Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΖΗΤΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ; ΤΙ ΛΕΤΕ;;;

Recommended Posts

Κορίτσια μετά από δύο βιοχημικές κυήσεις, αυτόν τον μήνα έχω πάλι θετικό τεστ χοριακής.

Τελευταία περίοδος 19/12/2014

Μέρα ωορρηξίας: 29-30/12/2014

Ο κύκλο μου είναι σταθερός 24-26 ημερών

Β χοριακή μία μέρα πριν την καθυστέρηση: 32,2

Ειναι καλή; Μου φαίνεται κομματάκι χαμηλή..

Ο,τι δεν σε σκοτωνει, σε κανει πιο δυνατό!

Διαφημίσεις

Είναι πολύ νωρις για να κρινεις την τιμη...εισαι ΠΡΙΝ την καθυστερηση..δεν είναι σιγουρο καν ποτε εγινε η εμφυτευση..παρακολουθησε αν διπλασιάζεται...εμενα μια χαρα μου φαινεται!

argini, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το τεστ χοριακής έγινε χθες, σήμερα έχω επισήμως την πρώτη μέρα καθυστέρησης. Μακάρι να πάνε όλα καλά, το εχω τόσο ανάγκη αυτή τη φορά!!

Όχι, δεν έχω θρομβοφιλία ούτε αντιφωσφολιπιδικό συνδρομο. Η απάντηση του γυναικολόγου μου ήταν ότι υποθέτουμε ότι είναι τυχαίο. Επίσης, οι βιοχημικές κυήσεις συμβαίνουν συχνά, απλά κάποιες κοπέλες δεν το καταλαβαίνουν γιατί δεν κάνουν αμέσως β χοριακή. Όταν έχεις καεί, όμως, κάνεις αμέσως τεστ, δεν κρατιέσαι. Έχεις καμιά γνώμη περί της χοριακής μου;

Διαφημίσεις

Καλό είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου για την τιμή της χοριακής. Πάντως έχω διαβάσει ότι και κοπέλες που ξεκίνησαν με χαμηλή χοριακή τα κατάφεραν. Καλό είναι λόγο του ιστορικού σου να επικοινωνήσεις άμεσα με τον γιατρό σου. Σου εύχομαι να ριζώσει καλά το εμβρυάκι και να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου. Τον θυροειδή σου τον έχεις κοιτάξει; Και ειδικά τις τιμές της TSH; Καλή σου επιτυχία.

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Φραουλιτσα, μίλησα χθες με τον γιατρό, αυτό που μου είπε είναι να ξανακάνω χοριακη σε μια εβδομάδα. Τα έχω ελέγξει όλα όσα λες, έκανα πλήρη ορμονολογικα έλεγχο με θυροειδη και αντισωματα, κι ήταν όλα εντάξει. Ο έλεγχος έγινε μετά τη δεύτερη βιοχημικη, τον Ιούνιο

Κορίτσια,γεια σας.Ειμαι καινούργια σε αυτο τo site,θα ήθελα αν μπορείτε να μου πει κάποια απο σας σε ποιο κέντρο να παω για εξωσωματική. Αποφασίσαμε με τον σύζυγο μου να μπούμε σε. Αυτή τη διαδικασία λόγω ηλικίας. Ειμαι 45 ετών κ τα περιθώρια εινα μικρά πλέον...σας ευχαριστω

Κορίτσια μετά από δύο βιοχημικές κυήσεις, αυτόν τον μήνα έχω πάλι θετικό τεστ χοριακής.

Τελευταία περίοδος 19/12/2014

Μέρα ωορρηξίας: 29-30/12/2014

Ο κύκλο μου είναι σταθερός 24-26 ημερών

Β χοριακή μία μέρα πριν την καθυστέρηση: 32,2

Ειναι καλή; Μου φαίνεται κομματάκι χαμηλή..

Η κολλητή μου, μια μέρα πριν την καθυστέρηση είχε ακριβώς την ίδια χοριακή με σένα και μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη... :)

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε 9 μήνες να κρατάς στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!!

