Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΠΕΜΠΑ

Recommended Posts

Kαλημερα,φυστικακι.Ανταλλασω το προιον σου με κοριτσακι 20 μηνων που ξυπναει εξιμιση η ωρα το πρωι,ανοιγει την ενδιαμεση πορτα του σαλονιου,μεχρι να σηκωθεις ανοιγει το ματι της κουζινας,μεχρι να το κλεισεις ανοιγει το dvd,μεχρι να το βγαλεις απ'την πριζα,ανοιγει το στερεοφωνικο και το δυναμωνει στη διαπασων,μεχρι να το κλεισεις ανοιγει την πορτα του μπανιου,πας την βγαζεις,πηγαινει και παιρνει την πιπιλα του μωρου απο το στομα και προσπαθει να του βαλει την δικη της,ανοιγεις το ψυγειο να βγαλεις το γαλα να τους το φτιαξεις,προλαβαινει να παρει την κετσαπ,πας να ταισεις πρωτο το μωρο,τσιριζει,πας και ταιζεις εκεινη πρωτα,ερχεται οταν ταιζεις το μωρο και το πειραζει και αυτο δεν μπορει να φαι.Αυτα,μονο μεχρι τις εφταμιση.Ενημερωσε με για την αποφαση σου.Και κρατα τις πατατες :!: . :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 409
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα,φυστικακι.Ανταλλασω το προιον σου με κοριτσακι 20 μηνων που ξυπναει εξιμιση η ωρα το πρωι,ανοιγει την ενδιαμεση πορτα του σαλονιου,μεχρι να σηκωθεις ανοιγει το ματι της κουζινας,μεχρι να το κλεισεις ανοιγει το dvd,μεχρι να το βγαλεις απ'την πριζα,ανοιγει το στερεοφωνικο και το δυναμωνει στη διαπασων,μεχρι να το κλεισεις ανοιγει την πορτα του μπανιου,πας την βγαζεις,πηγαινει και παιρνει την πιπιλα του μωρου απο το στομα και προσπαθει να του βαλει την δικη της,ανοιγεις το ψυγειο να βγαλεις το γαλα να τους το φτιαξεις,προλαβαινει να παρει την κετσαπ,πας να ταισεις πρωτο το μωρο,τσιριζει,πας και ταιζεις εκεινη πρωτα,ερχεται οταν ταιζεις το μωρο και το πειραζει και αυτο δεν μπορει να φαι.Αυτα,μονο μεχρι τις εφταμιση.Ενημερωσε με για την αποφαση σου.Και κρατα τις πατατες :!: . :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αμααααααααν!!! το δικο σου προιον ειναι ιδιαιτερα εξελιγμενο!! τελευταιας τεχνολογιας!!!

οχι οχι, θα ηταν αδικο να στο στερησω...

Μα οχι,σε παρακαλω,χαιρομαι να προσφερω χαρα στους συνανθρωπους μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

σε λιγα χρονια αγαπη μου, εγω θα εχω κερδισει το τζοκερ και θα με τριβουνε 5 μασερ ταυτοχρονα στην ταυλανδη!!!

ας βαλει αγγελια να χαρισει το πατερα της, που τα βρισκουνε και καλυτερα οι δυο τους και χτες πηγανε σουπερ μαρκετ και μετα βολτα με τ αμαξι, μονοι τους!!! :evil::evil: και μενα δε με πηρανε....

ε τότε να βάλεις αγγελία να τον χαρίσεις εσύ!

εκείνη μια χαρά περνάει μαζί του! :lol::lol::lol::lol:

άντεεεεεεε.... παρπονιάρα μαμά!! σε λίγο (με τζόκερ ή χωρίς....) θα σε τυλίγουν σε μιά κόλλα χαρτί και συ θα σκας από χαρά!!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Εγω χαριζω κωλαρακι μωρου,που οποτε τα κανει λερωνεται μεχρι επανω στα μαλλια.

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Τέτοια να λέτε.... Με βλέπω να αρχίζω ξανά την αντισύλληψη!!! :lol::lol::lol::lol:

Μη μας ακούς που "γκρινιάζουμε" και "χαρίζουμε".... Στην πραγματικότητα δεν αντέχουμε λεπτό μακριά τους (ε καλά αντέχουμε λεπτό αλλά τα σκεφτόμαστε συνέχεια :D:wink: )

Σκεφτομαι τις διαολιές που σκαρφίζεται η μικρή μου (αφού έχει ξεθυμάνει η τσαντίλα μου) και χαζογελάω μόνη μου..... ΚΑΙ εννοείται οτι κοκορεύομαι για τα κατορθωματά της!!!

