Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Recommended Posts

Mariab με καλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ. la Latina κ οι εγκληματίες, οι βιαστές έχουν μάνα, πατέρα, παιδιά, γυναίκες...τί επιχείρημα είναι αυτό. Αυτή σαν μάνα ΠΟΥ στον πλάτανο είναι;;; Με κοροιδεύεις;;; Αντί να συνετίσει το παιδί της, κυρίως για το δικό του καλό...το χει αφήνει έρμαιο !

Δεν είπα ότι δεν έχει ευθύνη η οικογένεια παιδιά. Είπα ότι πρωτίστως έχει το σχολείο. Η μάνα είπαμε, λέει "παιδάκια είναι, είναι ανώριμα, τι να κάνουμε, θα μεγαλώσουν βρε και θα γίνουν τα καλύτερα παιδιά". Το αν θα κληθεί να συνετίσει το παιδί της είναι προτιμότερο να της το συστήσει η διεύθυνση, οι ψυχολόγοι που θα έρθουν, το παρατηρητήριο, φορείς που έχουν τη δικαιοδοσία, και όχι ένας ιδιώτης γονιός. Εμένα μπορεί και να μου πει ότι δε φταίει το παιδί της σε τίποτα. Σε αυτούς δε μπορεί να το πει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 743
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης αν θυμάσαι καλά κ στην υπόθεση Αλεξ που κάτι ανήλικα σκότωσαν ένα ανήλικο (άφαντο ακόμα) παιδί, οι έρευνες στράφηκαν σε παιδιά, γονείς κ γενικά οικογενειακό περιβάλλον. δλδ αν χτυπήσει το παιδί σου στο δρόμο έξω από το σχολείο , πάλι τον διευθυντή θα θεωρείς υπεύθυνο.

Συγνώμη αν σου μιλάω λίγο σκληρά, αλλά μπορεί να συμβεί κάτι πιο σοβαρό κ να χτυπάς το κεφάλι σου μετά!

Αχ αυτή την υπόθεση πόσες φορές μου την έχουν διηγηθεί τις τελευταίες μέρες, εγκεφαλικό θα πάθω. Και το άλλο παιδάκι στη Μυτιλήνη που το κρεμάσανε στη μπασκέτα επίσης....

Για έξω απ το σχολείο δεν είναι υπεύθυνος ο διευθυντής σαφώς. Αλλά έξω απ το σχολείο δε βρίσκονται τα παιδιά μας. Δεν έχουμε καν συναντηθεί ποτέ τυχαία.

Συμφωνω με τις παραπανω αποψεις. Το παιδι αυτο ειναι 7 χρονων σημερα, στα 12 θα το εχετε γειτονοπουλο στους ιδιους δρομους που κυκλοφορουν τα παιδια σου...η ευθυνη ειναι κυριως των γονεων για το παιδι τους και του σχολειου για την οριοθετηση στο σχολικο περιβαλλον.

Λέγαμε με μια μαμά χτυπημένου επίσης, πως στο γυμνάσιο θα είμαστε πάλι μαζί......και μου λέει "έλα ρε χαζή, αυτό στο γυμνάσιο θα είναι σε κανένα αναμορφωτήριο σιγά μην είναι έξω!":shock::shock::shock:

Παιδιά, ειλικρινά ξέρω πως έχετε δίκιο αλλά το 12 αυτή τη στιγμή μου φαίνεται αιώνας. Το 7 πρέπει να παλέψω.

Βρε σε καταλαβαινουμε, ακριβως επειδη ταυτιζομαστε γιαυτο επιμενουμε σε πιο δραστικες λυσεις....

