Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εναν Ανθρωπο σας παρακαλω....[ενδοοικογενειακή βία]

angel30.7

Recommended Posts

Εχω κι εγω ρουχαλάκια και θα χαρώ να σου δώσω. Αν σου εχουν στειλει ήδη πολλα οι κοπέλες, να σου στείλω το επόμενο νούμερο 1-1,5 δηλ. Εχω δυο αγόρια μπορω να σου στείλω, πες μου τι εχεις ανάγκη και θα ψάξω. Ελπίζω να πάνε όλα καλα και να βρεις τις ισορροπίες σου.

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 265
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν κοριτσάκι μου, μίλησα με τον δικηγόρο που γνωρίζω και μου είπε τα εξής προς ενημέρωσή σου. Διόρθωσέ με αν σε κάτι είμαι λάθος γιατί μπορεί να μην έχω καταλάβει καλά τα πράγματα : Αυτήν την στιγμή το παιδί είναι σπίτι μαζί σου με δικαστική απόφαση και ο πατέρας έχει το δικαίωμα να το βλέπει όταν το επιθυμεί κατόπιν συνεννόησης μαζί σου. Αυτό σημαίνει ότι ΕΣΥ έχεις την ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ του παιδιού. Το ότι έχεις την επιμέλεια του παιδιού πρακτικά σημαίνει ότι τον περισσότερο καιρό μένει μαζί σου κι εσύ είσαι αυτή που φροντίζεις τις καθημερινές ανάγκες του. Οφείλεις παρόλα αυτά να έχεις συναίνεση του πατέρα για ο,τιδήποτε σημαντικό αφορά την ζωή του διότι και οι δυο από κοινού έχετε την γονική ΜΕΡΙΜΝΑ. Το ότι έχει γονική μέριμνα σημαίνει ότι έχει αναγνωρίσει το παιδί και έχει αναλάβει τις ευθύνες του ως γονέας απέναντί του. Και φτάνω στο δια ταύτα… σύμφωνα λοιπόν και με τον γνωστό μου εάν σου ζητήσει το παιδί για μερικές μέρες και το πάρει και εξαφανιστεί…. αυτό θα σημαίνει ΑΠΑΓΩΓΗ.

Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι.

Επίσης, σου απάντησα στο πμ σου – είδες την απάντηση?

Χαίρομαι που τελικά το αγγελούδι σου έφτασε ξανά στην αγκαλιά σου...

Καλώς ή κακώς έχει δικαίωμα να το βλέπει κι ο πατέρας..

Μάθε από την δικηγόρο σου τι δικαιούσαι από εκείνον και διεκδίκεισέ το...Τα πας πάρα πολύ καλά και είσαι πολύ δυνατή...Για κάθε στιγμή που αμφιβάλεις είμαστε εδώ να στο θυμίζουμε...!!!

...Για κάθε στιγμή που αμφιβάλεις είμαστε εδώ να στο θυμίζουμε...!!!

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΚΟΥΣΑ...ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ....(μη παρεξηγηθω...ειστε οοολες διπλα μου και σας υπερ ευχαριστω)

Υπάρχει πρόβλεψη ότι διανυκτερεύουν στο σπίτι τους, με τη μαμά τους.

Υπάρχει και πρόβλεψη για περιορισμένα δικαιώματα επικοινωνίας, σε περιπτώσεις σαν την παρούσα.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, ο δικηγόρος οφείλει να αποδεχθεί τις επιθυμίες του πελάτη του. Δεν μπορεί να του επιβάλλει τη δική του άποψη, όσο κι αν ακράδαντα πιστεύει ότι είναι η σωστή. Κι όσο και αν αντιλαμβάνεται ότι ο πελάτης του έχει άρνηση της πραγματικότητας...

Γλυκειά μανούλα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Νομίζω ότι η δικηγόρος σου έχει δίκιο για το θέμα των ασφαλιστικών.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΕΚΕΙΝΗΝ! Όχι τον εαυτό σου, τώρα, γιατί είσαι βαθιά πληγωμένη. Και χρειάζεσαι στήριξη... Έχεις υποστεί κακοποίηση. Όχι μόνο πρόσφατα από τον άντρα σου. Αλλά και από τους γονείς σου...

πηγα στα δικαστηρια!!!με πηρε μεσα η προεδρος στο γραφειο 224 στον δευτερο οροφο οσες αμφισβητητε και ξερετε!!!εκατσα σχεδον μια ωρα μαζι της και μου ειπε τα εξης...

1,καλα εκανεσ και εδωσες το παιδακι!δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!αν δεν τ φερει πασ με την αστυνομια και το περνεισ και αυτοματωσ θεωρειτε κακοσ μπαμπας!

2, δεν θα κανεις δικαστηριο και ασφαλιστηκα για επιμελεια εσυ!επειδη ποτε δεν σε παντρευτηκε ποτε δεν ειχε απο κοινου επιμελεια!μα της λεω στην πραξη αναγνωρισης το γραφει πως την εχουμε απο κοινου!ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ μου λεει αυτο!τον τιτλο και την επιμελεια τα χεισ εσυ!οποτε δεν θα κανεις δικαστηριο!

3, δεν θα κανεις κανενα δικαστηριο για ρυθμιση επικοινωνιας!αν θελει να το βλεπει ας κανει εκεινος!

4, το μονο που θα κανεις ειναι αγωγη για διατροφη!με δινει κατι χαρτια τρεχω τα συμπληρωνω!παω στο ατ τα επικυρωνω και τα ξαναπαω πισω για να καταθεσουμε λεει!

