Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Κοιτα νομιζω οτι η φορμα τους ειναι στενουτσικη προς το κανονικο δηλαδη ο γιος μου ειναι 4μιση χρονων 20κιλα και 1,10 υψος και του πηρα 5αρια τα οποια θα βαλει το καλοκαιρι και του ειναι οκ...σιγουρα οχι φαρδια...ενα πουλοβερ και ενα πουκαμισο που του πηρα small δηλαδη 5-6 θα τα βαλει το χειμωνα...στη μουμπου μου παλι που ειναι μινιον χθες της δοκιμασα ενα παντελονακι που της πηρα απο gym 6-12 μηνων (ειναι 6 μηνων) και της πλεει...μαλλον σε κανα 2μηνο θα το βαλει!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!:D

Έχει πολύ πολύ ωραία ρούχα και καταπληκτικές τιμές!

Πως να αντισταθεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω τα παραγγειλα κι ο θεος ο βοηθος!!!

Μαζί σου και εγώ!! Περιμένω μέχρι αρχές Ιουνίου πιστεύω θα είναι εδώ..

Εγώ έχω παραγγείλει 2 φορές από Αμερική,μία κάτι soft-soles που ήρθαν σε φάκελο ταχυδρομικό και άλλη μία τα βαπτιστικά της κόρης μου περίπου 200 δολλάρια και ήρθαν και αυτά σε ταχυδρομικό φάκελο!!:shock: Μόλις πήρα το φάκελο λέω καλά μεγάλη πατάτα θα έχω κάνει, εδώ μέσα δεν χωράει ούτε ένα φανελάκι! Αλλά τα είχαν διπλώσει μέσα σε σακουλάκι με σχεδόν κενό αέρος και έτσι είχαν μικρό όγκο...

Μιας και το λέμε το site είναι το http://www.babybeauandbelle.com Πολύ-πολύ όμορφα βαπτιστικά- αν σας αρέσει αυτό το στυλ!!

edit: τα soft soles ήταν από Καναδά!

v6Khp3.pngBoDsp3.png

κι εγώ 2 φορές που έχω παραγγείλει από gymboree κρατάω την παραγγελία στα 125δολ περίπου...

και το έχω γλυτώσει το τελωνείο.φανταστικά ρουχαλάκια,δεν είναι και πολύ πλατιά η φόρμα τους...

κωδικός για crazy8 υπάρχει πουθενά για έκπτωση?

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

κι εγώ 2 φορές που έχω παραγγείλει από gymboree κρατάω την παραγγελία στα 125δολ περίπου...

και το έχω γλυτώσει το τελωνείο.φανταστικά ρουχαλάκια,δεν είναι και πολύ πλατιά η φόρμα τους...

κωδικός για crazy8 υπάρχει πουθενά για έκπτωση?

αν μπείς στην σελίδα τους, τα έχουν όλα με κάτω από 11 δολλάρια, δλδ κάτω των 7,5 ευρώ!! Νομίζω ισχύει για κάποιες ημέρες..;)

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Εγώ έχω παραγγείλει 2 φορές από Αμερική,μία κάτι soft-soles που ήρθαν σε φάκελο ταχυδρομικό και άλλη μία τα βαπτιστικά της κόρης μου περίπου 200 δολλάρια και ήρθαν και αυτά σε ταχυδρομικό φάκελο!!:shock: Μόλις πήρα το φάκελο λέω καλά μεγάλη πατάτα θα έχω κάνει, εδώ μέσα δεν χωράει ούτε ένα φανελάκι! Αλλά τα είχαν διπλώσει μέσα σε σακουλάκι με σχεδόν κενό αέρος και έτσι είχαν μικρό όγκο...

Μιας και το λέμε το site είναι το www.babybeauandbelle.com Πολύ-πολύ όμορφα βαπτιστικά- αν σας αρέσει αυτό το στυλ!!

αντε μεγεια μας και μακρυα απο τους κακους τελωνες :D

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Κοριτσια σημερα παρελαβα απο τον φιλο μας τον αμαζονο αυτα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001MQGXW/ref=oss_product

ηταν τα μονα σε αυτη την τιμη που δεν εχουν bpa και μολυβδο αλλα για αποθηκευση φαγητου μονο το μεγαλο αντε και το 1Lt αξιζει...τα αλλα μονο για να βαζω το φαγητο της μπουμπους τωρα που θα αρχισουμε τις βολτες...μετρια αγορα!!!:|:|

Επισης τα ρουχα απο yoursclothing δεν μου ερχουν ερθει ακομα:cry::cry::cry: και ηθελαν να βαλω ενα πουκαμισο αυριο στην εορτη του κουμπαρου μου!!