Διαφημίσεις

εγω εκανα β-χοριακη 4 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο ειχε βγει μονο 2,99 αρνητικη την εκανα επαναληψη σε 2 ημερες με τιμη 25,6 και την αναμενομενη ημερα περιοδου 103,7!σημερα κρατω αγκαλια τον μπεμπη μου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Κορίτσια, σας ευχαριστώ!! Μου δίνετε πολλές ελπίδες!!! Μακαρι να πάνε όλα καλά! Ευχομαι σε όλες σας τα καλύτερα !!! Κι αυτό που επιθυμείτε να γίνει έτσι όπως ακριβως το θέλετε! Μέσα από την καρδιά μου!

Μέχρι τη Δευτέρα που θα ξαναπάω για β χοριακή, δεν περνούν οι μέρες, αλλά προσπαθώ να κρατώ την ψυχραιμία μου. Είμαι ανοιχτή κι έτοιμη να δεχτώ ό,τι είναι να ρθει.. Μακάρι αυτό που θα ρθει να είναι καλό...

Σήμερα έφτασε η μεγάλη μέρα!! Μόλις έκανα χοριακή και το απόγευμα θα έχω το αποτέλσμα στα χέρια μου. Η μικροβιολόγος μου είπε πως είναι χαμηλή για μια μέρα πριν την καθυστέρηση, άρα οι ελπίδες μου πάλι με εγκαταλείπουν σιγά σιγά. Θα δείξει! Θα σας ενημερώσω! Μακάρι να γίνει κάτι καλό και για μένα... Τ έχω τόσο ανάγκη μετά από δύο αποβολές..

Κορίτσια μου 😘😘😘😘😘😘😘!!! Η χοριακη σήμερα έξι μέρες μετά την προηγούμενη είναι 552.9.

Η προηγούμενη ήταν 32.2. Νομίζω πάει καλα. Θα μιλήσω σε λίγο και με τον γιατρό μου.Σας ευχαριστώ!

Κορίτσια μου 😘😘😘😘😘😘😘!!! Η χοριακη σήμερα έξι μέρες μετά την προηγούμενη είναι 552.9.

Η προηγούμενη ήταν 32.2. Νομίζω πάει καλα. Θα μιλήσω σε λίγο και με τον γιατρό μου.Σας ευχαριστώ!

Tέλεια!! Ευχομαι να συνεχίσεις με ανοδική πορεία!! Με το καλό να κρατλησεις το μωράκι σου!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Μια εβδομάδα αργότερα νέα χοριακη 2413. Λέτε αυτή τη φορά να γίνει το θαύμα;;;

Κοριτσάκι μου καλημέρα! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι η τρίτη και τυχερή σου αυτή εγκυμοσύνη και να κρατήσεις σύντομα στην αγκαλιά σου ένα γερό και τελειόμηνο μωράκι που τόσο πολύ θέλεις!

Ο λόγος που σου γράφω είναι για να σου πω ότι κι εγώ έζησα δύο άτυχες εγκυμοσύνες - μία παλλίνδρομη και μία μύλη κύηση - και τώρα κρατάω στην αγκαλιά μου τρία υγιέστατα παιδάκια. Επίσης θα ήθελα να σου πω ότι ο τελευταίος γιατρός μου ήταν της άποψης ότι δεν υπάρχουν τόσα πολλά τυχαία περιστατικά όσα θέλουν να παρουσιάζουν. Πολλές φορές υπάρχει αιτιολογία για τις βιοχημικές ή τις παλλίνδρομες κυήσεις, την οποία απλά δεν γνωρίζουμε. Κι αυτό συμβαίνει ακόμη αν έχουμε κάνει εξετάσεις για θρομβοφιλία που βγήκαν καθαρές, μια που δεν έχουν βρεθεί μέχρι τώρα όλοι οι παράγοντες της θρομβοφιλίας, κάθε μέρα ανακαλύπτονται και νέοι. Δεν είμαι γιατρός και τα γράφω απλοϊκά, η συμβουλή μου ωστόσο είναι να πάρεις και δεύτερη και τρίτη γνώμη γι' αυτήν την εγκυμοσύνη που είναι τόσο πολύτιμη για σένα και να μην την αφήσεις στην τύχη της, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Στην περίπτωσή μου τώρα: Έκανα κάθε μέρα ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ μία ήπια ένεση αντιθρομβωτική, εντελώς ακίνδυνη για το μωρό όπως με διαβεβαίωσε ο γιατρός μου - μέχρι και σε γυναίκες που θηλάζουν τις χορηγεί - και φτάσαμε έτσι μέχρι το τέλος με πολύ πολύ καλά αποτελέσματα. Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο και να σου πάνε και σένα όλα καλά μέχρι το τέλος.