μου ειπε επισης πως τ παιδι αν το δωσουν για διανυκτερευση(λογω τ οτι ειναι μικρο) θαναι απο σαββατο ωσ κυριακη ανα 15 μερες!

οχι τοσο πολυ ξανα!!!αν θελει να τ βλεπει ασ ερχετε ειπε νμα τ βλεπει!οχι ξανα τοσο πολυ!οπως επισησ με ειπε πως ειναι στην καλη μου την καρδια αν θα το δινω!!!

αυτα απο κινησεις!!!!

οσο αφορα τ κομματι σπιτι!!!πηρα τηλ σε πολλα τηλ...πηρα και στον ευαγγελιστη μαρκο(ιδρυμα αγαμων μητερων) το οποιο τελικα δεν καταφερα τπτ!!!

πιστεψτε με ειναι πολυ σοβαρο τ κομματι να φυγω πλεον απο δω μεσα!οχι κοριτσια μου δεν εχουν τελειωσει ακομα τα προβληματα μου!!για μενα ακομα ειναι σαν να φυγα χτες απο τον αλλον!οσες μιλαμε με πμ ξερουν.....

δε θε΄λω να κλαιγομε και ηδη νιωθω ασςχημα!!!!ευχαριστω παρα πολυ που ενδιαφερεστε και με βοηθατε....βλέπω οτι τ παιδι μου εχει πραματα και ειναι λεσ και κερδισα τζοκερ και πηγα και τα πηρα εγω μονη μου!!!!!μα ποσο ποσο χαρα!!!!!δεν φανταζεστε!!!!!!

ουτε με τον παιδικο σταθμο εκανα κατι και εχασα τη δουλιτσα.....δυστυχως!!!δεν θα με περιμενουν κανα χρονο!!!!!!

ειδομεν!!!!....ο θεος βοηθος!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ξεχασα...καποια με ρωτησε αν ο μπαμπασ κρατιετε καλα οικονομικα!να σας πω πως περα απο το οτι ειναι δημοσιοσ υπαλληλος μονιμος ναι εχει κινητη κ ακινητη περιουσια και καταθεσεις και κρατιετε καλα!εχει 4 σπιτια εκ των οποιων τ ενα μενει (μεναμε μαζι) και τα αλλα 3 ειναι αδεια!αλλα ειναι ενας ανθρωπος που ετυχε παλια να γινει κακος χαμος (παρα λιγο ξυλο)γιατι πηρα ψωμι 80 λεπτα και δεν ζυμωσα......ποναει π ολυ στο κομματι λεφτα!!!παααρα πολυ!αν γκουγκλαρεις τσιγκουνης και μιζεροσ (επειδη το εκανα) θα σου βγαλει 2 διαφορετικα προφιλ!!αυτος τα εχει και τα δυο!!!αν δειτε θα καταλαβετε τι εννοω!!ακομα κιοταν τελειωνε τ γαλα του παιδιου (αλφαρε τοτε που το πληρωνοταν και απο τον εοπυ|) εμενα φωναζε λες και εγω το επινα!!!!!

Επεσες στην περιπτωση κι εσυ.....που τον βρηκες βρε κοριτσι μου; Τελοσπαντων σημασια εχει τωρα οτι γλυτωσες κι εσυ και το παιδι σου! Παντως συγχαρητηρια για τη δυναμη και το κουραγιο που βρισκεις καθημερινα και αντιμετωπιζεις τις δυσκολιες σου. Να φροντιζεις τον εαυτο σου και το μωρο σου και ολα θα γινουν!😄

Επεσες στην περιπτωση κι εσυ.....που τον βρηκες βρε κοριτσι μου; Τελοσπαντων σημασια εχει τωρα οτι γλυτωσες κι εσυ και το παιδι σου! Παντως συγχαρητηρια για τη δυναμη και το κουραγιο που βρισκεις καθημερινα και αντιμετωπιζεις τις δυσκολιες σου. Να φροντιζεις τον εαυτο σου και το μωρο σου και ολα θα γινουν!😄

το κακο και η αληθεια ειναι πωσ ειδικα εμενα δεν με φροντιζω!!!!ουτε με προσεχω!!!σαφως και πρεπει ναμαι καλα αν θελω το παιδακι μου...αλλα που θα παει θα επανελθω!!!!!\

το κομματι ''ολα θα γινουν' ειναι αυτο που μεχει ριμαξει τη ψυχολογια....εχασα δουλεια....και ειμαι στο ιδιο σημειο ενα μηνα τωρα!!!δυναμη δεν εχω ακομα...πιστεψε με!!!!!θα την ξανα αποκτησω σιγουρα ομως!!απλα δε εχω ελπιδα...φως....τιποτα!!ειναι ολα μαυρα προσ το παρον!!εννοω για το μετα....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ και αυτο ειναι που με καιει πολυ!και δεν ξερω πως ν τ καταφερω αυτο.....απλα λεω εχει ο ΘΕΟΣ...δεν αρκει ομως προφανωσ η πιστη μου σαυτο γιαυτο κ ακομα ειμαι ετσι...που θα παει??????????που θα παει!!!ζω για τη μερα που θα σας γραφω πως ειμαστε επιτελουσ καλαααααα και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!!αυτο μονο...

