Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εναν Ανθρωπο σας παρακαλω....[ενδοοικογενειακή βία]

angel30.7

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 265
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μένα στείλε μου και πες μας τι άλλο έχεις ανάγκη πέρα απο ρούχα για να μην σου στείλουμε όλες ρούχα.. Πες μας αν θες πάνες, παιχνίδια, μωρομαντηλα κλπ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΩς ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ...ΒΡΗΚΑ ΔΥΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΝΤ....ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑ...ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΤΟΥ ΛΕΩ ΦΥΣΙΚΑ...ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ...ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΕΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑ!Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΟΥΤΕ ΡΟΥΧΑ ΟΥΤΕ ΦΑΓΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΟΝΟ ΛΕΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ!!!Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΞΑΛΗ!!!ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑΡΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑΜΙΛΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΚ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ 3!...!ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ!!!ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΑΥΤΟ!ΗΡΘΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ!ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΘΕΙ!ΤΟΥ ΔΩΣΑ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ!ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ!!!!!!ΝΑΙ ΟΚ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ(ΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ Π ΕΦΥΓΕ)..ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΤΣΙ ΚΙΕΓΩ..ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

ΤΙ ΜΑΝΥΣΗΧΕΙ???ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ?ΣΤΟ ΤΗΛ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ.....ΕΔΩ ΟΧΙ!!ΤΟ ΠΑΙΖΕ ΟΤΙ ΑΓΝΟΕΙ!ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ!!ΤΠΤ ΑΛΛΟ.!!!!...ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΠΑΓΩΓΗ...ΠΕΡΝΩ ΤΩΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΞΙ..ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΠΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ!!ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ Τ ΔΩΣΕΙΣΣ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝ ΟΧΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΕΙΑ!ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΚΑΤΙ!!ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑΝΑΙ ΜΟΧΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΤΙΔΕΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ???ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ) ΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ,...ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΙΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ....Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΠ ΕΥΡΩ(ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!ΜΑ ΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ???ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ Τ ΠΑΙΔΙ?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΒ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΚ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ Τ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ????!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ....ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ Τ ΦΕΡΕΙ?????ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ!!!!!!!

Angel Γιατί έδωσες το παιδί και δεν άκουσες το δικηγόρο σου? δεν είμαι νομικός να σου πω τι θα μπορούσες να κάνεις, αλλά όπως σου είπα και στο πμ η γνώμη μου είναι πώς θα έπρεπε να αφήσεις να περάσει λίγος καιρός μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα.

αφού φοβάσαι μήπως δε σου το ξαναφέρει για ποιο λόγο το έδωσες?

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχει η μάνα και αυτήν έχει περισσότερη ανάγκη το παιδί. όταν του το έδινες θα έπρέπε να έχεις σκεφτεί το τι θα γίνει εάν δε σου το επιστρεψει (λες και μιλάμε για πράγμα αισθάνομαι) και όχι να ψάχνεσαι τώρα.

Δεν έπρεπε καν να συναντηθείτε κατα τη γνώμη μου. τουλάχιστον όχι ακόμη. έχει καιρό μπροστά του μέχρι να ασκήσει το δικαίωμα της πατρότητας. Οταν δε ζητησε φαγητό για τον μικρό, πού ήταν η γονεικότητά του??

Καλα έκανε η δικηγόρος και εξοργήστηκε. τι συμπεριφορά είναι αυτή? Εδωσες το παιδί σου σ αυτόν, που δεν του έχεις καμία εμπιστοσύνη???

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Angel Γιατί έδωσες το παιδί και δεν άκουσες το δικηγόρο σου? δεν είμαι νομικός να σου πω τι θα μπορούσες να κάνεις, αλλά όπως σου είπα και στο πμ η γνώμη μου είναι πώς θα έπρεπε να αφήσεις να περάσει λίγος καιρός μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα.

αφού φοβάσαι μήπως δε σου το ξαναφέρει για ποιο λόγο το έδωσες?