Christina, σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!! Να χαίρεσαι τα μικρακια σου και να έχουν υγεία.

Σε αυτή την εγκυμοσυνη παίρνω προληπτικα Σαλοσπιρ 80mg (ο γιατρός είπε πως κάνει την ίδια δουλειά με τις αντιπηκτικές ενέσεις) και προγεστερονη 200 mg.

Και μέχρι στιγμής πάμε και καλά. Επίσης, ανακάλυψα λανθάνούσα αναιμία στην δεύτερη βιοχημικη κσι ξεκίνησα σίδηρο κσι φυλλικο οξύ, έξι μήνες πριν μείνω έγκυος και το συνεχίζω ακόμη και τώρα. Μακάρι να πάνε όλα καλα!!

Christina, σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!! Να χαίρεσαι τα μικρακια σου και να έχουν υγεία.

Σε αυτή την εγκυμοσυνη παίρνω προληπτικα Σαλοσπιρ 80mg (ο γιατρός είπε πως κάνει την ίδια δουλειά με τις αντιπηκτικές ενέσεις) και προγεστερονη 200 mg.

Και μέχρι στιγμής πάμε και καλά. Επίσης, ανακάλυψα λανθάνούσα αναιμία στην δεύτερη βιοχημικη κσι ξεκίνησα σίδηρο κσι φυλλικο οξύ, έξι μήνες πριν μείνω έγκυος και το συνεχίζω ακόμη και τώρα. Μακάρι να πάνε όλα καλα!!

Nαι, πράγματι, την ίδια δουλειά κάνουν, κι εμένα αυτό μου είχε πει ο γιατρός μου. Οπότε από την πλευρά σου κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να πάει καλά η εγκυμοσύνη αυτή τη φορά και να κρατάς σύντομα ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου. Στο εύχομαι ολόψυχα και ελπίζω σύντομα να ενημερώσεις το θέμα σου με ευχάριστα νέα! :-)

Κορίτσια, θέλω τη γνώμη σας!!!! Η προηγούμενη χοριακη ήταν 2413 και μετά από μια βδομάδα σήμερα βγήκε 5629. Ο γιατρός μου είπε πως δεν είναι απόλυτο ότι είναι κακό που δεν τετραπλασιαστηκε αλλά δεν είναι και το καλύτερο.Τι λέτε;

Κορίτσια, θέλω τη γνώμη σας!!!! Η προηγούμενη χοριακη ήταν 2413 και μετά από μια βδομάδα σήμερα βγήκε 5629. Ο γιατρός μου είπε πως δεν είναι απόλυτο ότι είναι κακό που δεν τετραπλασιαστηκε αλλά δεν είναι και το καλύτερο.Τι λέτε;

καλησπερα κ απο μενα!εγω θα σου πω να μην αγχωνεσαι γιατι παιζει ρολο!στα 2 μου παιδια δεν εκανα χοριακες πηγαινα κατευθειαν στο γιατρο 5η εβομαδα...τωρα στο τριτο πρωτα ο θεος επειδη ημουν μακρυα μπηκα μονη μου στο τρυπακι κ εκανα χοριακη με αποτελεσμα να αγχωνομαι ολη την ωρα γιατι ξεκινησα με 34 με 1 μερα καθυστερησης και ναι μεν διπλασιαζοταν αλλα με αργους ρυθμους...αφου σε καθησυχασε κ ο γιατρος κανε υπομονη κ κλεισε ραντεβου να πας για υπερηχο!με το καλο!να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!

ναι δεν πρεπει να αγχωνεσαι ο υπερηχος θα δειξει εαν εχει εμβρυικα στοιχεια και καρδιακη λειτουργια στην καταλληλη εβδομαδα

μην ανησυχεις και να εισαι αισιοδοξη

Τελικά ήταν εξωμητριος κυηση. Έκανα λαπαροσκοπηση και αφαίρεσα την αριστερή μου σαλπιγγα. Είμαι χάλια. Τόσες ατυχίες γιατί; Χάνω τις δυνάμεις μου!