Επεσες στην περιπτωση κι εσυ.....που τον βρηκες βρε κοριτσι μου; 😄

δεν ηταν ο ερωτας τυφλος!!!εγω ημουν μαλλον τυφλη!!κιοταν ειδα ηταν αργα!!!!μια λυπομουν μια πιστευα και συγχωρουσα μια ελαγα θα αλλαξει μια αγαπουσα και δεκα ΦΟΒΟΜΟΥΝ!

. Έχεις υποστεί κακοποίηση. Όχι μόνο πρόσφατα από τον άντρα σου. Αλλά και από τους γονείς σου...

ΜΙΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...λες και ξεπερασα εγω ολα οσα μου κανανε και ηρθαν να μου βαλουν κιαλλα...μιλαω για τον εναν απο τουσ δυο καθως τον αλλον δεν τον μιλαω εδω και χρονια ...επρεπε να τον αποβαλω απο την ζωη μου αν ηθελα να μαι καλα!!!δυστυχως και με μεγαλη λυπη μου το λεω και τωρα!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!ΕΠΕΙΓΕΙ!!!!!

καποιοι ανθρωποι ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ κιεστω κιαν λεγοντε γονεις ερχεσε να το επιβεβαιωσεισ στα 32 σου οτι ειναι Α ΧΡ Η ΣΤΟΙ γιαυτον τον τιτλο!δεν ειμαι κακια...απορω ομως και ειναι η πρωτη φορα που με θαυμαζω και δεν ειμαι ΘΕΕ ΜΟΥ ευτυχωσ σαν αυτους!!!!κριμα που δεν μπορεσα να επιλεξω γονεις...επιλεγω ομως πλεον την απομακρυνση μου οριστικα απαυτους!!!!!!!μακριααααααααααααααααααααα πολυ μακριααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

ΜΙΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...λες και ξεπερασα εγω ολα οσα μου κανανε και ηρθαν να μου βαλουν κιαλλα...μιλαω για τον εναν απο τουσ δυο καθως τον αλλον δεν τον μιλαω εδω και χρονια ...επρεπε να τον αποβαλω απο την ζωη μου αν ηθελα να μαι καλα!!!δυστυχως και με μεγαλη λυπη μου το λεω και τωρα!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!ΕΠΕΙΓΕΙ!!!!!

καποιοι ανθρωποι ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ κιεστω κιαν λεγοντε γονεις ερχεσε να το επιβεβαιωσεισ στα 32 σου οτι ειναι Α ΧΡ Η ΣΤΟΙ γιαυτον τον τιτλο!δεν ειμαι κακια...απορω ομως και ειναι η πρωτη φορα που με θαυμαζω και δεν ειμαι ΘΕΕ ΜΟΥ ευτυχωσ σαν αυτους!!!!κριμα που δεν μπορεσα να επιλεξω γονεις...επιλεγω ομως πλεον την απομακρυνση μου οριστικα απαυτους!!!!!!!μακριααααααααααααααααααααα πολυ μακριααααααααααααααααααααααααα

Ετσι ειναι. Δυστυχως τους γονεις οπως λες δεν τους επιλεγουμε αλλα τη δικια μας μοιρα μπορουμε να την αλλαξουμε! Στο χερι μας ειναι...κι οταν υπαρχουν και παιδια το οφειλουμε σ'αυτα!

Angel δεν κατάλαβα πού ακριβώς πήγες στα δικαστήρια και με ποιον μίλησες (δεν μενω και στην πόλη σου), αλλά καλά σου τα είπαν.

Δεν θα ήθελα να σου δώσω νομικές συμβουλές μέσω του φόρουμ, καθώς έχεις Δικηγόρο και εφόσον την εμπιστεύεσαι πρέπει να ακολουθείς τις συμβουλές της.

Θα επιβεβαιώσω κι εγώ αυτά που σου είπε η Aimee, ότι δηλαδή τόσο μικρό μωρό πάντα διανυκτερεύει με την μαμά του και δεδομένων και των περιστάσεων (ενδοοικογενειακή βία) η επικοινωνία πρέπει να είναι περιορισμένη.

Αν υπογράψεις συμφωνητικό, κοίτα μην σε πιάσει γαλαντομία γιατί ό,τι υπογράψετε τώρα θα αποτελεί μια ελάχιστη βάση για το μέλλον. Καλύτερα σε πρώτη φάση η επικοινωνία να γίνεται παρουσία σου και κάποιες ώρες την εβδομάδα. Τώρα στην αρχή, θα έλεγα να παλέψεις να μην υπάρχει διανυκτέρευση, το παιδί είναι μικρό και η κατάσταση με τον πρώην εκρηκτική, λόγω και της προϊστορίας σας ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να κάνει. Έχω κάνει όλα κι όλα 2 διαζύγια ως δικηγόρος, και τα δυο συναινετικά, στον ένα γάμο μόνο υπήρχε παιδί 1 έτους και εκπροσωπούσα την μητέρα. Οι διανυκτερεύσεις που συμφωνήθηκαν ήταν κάθε 15 μέρες για ένα Σ/Κ + κάποιες μέρες στις διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα κ.λπ. ΠΡΟΣΕΞΕ όλως, μιλάμε για ένα ήπιο διαζύγιο, με πολιτισμένους και μονιασμένους κατά τα άλλα γονείς και έναν εξαιρετικό μπαμπά. Και πάλι όμως, λόγω της ηλικίας του παιδιού, δεν τέθηκε θέμα για περισσότερες διανυκτερεύσεις.