Καταλαβαινω το φοβο σου, μην ανοιξεις λοιπον μετωπο με την οικογενεια του ..ακομα... ανωνυμα τι μπορει να γινει? Γιατι προσωπικα θα ηθελα μια λυση για το παιδι μου πανω απο ολα αλλα και αυτο το εφταχρονο ψυχουλα εχει, ειναι τοσο κριμα να βλεπεις εναν μελλοντικο εγκληματια και να μην κανεις κατι για να το σταματησεις. Μπορει να ερθει η προνοια με ανωνυμη καταγγελια? Ή εισαγγελεας ανηλικων κλπ που σου ειπαν?

Τωρα εσυ εκανες καταγγελια τουλαχιστον?

Βρε σε καταλαβαινουμε, ακριβως επειδη ταυτιζομαστε γιαυτο επιμενουμε σε πιο δραστικες λυσεις....

Καταλαβαινω το φοβο σου, μην ανοιξεις λοιπον μετωπο με την οικογενεια του ..ακομα... ανωνυμα τι μπορει να γινει? Γιατι προσωπικα θα ηθελα μια λυση για το παιδι μου πανω απο ολα αλλα και αυτο το εφταχρονο ψυχουλα εχει, ειναι τοσο κριμα να βλεπεις εναν μελλοντικο εγκληματια και να μην κανεις κατι για να το σταματησεις. Μπορει να ερθει η προνοια με ανωνυμη καταγγελια? Ή εισαγγελεας ανηλικων κλπ που σου ειπαν?

Τωρα εσυ εκανες καταγγελια τουλαχιστον?

Ανώνυμα δε νομίζω να γίνεται. Δεν το έψαξα καν. Εξάλλου τι κάνει νιαου νιαου, ποιον έχει σαπίσει στο ξύλο...

Εγώ έκανα στη σχολική σύμβουλο και ετοιμάζω και για το παρατηρητήριο.

Διαφημίσεις

Γίνεται και ανώνυμα είχε ξανααναφερθεί σε κάποια από τις πρώτες αναρτήσεις. Το γράφει ξεκάθαρα και εδώ

http://www.hamogelo.gr/7-1/754/Ethnikh-thlefonikh-grammh-gia-ta-poidia-SOS-1056

S02fp3.png

LnVyp3.png

Δε με τσιτώνεις κοπέλα μου, είμαι ευγνώμων που ασχολείσαι με το θέμα μου, με κάθε ειλικρίνεια σου το λέω. Καταλαβαίνω πώς το θέτεις και πώς το εννοείς....να πω λοιπόν καθαρά αυτό που φοβάμαι να ξεστομίσω. Ο πατέρας αυτός είναι ένας τύπος που και μόνο που τον βλέπουν στα κάγκελα του σχολείου οι γονείς τον φωνάζουν ψυχάκια. Τρέμει σύγκορμος, δείχνει άγριος, το μάτι του γυαλίζει που λέμε. Αν σου πω τι είπε στον διευθυντή για το παιδί του, εσύ θα καλέσεις την πρόνοια, αν με καταλαβαίνεις. Σε έναν τόπο τόσο κλειστό, που ξέρει ο κάθε παρμένος που μένω, ποια είμαι, ποια είναι τα παιδιά μου και σε ποια σχολεία φοιτούν, εγώ φοβάμαι να μηνύσω αυτόν τον άνθρωπο που φαίνεται ικανός για όλα. Μη μου πεις ότι το ακούς πρώτη φορά...

Δηλαδή μας λές οτι πιθανον αυτο παιδί να βιώνει μία άσχημη κατασταση στο σπίτι του, κάποιοι άνθρωποι το γνωρίζουν (π.χ. ο διευθυντής, στον οποίο μάλιστα ο ίδιος ο πατέρας του το παραδέχτηκε) δεν έχει κάνει τίποτα γι' αυτό?

