Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

4moms mamaRoo relax

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλες σας, είμαι καινούργια στο forum , το οποίο το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον κ πολύ χρήσιμο καθώς όλες σας αναφέρεται την προσωπική σας εμπειρία! σε ενα μήνα θα έρθει το κοριτσακι μας, και εφτασε η ώρα για την αγορά του ρηλαξ, έχω δει το 4moms mamaRoo, το οποίο ειναι πολύ ακριβό, υπάρχει κάποια κυρία η οποία το εχει χρησιμοποιησει, για να μου πει την αποψη της! ευχαριστώ

ΥΓ https://www.google.gr/search?q=4moms+mamaRoo&es_sm=122&biw=1040&bih=612&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAgQ_AUoAmoVChMInuexm8bsxgIVQ0AUCh3J1Ai0

==> αυτό είναι το ρηλάξ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Αχ ειναι αυτο που κινείται!!;;;

Δεν ξερω αν ειναι καλο ομως θα σου πω πως μερικα μωρακια δεν κάθονται σε ρηλαξ, δεν τους αρεσει δηλαδη....

Οποτε δεν ξερω αν θα χρησιμεύσει και μάλιστα τοσο καλο!

Και μενα μου αρεσε σαν ιδέα ομως!

• 1 χρόνο μετά...

ωραίο αυτό!! σίγουρα θα το σκεφτόμουν γιατί η κόρη μου δεν καθόταν με τίποτα σε κανένα άλλο σημείο πέραν της αγκαλιάς μου! θα το έχω στις πιθανές αγορές μου για το δεύτερο αν με το καλό έρθει :-)

για οποιον το δει μελλοντικά, για να μην ξοδεύεστε , ειδικά εάν το μωρό δεν το θέλει μετά επειδή θέλει μόνο αγγαλιά,

γιατί να μη το πάρετε μεταχειρισμένο;

αυτά συνήθως ειναι πολύ γερές κατασκευές,

πόσο να λερωθεί από ένα μωράκι τόσο μικρό ...?

να τιμή μεταχειρισμένου είναι -100 ευρώ περίπου. στο παρεντςκαφε εχει διαφορες αγγελίες.

κάτι άλλα που είχε πουλήθηκαν. μπορεί και να το κατεβάσει κάποιος ακόμα περισσότερο, στην τελική όπως φαίνεται έχει υψηλή αξία μεταπώλησης,

δηλαδή το χρησιμοποιείς 6 μήνες και μετά μπορείς να το ξαναπουλήσεις εάν δηλαδή λειτουργεί ακόμα.

Εάν δεν υπάρχει κανένα δεύτερο παιδάκι μεγαλύτερο να το χρησιμοποιεί για κάθισμα, με τις ευνόητες καταπονήσεις.... σαν καινούριο θα είναι...

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=2595251&postcount=3

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...