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχει η μάνα και αυτήν έχει περισσότερη ανάγκη το παιδί. όταν του το έδινες θα έπρέπε να έχεις σκεφτεί το τι θα γίνει εάν δε σου το επιστρεψει (λες και μιλάμε για πράγμα αισθάνομαι) και όχι να ψάχνεσαι τώρα.

Δεν έπρεπε καν να συναντηθείτε κατα τη γνώμη μου. τουλάχιστον όχι ακόμη. έχει καιρό μπροστά του μέχρι να ασκήσει το δικαίωμα της πατρότητας. Οταν δε ζητησε φαγητό για τον μικρό, πού ήταν η γονεικότητά του??

Καλα έκανε η δικηγόρος και εξοργήστηκε. τι συμπεριφορά είναι αυτή? Εδωσες το παιδί σου σ αυτόν, που δεν του έχεις καμία εμπιστοσύνη???

ΘΑΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΝ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΙΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΑΛΛΑ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΙΓΟ Ο ΦΟΒΟΣ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΝΑΝ ΝΑ ΦΕΡΘΩ ΕΤΣΙ.....ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ!!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΕ ΜΗΝ Τ ΔΙΝΕΙΣ...ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!ΜΕΤΑ ΟΜΩΒΣ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑ...ΜΕ ΕΙΠΕ ΟΚ!ΟΧΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ 3!!!ΠΟΣΟ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ?ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑ Κ Ν ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΩ...ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Τ ΞΕΡΩ!ΙΣΩΣ ΝΑΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ????ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΖΗΤΑΣ...ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΤΟΤΕ ΚΙΝΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΣ ΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΚΑ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ!ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗ ΖΗΤΗΣΑ!ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ Τ ΠΑΙΔΙ!ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΙΖΑΝ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΑ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ!!!ΚΙΑΣ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!ΕΜΕΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΜΑΜΑ ΜΟΥ!ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ!ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!!!Τ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΛΔ?ΝΑΠΟΞΕΝΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΘΑ ΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΜΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ??ΑΝ ΜΕ ΔΩΣΕΙ Τ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!!!!!ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ....ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ...ΕΧΩ ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!

Μηπως έψαχνες αφορμή για να τον ξαναδείς και να κόψεις αντιδράσεις??

τα παιδιά, κρίνοντας από τον εαυτό μου, έχουν ανάγκη από ηρεμία, και όχι από γονείς με εγωισμό .

συνειδητοποιείς και αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα αλλά από την άλλη δρας και σκέφτεσαι συναισθηματικά. όμως δε θα έπρεπε. αν ήσουν μόνη σου θα ήταν εντάξει, θα έβγαζες άκρη, όμως τώρα είσαι μαζί με ένα παιδί που δημιούργησες. το παιδί θέλει μία ισοροπημένη μαμα και ένα ήρεμο περιβάλλον.

και επίσης, θεωρώ, πως θα έπρεπε να αφήσεις να περάσει ένα εύλογο διάστημα προτού δοκιμάσεις τον πατερα του παιδιου σου, και βγάλεις νέα συμπεράσματα. τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. ουτε εσύ έισαι σε ψυχολογική κατάσταση για κάτι τέτοιο, ούτε αυτός. Ήδη σου το παίζει βαρύ πεπόνι. απλά πρόσεχε, αυτό σου λέω μόνο.για ποια συζήτηση μιλάς?

από εκεί και πέρα εάν θέλεις να ασχολείσαι μαζί του επειδή είναι πατέρας του παιδιού σου, καν το, δεν έχω κάτι άλλο να σου πω.

εγώ θα έπαιρνα ασφαλιστικά μέτρα και στο δικαστήριο θα εξηγουσα με το νι και με το σίγμα τι συνεβαινε μεσα στο σπίτι. και θα το έκανα για τη δική μου ψυχική ηρεμία και ισοροπια και για του παιδίου μου. αν εσύ θεωρείς ότι με το να υποχωρείς, βοηθάς το παιδί σου να αποκτήσει υγιή πρότυπα, τότε μάλλον διαφωνούμε.

2t7wp3.png

Μηπως έψαχνες αφορμή για να τον ξαναδείς και να κόψεις αντιδράσεις??