Angel,

Αναφέρεις συνεχώς ότι πρέπει να φύγεις απο το σπίτι της μητέρας σου. Τι εναλλακτικές έχεις; Τρίτο δικό σου άνθρωπο να σε φιλοξενήσει; Κάποια στέγη για κακοποιημένες μητέρες; Ενοίκιο; Εστίασε στο ότι τουλάχιστον αυτήν την στιγμή είσαι σε ένα σπίτι. Καταλαβαίνω ότι έχεις περάσει πολλά με τους γονείς σου αλλά το κάθε σου βήμα απο εδώ & μπρός πρέπει να είναι πολύ καλά σχεδιασμένο & προσεκτικό.

Διεκδίκησε όση μεγαλύτερη διατροφή μπορείς & για εσένα & για το παιδί. Αυτή την στιγμή είσαι άνεργη με ανικανότητα εργασίας γιατί έχεις βρεφος!!! Πες στην δικηγόρο να κάνει φύλλο & φτερό όλα τα περιουσιακά στοιχεία που έχει ο πατέρας στην κυριότητα του. & αν έχει σπίτια που δεν τα χρησιμοποιεί απαίτησε να σου παραχωρήσει ένα απο αυτά!!! Μεγαλώνεις το παιδί του!!! Αν έρθει μελλοντικά & σου δημιουργεί προβλήματα φώναξε την αστυνομία & απείλησε τον ότι θα του στερήσεις την επικοινωνία με το παιδί του!! Πρέπει να είσαι σκληρή γιατί η επιβίωση σας εξαρτάται αποκλειστικά απο εσένα & μόνο!!! Απο μόνος του αυτός δεν πρόκειται να δώσει τίποτα μόνο & μόνο για να σε εκδικηθεί!!!!

Πρόσεξε πολύ καλά τι θα υπογράψεις στο συμφωνητικό!!! Αν τα πράγματα αγριέψουν & δεν θέλεις να το τηρήσεις μπορεί να σε τρέχει άνετα στα δικαστήρια. Μην δεχτείς διανυκτέρευση του παιδιού σου εκτός σπιτιού. Τα χαρτια που θα κληθείς να υπογράψεις σε αυτή την φάση είναι πολύ σημαντικά & θα σε ορίζουν στο μέλλον!!!!!!

Εγω στο ειπα και σε pm...επικεντρωσου να βρεις δουλεια...αυτο επειγει αυτη τη στιγμη και οχι το να αλλαξεις σπιτι.Αν βρεις δουλεια σιγα σιγα ολα θα γινουν.Ειπες πως δεν μπορεις να βρεις δουλεια γιατι δεν εχεις προκαταβολη να δωσεις για να γραψεις το μικρο στον παιδικο.Εξηγησε την κατασταση και στον παιδικο και στον οποιο εργοδοτη μηπως καταφερεις να δεχτουν το παιδακι στον παιδικο και να τους πληρωσεις οταν παρεις τα πρωτα χρηματα.Τωρα αν θυμαμαι καλα μενεις με τη μαμα σου? Δεν υπαρχει κανεις να σου κρατησει το μικρο για λιγο καιρο? Η πεθερα σου τι λεει για ολα αυτα? Ειναι τα ιδια σκατα με το γιο της? Ρωταω γιατι αν αυτη ειναι νορμαλ ανθρωπος ισως θα μπορουσε να σου κραταει το μικρο καποιες ωρες να ξεκινησεις σιγα σιγα να δουλευεις.Ξερω ειναι παραλογη σαν ιδεα αλλα αν ηταν νορμαλ ανθρωπος ισως να δεχοταν προκειμενου να βλεπει και το μωρο.Τωρα θα μου πεις ποσο νορμαλ παιζει να ειναι μια γυναικα που μεγαλωσε τετοιο γιο? Σωστο κι αυτο.Σου εχει πει η δικηγορος ποσος καιρος θα περασει μεχρι να καταφερεις να αρχισεις να παιρνεις διατροφη?

Διαφημίσεις

Εγω στο ειπα και σε pm...επικεντρωσου να βρεις δουλεια...αυτο επειγει αυτη τη στιγμη και οχι το να αλλαξεις σπιτι.Αν βρεις δουλεια σιγα σιγα ολα θα γινουν.Ειπες πως δεν μπορεις να βρεις δουλεια γιατι δεν εχεις προκαταβολη να δωσεις για να γραψεις το μικρο στον παιδικο.Εξηγησε την κατασταση και στον παιδικο και στον οποιο εργοδοτη μηπως καταφερεις να δεχτουν το παιδακι στον παιδικο και να τους πληρωσεις οταν παρεις τα πρωτα χρηματα.Τωρα αν θυμαμαι καλα μενεις με τη μαμα σου? Δεν υπαρχει κανεις να σου κρατησει το μικρο για λιγο καιρο? Η πεθερα σου τι λεει για ολα αυτα? Ειναι τα ιδια σκατα με το γιο της? Ρωταω γιατι αν αυτη ειναι νορμαλ ανθρωπος ισως θα μπορουσε να σου κραταει το μικρο καποιες ωρες να ξεκινησεις σιγα σιγα να δουλευεις.Ξερω ειναι παραλογη σαν ιδεα αλλα αν ηταν νορμαλ ανθρωπος ισως να δεχοταν προκειμενου να βλεπει και το μωρο.Τωρα θα μου πεις ποσο νορμαλ παιζει να ειναι μια γυναικα που μεγαλωσε τετοιο γιο? Σωστο κι αυτο.Σου εχει πει η δικηγορος ποσος καιρος θα περασει μεχρι να καταφερεις να αρχισεις να παιρνεις διατροφη?