Το κακό θριαμβεύει όταν οι καλοί άνθρωποι σιωπούν ή δεν κάνουν τίποτα

Θα ήθελα να σε ενθαρρύνω λέγοντας σου αυτό που μου έλεγε πάντα ο πατέρας μου απο μικρό παιδάκι που ημουν, για κάθε δύναμη (που φοβόμαστε) υπάρχει πάντα προς απάντηση μία μεγαλύτερη δύναμη που θα υπερισχύσει. Θέλω να πώ να μην φοβάσαι να ακολουθήσεις την νομική οδό (να κάνεις την μήνυση) όπως σε συμβούλεψαν ήδη πάρα πολλοί γονείς απο το φορουμ γιατί πολυ πιθανόν αυτή να είναι η μοναδική σου δύναμη. Αλήθεια τι σε κάνει να πιστεύεις οτι αυτός ο άγριος πατέρας οπως τον περιγράφεις δεν θα φοβηθεί την μήνυση και δεν ταραχτεί λίγο?

Και ποιός ξέρει ίσως αυτη σου η κίνηση να ανοίξει και έναν δρόμο για να βοηθηθεί αυτό το παιδί πριν να είναι πολύ αργά.

Μπραβο izaki που το παρεθεσες!

Εγω latina θα ελεγα να το προτεινεις στην συμβουλο ή στην ψυχολογο που θα δει το παιδι, μπορουν και εκπαιδευτικοι ή φορεις να κανουν μια καταγγελια λεει.Ας την κανουν αυτοι λοιπον αν το κρινουν σωστο, ειναι κριμα παντως να αντιμετωπιζουν ολοι ενα τοσο μικρο παιδι σαν χαμενη υποθεση που ειναι καταδικασμενο μια ζωη να δημιουργει προβληματα. Ειναι μολις 7 ετων!

Πιστεύω ότι η μήνυση πρέπει να γίνει προς το σχολείο. Όσο επιθετικό και να είναι ένα παιδί, είναι δική τους ανικανότητα που δεν έχουν λάβει μέτρα προστασίας των υπολοίπων, προληπτικά ή κατασταλτικά μέτρα και που δεν έχουν εξαντλήσει τις δικές τους νόμιμες οδούς.

Πιστεύω ότι η μήνυση πρέπει να γίνει προς το σχολείο. Όσο επιθετικό και να είναι ένα παιδί, είναι δική τους ανικανότητα που δεν έχουν λάβει μέτρα προστασίας των υπολοίπων, προληπτικά ή κατασταλτικά μέτρα και που δεν έχουν εξαντλήσει τις δικές τους νόμιμες οδούς.

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Και αν έχουν υπόνοιες ή και αποδείξεις ότι το παιδί βιώνει κάτι άσχημο, ας ειδοποιήσουν. Αυτοί το ξέρουν το παιδί, αυτοί το ζουν κάθε μέρα. Εγώ με τα σου 'πα μου 'πες και τις ράδιο αρβύλες δε μπορώ να κάνω καταγγελία στους γονείς.

Διαφημίσεις

Σήμερα το παιδί μου, που μέχρι χτες βράδυ έκλαιγε για τα χτυπήματά του, ήρθε χαρούμενο απ΄ το σχολείο, και μου είπε ότι σήμερα πήγαν όοοολα καλά (εννοείται αφού ο άλλος πατέρας ενημερώθηκε χτες, σήμερα όλα καλά θα πήγαιναν) και ότι "δεν πειράζει κι αν τον χτυπήσει το παιδάκι, και τι έγινε, παιδάκια είναι και παίζουν, καμιά φορά μπορεί κάποιος να χτυπήσει, δεν έγινε και τίποτα σοβαρό, εξάλλου τα αγόρια έτσι παίζουν, δεν είναι ανάγκη να το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα"-----ποιος του τα είπε να μην πω καλύτερα, πάντως δεν ήταν δικά του λόγια...και όσες παρακολουθείτε το θέμα ξέρετε και ποιανού λόγια είναι.