τα παιδιά, κρίνοντας από τον εαυτό μου, έχουν ανάγκη από ηρεμία, και όχι από γονείς με εγωισμό .

συνειδητοποιείς και αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα αλλά από την άλλη δρας και σκέφτεσαι συναισθηματικά. όμως δε θα έπρεπε. αν ήσουν μόνη σου θα ήταν εντάξει, θα έβγαζες άκρη, όμως τώρα είσαι μαζί με ένα παιδί που δημιούργησες. το παιδί θέλει μία ισοροπημένη μαμα και ένα ήρεμο περιβάλλον.

και επίσης, θεωρώ, πως θα έπρεπε να αφήσεις να περάσει ένα εύλογο διάστημα προτού δοκιμάσεις τον πατερα του παιδιου σου, και βγάλεις νέα συμπεράσματα. τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. ουτε εσύ έισαι σε ψυχολογική κατάσταση για κάτι τέτοιο, ούτε αυτός. Ήδη σου το παίζει βαρύ πεπόνι. απλά πρόσεχε, αυτό σου λέω μόνο.για ποια συζήτηση μιλάς?

από εκεί και πέρα εάν θέλεις να ασχολείσαι μαζί του επειδή είναι πατέρας του παιδιού σου, καν το, δεν έχω κάτι άλλο να σου πω.

εγώ θα έπαιρνα ασφαλιστικά μέτρα και στο δικαστήριο θα εξηγουσα με το νι και με το σίγμα τι συνεβαινε μεσα στο σπίτι. και

εχεις δικιο......οχι δεν μενοιαξε να τον δω!αληθεια!φοβηθηκα ομως την αντιδραση του σε περιπτωση που δεν τ κανα!!!εχω συναισθηματα ωσ προσ τ παιδι μου οχι ωσ προσ αυτον.....εχω αποδεχτει απο τη μερα πουμουν στο χειρουργιο μονη για το ποιος ειναι!

απλα πιστευω ο βλακασ πως πρωτα μιλασ και μετα ''δερνεις''...δεν νομιζω οτι θα μου αρεζε να κανω οτι δεν μου αρεσει να μου κανουν!βαζω τον εαυτο μου στη θεση του και λεω αν δεν μου δινε τ παιδι μου ν τ δω μετα απο ενα μηνα θα τον σκοτωνα....τωρα εσυ λες πως δεν θα πρεπε να σκεφτομαι ετσι...ισωσ να χεισ δικιο!!!περασε ενας μηνας καλωσ η κακωσ και πιστεψα ηρεμησε...και πωσ πηρε τ χρονο του κιεχει αποδεχτει καποια πραματα!

δεν ξερω γμτ!!!!εχεισ δικιο!μεγα δικιο αλλα παντα πρεπει να φερεσε ωσ σκυλα με γνωμονα το τι περασεσ εσυ απαυτον τον ανθρωπο???τι να πω δε ξερω......

Εγώ στη θέση σου δεν θα εμπιστευόμουν αυτόν τον άνθρωπο μετά από όλα όσα σου έχει κάνει.

Έχεις μπερδέψει μέσα σου το τι πέρασες εσύ ως παιδί και το τι θα έπρεπε να περνάει ένα παιδί. Μου φαίνεται πως επειδή έχεις μεγάλη ανάγκη να συγχωρήσεις τους γονείς σου για το κακό που σου έκαναν, δικαιολογείς ανάλογες καταστάσεις που συμβαίνουν σε σένα, και πιστεύοντας ότι δεν θα βλάψουν το παιδί σου. Κι όμως θα το βλάψουν, όπως έβλαψαν και σένα. Γιατί αν όντως δεν σου είχε κάνει κανένα κακό το περιβάλλον που μεγάλωσες, τότε γιατί ζούσες τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο που σε κακοποιούσε ψυχικά και σωματικά; Νιώθεις ασφάλεια μέσα σε αυτό το περιβάλλον γιατί μόνο αυτό έχεις ζήσει μέχρι τώρα και είναι πραγματικά λυπηρό.

