Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

gerakina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 650
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 60 δημοσιεύσεις

• gerakina

gerakina 57 δημοσιεύσεις

• Nantia

Nantia 52 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 42 δημοσιεύσεις

αχ έλαααα έλα!

Κι εγώ έχω τη βάπτιση την άλλη μέρα, αλλά θα πάω για λίγο.

Έλα ίσα ίσα θα ξεαγχωθούμε με την παρέα των κοριτσιών και τα κουκλιά τους! :D

Ομορφες δυστυχως στα "παιδια παιζει " εχει παρτυ το απογευμα.Δεν ξερω παντως η γνωμη μου ειναι να το ξανασκεφτομε λιγο.Παραμονες γιορτων σαββατο απογευμα θα γινεται χαμος παντου, δεν προκειτε να το ευχαριστηθουμε.Ολοι οσοι εχουν γενεθλια μεσα στις γιορτες θα κανουν τα παρτυ εκεινο το σαββατο.Αν παλι οχι ας κλεισει η daffy στον καινουριο στα κων/πολιτικα τουλαχιστον ειναι καπου στη μεση.

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια νομίζω ότι το πρωϊ θα είναι χειρότερα από πλευράς κίνησης στους δρόμους της πόλης λόγω των γιορτών και των τελευταίων αγορών που θα κάνουν όλοι. Οπότε μάλλον θα φάμε τυον χρόνο μας στους δρόμους παρά στον παιδότοπο όλες μαζί. Αν θέλετε βλέπουμε και για άλλη μέρα. Θα έλεγα ότι καθημερινή απόγευμα είνα καλύτερα αν συμφωνούν και τα υπόλοιπα κορίτσια. Αν πάντως βρεί η daffy στον παιδότοπο στα Κων/λιτικά εγώ δεν έχω πρόβλημα.

Και για μας είναι καλύτερα στα Κωνσταντινοπολίτικα, και άλλη μέρα αν θέλετε, πιο νωρίς, και καθημερινή αλλά με το πρωί έχουμε πρόβλημα. Εμείς και όλα τα μικρούλια που τρώνε το φρουτάκι τους στο multi!!!

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Καθημερινή απόγευμα σε μέρα που τα μαγαζιά είναι κλειστά και δεν έχει τρέξει ακόμη το εορταστικό ωράριο δεν θα ήταν καλύτερα?περίπου στις 15?

Και φαντάζομαι όλοι οι παιδότοποι θα είναι ελεύθεροι τέτοια μέρα ή τουλάχιστον οι περισσότεροι

Γιατι δεν το κανουμε 10/12 απογευμα οπως ειχαμε πει εξαρχης?Και καθημερινη ειναι και βολευε αρκετα κοριτσια ειδικα αυτες που εχουν βαφτισια.Παντως για το μερος επιμενω δυτικα αφου αλλαζουμε την μερα δεν ειναι αναγκη να αλλαξουμε και τον παιδοτοπο.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

Και για μας είναι καλύτερα στα Κωνσταντινοπολίτικα, και άλλη μέρα αν θέλετε, πιο νωρίς, και καθημερινή αλλά με το πρωί έχουμε πρόβλημα. Εμείς και όλα τα μικρούλια που τρώνε το φρουτάκι τους στο multi!!!

Συμφωνώ με την mamakoulina,τα πρωινά μας είναι κάπως περίεργα!!!!

Καλημέρα κορίτσια και απο μένα!

Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα για το που και ποτε θα παμε. Θα ήθελα να σας πω μερικά στοιχεία για τον καινούργιο παιδότοπο στα Κωνσταντινοπολίτικα. Έχει πολύ εύκολη πρόσβαση απο τον περιφερειακό, άνετο πάρκινγκ, οι παιχνιδοκατασκευές του ειναι πολύ ωραίες και για μικρότερα και για μεγαλύτερα παιδια, ο χώρος για τους μεγάλους ειναι πολύ ωραίος, απαγορεύεται παντού το κάπνισμα, στον επάνω όροφο έχει εστιατόριο και ντισκο. Λεγετε Ραπουνζελ. Βεβαια δεν εχω δει ποσο ικανοποιητικη ειναι η φυλαξη των παιδιων αλλα μεσα στο Σαββατοκυριακο θα παμε και θα σας πω.

Θα ηθελα πριν παρω τηλεφωνο να ειμαστε σιγουρες οτι εκει θα παμε γιατι θα ειναι ο παιδοτοπος που θα πηγαινουμε συχνα και δεν θα ηθελα να κανονισω κατι και μετα να μην παμε, καταλαβαινετε τι εννοω.

Λοιπον αποφασιστε το συντομοτερο δυνατο γιατι ο χρονος εχει αρχιζει να μας πιεζει.

Καλη σας μερα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΙ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ...

ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ (ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ) ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ, ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...

ΦΙΛΟΥΘΙΑ

69Dzp3.png

06pBp2.png

Κορίτσια καλημέρα,

συγνώμη που όλο προβλήματα δημιουργώ αλλά για καθημερινή και δυτικά για μένα είναι αδύνατον.

