Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΠΕΜΠΑ

Recommended Posts

Χαριζω μπεμπα 2 μηνων, 4,5 κιλα... σχεδον αμεταχειριστη...

καστανοπρασινα ματια,καστανα μπολικα μαλλια,ροζ φατσα και ροζ πατουσακια...

τρωει τον αμπακο (συνηθως), κανει τσισα συνεχεια, κακα σπανια, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

παραδιδεται στο χωρο σας, φουλ εξοπλισμενη (ρηλαξ,κουνια,μπιμπερο,πανες,και τον μπαμπα της αμα θελετε)

μετα την απομακρυνση απο το ταμειο,ουδεν λαθος αναγνωριζεται

Διαφημίσεις

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Χαριζω μπεμπα 2 μηνων, 4,5 κιλα... σχεδον αμεταχειριστη...

καστανοπρασινα ματια,καστανα μπολικα μαλλια,ροζ φατσα και ροζ πατουσακια...

τρωει τον αμπακο (συνηθως), κανει τσισα συνεχεια, κακα σπανια, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

παραδιδεται στο χωρο σας, φουλ εξοπλισμενη (ρηλαξ,κουνια,μπιμπερο,πανες,και τον μπαμπα της αμα θελετε)

μετα την απομακρυνση απο το ταμειο,ουδεν λαθος αναγνωριζεται

:lol::lol::lol:

....αααα... σόρυ αλλά ...."και που είσαι ακόμα.........." και επίσης η μικρή απο μέσα της τραγουδάει "....να δεις τι σου'χω για μετά"...........

Ετσι ήταν και η κόρη μου και ............ δεν θέλω να σε απογοητεύσω........ 2,5 χρόνια μετά εξακολουθεί να είναι έτσι..........

Το ανέκδοτο που κυκλοφορεί κάθε μέρα σπίτι..... "η Αναστασία κοιμάται!" :lol::lol: όπως και επίσης "μεσημεριανός ύπνος" :lol::lol:

Αντε το καλό είναι οτι κοιμάται απο τις 21:30-22:00 μέχρι τις 9:00 το πρωι πλεον..... Ουφ!!!

Ετσι ήταν και η κόρη μου και ............ δεν θέλω να σε απογοητεύσω........ 2,5 χρόνια μετά εξακολουθεί να είναι έτσι..........

!

κοπελια......... μη μου σαμποταρεις την αγγελια!!! εδω παμε να σπρωξουμε το εμπορευμα, και συ μου τρομαζεις τους πελατες!!!

μην την ακουτε..... ελααααααααα παρεεεεεεεεεε παρε παρεεεεεε

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΦΕΡΕ ΓΟΥΡΙ!!!!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:cry: ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ..............

ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(πρέπει να ομολογήσω πάντως οτι τις πρώτες μέρες στο σπίτι σκεφτόμουν συχνά "κάποιος να την πάρει!") :oops:

Αν και μικρά τα γραμματάκια :roll: σ'επιασα....

Το περάσαμε σχεδόν όλες μας :oops::roll:

Έχω ήδη ένα αρσενικό, ίδιο μοντέλο! Αν θες να την παρκάρεις για μερικές μέρες ευχαρίστως!!! Μιας και δεν έχω κοριτσάκι (2 οι γιοί)!

Μόνο φαί να φέρεις γιατί ο δικός μου τρώει πολύ! Από εξοπλισμό είμαστε φούλ! :wink:

35972ihyimr6my3.gif

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Αχχχ fistikaki τι μου θύμισες.....

Έχω κι εγώ ένα τέτοιο μοντέλο αλλά τώρα μεγάλωσε και είναι 2.5 ετών. Πάντα έχει έναν γρίφο συμπεριφοράς για να λύσουμε και πάνω που λέμε "ΖΗΤΩΩΩΩ βρήκαμε τη λύση!".... τσουπ... νέος γρίφος! Έτσι για να μη βαριόμαστε :D:D

Πάντος... όταν πήγα στο σπίτι μετά το μαιευτήριο και δε σταματούσε με τίποτα... αρχίζω να ψάχνω τα πράγματα από τη βαλίτσα μου... έντονα, μετά άρχιζα να σκαλίζω εξερευνητικά τα ρούχα του μωρού, και το ίδιο το μωρό. Με ρωτάει ο σύζυγος... "τι ψάχνεις;" Και του λέω.... "το manual και από ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ VOLUME!"