Ήρθε η ώρα να σπάσεις αυτόν τον φαύλο κύκλο και να χτίσεις υγιή οικογενειακά πρότυπα για το παιδάκι σου.

Άκου τη δικηγόρο σου, αυτή έχει δει εκατοντάδες περιπτώσεις σαν τη δική σου. Εμπιστεύσου την γιατί είναι φανερό ότι η δική σου κρίση είναι ακόμα θολή. Άσε το δικαστήριο να ορίσει τα πάντα, αλλιώς θα τρέχεις και θα σπας το στομάχι σου από την αγωνία.

Έχω την αίσθηση ότι προσπαθείς να κερδίσεις την επιδοκιμασία των άλλων με το να μην γίνεσαι ''σκύλα'' όπως λες. Δεν πρόκειται να σε αποδεχθούν όμως επειδή κάνεις δήθεν το καλό/σωστό, μόνο να σε εκμεταλλευτούν. Μιλάω πάντα για ανθρώπους σαν τον πρώην σου. Κάνε αυτά που πρέπει για το παιδί σου και άσε τις 'καλοσύνες'. Τώρα το παιδί θέλει μαμά λέαινα, όχι υποχωρητική .

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Διαφημίσεις

Συγνώμη που θα επέμβω και θα πώ την γνώμη μου κι ας φανώ απότομη.... βρε κοπέλα μου έχεις εμπιστοσύνη σαυτόν τον άνθρωπο και του δωσες το παιδί? Μιλάμε για ΜΩΡΟ. Το μωρό σου. Του δωσες το μωρό? Δεν είναι παιχνίδι. Θα το ταίσει, θα το κάνει μπάνιο, ξέρει πώς να το ηρεμήσει αν κλαίει, ξέρει πότε το κλάμα του σημαίνει πόνος και πότε ιδιοτροπία, ξέρει τι ώρες κοιμάται, αν τρώει αλεσμένο ή κανονικό φαγητό, τι τρώει και τι όχι? Και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο?

Είμαι παράλογη εγώ που σκέφτομαι αυτά? Πείτε μου ρε κορίτσια.

Το ξέρω angel μου ότι πέρασες πολύ δύσκολα και σου εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα αλλά το παιδάκι σου δεν έπρεπε να το δώσεις αυτουνού...

Εύχομαι τώρα που το κρατάει αυτός να το προσέχει...

Είναι μικρό για να του το δίνεις. Όταν θα αυτοεξυπηρετείται τότε να πώ οκ και αν τον ζητήσει το παιδί και ΑΝ κριθεί κατάλληλος να πιάνει το παιδί έστω για μια δυο μέρες. Τι να πω. Είσαι πολύ μπερδεμένη και κάποιος πρέπει να σε διαφωτίσει.

Ρε κοριτσι μου καλο σε εφαγε το αγχος για το πως θα καταφερεις να φυγεις απο το σπιτι και να καταφερεις να παρεις το παιδι μαζι σου...τα καταφερες...και λιγες μερες μετα του το δινεις να το παρει? Και μαλιστα για τοσες μερες? Και τωρα φοβασαι οτι δε θα στο φερει? Αφου φοβασαι γιατι του το εδωσες? Επειδη το ζητησε?

Ο ανθρωπος σε ειχε κλεισμενη στο σπιτι χωρις φαγητο...σε κακοποιουσε...σε μειωνε...κι εσυ τωρα θελεις να μου πεις οτι φοβασαι μη του στερησεις το δικαιωμα του να βλεπει το παιδι? Μη τον στεναχωρησεις? Κοιτα παιδακι μου τον εαυτο σου και το παιδακι σου και ασε τα δικαιωματα του αλλου.