η πεθερα τι λεει??αυτη που θα πεθαινε αν της επερνα το παιδι μου/?????καταρχην να σασ πω πως δεν πεθανε ειναι μια χαρα!!!!δεν πηρε ουτε ενα τηλ τοσο καιρο να δει τι κανει το παιδι που πεθαινε γιαυτο!!επισης οσες μερες τ παιδι ηταν εκει δεν του δινε γαλα γιατι λεει δεν το πινε!ενω τ παιδι πινει humana αυτη του δωσε νουλακ(επειδη τα δικα της λεει δεν παθαιναν τιποτα) και αγνοησε την αλλεργια που ειχαμε!!!!λες και το παιδι ειναι κουκλα του τζαμπο και τουσ το στειλα να το παιξουν.....

οσο αφορα τ κομματι πεθερα και σωστη μανα...αν ητυαν σωστη μανα δεν θα θεωρουσε πωσ ο γιοσ της ειναι καλα επειδη του μαγειρευει και τον πλενει!θα κοιτουσε να του μαθει τι σημαινει να εισαι σωστοσ οικογενειαρχησ!!!!θα τον εβαζε κατω και θα του τα λεγε!!!!

δεν θα θεωρουσε αγκαθι στην περιουσια της το παιδι μου!γιατι με το που γεννηθηκε ειπε ¨''αυτος θα ειναι δλδ ο κληρονομος ??'' και επειδη εχει μια εγγονι ακομα (παλι χωρισμενη παλι μακρια της τοε γγονι) και το χει τρελλη αδυναμια καθωσ εχει και το ονομα της ειπε....αφου ο μικροσ θα παρει αυτα εγω τα δικα μου θα τα γραψω στο κοριτσι μου!!πολυ σωστη μανα κ πολυ σωστη γιαγια λεγετε αυτη????

νομιζω δεν πρεπει να στεκομαι σε ολα οσα γιναν!!!δεν παω σε ψυχολογο αλλα πρεπει να βγω απο αυτο το τρυπακι τι εγινε πωσ εγινε τι ειπαν τι δεν ειπαν τι θα πουν και πωσ θα το δουν και τι θα κανουν!!!!αρρωστησα και το εννοω......πρεπει να εστιασω στα ΔΙΚΑ μου προβληματα....να κοιταξω ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ και τον ευατο μου!και τιποτα αλλο!!οτι εγινε εγινε!!!!απο δω και περα τι γινετε???

απλα κοιταω απο μικρη να μην δινω οτι μου δωσανε και προσπαθω να δωσω οτι θα θελα να μου δωσουν!!!

ειναι πλεον νομος για μενα!!!!!

κατακρινω και λεω και και και!οχι!λαθος!!!απλα πρεπει να αποφευγω να κανω κατι παρομοιο......ειληκρηνα!

δεν σασ κρυβω πως δεν ειμαι καλα ψυχολογικα,,,μερικες το καταλαβαινετε και το βλεπω!!εχω σαστισει και εχω κολλησει με ολη την εννοια τησ λεξεωσ πραγματικα!!!μου λες ΝΙΚΙ να βρω δουλεια!βρηκα δουλεια και την εχασα...δεν θα περιμενουν εμενα μια ζωη..ουδης αναντικαταστατοσ....

ναι την εχασα για τον παιδικο!οχι αν υπηρχε η δυνατοτητα να αφησω καπου το μωρο θα τ κανα!δεν θα ταφησω οπου ναναι ομως για να βγαλω λεφτα!!!δεν θα τρελλανω τ παιδι μου οπωσ με τρελλαναν!!!!

ξερεισ κανεναν στραβο να μην θελει το φωσ του???φανταζομαι οχι!

πιστεψε με θελω πολυ περισσοτερο απο τον καθενα να τελειωσει ολο αυτο που ζω και να παρω τ δρομο μου!δεν θα φερθω επιπολαια ομως.....λες μιλα με τονβν παιδικο μηπωσ δεχτουν να πληρωθουν μετα!!!!μεχρι και γραμματειο ειπα να υπογραψω...κιομωσ σαν πρωτη εικονα τουσ ειναι ασχημο!δεν θυμωνω...τουσ κατανοω και αυτουσ!δουλεια κανουν οικογενειες συντηρουν!αλιμονο αν δεν πληρωνοντε κιολασ!!!αλλο να λεσ εχω αυτα παρτα και τα υπολοιπα ταδε τ μηνα κιαλλο να λεσ α καλα παρε τ παιδι μου και τα λεμε!!!δεν τ δεχοντε!λες να μην το συζητησα ουτε αυτο?

απο εκκλησια και παπαδες??ας μη σε αναλυσω καλυτερα......το σισιτιο με λεν να παρω!οκ θα εξασφαλιζουν τ δικο μου σισιτιο!του βρεφους???και τα σαββατοκυριακα????και?θα προχωρησω με το σισιτιο?

πιστεψτε με για να γραφω εδω απογοητευμενα σημαινει πωσ εχω κανει πρωτα καθε κινηση που μπορεσα αλλα και δεν μπιορεσα!!!!

ξερεις πωσ περιμενω να μπω εδω μεσα και να γραψω κοριτσια μου ολα καλα και τωρα δουλεια??????εγω τ ξερω!!!!