Είχε και εξακολουθεί να έχει φωνάααααρααααααα, αχχχ τις ωτασπίδες ... ποιος θα μου τις κάνει δώρο;

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Να βάλω και τη δική μου... μαζί με τη δική σου να δημιουργήσουμε πακέτο.. 2 σε 1;

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

χα! Ξυνός μου βγήκε ο (δικός της) μεσημεριανός ύπνος.... :( Την πήρε ο ύπνος 1 την νύχτα... και επειδή πήγα επίσκεψη στη θεια μου και της έδωσαν κάτι σαβούρες κι έφαγε.... έκανε και 3 φορές διάρροια (μια στις 3,5 και δύο στις 5-5:20) :cry::cry::cry:

Και όχι τιποτις άλλο... έφυγε χθες ο αντρούκος μου για ελιες στο χωριό και θα έρθει σε 1 βδομάδα :shock:

:cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

χα! Ξυνός μου βγήκε ο (δικός της) μεσημεριανός ύπνος.... Sad Την πήρε ο ύπνος 1 την νύχτα... και επειδή πήγα επίσκεψη στη θεια μου και της έδωσαν κάτι σαβούρες κι έφαγε.... έκανε και 3 φορές διάρροια (μια στις 3,5 και δύο στις 5-5:20) Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Και όχι τιποτις άλλο... έφυγε χθες ο αντρούκος μου για ελιες στο χωριό και θα έρθει σε 1 βδομάδα Shocked

Demi7, επίτηδες το κάνει! Καψώνι στη μαμά σε συνενόηση με το μπαμπα! Αμα τη ρωτήσεις θα σου πει... :P:P:D

Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

φτου φτου! ... τώρα ξέρεις, δεν κουνιέσαι, δεν αναπνέεις, δε μιλάς, δεν κάνεις δουλειές. Μόλις κουνηθείς.... θα σου γελάσει :lol:

Μόλις φτάσεις το 5λεπτο πήγαινε στο παράθυρο και πάρε ανάσα... ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙΣ!! ΚΙΧ! :lol::lol::lol::lol:

χα! Ξυνός μου βγήκε ο (δικός της) μεσημεριανός ύπνος.... Sad Την πήρε ο ύπνος 1 την νύχτα... και επειδή πήγα επίσκεψη στη θεια μου και της έδωσαν κάτι σαβούρες κι έφαγε.... έκανε και 3 φορές διάρροια (μια στις 3,5 και δύο στις 5-5:20) Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Και όχι τιποτις άλλο... έφυγε χθες ο αντρούκος μου για ελιες στο χωριό και θα έρθει σε 1 βδομάδα Shocked

Demi7, επίτηδες το κάνει! Καψώνι στη μαμά σε συνενόηση με το μπαμπα! Αμα τη ρωτήσεις θα σου πει... :P:P:D

έχω βάσιμες υποψίες.............. :mad:

Σηκώνομαι λίγο νωρίτερα το πρωι για να "σερφάρω" και η ρουφιάνα μόλις ακούει το πληκτρολόγιο σηκώνεται και μου΄ρχεται αγκαλιά....

Το τερατάκι μου σκάει φιλάκι και λέει με ναζιάρικο υφος "μαμάτα (το κ το λέμε τ) βααααααααλεεεεεεεεεεεε μουουουου μιααααα Doraaaaaaaaaaaaa σε παραταλωωωωωωωωωωωωωωωωωωω........... Μιιιιιιιιιιιαααααααααα τελευταιαιαιαιαιααααααααα"

Κι εγώ βρίζοντας τον αδερφό μου που μου κατέβασε και τους 5 κύκλους της βάζω να δει "μιιιιιιιιιαααααααααα" γιατί αυτό το βλεμματάκι της δεν το αντέχω..........

Εννοείται οτι η μια δεν είναι ποτέ μια............... :roll: