Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καθυστέρηση και πόνοι περιόδου!

Anna Mits

Recommended Posts

BRAVO Άννα!!!! Συγχαρητήρια!!! Με το καλό σε λίγους μήνες να κρατάς το bebe σου στην αγκαλιά σου γερό και δυνατό!!!Καλά πως άντεξες τόσες μέρες!! Εδώ εγώ που περιμένω μέσα στο τριήμερο και σκέφτομαι ποια μέρα θα κάνω το τεστ που έχω ήδη πάρει σπίτι σε περίπτωση που έχω καθυστέρηση!!!

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!

Λοιπόν θέλω να σου δώσω μια συμβουλή μην έχεις άγχος!

Εγώ δεν περίμενα να είμαι έγκυος γιατί στης γόνιμες μέρες ήρθα σε επαφή μια φορά κ δεν τελείωσε μέσα την συγκεκριμένη ημέρα μόνο λίγο στο τράβηγμα! Και το θαύμα έγινε εκεί που δεν το περίμενα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου δεν το πιστεύω είμαι έγκυος!

Θετικό!!!

:-D

Καλημέρα Αννα μου!!! Συγχαρητηρια κοπέλα μου..!!!Είδες που όλα πήγαν μια χαρα!!! Μπράβο σου, χαρηκα παρα πολυ.:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!! Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολάυσεις του μήνες που θα ακολουθήσουν.!!! Και μην αγχώνεσει, όλα καλα θα πάνε!!!

Στη ζωή όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Γι΄αυτό ποτέ μη το βάζεις κάτω για ΤΙΠΟΤΑ!

rYmQp2.png

Καλημέρα Αννα μου!!! Συγχαρητηρια κοπέλα μου..!!!Είδες που όλα πήγαν μια χαρα!!! Μπράβο σου, χαρηκα παρα πολυ.:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!! Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολάυσεις του μήνες που θα ακολουθήσουν.!!! Και μην αγχώνεσει, όλα καλα θα πάνε!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου!

Τελικά είχες δίκιο!

😀😂😁

Διαφημίσεις

Ναίιιιιιιίιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!😄😄😄😄😄😄😄😄😄😆😆😆😆😁😁😁😁😁😁😁😁😁 το ηξερα,δε στο ειπα;;; Μπραβο κοριτσακι μου γλυκο!!!!!!!! Απαπα,καλε ανατριχιασα!! 😙😙😙😙😙😙😙

Η αλήθεια είναι ότι τα έχω λίγο χαμένα!

Τι ωραίο συναίσθημα βρε κορίτσια μου!

Με το που έβλεπα το τέστ να γίνεται θετικό τα έχασα άρχισα να τρέμω και να κλαίω από χαρά ο άντρας μου τα έχασε! 😀😆

Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου!

Τελικά είχες δίκιο!

😀😂😁

Να σαι πάντα καλά Άννα μου! Και εσυ και το μπεμπέ στη κοιλιτσα σου. :D:D:D:D:D. Να μας ενημερώνεις που και που για τη κατάσταση σου.:!::!: Αν και έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες από τότε που γέννησα, η αλήθεια είναι ότι τώρα με εσένα μου λείπουν όλα αυτά:-D

Στη ζωή όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Γι΄αυτό ποτέ μη το βάζεις κάτω για ΤΙΠΟΤΑ!

rYmQp2.png

Με το που έβλεπα το τέστ να γίνεται θετικό τα έχασα άρχισα να τρέμω και να κλαίω από χαρά ο άντρας μου τα έχασε! 😀😆

Το συναίσθημα αυτό δε συγκρίνεται με τίποτα στο κόσμο Άννα, έχεις δίκιο! Σας εύχομαι τα καλύτερα γλυκιά μου.:):):):):):):):)

rYmQp2.png

Να πατε και στο γιατρο! Να δειτε το σπορακι!! Να προσεχεις κοριτσι μου,μ'ενα γερο και καλοτυχο μωρο😙😙😙😙

Γειά σας κορίτσια μου!

Εγώ σήμερα πήγα για β χοριακή κι

Το απόγευμα θα πάρω τα αποτελέσματα

Εύχομαι να είναι όλα καλά!

Μήπως γνωρίζει κάποια πόσο θα πρέπει να είναι η τιμή της χοριακής περίπου στην 5η εβδομάδα;

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου!

Μήπως γνωρίζει κάποια πόσο θα πρέπει να είναι η τιμή της χοριακής περίπου στην 5η εβδομάδα;

Τωρα που ειδα το χαρτι λεει 450-4500. Αλλα μην αγχωνεσαι γι αυτα. Μπορει να μην εισαι σ'αυτην την εβδομαδα σιγουρα και να αγχωθεις. Παντως απο 50 και πανω εισαι😆

Τωρα που ειδα το χαρτι λεει 450-4500. Αλλα μην αγχωνεσαι γι αυτα. Μπορει να μην εισαι σ'αυτην την εβδομαδα σιγουρα και να αγχωθεις. Παντως απο 50 και πανω εισαι😆

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου για την άμεση απάντηση σου...