Εισαι μπερδεμενη...τοσο πολυ που καλο θα ειναι να ακολουθεις ακριβως οτι σου λεει η δικηγορος και να μη παιρνεις αποφασεις μονη σου γιατι νομιζω οτι δεν εισαι σε θεση να παρεις σωστες αποφασεις.Τοσες μερες που το παιδι σου πειναει...που δεν εχει ρουχα να φορεσει...ενδιαφερθηκε ? Σε πηρε ενα τηλεφωνο να ρωτησει τι κανει το παιδι? Του αγορασε ενα γαλα? Σου ζηταει να παρει το παιδι οπως οπως για τοσες μερες και θελει και το βιβλιαριο...μα καλα δεν πονηρευτηκες?

Ευχομαι πραγματικα να παρεις το παιδακι σου πισω.

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΕ ΑΓΧΩΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ....Τ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΤΟΥ ΠΑ Τ ΕΙΠΕ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ..ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ!ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΚΕΙ....ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ Τ ΠΑΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΚΙΕΤΣΙ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ....ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΑ Τ ΕΧΕΙΣ...ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΚ ΑΛΛΑ ΤΙΑ ΘΑ ΓΙΕΝΙ ΕΚΕΙ?ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ Τ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΟ ΦΕΡΕΙ!ΟΠΩς ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ ΚΙΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣ!ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΟΧΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΟΠΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ!ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ Τ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!ΜΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ 3 ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΔΩΣΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.....ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΚΟΥΣΕΜΕ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ..ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ Τ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΙΑΥΤΟΣ!ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ!ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΛΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΣΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!ΟΠΩΨΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ!!!ΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ???ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΦΕΡΕΙ Τ ΠΑΙΔΙ ΘΑΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ....ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΓΩ ΤΗΛ ΣΑΥΤΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΙΟΛΑΣ(ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ) ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ!ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΝ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ!

ΝΟΜΙΖΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑΠΟΦΥΓΩ ΠΟΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΝΕ!....ΟΤΙ ΚΙΑΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΙΣΩ!ΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ?ΘΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ???ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ???ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΘΑ Τ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙ!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΛΛΟ........

Angel στο έγραψα και στο πμ που σου έστειλα αλλά μήπως να ζητούσες μία δεύτερη γνώμη από άλλο δικηγόρο. Το μωρό δεν είναι πολύ μικρό για να αποχωρίζεται τόσες μέρες τη μαμά του; (δεν ξέρω αν στέκει νομικά αυτό αλλά μου φαίνεται εντελώς παράλογο να διανυκτερεύει αλλού ένα μωρό)

Aimee και Deena αν δεν κάνω λάθος είσαστε δικηγόροι; Υπάρχει κάποια σχετική πρόβλεψη για τα πολύ μικρά παιδάκια;

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

επίσης, τον έχεις πάρει καθόλου τηλέφωνο να δεις πως είναι ο μικρός αυτές τις μέρες;;;

Στο σηκώνει κανονικά; είναι ήρεμος;;

Εγώ πάντως δεν αφήνω τα παιδιά ούτε στον άντρα μου...ναι μεν τα λατρεύουν αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες τους πάντα.

Θα χα πεθάνει από την αγωνία...ενημέρωσε μας

Konstantina-Dimitris έχουν μιλήσει. αν διαβάσεις το τελευταίο ποστ της, λέει ότι τον έχει δει τον μικρό σε βιντεοκλήση και ήταν μια χαρά. επίσης μόνος του της είπε ότι θα της τον πάει νωρίτερα.

Angel Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τον δικηγόρο που γνωρίζω αλλά εμένα δεν μου φαίνονται παράλογα αυτά που σου λέει η δικηγόρος σου.

κι εντάξει (αυτό γενικά) ας μην αχρηστεύουμε και τους μπαμπάδες ρε κορίτσια... τα παιδιά που δεν έχουν μητέρα πώς μεγαλώνουν με τον πατέρα τους δηλαδή? δεν υπάρχει λόγος να την αγχώνουμε με γενικεύσεις.

Πάντως το γεγονός ότι σηκώνει το τηλ, ανταποκρίνεται στην επιθυμία σου να τον δεις είναι πολύ θετικό. Ισως ταρακουνήθηκε....μακάρι να συνεχίσει να είναι γλυκός απέναντι στο παιδί σας.