Προφανώς είναι του διευθυντη τα λόγια αλλά και το παιδί για να τα αποδέχεται και να τα επαναλαμβάνει σημαίνει ότι ίσως μέσα του το θέμα να μην λαμβάνει τόσο τραγικες διαστασεις όσο εσύ αντιλαμβάνεσαι. Και το λέω αυτό διότι τελικά αυτό που ενδιαφερει είναι του παιδιου σου η ψυχολογία και όχι η δική σου. Υπό αυτην την έννοια δεν νομίζω ότι ο διευθυντης το έκανε εκ του πονηρού. Το παιδί σου γύρισε σήμερα χαρούμενο και αυτό είναι θετικό νέο. Μακάρι αφενός να περιοριστεί η επιθετικότητα του παιδιου που δημιουργεί τα προβλήματα και ταυτόχρονα να μάθει το δικό σου το παιδί να αμυνεται σε ψυχολογικό επίπεδο στην επιθετικότητα. Θα είναι κέρδος για την ζωή του. Αν βέβαια εσυ κρίνεις ότι απειλείται η σωματική του ακεραιότητα τότε η λύση είναι μία και την έχω αναφερει στα αρχικά μηνυματα. Ιατροδικαστής για καταγραφή των ευρημάτων...διότι η αθωα γρατζουνιά που προκυπτει κατά το παιχνιδι συμομηλικων διαφερει από την κάκωση που μπροει να προκαλέσει ένα πραγματικά επιθετικό και επικίνδυνο παιδι. Μακαρι να βρεθει καποια λύση με την συμβουλο και το παρατηρητηριο βιας. Καλή συνέχεια στον αγωνα σου.

Ανώνυμα δε νομίζω να γίνεται. Δεν το έψαξα καν. Εξάλλου τι κάνει νιαου νιαου, ποιον έχει σαπίσει στο ξύλο...

Εγώ έκανα στη σχολική σύμβουλο και ετοιμάζω και για το παρατηρητήριο.

Τελικά δεν κατάλαβα; Έκανες κάτι γραπτό; Με αρ. πρωτοκόλλου;

Έκανες δύο πράγματα, που δεν είχαν γίνει μέχρι τώρα. Το ένα ήταν ο σύμβουλος και το αλλο να εμπλέξεις το μπαμπά του δικού σας παιδιού. Μόνο το δεύτερο να είχε γίνει νωρίτερα, μπορεί να σας αντιμετώπιζαν διαφορετικά. Αλλά και πάλι, άλλο αυτό που θα σας πει ο διευθυντής και άλλο το τι γίνεται στην πράξη.

Δεν ξέρω τι να πω... Πάντως σε σχέση με πρόπερσι, δείχνει να είναι λιγο καλύτερα, το άλλο παιδί, σταδιακά, απλά τώρα φαίνεται να στόχευσε το δικό σου παιδί ειδικά..

Με τρώει πολύ καιρό μια σκέψη, αλλά δεν ήθελα να τη γράψω... Λοιπόν, στο σχολείο μπαίνουν ειδικότητες, καλλιτεχνικά, μουσική κλπ. Οι ίδιοι οι δάσκαλοι που κάνουν παράλληλη στήριξη είναι εκπαιδευτικοί που περνάνε από κάποια σεμινάρια. Αν το θέμα στο συγκεκριμένο σχολείο είναι ότι δεν επαρκεί το προσωπικό, θα ζητούσα έγγραφη άδεια, που δίνεται για προσωπικό για σεμινάρια / δραστηριότητες.., για να μπω εγώ στο σχολείο, όπως μπαίνουν άλλες ειδικότητες, εφόσον διαθέτω αντίστοιχα τυπικά προσόντα. Με στόχο να καθοδηγηθεί το παιδί να παίζει ήρεμα, όσο και όποτε μπορεί και να έχει συνεχή επίβλεψη. Το ξέρω ακούγεται τρελό, αλλά ειλικρινά θα προσφερόμουν και αν θέλεις θα ήταν και ένα "χαρτί" στην όλη διαπραγμάτευση του πράγματος. Τέλος πάντων, είναι αρκετά τρελή η σκέψη και τώρα δείχνουν τα πράγματα να εξομαλύνονται και πάλι...