Εχουν φυγει απο εκει 08/05...μηπως να στειλω mailακι???? Απο littlewoods οταν ειχα παραγγειλει τα ειχα σε 10 μερες...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Μιας και το λέμε το site είναι το www.babybeauandbelle.com Πολύ-πολύ όμορφα βαπτιστικά- αν σας αρέσει αυτό το στυλ!!

Κοριτσια μπειτε στο site με τα βαφτιστικα μονο και μονο για να χαζεψετε τα μωρα....λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωω λεμεεεεεεεεεεε!!!!:lol::lol::lol:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, πρόσφατα αγόρασα από εδώ:http://www.facebook.com/LavaArtDesign

Έχει κοσμήματα πολύ οικονομικά, μέχρι 10 ευρώ, δε θυμάμαι να έχω δει ακριβότερα, με μεταφορικά 4 ευρώ για Θεσσαλονίκη.

Η ποιότητα των κοσμημάτων είναι σούπερ. Τα σχέδια εμένα προσωπικά μου αρέσουν. Έρχονται με χαρτάκι ταχυδρομείου.

Μέσα στη σελίδα έχει και τρόπους πληρωμής και τα πάντα.

Εγώ έμεινα ευχαριστημένη.

Καλαμαράκι αν συμφωνούν και οι υπόλοιπες το βάζουμε στη λίστα.

Καλε τι ομορφα που ειναι!!!!! Ευγε...;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

αν μπείς στην σελίδα τους, τα έχουν όλα με κάτω από 11 δολλάρια, δλδ κάτω των 7,5 ευρώ!! Νομίζω ισχύει για κάποιες ημέρες..;)

μπήκα κι έχω κάνει καλάθι,αλλά έλεγα μήπως κόψω ακόμα κάτι ακόμα!!;);)

πόσο βέβαια?στο τέλος θα μας βγουν 2Ε το κομμάτι...:lol:

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Επισης τα ρουχα απο yoursclothing δεν μου ερχουν ερθει ακομα:cry::cry::cry: και ηθελαν να βαλω ενα πουκαμισο αυριο στην εορτη του κουμπαρου μου!!

Εχουν φυγει απο εκει 08/05...μηπως να στειλω mailακι???? Απο littlewoods οταν ειχα παραγγειλει τα ειχα σε 10 μερες...

Aggelomarios, εμένα στάλθηκαν απο yoursclothing στις 6/5 και ήρθαν στις 17, δηλαδή 11μέρες(Κρήτη).Βέβαια και τα 4 παντελόνια που πήρα (14αρι και 16αρι) ήταν πολύ μεγάλα κ θέλουν όλα στένεμα.Εχουν μεγάλη φόρμα, αν και είχε ειπωθεί εδώ από τις κοπέλες!!

Αρα λογικά θα σου έρθουν όπου να 'ναι:D!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

καλημερα και απο μενα..

όσες παραλαβατε απο swimbabes σε ποσες μερες σας ηρθαν, με ΕΛΤΑ:mad: έρχονται?

εχουν σταλει απο τις 5/5 και ειμαστε στις 15 μερες τωρα:(

τους εστειλα μην και μου ειπαν οτι τα εστειλαν δεν εχουν tracking και να περιμενω για παραλαβη!

οσο για τα gymboree, ειστε μεγαλες αναφτρες :-P:razz:, μαλλον θα το κανω το διαβημα και ο θεος βοηθος (τελωνας ξουτττττ)

παιζει κανενα promo code?

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα..

όσες παραλαβατε απο swimbabes σε ποσες μερες σας ηρθαν, με ΕΛΤΑ:mad: έρχονται?

εχουν σταλει απο τις 5/5 και ειμαστε στις 15 μερες τωρα:(

τους εστειλα μην και μου ειπαν οτι τα εστειλαν δεν εχουν tracking και να περιμενω για παραλαβη!

οσο για τα gymboree, ειστε μεγαλες αναφτρες :-P:razz:, μαλλον θα το κανω το διαβημα και ο θεος βοηθος (τελωνας ξουτττττ)

παιζει κανενα promo code?

σε μενα ήρθαν σε 10 μέρες, με απλο ελτα (τα αφησε στην πορτα ο ταχυδρομος γιατι ηταν ενα τοσο δα δεματακι σα βιβλιο)

Αντε, αν ανηφορήσεις καλοκαιράκι προς Λήμνο, πέρνα και από το γκασμαδονήσι!Κερνάω καφέ!

οφ αλλα που στη Μυτιληνη???η μιση ειμαι απο εκει!!!

Να προτεινω μερος για συναντηση???

Παρκο Τριτση στο Ιλιον...εχει κουνιες, χορταρια, γκαζον, λιμνες με παπιες, καφετεριες κτλ κτλ....να δουμε ομως εαν μας βολευει ολες το μερος...think about it!!! Απλα ελεγα μηπως το καναμε λιγο νωριτερα μπας και εχει πολλες ζεστες τοτε αλλα οποια ημερομ/νια και να αποφασισετε ειμαι μεσα (natexo εγω γυρναω δουλεια 12/01/2012 χι χι χι)

καλε ναιιιιι,στου Τριτση αδερφες μου,στου Τριτση (μενω κ διπλα,χεχε)

bV6Dp3.png

Καλημέρα, τι ημερομηνίες βάζουμε στο τραπέζι!