Konstantina-Dimitris έχουν μιλήσει. αν διαβάσεις το τελευταίο ποστ της, λέει ότι τον έχει δει τον μικρό σε βιντεοκλήση και ήταν μια χαρά. επίσης μόνος του της είπε ότι θα της τον πάει νωρίτερα.

Angel Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τον δικηγόρο που γνωρίζω αλλά εμένα δεν μου φαίνονται παράλογα αυτά που σου λέει η δικηγόρος σου.

κι εντάξει (αυτό γενικά) ας μην αχρηστεύουμε και τους μπαμπάδες ρε κορίτσια... τα παιδιά που δεν έχουν μητέρα πώς μεγαλώνουν με τον πατέρα τους δηλαδή? δεν υπάρχει λόγος να την αγχώνουμε με γενικεύσεις.

Ενας ανθρωπος ο οποιος κακοποιει, αφηνει νηστικη, κλεινει στο σπιτι,ξεφτιλιζει τη μανα του παιδιου του ειναι κατι παραπανω απο αχρηστος.Προσωπικα θα ηθελα το παιδι μου μακρυα απο εναν τετοιο ανθρωπο.Προσεξε μιλαμε για το συγκεκριμενο ανθρωπο δεν τσουβαλιαζω ολους τους πατεραδες.Και παλι ομως αν αυτη κρινει πως θελει το παιδι να εχει σχεσεις με το μπαμπα του καλως.Ετσι ομως χωρις καποιο συμφωνητικο, χωρις ορους και καμια δεσμευση εγω δε θα εδινα το παιδι στο συγκεκριμενο ατομο για τοσες μερες.

Το παιδι ηρθε...τονφερε κ ευναινμεσα στο κλαμααααα...ουτε ενα γαλα παδια...τ παιδι κ μονι αυτοοο κ μονο αυτο...κ την αμεριστγ αγαπη του....αυριο καταθετω αγωγη γ διατροφη..θα δασ πω νεα οταν μπω απι λαπτοπ..απτο κντ γραφω τωρα κ ειναιβοτι νσνσι....ολα καλα με το οαιδι ηρθε αλλα φτου απτηνβαρχη.. .

Το παιδι ηρθε...τονφερε κ ευναινμεσα στο κλαμααααα...ουτε ενα γαλα παδια...τ παιδι κ μονι αυτοοο κ μονο αυτο...κ την αμεριστγ αγαπη του....αυριο καταθετω αγωγη γ διατροφη..θα δασ πω νεα οταν μπω απι λαπτοπ..απτο κντ γραφω τωρα κ ειναιβοτι νσνσι....ολα καλα με το οαιδι ηρθε αλλα φτου απτηνβαρχη.. .

Αν και δεν καταλαβαινω τι ακριβως γραφεις τουλαχιστον καταλαβα οτι εφερε πισω το παιδι αλλα δεν κραταγε ουτε ενα γαλα να σου φερει; ουτως η αλλως τη διατροφη φανταζομαι δεν θα του τη χαριζες!

καλημέρα. δεν είναι παράλογο να είναι το παιδί μες το κλάμα.. κάθε περίοδος προσαρμογής είναι δύσκολη για τον οποιοδήποτε πόσο μάλιστα για ένα μωρό. είναι σωστή κίνηση κατά την άποψη μου να προχωρήσεις σε αγωγή για διατροφή. κρατιέται οικονομικά?

είναι καλό σημάδι ότι κράτησε τον λόγο του και το έφερε πίσω - μεταξύ μας τώρα.....εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα τον έφερνε τον μικρό πίσω..... :wink:. και σίγουρα ξωπίσω βρίσκεται κι ένας δικηγόρος να τον συμβουλεύει - καλό κι αυτό όμως, ειδικά αν τον ακούει τον δικηγόρο του κιόλας.