Οπότε περιμένεις να δεις, ακολουθώντας τις κανονικές διαδικασίες. Αρκεί να δεις κιόλας ότι τις ακολουθούν από την πλευρά τους αυτοί που έχουν την ευθύνη να τις ακολουθούν, στο σχολείο.

Με τρώει πολύ καιρό μια σκέψη, αλλά δεν ήθελα να τη γράψω... Λοιπόν, στο σχολείο μπαίνουν ειδικότητες, καλλιτεχνικά, μουσική κλπ. Οι ίδιοι οι δάσκαλοι που κάνουν παράλληλη στήριξη είναι εκπαιδευτικοί που περνάνε από κάποια σεμινάρια. Αν το θέμα στο συγκεκριμένο σχολείο είναι ότι δεν επαρκεί το προσωπικό, θα ζητούσα έγγραφη άδεια, που δίνεται για προσωπικό για σεμινάρια / δραστηριότητες.., για να μπω εγώ στο σχολείο, όπως μπαίνουν άλλες ειδικότητες, εφόσον διαθέτω αντίστοιχα τυπικά προσόντα. Με στόχο να καθοδηγηθεί το παιδί να παίζει ήρεμα, όσο και όποτε μπορεί και να έχει συνεχή επίβλεψη. Το ξέρω ακούγεται τρελό, αλλά ειλικρινά θα προσφερόμουν και αν θέλεις θα ήταν και ένα "χαρτί" στην όλη διαπραγμάτευση του πράγματος.

Το πρώτο που πρότεινα ήταν. Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι. Στο σχολείο μας δεν μπαίνει κανείς, ήταν η απάντηση. Και ήταν η σωστή πιστεύω. Την εξομάλυνση δεν ξέρω που την βλέπεις κι εγώ δεν τη βλέπω. Στο ότι σήμερα δεν έγινε κάτι? Μα πάντα όταν πάει ο πατέρας του στο σχολείο για 2-3 μέρες δεν κάνει τίποτα.

ΑΑΑ το βρήκα, θα βάλουμε όλοι λεφτά να πληρώνουμε να έρχεται ο πατέρας του στο σχολείο, ε??? Καλή ιδέα?:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Τα λόγια είναι της δασκάλας! Στάνταρ!

Μα πόσο στον κόσμο της αυτή η γυναίκα...ποσο ξύλο πρέπει να έχει φάει για να της φαίνεται φυσικό ολο αυτό..

Ή πόσο κουκουλώνει το παιδί συναδέλφου.......πολύ λυπάμαι αλλά η όλη συμπεριφορά όλων μόνο έτσι μεταφράζεται πλέον.

Συναδελφική αλληλεγγύη και ας χτυπιέμαι εγώ όσο θέλω...

Μου το είπε και ο δάσκαλος ο ξάδερφός μας......παιδί συναδέλφου? Ξέχνα το, δεν το πειράζει ΚΑΝΕΙΣ!

Έχω επικοινωνήσει ήδη και αύριο περιμένω τηλέφωνο απ' την Πρωτοβάθμια.

Ή πόσο κουκουλώνει το παιδί συναδέλφου.......πολύ λυπάμαι αλλά η όλη συμπεριφορά όλων μόνο έτσι μεταφράζεται πλέον.

Συναδελφική αλληλεγγύη και ας χτυπιέμαι εγώ όσο θέλω...

Μου το είπε και ο δάσκαλος ο ξάδερφός μας......παιδί συναδέλφου? Ξέχνα το, δεν το πειράζει ΚΑΝΕΙΣ!

Έχω επικοινωνήσει ήδη και αύριο περιμένω τηλέφωνο απ' την Πρωτοβάθμια.

επειδη δουλευω σε σχολεια, απο εμπειρια θα σου πω το εξης - οι "συναδελφοι" θα την "πληρωσουν" ασχημα οταν μαθευτει στον χωρο εργασιας τους η μυνηση που θα κανεις. κανενας δεν ειναι αλωβητος, πιστεψε με, ειδικα στα σχολεια.