Τελικά ήταν εξωμητριος κυηση. Έκανα λαπαροσκοπηση και αφαίρεσα την αριστερή μου σαλπιγγα. Είμαι χάλια. Τόσες ατυχίες γιατί; Χάνω τις δυνάμεις μου!

Κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πάρα πολύ!!! Έχεις κουραστεί πολύ σε ένα βαθμό σε καταλαβαπινω γιατί τα έχω περάσει.... Μην το βάζεις κάτω ξέσπασε γι'αυτό που σου συνέβη και μόλις σου δώσει το οκ ο γιατρός ξεκίνα προσπάθειες, αν νιώθεις και εσύ έτοιμη βέβαια. Δεν θα σου πω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται γιατί δεν ξέρω αν ισχύει. Ηρέμησε και μην το αφήσεις να σε πάρει απο κάτω. Όλα μοιάζουν μαύρα τώρα αλλά θα φτιάξουν τα πράγματα. Και με μια σάλπιγγα τα έχουν καταφέρει και έχουν αποκτήσει μωράκι . Δυστυχώς για κάποιους είναι το πιο εύκολο ενώ κάποιοι πρέπει να παλέψουν πολύ για να τα καταφέρουν. Πες ότι είσαι απο αυτους και μην το βάζεις κάτω να το παλέψεις!!Να μην ανχώνεσαι. Περαστικά σου, εύχομαι να είναι το τελευταίο άσχημο που σου συμβαίνει και μόνο ευχάριστα να έχεις. Σου στέλνω μια αγκαλία και λυπάμαι πολύ.

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πάρα πολύ!!! Έχεις κουραστεί πολύ σε ένα βαθμό σε καταλαβαπινω γιατί τα έχω περάσει.... Μην το βάζεις κάτω ξέσπασε γι'αυτό που σου συνέβη και μόλις σου δώσει το οκ ο γιατρός ξεκίνα προσπάθειες, αν νιώθεις και εσύ έτοιμη βέβαια. Δεν θα σου πω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται γιατί δεν ξέρω αν ισχύει. Ηρέμησε και μην το αφήσεις να σε πάρει απο κάτω. Όλα μοιάζουν μαύρα τώρα αλλά θα φτιάξουν τα πράγματα. Και με μια σάλπιγγα τα έχουν καταφέρει και έχουν αποκτήσει μωράκι . Δυστυχώς για κάποιους είναι το πιο εύκολο ενώ κάποιοι πρέπει να παλέψουν πολύ για να τα καταφέρουν. Πες ότι είσαι απο αυτους και μην το βάζεις κάτω να το παλέψεις!!Να μην ανχώνεσαι. Περαστικά σου, εύχομαι να είναι το τελευταίο άσχημο που σου συμβαίνει και μόνο ευχάριστα να έχεις. Σου στέλνω μια αγκαλία και λυπάμαι πολύ.

Φραουλίτσα, σε ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Τα δάκρυα μου έχουν στερέψει. Απελπίζομαι και ρωτάω μόνο γιατί. Η απάντηση βέβαια δεν θα έρθει. Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος άνθρωπος αλλά τώρα πια νιώθω πως δεν έχω να περιμένω τίποτα καλό πια σε σχεση με αυτό το θέμα. Ίσως είναι γραφτό να μην αποκτήσω μωράκι. Καθε προσπάθεια πέφτει στο κενό, χωρίς αντικρυσμα. Αυτή τη φορά, πίστεψα τόσο πολύ ότι θα πάνε όλα καλά και τελικά έγινε το χειρότερο. Φοβάμαι, δεν θελω να ξεναπεράσω κάποια ατυχια πάλι.

Ο γιατρός μου είπε πως η άλλη σάλπιγγα είναι καλή και πως με αυτή μπορώ να μείνω έγκυος. Δυσκολεύομαι να πιστεψω το παραμικρο καλό πια. Μου είπε να ξεκινήσω στον επόμενο κύκλο προσπάθειες. Θα το κάνω, αλλά μέσα μου δεν έχω τίποτε να περιμένω. Το κάνω μόνο και μονο για να μην το μετανιώσω αργότερα. Η ζωή είναι πολύ άδική μερικές φορες. Το μόνο που με χαροποίησε είναι που ένιωσα πόσο πολύ με αγαπάνε οι δικοί μου άνθρωποι. Εχω τη συμπαράσταση που χρειάζομαι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...