Ρωτάω για δεν έχω ιδέα! 😊

Γειά σας κορίτσια μου!

Καλημέρα Αννα!! Εγω για παράδειγμα στις 6+5ημ. η χοριακή μου ηταν περίπου στα 10300. Βρήκα αυτά στο ιντερνετ. Δε ξέρω εάν σε βοηθήσουν. Πάντως οι τιμες να ξέρεις διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα.!!!

http://mariasmother.blogspot.gr/2013/06/hcg.html

https://sites.google.com/a/konstantinanousia.com/en/enkymosyne/hcg1

rYmQp2.png

Καλημέρα Αννα!! Εγω για παράδειγμα στις 6+5ημ. η χοριακή μου ηταν περίπου στα 10300. Βρήκα αυτά στο ιντερνετ. Δε ξέρω εάν σε βοηθήσουν. Πάντως οι τιμες να ξέρεις διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα.!!!

http://mariasmother.blogspot.gr/2013/06/hcg.html

https://sites.google.com/a/konstantinanousia.com/en/enkymosyne/hcg1

Αναστασία μου σε ευχαριστώ πολύ πραγματικά με βοήθησαν πολύ τα link που μου έστειλες! 😙

Γειά σας κορίτσια μου!

Αννουλα τι εγινε με τη χοριακη; ολα καλα;

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου πήρα τα αποτελέσματα από τη χοριακή

5 εβδομάδων η χοριακή μου είναι 1991 μονάδες.

Στο μικροβιολογικό μου είπαν είναι πολύ καλή!

Μπράβο Άννα!!! Συγχαρητήρια!!!:):):)

Χαιρομαι Αννα που σε βοήθησα!!!;) Κοίτα δεις εε.. το 1991 γεννήθηκα εγώ και η τιμη της χοριακης σου ειναι 1991!Λες να σου έφερα γουρι χαχαχα:D:D:D???

rYmQp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια μου!

Εγώ πήγα στο γιατρό της προάλλες αλλά φαινόταν πολύ λίγο το σποράκι μου 😊

Ο γιατρός μου είπε ότι αν πάω τώρα θα ακούσουμε και καρδούλα πρώτα ο Θεός!

Έκανα και της εξετάσεις θα πάω να πάρω αποτέλεσμα την Παρασκευή.

Αχ! Να πάνε όλα καλά!

Καλημέρα κορίτσια μου!

Εγώ πήγα στο γιατρό της προάλλες αλλά φαινόταν πολύ λίγο το σποράκι μου 😊

Ο γιατρός μου είπε ότι αν πάω τώρα θα ακούσουμε και καρδούλα πρώτα ο Θεός!

Έκανα και της εξετάσεις θα πάω να πάρω αποτέλεσμα την Παρασκευή.

Αχ! Να πάνε όλα καλά!

Γεια σου Άννα μου τι κάνεις??? Ολα καλα θα πανε και σου ευχομαι να ακουσεις συντομα το σπορακι σου!!!:D:D:D Απο συμπτώματα πως πας??(εννοω ζαλαδες και εμετους)

rYmQp2.png

σας παρακαλώ θέλω τα φώτα σας γιατί είμαι πρωτάρα τελείως όμως...ισχύει οτι για να ειναι καθαρα αρνητική η χοριακη πρέπει να είναι κάτω από 2;;; Αχ πείτε μου ναι:(:(:(:(:(:(

σας παρακαλώ θέλω τα φώτα σας γιατί είμαι πρωτάρα τελείως όμως...ισχύει οτι για να ειναι καθαρα αρνητική η χοριακη πρέπει να είναι κάτω από 2;;; Αχ πείτε μου ναι:(:(:(:(:(:(

Γεια σου Evaki Pai.! Από όσο ξέρω ναι. Έγινε κάτι και έχεις αγχωθεί από ότι κατάλαβα....

rYmQp2.png

Γεια σου Άννα μου τι κάνεις??? Ολα καλα θα πανε και σου ευχομαι να ακουσεις συντομα το σπορακι σου!!!:D:D:D Απο συμπτώματα πως πας??(εννοω ζαλαδες και εμετους)

Γειά σου Αναστασία μου!

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις όλα καλά άκουσα κ καρδούλα από το σποράκι μου σήμερα!

Αχ! Τι ωραίο συναίσθημα είναι αυτό 😀😄😁

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...