επισης απο εμπειρια, να ξερεις και εσυ, η μυνηση στους γονεις ειναι το μονο που μπορει να εχει καποιο αμεσο αποτελεσμα. μην τους φοβασαι, γιατι σ'αυτο βασιζονται τοσο καιρο.

η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο, δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις.

Έχεις δίκιο στο ότι η διεύθυνση όφειλε να κάνει περισσότερα. Εάν για παράδειγμα αντί για μαθητή χτύπαγε δάσκαλο, δεν θα είχαν κάνει κάτι; Φαντάζομαι πως ναι. Επειδή λοιπόν έχεις δίκιο θα πρέπει σίγουρα η μήνυση να απευθύνεται ΚΑΙ προς το σχολείο.

Ομολογώ ότι καταλαβαίνω απόλυτα το φόβο σου για τον άλλο πατέρα. Το ζητούμενο όμως είναι να προστατεύσεις το παιδί σου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να θωρακιστείς και να το πάρεις απόφαση. Επιπλέον, όπως έχω πει και εγώ και πολλοί άλλοι, οι γονείς είναι νομικά και ηθικά υπεύθυνοι για ό,τι κάνει το παιδί τους, όπου και να το κάνει. Άρα, η μήνυση ΠΡΕΠΕΙ να απευθυνθεί και σ' αυτούς.

Έχεις δίκιο στο ότι η διεύθυνση όφειλε να κάνει περισσότερα. Εάν για παράδειγμα αντί για μαθητή χτύπαγε δάσκαλο, δεν θα είχαν κάνει κάτι; Φαντάζομαι πως ναι. Επειδή λοιπόν έχεις δίκιο θα πρέπει σίγουρα η μήνυση να απευθύνεται ΚΑΙ προς το σχολείο.

Δεν θα έκαναν mariab. Τα καλύπτουν όλα.

Προσπαθώ να κάνω εικόνα όλα αυτά που γράφεις. Να σου πω ειλικρινά κάτι; Το λυπάμαι το παιδί! όντως χρειάζεται βοήθεια κ όσο βλέπει ότι όλοι έχουν στραφεί εναντίον του, όταν πουθενά δεν βρίσκει στοργή κ κατανόηση, του βγαίνει σε βία. Σε παλιοτερο μνμ σου είχα πει να καλέσεις το Χαμόγελο του παιδιού. Ειχα την υπόνοια πως το παιδί δέχεται ψυχολ ή σωματικά βια κ χρειάζεται βοήθεια. Μου είπες ότι δεν θες να ανακατευτείς σε ξένο σπίτι κ πως δεν υπάρχουν δείγματα πως το παιδί κακοποιείται. ότι τα αδέρφια του είναι νορμάλ κ οι γονείς εκπαιδευτικοί. Το παιδί χρειάζεται ΑΜΕΣΗ βοηθεια!!!! Αν ήξερα το όνομα του θα είχα ήδη παρέμβει.

Κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός, αλλά εδώ μέσα το χουμε εξαντλήσει. ξέρω ότι θες να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου αλλά δεν θα σου λύσουμε εμείς τα προβλήματα. Δράσε άμεσα.

Δυστυχως στα σχολεια ατυχηματα και καυγαδες συμβαινουν. Και οντως καποια αγορια παιζουν πιο βιαια απο τα αλλα. Και εμεις εχουμε ραγισμενα κεφαλια, ραμματα, σπασμενο δοντι, σπασμενα γυαλια (σε 2 παιδια). Ομως η συχνοτιτα που συμβαινει αυτο στον γιο σου Latina και το γεγονος οτο συμβαινει απο ενα παιδι ξεπερναει το τι συμβαινει στην πλειοψιφια των σχολειων και εκει και εξω.