Μένω Περαία και δουλεύω Διαβάτα. Για να έρθω καθημερινή δυτικά πρέπει να φύγω από την δουλειά 17,00 να πάω Περαία να πάρω τα παιδιά και να ξαναγυρίσω δυτικά... οπως καταλαβαίνεται μόλις φτάσω θα πρέπει να ξαναφύγω...

Εγώ λοιπόν μπορώ καθημέρινη ανατολικά..

ή ΣΚ όπου θέλετε αλλά εκτός από 20-21/12 γιατί λόγω της βάπτισης το άγχος θα είναι πάνω από το κεφάλι..

Gerakina μου θα σας σπάσω τα νεύρα αποκλείεται να ξεχαστώ άσε που μπορεί να σας πουντιάσω με το φου-φου (ξεφύσιμα) :lol::lol:

.png.png

καλημέρα και πάλι από την αρχή...

πρόταση: να κλείσουμε τον παιδία παίζει για 10-12 καθημερινή.... (πραγματικά πολύ δύσκολο και για μένα αλλά αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα βρούμε άκρη) και να ρωτήσουμε αν υπάρχει ή όχι πάρτυ στον καινούργιο παιδότοπο ανατολικά για 20-12????.....και ψηφίζουμε μετά???

Διαφημίσεις

ψηφοφορία

10/12--τα παιδία παίζει

1.

2.

3.

4.

5.

20/12--κωνσταντινοπολίτικα

1.serba και serbakia

2.

3.

4.

5.

η ώρα πάντα απογευματινή,

ψηφίστε γιατί χανόμαστε!!!!!

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

ψηφοφορία

10/12--τα παιδία παίζει

1.DALIA+DALIAKI

2.

3.

4.

5.

1.serba και serbakia

2. daffy kai daffakia (εχω βαρεθει να βαζω το ονομα μου σε λιστα)

3.

4.

5.

η ώρα πάντα απογευματινή

ψηφοφορία

10/12--τα παιδία παίζει

1.DALIA+DALIAKI

2.

3.

4.

5.

1.serba και serbakia

2. daffy kai daffakia (εχω βαρεθει να βαζω το ονομα μου σε λιστα)-

3.asteraki+asterakia

4.

5.

η ώρα πάντα απογευματινή

ψηφοφορία

10/12--τα παιδία παίζει

1.DALIA+DALIAKI

2.asteraki+asterakia-για να είμαι δίκαιη!!!!

3.

4.

5.

1.serba και serbakia

3.asteraki+asterakia

4.

5.

η ώρα πάντα απογευματινή

ψηφοφορία

10/12--τα παιδία παίζει

1.DALIA+DALIAKI

3.gerakina με το gerakinaki

4.

5.

1.serba και serbakia

3.asteraki+asterakia

4.

5.

η ώρα πάντα απογευματινή

Πήρε κανείς τηλέφωνο να δει αν είναι ελεύθεροι οι παιδότοποι ή τσάμπα γραφόμαστε?:D

Pinkblue έχεις δίκιο και σε καταλαβαίνω γιατί και μένα μου είναι δύσκολο να πάω ανατολικά μια μέρα πριν τη βάπτιση.. (άσχετο:για γλυκό τι θα κάνεις τελικά?)

Η ημερομηνία με βολεύει για 10/12. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι είχα πρωτοστατήσει στην προηγούμενη ψηφοφορία με τις ημερομηνίες (σαν τη Πασιονάρια νιώθω...). Έχω μια δυσκολία για τον τόπο συνάντησης: Πρέπει να μας φέρει οπωσδηποτε ο μπαμπάς μας με το αυτοκίνητο. Γι΄αυτό και το ερωτηματικό... Μπαμπάδες θα έχει;

10/12--τα παιδία παίζει

1.DALIA+DALIAKI

4.danae με την danae(?) ίσως και μπαμπάς....

5.

1.serba και serbakia

3.asteraki+asterakia

4.

5.

η ώρα πάντα απογευματινή

Asteraki, γιατί ψήφισες δύο φορές;

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

10/12--τα παιδία παίζει

1.DALIA+DALIAKI

4.danae με την danae(?) ίσως και μπαμπάς....

5. ditop + 3ditopakia (και μπαμπας εαν θέλετε)

1.serba και serbakia

3.asteraki+asterakia

4.

5.

αργησα λίγο να το αποφασίσω άλλα βολεύει περισότερο δυτικα και καθημερινη. Ο παιδότοπος είναι στο τέρμα του αστικού 38 ψιλά δεξια ;;

Ουφ το γεφύρι της Άρτας αυτή η συνάντηση..

Οοοοοταν βρεθούμε να συζητήσουμε για τις συναντήσεις μας,να ορίσουμε τουλάχιστον μέρα πχ την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα και 2 παιδοτόπους ανατολικά-δυτικά, να μην γίνεται όλο αυτό κάθε φορά.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...