μαρεσει νομιζεισ να κλαιγομε???να μπαινω και να γραφω μονο απογοητευση????οχι!δεν μαρεσει...και μην τ παρεισ στραβα νικι μου!αναφερθηκα σε σσενα σε μια ερωτηση που μεκανες!!βλεπεις οτι δεν θελω να πω καθε τι που συμβαινει...μιλαω τυπικα και ομορφα!!εδω καποιες στην αρχη πριν φυγω απο κει θυμασαι καποιες αμφισβητησαν καποιεσ θεωρησαν πωσ επλασα σεναριο κιεγω επαιζα τη ζωη μου κορωνα γραμματα...!δε θυμωνω...τισ καταλαβαινω κιαυτες λογικο ειναι!προσπαθω να μπω στη θεση τουσ και να νιωσω ποτε θα εγραφα κ εγω ετσι!!!

...παντωψς δε θα σταματω να σας ευχαριστω ειληκρηνα οσεσ φορεσ και να γραψω εδω μεσα!

Βρε κορίτσια, τόσο εύκολο ειναι να βρεθεί δουλειά στις μερες μας κ ειδικά οταν εχεις κ την μέριμνα ενός παιδιού;;; Ειναι τρομερό άγχος κ στρες κ ειδικά για σένα που επείγεσαι.

Το σπίτι ξέχασε το για λίγο. Θα σου ειναι τρομερά δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Αδέρφια εχεις; Καποια φίλη να σου κρατάει τον μικρό; Η μητέρα σου ειναι βαριά άρρωστη; Μένει στο ενοίκιο; Δώσε μας μια εικόνα. Ειλικρινά αν είμασταν κοντά θα στον κράταγα εγώ.

οκ...εχετε δικιο...δεν μπορει να ζητασ βοηθεια απο αγνωστουσ και να τουσ θελεις μονο για αυτο και να λες οτι θελεις μονο!!!ντρεπομαι και ντρεπομαι να πω πολλα!μιλαω ειληκρηνα!(οσο αφορα εννοω τ κομματι των δικων μου)!

οχι δεν ειναι τοσο βαρια αρρωστη ωστε να μην μπορει να το κιρατησει αλλα δεν ειναι και εμπιστη να μου το κρατησει!!!εγω δεν τον αφηνω!!

οχι δεν εχω φιλες!τοσα χρονια με τον αλλον ξεκοψα απο ολους και απο ολες!!!μια μονο εχω η οποια ειναι αθηνα δουλευει σε μια κλινικη στην νεα σμυρνη ως ψυχολογος!και μαυτην ποσο να μιλασ μεσα απο βαημπερ και κντ!τωρα την βρηκα....σαν εφυγα απο τον αλλον!(αδελφικη φιλη)!κιαλλη μια γερμανια η οποια ειπε στισ 15 τ μηνα θα μπορεσει να με βοηθησει καπως...

επιμενω οτι πρεπει να φυγω απο δω γιατι πριν λιγεσ μερες εσκασε η βομβα οτι απο εδω βγαζουν τη μαμα' συνεπως και μενα!δεν το ξερα και ορκιζομαι γιαυτο!!!αλλιωσ μου τα λεγε και μενα η καλη μαμα μου στο τηλ και αλλιβσ ειναι!!!!γιαυτο επιμενω και μακουτε να μιλαω τοσο μα τοσο απογοητευμενα....γιαυτο λεω πωσ δεν αλλαξε τιποτα και ειναι σαν να εφυγα χτες απο εκει!γιατι εδω εγω ακομα παλευω να βαλω μια ταξη...σπιτι(εξασφαλιζει το παιδι) σχολειο....δουλεια!!!

δεν ζητησα τιποτα αλλο απο καμμια σας περα απο την ανθρωπια σας και την ψυχολογικη σας υποστηριξη....παρα μονο τα ρουχαλακια και οτι μπορειτε οτι εχει να κανει με το μωρο!τα αλλα ολα ειναι δικη μου δουλεια το ξερω....και απλα δεν ανοιγομε για να μην νομιζετε πωσ ζηταω...δεν ζηταω!!!!μονο ρουχα να χει το αντρακι μου και οσα πρεπει σαν μωρο μεχρι να περασουν οι μπορες!οριστε σημερα παλι τελειωσαν φρουτα γιαουρτακια αυριο τ γαλα....μεθαυριο τ μοσχαρι!και φτου απτην αρχη!!!τι θα κανω??ναι οκ ομολογω πωσ πιστευω μετα απο πολυυυ καιρο σε μενα!!!καταφερα να θυμηθω πωσ οταν με γνωρισε ημουν υποδιευθυντρια ασφαλιστικης και ανθρωπος με τσαγανο και εγινα το φυτο που ηθελε!η αχρηστη η η η !!!τα πιστευα ολα αυτα!μεκανε να το πιστεψω!!ολες αυτες τισ μερεσ που ειμαι εδω θυμηθηκα ποια πραγματικα ειμαι!!!και ναι μπορω!!!ναι εχω τσαγανο τσαμπουκα και θεληση!!!!!και θα τα κανω!!!απλα χρονο δεν εχω....κιαυτο ειναι το κακο!κιοταν λεω χρονο...εγω αντεχω χωρισ φαι μερεσ....το χω ξαναζησει!ο μικρουλης ομως???δε με φταιει!!!!!γιαυτο ζητησα βοηθεια απο σασ στο κομματι του μικρου!:(:(:(:(:(:(:(

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει και αν το εχεις ψαξει, δες και στα προνοιακα επιδοματα παντως, υπαρχει και επιδομα για σπιτι και για το παιδι σου ισως, εφοσον δεν εχεις ακινητη περιουσια και εισοδηματα σιγουρα θα δικαιουσαι κατι.

