της ασπρης) θα του ζητησω και λεφτα απο πανω του κινεζουλη???:-D

Πριν την Ελέ θα με βολταρεις εσυ στο Παρκο Τριτση λεμεεεεεεεεε!!!!!!:wink:

Είπα ρε, μήπως προσφέρθηκε ο άνθρωπος να πληρώσει και ψυχική οδύνη :rolleyes::rolleyes:

Can't wait για το Πάρκο Τρίτση λέμε, μην ξεχνιόμαστε ε ? Για την συνάντηση λέω ? Ακούω συμμετοχές.:lol::lol::lol::lol:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Εγω εννοειται οτι ειμαι μεσα...αφου κανονισα εισητηρια για Κρητη για την επομενη μερα για να ειμαι στη συναντηση!!!!

(και 3 μερες πιο πριν θα παω στη συναυλια των Bon Jovi χι χι χι :D:D)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Εγω εννοειται οτι ειμαι μεσα...αφου κανονισα εισητηρια για Κρητη για την επομενη μερα για να ειμαι στη συναντηση!!!!

(και 3 μερες πιο πριν θα παω στη συναυλια των Bon Jovi χι χι χι :D:D)

Θέλω και εγώ :cry::cry::cry: αγαπώ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ τρελά..............

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Βεβαιως βεβαιως http://www.ewg.org/skindeep/:D

Όχι βρε, η εγγραφή είναι εφ'άπαξ και εφ' όρου ζωής, απλώς υπολόγισε τι σε συμφέρει. Δηλαδή αν το χρησιμοποιήσεις 5 φορές τον χρόνο, είναι 12*5=60 λίρες, όσο δηλαδή η ετήσια συνδρομή, και χωρίς την έγνοια μην δεν ολοκληρώσεις τις συναλλαγές σου εντός του μήνα και πληρώσεις για ένα πακέτο συνδρομή για δύο μήνες :wink:

Είπα ρε, μήπως προσφέρθηκε ο άνθρωπος να πληρώσει και ψυχική οδύνη :rolleyes::rolleyes:

Can't wait για το Πάρκο Τρίτση λέμε, μην ξεχνιόμαστε ε ? Για την συνάντηση λέω ? Ακούω συμμετοχές.:lol::lol::lol::lol:

Σας ευχαριστω κοπελιες:):):)

q1kup2.pngza5op2.png

Σας ευχαριστω κοπελιες:):):)

:lol::lol::lol::lol:

Χι χι χι .... το 'ξερα οτι εισαι δικια μου εσυ!

Πολλά :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε κορίτσια, έχω στραβωθεί, έχει σε αυτό το σάιτ http://www.bodyedge.co.uk/ υγρό κολλαγόνο που θέλει η μαμά μου για τις αρθρώσεις της. Βλέπετε κάπου αν στέλνει Ελλάδα και πόσο ?

Μεγάλη στραβομάρα λέμε, ο μικρός με την νιοστή λαρυγγίτιδα για φέτος, πάλι έψαχνα ομοιο φάρμακο, σκ....α ολέ δηλαδή.........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ελα captain...

Delivery to destinations outside the UK

We aim to deliver products to all destinations.

Due to the variation in the weight of some orders we quote all overseas deliveries individually. This allows us to find you the most cost effective delivery rate for your individual order.

Please advise us of your requirements/order/postal address and email address by clicking here.

We will then search for the best delivery rates and advice you of the cost. Upon your approval and payment your order will be processed and despatched.

While we do our utmost to make sure products are packaged and labelled correctly, unfortunately we are not able to accept any responsibility for products that go missing or that arrive in a damaged state.

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Που στο καλό το γράφει αυτό, σε ποιά γαμ.......λίδα στο σάιτ τους και δεν το βλέπει η 'ελεήστε την φτωχή, ελεήστε την αόμματη' ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...