Νομιζω οτι την επομενη φορα που θα συμβει κατι στο παιδι σου θα πρεπει να κανεις μυνηση στο σχολειο για αμελια. Εκτως αν το σχολειο λειτουργει σαν παρκινγκ που δεν εχει καμια ευθυνη για την κατασταση που θα παραλαβεις το παιδι σου.

Δεν νομιζω οτι θα βγαλεις ακρη μυνιωντας τους γονεις του αλλου παιδιου γιατι την ουσια θα ειναι ο λογος του ενος εναντια στον λογο του αλλου. Δεν νομιζω οτι κανενας απο τους αλλους γονεις θα σε υποστηριξει. Αν ηταν θα ειχαν κινηθει ηδη οταν θυματα ηταν τα παιδια τους και δεν θα σε εβαζαν μπροστα να βγαλεις το φιδι απο την τρυπα.

Το οτι το παιδι βασανιζεται γιατι πρεπει να ειναι μια δικαιολογια για να κανει οτι κανει? Αν ξερει κατι ο διευθυντης γιατι δεν απευθυνεται στην προνοια αλλα κουτσομπολευει μια οικογενεια σε τριτους. Τι μπορει να εχει εκμυστηρευει ο πατερας (που ειναι αφαντος? παρμενος? συναδελφος?) και ανεχεται αυτη την κατασταση ο διευθυντης. Εχεις στοιχεια να πας στην προνοια? Πηγαινε - αλλα με στοιχεια, οχι με το τι ακουσες απο τριτους...

Εχεις στοιχεια να πας στην προνοια? Πηγαινε - αλλα με στοιχεια, οχι με το τι ακουσες απο τριτους...

Eγώ δεν έχω στοιχεία κοπέλα μου. Και δεν είμαι τόσο αδαής να πάω στην Πρόνοια να τους πω τι ακούγεται στα πηγαδάκια.

Φυσικά στο επόμενο χτύπημα θα γίνει μήνυση. Απλά δεν είναι λογικό κάθε φορά να περιμένουμε το επόμενο χτύπημα, γι αυτό τους προειδοποιήσαμε εγγράφως ότι θα κινηθούμε νομικά. Η δικηγόρος έτσι με συμβούλεψε.

Προσπαθώ να κάνω εικόνα όλα αυτά που γράφεις. Να σου πω ειλικρινά κάτι; Το λυπάμαι το παιδί! όντως χρειάζεται βοήθεια κ όσο βλέπει ότι όλοι έχουν στραφεί εναντίον του, όταν πουθενά δεν βρίσκει στοργή κ κατανόηση, του βγαίνει σε βία. Σε παλιοτερο μνμ σου είχα πει να καλέσεις το Χαμόγελο του παιδιού. Ειχα την υπόνοια πως το παιδί δέχεται ψυχολ ή σωματικά βια κ χρειάζεται βοήθεια. Μου είπες ότι δεν θες να ανακατευτείς σε ξένο σπίτι κ πως δεν υπάρχουν δείγματα πως το παιδί κακοποιείται. ότι τα αδέρφια του είναι νορμάλ κ οι γονείς εκπαιδευτικοί. Το παιδί χρειάζεται ΑΜΕΣΗ βοηθεια!!!! Αν ήξερα το όνομα του θα είχα ήδη παρέμβει.

Εγώ το παιδί το έχω δει από κοντά 3-4 φορές στη ζωή μου. Χαμογελαστό, σκανταλιάρικο, του είπα "βρε μη μαλώνετε σαν τα κοκόρια" και μου είπε "είμαι παιδάκι και παίζω"......δεν έχω δει κανένα κακοποιημένο παιδάκι και επίσης, οι γονείς ισχυρίζονται πως το βλέπει ψυχολόγος εδώ και κάποιους μήνες. Μες το σπίτι τους δεν είμαι, αν οι δάσκαλοι ξέρουν κάτι παραπάνω, ας κινηθούν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...