Ετσι είναι.... ας λέει το fistikaki .... για να τολμήσει κανένας να πλησιάσει το fistikaki jr της (και γενικά οποιαδήποτε μαμά) και μετά τα λέμε.....

για να τολμήσει κανένας να πλησιάσει το fistikaki jr της (και γενικά οποιαδήποτε μαμά) και μετά τα λέμε.....

ειπαμε χαριζουμε.... δεν ειπαμε οτι αφηνουμε κανεναν να αγγιξει!!!! :evil:

(χεχεχεχε)

για να τολμήσει κανένας να πλησιάσει το fistikaki jr της (και γενικά οποιαδήποτε μαμά) και μετά τα λέμε.....

(χεχεχεχε)

:lol::lol::lol::lol:

(χεχεχεχε)

Θεός φυλάξει!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια απο χθες είμαι απίστευτα στεναχωρημένη....

Ακουσα (το άλλαξα αμέσως όμως) λίγο για ένα παιδάκι σ'ενα παιδικό και απο εκείνη τη στιγμή κλαίω συνέχεια.....

Είχα θυμώσει που δεν μου είχαν πάρει τη μικρή στον δημοτικό παιδικό σταθμό - έναν καινούριο που άνοιξε πιο κάτω απο το σπίτι μου- αλλά ειλικρινά τώρα νοιώθω τόσο ανακουφισμένη.... Ξέρω οτι είναι δύσκολο για μένα τώρα που έρχεται και ο μπέμπης αλλά αφού τα κατάφερε η μάνα μου (και σε πιο δύσκολες εποχές) θα τα καταφέρω κι εγώ....

Τέτοια στεναχώρια τί να σας πω.... Ισως είναι και οι ορμόνες μου αλλά δεν το αντέχω... προσπαθώ να μην το σκέφτομαι... αλλά τίποτα.... Λείπει και ο άντρας μου.....

Αυριο είναι και η τελευταία μου μέρα στη δουλειά οπότε θα πέσω με τα μούτρα στη μικρή... Ξέρω ότι το παιδί θέλει παιδιά αλλά αφού δεν υπάρχουν εδώ κοντά τι να κάνω??

Πήγα σε κάτι γεννέθλια σ'ενα παιδότοπο και τσαντίστικα γιατί καπνίζανε όλοι :shock: Ακόμα και ο πατέρας της εορτάζουσας και ας ήταν η κουνιάδα μου και αυτή εγκυος(μάνα της εορτάζουσας)!!! Αίσχος!

Αυτά και σόρυ που χάλασα το χιουμορίστικο ύφος μας.........

Διαφημίσεις

Το κοριτσακι στηντσουληθρα,Demi μου :?: .Εδω,κοντα στο σπιτι μου εγινε.Φρικη.

Αλβερτος Αινσταιν

εγώ θέλω μόνο το τσουβάλι με τις πατάτες.....από το άλλο έχω! :lol:

χωρις μωρο, πατατες δε παιρνεις!!!

no baby,no potatoes!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ εγώ το φυστικάκι!!!!!!!!!!Αλλά αν θέλω μετά........και κουτουλάω από τη νύστα......δεν γίνεται να αλλάξω γνώμη;;;; :roll::roll::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

mata τώρα που το baby fystikaki το κόβει σερί στον ύπνο... σε βλέπω μόνο με το τσουβάλι στην πλάτη :lol::lol::lol::lol::lol: άντε και κανένα βιβλίο με πατατοσυνταγές :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

mata τώρα που το baby fystikaki το κόβει σερί στον ύπνο... σε βλέπω μόνο με το τσουβάλι στην πλάτη :lol::lol::lol::lol::lol: άντε και κανένα βιβλίο με πατατοσυνταγές :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πάει κι αυτή η ευκαιρίαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αχχχχχχχχχχχχχχ εγώ πότε θα ξαναγίνω μάνααααααααααααααααααααααααα :?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:

n3kPp3.png

zewgp3.png

εύκολο!

πάρε το σακί που σου βρίσκεται τώρα... κάνε και όλες τις πατατοσυνταγές μαζεμένες, στούμπωσε στη μάσα τον καλό σου... και όταν ταβλαρωθεί από την υπερφαγία... βίασέ τον!! και να καταλάβει... δε θα μπορεί να αντιδράσει!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ τι λέω νυχτιάτικο για να σε ανεβάσω λιγουλάκι!!!

ω, ρε γέλια... μα εγώ δε σ' ανέβασα απλά... στο τσακίρ κέφι σ' έφερα!!!

μωρέ μπράβο μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε τον καψερό τι του μελε να πάθει!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...