Καλημέρα,

Παρακάτω σου παραθέτω κάποιους απο τους φορείς στους οποίους μπορείς να απευθυνθείς για να ζητήσεις συστηματική βοήθεια. Όλοι τους είναι στην Θεσ/νίκη ή έχουν παράρτημα εκεί.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Κοινωνική Υπηρεσία

Διεύθυνση Καραολή και Δημητρίου 16 Θεσσαλονίκη homeΤηλέφωνο: 2310 555074, Δευτέρα έως Παρασκευή: 7:30 π.μ. – 3 μ.μ.work Τηλέφωνο: 2310-553388 γραφείο στήριξης γυναικών

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας

Διεύθυνση: Μοναστηρίου 107-109 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2313 330385

Μόνη Γενιά

Στήριξη της μονογονεϊκής οικογένειας στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Διεύθυνση Οικονόμου 5 Θεσσαλονίκη Περιοχή "City Gate" 54627 homeΤηλέφωνο: 2310 552670work Fax: 2310 552673workfaxEmail: [email protected]INTERNETWeb: http://www.monigenia.gr

Στέγη Μητέρας

Ξενώνας για την ανύπαντρη μητέρα και τη κακοποιημένη γυναίκα

Διεύθυνση Λέρου 6 Αττική Κυψέλη 11634 home Διεύθυνση Μετσόβου 4 (Νομική υποστήριξη στις φιλοξενούμενες της Στέγης Μητέρας) Αθήνα 10682 homeΤηλέφωνο: 210 8641300work Τηλέφωνο: 210 8615700work Fax: 210 3811959workfax Τηλέφωνο: 210-3811274 Νομική Υποστήριξηwork Τηλέφωνο: 210-8239597 Νομική ΥποστήριξηworkWeb: http://www.kivotoshelp.gr/pages/Mariahouse.htm

Τηλέφωνο: 2313 313928 & 2310 471101 Κέντρο Στήριξης "Φοίνικας" Θεσσαλονίκη

Κέντρο Ελπίδας Hopespot

Δίνει ελπίδα σε καταστάσεις απελπισίας

Διεύθυνση 15o χλμ Θεσ/νίκης - Μηχ/νιώνας Θεσσαλονίκη 57001 workΤηλέφωνο: 2310 47 30 10

Ξενώνας φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους

Δήμος Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση Αλεξανδρουπόλεως 10 Θεσσαλονίκη Περιοχή Λαχανόκηπων workΓραμμή SOS: 2310-528984, 2310 528 483 και 2310 519 594home Fax: 2310 544 979homefaxWeb: http://www.thessaloniki.gr/

Στέγη γυναικών (και μητέρων) του Τάγματος της Μητέρας Τερέζας της Καλκούτας

Διεύθυνση Γ. Τσόντου 23 Θεσσαλονίκη 546 27 home Διεύθυνση Αίμονος 79 και Ολύμπου (προσφορά γεύματος – διανομή ρούχων) Αττική Ακαδημία Πλάτωνος 10442 home Διεύθυνση Ιθάκης 97 (Σπίτι γυναικών «και μητέρων» του Τάγματος) Αττική 11251 homeΤηλέφωνο: 210 5142219 (Προσφορά γεύματος – διανομή ρούχων)work Τηλέφωνο: 210 825477 (Σπίτι γυναικών «και μητέρων» του Τάγματος)work Τηλέφωνο: 2310 512755 Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, Σαββατοκύριακα και αργίες: 8:00 – 12:00 και 16:00 – 18:30 (Τετάρτη μόνο για επείγουσες περιπτώσεις)workWeb: http://ierapostoliagapis.org/

Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Πρόεδρος κύριος Βαλεργάκης Νικόλαος

Διεύθυνση 26ης Oκτωβρίου 5, 4ος όροφος Θεσσαλονίκη 546 26 homeΤηλέφωνο: 2310-542987work Τηλέφωνο: 2310-507404work Fax: 2310-553444workfaxEmail: [email protected]INTERNET Email: [email protected]INTERNETWeb: http://www.dsth.gr/

Web:http://www.praksis.gr/

Web:http://winhellas.gr

Web:http://elpidazoi.gr/

Web: http://womensos.gr

Μπράβο anti-maria, για τον κόπο σου να βρεις όλους αυτούς τους φορείς για να βοηθήσεις την angel30.7. Ελπίζω σε κάποια απ' όλα αυτά να μπορέσει να βοηθηθεί με φαί η στέγη..

y9qxp2.pngGgOLp3.png

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Δικαιολογητικά για επίδομα απροστάτευτου τέκνου:

Χορήγηση μηνιαίου επιδόματος 44,02€ σε παιδιά μέχρι 16 ετών που ζουν με την οικογένειά τους και στερούνται πατρικής προστασίας λόγω: θανάτου, αναπηρίας (67% και άνω), εγκατάλειψης, φυλάκισης πέραν των τριών μηνών, στράτευσης ή εκτός γάμου παιδιά. Το οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει το όριο που καθορίζεται κάθε φορά με προεδρικό διάταγμα.