Για πες εσύ, ποιά σου πάει ? Να αρχίσουμε να έχουμε κάτι απτό να συζητάμε.

Ψήσε και το καλαμαράκι ρε ..... τηγάνισέ το κιόλας ...:lol::lol:

Ένα έχω να πω... Βγαίνω για δουλειά 16/07... No comments, please... Κατά τ'άλλα όποτε θέτε... Μόνο που εγώ δεν έχω gym, πειράζει;;; Θα με γνωρίσετε; Χαχα! Έχoυμε kidsbanz όμως...

Θα βάλουμε κονκάρδες με τα νικ μας, σιγά μην χαθούμε, στα γυαλιά θα κολλήσουμε τώρα ?:cool:

Δηλ. εσύ λές πριν τις 16 Ιούλη ή μετά ?

Να προτεινω μερος για συναντηση???

Παρκο Τριτση στο Ιλιον...εχει κουνιες, χορταρια, γκαζον, λιμνες με παπιες, καφετεριες κτλ κτλ....να δουμε ομως εαν μας βολευει ολες το μερος...think about it!!! Απλα ελεγα μηπως το καναμε λιγο νωριτερα μπας και εχει πολλες ζεστες τοτε αλλα οποια ημερομ/νια και να αποφασισετε ειμαι μεσα (natexo εγω γυρναω δουλεια 12/01/2012 χι χι χι)

Το πάρκο είναι σούπερ ιδέα, γι' αυτό σε ανακήρυξα επίτημη συνπιλότισσα. Πες όμως μέρα και εσύ.

Κοριτσια μετα απο καμμια εβδομαδα να παραλαβω κι εγω τα γυαλια μας.

Να χουμε ολοκληρωμενο look :lol::cool::cool::cool:.

Άντε μωρέ, στα γυαλιά κόλλησες και εσύ ;) Πές πότε σκέφτεσαι ?

Σε ευχαριστώ πολύ!!!:D

Έχει πολύ πολύ ωραία ρούχα και καταπληκτικές τιμές!

Πως να αντισταθεις;

Αχχχχχχχχχχχ, φιλενάδα προσπαθώ, προσπαθώ..........

Οντως...και η ποιοτητα τους ειναι πολυ καλη...εαν το αποφασισεις θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη!:wink:;-)

και το βλέπω να κυλώ .....

καλε ναιιιιι,στου Τριτση αδερφες μου,στου Τριτση (μενω κ διπλα,χεχε)

Προς το παρόν, μέρος συνάντησης λέμε το Πάρκο Τρίτση, ΟΚ ?

ΠΕΙΤΕ ΜΕΡΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:-P:-P:-P:-P

Εγώ με τίποτα το σαββατοκύριακο 9-10 Ιούλη.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

(off topic)

Εμενα με θελετε στην συναντηση??

Το Παρκο Τριτση δεν με πολυβολευει, αλλα δεν με νοιαζειειει!!!

ΠΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ? Πότε σε βολεύει ?

κορες εγώ θα είμαι στη Μυτιληνη 5-16 Αυγουστου!!!!

Άρα μεταξύ 15-24 Ιούλη εδώ ? Σε βολεύουν οι μέρες ?

κοριτσακια εγω δεν μπορω 1-17 ιουλη θα ειμαι διακοπεεεεεεεες.....λεω τωρα,

επισης τελικα δεν ξερει καμια για τα παπουτσια toms?

http://www.tomsshoes.co.uk/

Τότε πάει για το σαββατοκύριακο 23-24 Ιούλη στο ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ ?

Σκεφτόμαστε αυτό το σαββατοκύριακο ?

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ? :?::?::?::?::?::?:

Για τα παπά που λες δεν ξέρω, τα είδα, έχει ωραίες πλατφόρμες, αλλά τσιμπημένες δεν είναι ? Και θα μπεις και στα έξοδα του MUM ή μιας περσοναλ σόπερ ? Αν σου αρέσουν τόσο ...

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Βρε κοπέλες από το littlewoods δεν μου έχουν έρθει ακόμη τα ρούχα.Έλεγε 10/5 ημερομηνία παραλαβής αλλά τέλος πάντων περίμενα μπας και μου απαντήσουν σε εμέιλ.

Στο ταχυδρομείο το έψαξα αλλά δεν έχει έρθει κάτι.

Στον λογαριασμό μου στο littlewoods γράφει πως δεν έχει παραδοθεί.

Πολύ δεν είναι από τις 30/4;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...