Ενας ανθρωπος ο οποιος κακοποιει, αφηνει νηστικη, κλεινει στο σπιτι,ξεφτιλιζει τη μανα του παιδιου του ειναι κατι παραπανω απο αχρηστος.Προσωπικα θα ηθελα το παιδι μου μακρυα απο εναν τετοιο ανθρωπο.Προσεξε μιλαμε για το συγκεκριμενο ανθρωπο δεν τσουβαλιαζω ολους τους πατεραδες.Και παλι ομως αν αυτη κρινει πως θελει το παιδι να εχει σχεσεις με το μπαμπα του καλως.Ετσι ομως χωρις καποιο συμφωνητικο, χωρις ορους και καμια δεσμευση εγω δε θα εδινα το παιδι στο συγκεκριμενο ατομο για τοσες μερες.

και πολύ καλά θα έκανες... είναι δικαίωμα καθενός να χειρίζεται τις καταστάσεις που περνάει όπως νιώθει και θέλει :D

Angel στο έγραψα και στο πμ που σου έστειλα αλλά μήπως να ζητούσες μία δεύτερη γνώμη από άλλο δικηγόρο. Το μωρό δεν είναι πολύ μικρό για να αποχωρίζεται τόσες μέρες τη μαμά του; (δεν ξέρω αν στέκει νομικά αυτό αλλά μου φαίνεται εντελώς παράλογο να διανυκτερεύει αλλού ένα μωρό)

Aimee και Deena αν δεν κάνω λάθος είσαστε δικηγόροι; Υπάρχει κάποια σχετική πρόβλεψη για τα πολύ μικρά παιδάκια;

Υπάρχει πρόβλεψη ότι διανυκτερεύουν στο σπίτι τους, με τη μαμά τους.

Υπάρχει και πρόβλεψη για περιορισμένα δικαιώματα επικοινωνίας, σε περιπτώσεις σαν την παρούσα.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, ο δικηγόρος οφείλει να αποδεχθεί τις επιθυμίες του πελάτη του. Δεν μπορεί να του επιβάλλει τη δική του άποψη, όσο κι αν ακράδαντα πιστεύει ότι είναι η σωστή. Κι όσο και αν αντιλαμβάνεται ότι ο πελάτης του έχει άρνηση της πραγματικότητας...

Γλυκειά μανούλα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Νομίζω ότι η δικηγόρος σου έχει δίκιο για το θέμα των ασφαλιστικών.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΕΚΕΙΝΗΝ! Όχι τον εαυτό σου, τώρα, γιατί είσαι βαθιά πληγωμένη. Και χρειάζεσαι στήριξη... Έχεις υποστεί κακοποίηση. Όχι μόνο πρόσφατα από τον άντρα σου. Αλλά και από τους γονείς σου...

Καλημέρα κοπέλα μου....

Έχω βιώσει την ψυχολογική βία, όχι βέβαια να με αφήνει νηστική & να μην βγαίνω απο το σπίτι αφού εγώ ευτυχώς έχω δουλειά & τους δικούς μου να με στηρίξουν. Έχουμε όμως μόνιμα ασφαλιστικά μέτρα υπέρ μου. Θα σου πω δυο τρια πράγματα καθώς είμαι ομοιοπαθούσα.

1)Θα πάτε σε δικηγόρο για να οριστεί επακριβώς η επικοινωνία του με το παιδί & θα κοιτάξεις να είναι η λιγότερη που μπορείς. Η ΛΙΓΟΤΕΡΗ. Ο άνθρωπος αυτός χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης & θα λειτουργήσει αύριο σαν πρότυπο για τον γιο σου. Θέλεις τον γιο σου αύριο να είναι έτσι απέναντι στην γυναίκα του?:rolleyes:

2)Διεκδίκησε διατροφή για το παιδί σου. Ακόμα & αν δεν στην καταβάλει θα μπορείς να κάνεις κατάσχεση στον μισθό του.:wink:

3)Στείλε μου pm έχω ρούχα για το παιδί σου & μπορώ να σε βοηθήσω.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ.ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ.

Καλή δύναμη & καλό κουράγιο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...