Θα χρειαστείς:

· Αίτηση του ενδιαφερόμενου

· Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία θα αναφέρεται η σύνθεση της οικογένειας του ενδιαφερομένου, η μόνιμη κατοικία του, τα έσοδα όλων των μελών της οικογένειας, τυχόν αλλαγή τόπου κατοικίας και ότι δεν έχει υποβάλλει δικαιολογητικά επιδότησης των παιδιών σε άλλη Διεύθυνση Πρόνοιας

· Φωτοτυπίες ταυτοτήτων

…και κατά περίπτωση ένα από τα παρακάτω:

· Συμφωνητικό και απόδειξη ενοικίου για τους διαμένοντες σε μισθωμένη κατοικία.

· Εκκαθαριστικό Σημείωμα ή βεβαίωση αρμόδιας εφορίας περί μη υποβολής φορολογικής δήλωσης – βεβαίωση αποδοχών – απόκομμα σύνταξης –

· Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

· Πιστοποιητικό εγκατάλειψης: απόφαση διαζυγίου απόφαση επιμέλειας των παιδιών (επικυρωμένο αντίγραφο) απόφαση διατροφής.

Δικαιολογητικά για ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων 40 ευρώ/μήνα για κάθε εξαρτώμενο τέκνο από τον Ο.Γ.Α

Δικαιολογητικά που αφορούν τα παιδιά

1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για ομογενείς, καθώς και για αλλοδαπούς, όταν εκδίδεται αντίστοιχο πιστοποιητικό από τη χώρα της οποίας είναι υπήκοοι)

2. Ληξιαρχικές πράξεις γέννησης των τέκνων (για αλλοδαπούς, όταν είναι αδύνατη η έκδοση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τη χώρα της οποίας είναι υπήκοοι)

3.Δικαστική απόφαση επιμέλειας και διατροφής τέκνων

4. Δικαστική απόφαση ανάθεσης επιτροπείας ανήλικων τέκνων

Δικαιολογητικά για βιβλιάριο απορίας σε ανασφάλιστους

Τα δικαιολογητικά για έκδοση βιβλιαρίου ανασφαλίστου, κατατίθενται στις διευθύνσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας των κατά τόπους δήμων. Επομένως θα χρειαστείς:

· Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι ο ενδιαφερόμενος

α) είναιάνεργος

β) είναιανασφάλιστος

γ) δε δικαιούται σύνταξη εσωτερικού η εξωτερικού

δ) σε περίπτωση που ασφαλιστεί σε άλλο ασφαλιστικό φορέα υποχρεούται άμεσα να ενημερώσει την Υπηρεσία μας και να επιστρέψει το βιβλιάριο

ε) δεν έχει ιδιωτική ασφάλιση.

· Εκκαθαριστικό Εφορίας (του προηγούμενου έτους, αντίγραφο δήλωσης του τρέχοντος έτους και Ε9 αν προκύπτουν ακίνητα και Ε2)

· Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή αντίγραφα όλων των σελίδων του Διαβατηρίου και Ειδικού δελτίου Ταυτότητας ομογενούς . Πιστοποιητικό μονίμου κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ ή μισθωτήριο κατοικίας ) ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από το Δήμο.

· Φωτοαντίγραφο της Κάρτας Ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ. για τα ικανά προς εργασία άτομα από 29 έως 55 ετών.

· Δύο φωτογραφίες (σε περίπτωση που εκδίδεται για πρώτη φορά βιβλιάριο ανασφαλίστου) Ιατρική γνωμάτευση από Δημόσιο Νοσοκομείο που να αναφέρει το είδος της πάθησης ή βεβαίωση εισαγωγής σε Νοσοκομείο, εφόσον παραμένει νοσηλευόμενος. Για έγγαμους απαιτούνται δικαιολογητικά και για τους δύο συζύγους, εάν είναι διαζευγμένοι το διαζύγιο και εάν είναι σε διάσταση Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι είναι σε διάσταση.

· Όσοι έχουν καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης στον Ο.Γ.Α. θα προσκομίζουν τον αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης των δικαιολογητικών για σύνταξη. Για άτομα με αναπηρία απαιτείται αντίγραφο γνωμάτευσης υγειονομικής Επιτροπής

· Βεβαίωση ασφαλιστικών φορέων από την οποία να προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος δεν είναι ασφαλισμένος και δεν δικαιούται ιατροφαρμακευτική & νοσοκομειακή περίθαλψη για το έτος…………..

· (Οι βεβαιώσεις από τους ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ- ΟΑΕΕ- ΟΓΑ περί μη ασφάλισης ζητούνται αυτεπάγγελτα)

· Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (ζητείται αυτεπάγγελτα)

Στους δικαιούχους χορηγείται βιβλιάριο ανασφαλίστου για ένα (1) έτος.

Επίσης βρήκα αυτό αλλά λογικά ισχύει για την περίοδο των εγγραφών:

Παιδικοί σταθμοί

• Με βάση τον Πρότυπο Κανονισμό Λειτουργίας Δημοτικών και Κοινοτικών Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών (αρ. απ. 16065/22-4-02, ΦΕΚ Β’ 497/22-4-2002) παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών εγγράφονται κατά προτεραιότητα στους Παιδικούς Σταθμούς των ΟΤΑ, καθώς επίσης και στους σταθμούς του ΠΙΚΠΑ, του ΕΟΠ, του Ιδρύματος Βρεφονηπιακών Σταθμών, Αθηνών, Λάρισας και Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...