Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΑΝΕ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΜΑΙΟ??

Recommended Posts

DALI σε ευχαριστω πολυ μακαρι να εχετε γενεθλια μαζι, ο Μαιος μας παει ως οικογενεια Μαιο παντρευτηκαμε πριν 3 χρονια, Μαιο γιορταζω και εγω και ο καλος μου, και φυσικα παροτι ο μπεμπης ηταν να ερθει ΙΟΥΝΙΟ θα μας προτιμησει και αυτος Μαιο!!!!!!!!!!! Τα Ταυρακια ειναι ζωηρα παιδακια???????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 617
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια-nmeb ευχαριστω για την ευχη, να χαιρεστε και την κορουλα σας!

Μαρκο πολο τελεια!! Ο μαιος σας παει γαντι!!! Εγω παρολο που ειμαι Μαιο δεν ειμαι ταυρος, ειμαι πρωτη μερα διδυμου! Ημουν πολυ ησυχο μωρο, λεει η μαμα μου. Παντος με ενδιαφερει κι εμενα να μαθω εαν τα μωρα ταυρακια ειναι ησυχα γιατι και η δικια μας η μπουμπου, ταυρακι μαλλον θα ειναι!!! Και να δουμε που θα της βρουμε γαμπρο!!! Γιατι ξερω οτι οι γυναικες ταυρινες ειναι πολυ ησχυρες και δυναμικες και πεισματαρες και ολα τα ''δυναμικοησχυρα'' μαζι!!!! Δεν πειραζει ομως, σιγουρα θα βρουμε το κουμπι της, καπου θα ειναι, ολοι εχουν!!!

Με το καλο να ερθουν τα μπεμπεδακια μας κοριτσιααααα!!!

Εγώέχω ένα Ταυράκι όταν γεννήθηκε ήταν τόσο μα τόσο ήσυχο σαν να μη υπήρχε,τώρα είναι 5 ετών και έχει εξελιχθεί σε φοβερό ζουζουνάκι,αλλά είναι απίστευτα τρυφερός!!!Εύχομαι σε όλες σας με το καλό τα μπεμπάκια!!!!

Dali μην στενοχωριεσαι καθολου με το καλο να ερθει η Ταυρινα σου και αμα δεις τα ζορια για γαμπρο θα σου δωσω τον δικο μου μπεμπη Ταυρος και αυτος να μην μεινει τιποτα ορθιο συμπεθερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια. εμενα ο αδελφος μου ειναι Ταυρος και ηταν παρα πολυ ησυχος και σαν μωρο αλλα και αργοτερα. ακομα και τωρα ετσι ειναι. αρα μην ανησυχης Dali μια χαρα θα ειναι η μπεμπα σου. η δικια παντως θα ειναι διδυμακι, εκτος αν αποφασισει να βγει νωριτερα.

χθες καναμε το doppler και ειναι 1138 gr κι εγω εχω παρει γυρω στα 7-8 κιλα. μια χαρα παμε και ισως κοψω και την ασπιρινη αφου η αναπτυξη ειναι κανονικη.

ευχομαι τα καλυτερα σε ολες και με το καλο τα μπεμπακια μας.

δεν κανω λαθος. εγινε νωριτερα λογω του προβληματος που εχω με την papp-a. επρεπε να δουμε αν το παιδι αναπτυσετε σωστα. κι αφου ειδαμε οτι ολα ειναι καλα μου ειπαν οτι μπορω να σταματησω την ασπιρινη. θα μιλησω βεβαια και με την γιατρο μου τη Δευτερα και αφου βγουν και τα αποτελεσματα των εξετασεων για θρομβοφιλια πιστευω τοτε θα αποφασισουμε τι θα κανουμε.

Διαφημίσεις

Οι υπόλοιπες μέλλουσες μανούλες τι κάνουν? Προετοιμάζεστε? Εμείς όπως βλέπετε είμαστε στην 34η εβδομάδα και σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου μας μένουν περίπου 27 μέρες για να κρατήσουμε αγκαλίτσα την πριγκίπισσά μας! Αυτό βέβαια θα το δούμε τη Δευτέρα που θα πάμε στον γιατρό. Εγώ από κιλά είμαι στα ίδια, στα +4,5 και εξακολουθώ να έχω τα γνωστά προβλήματα με τη μέση και τους γοφούς. Πριν από ένα δεκαήμερο παραλάβαμε το 3 σε 1 καρότσι μας και την Παρασκευή το συναρμολογήσαμε. Από τότε έχουμε χαζέψει πλήρως, κάνουμε βόλτες μες το σπίτι. Σήμερα μας έφεραν την κούνια και την αλλαξιέρα μας και κάθε λίγο και λιγάκι γυρνάω πίσω και κοιτάζω την κούνια! Σήμερα επίσης έβαλα τα πρώτα πλυντήρια με τα ρουχαλάκια της μπουμπούς και είμαι τρισευτυχισμένη που έχει γεμίσει το δωμάτιο με απλώστρες που πάνω τους έχει μωρουδίστικα! Και έπαιται συνέχεια με τα σεντονάκια και τις κουβερτούλες! Αύριο θα πάω να παραλάβω ένα βιβλίο για τον θηλασμό που παρήγγειλα και την Παρασκευή θα πάω για τις καθιερωμένες μηνιαίες εξετάσεις.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΨΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ...ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΧΑΖΕΨΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΑΜΑΤΑ....

ΤΑ ΠΛΗΝΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑΜΕ...

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 1,800 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΗΣ Κ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

Aχ κοπελιες μου ποσο χαιρομαι για εσας , εγω εχω τοσες δουλειες, να φανταστειτε οτε εμεις δεν εχουμε κρεβατι περιμενουμε κατα καποιο τροπο να ερθει το δικο μας και αυριο θα φερουμε του μπεμπη και θα το συναρμολογισουμε οταν ερθει και το δικο μας , και το σαββατο θα παμε να παρουμε τα απαραιτητα και καποια αλλα πραγματακια για το σπιτακι μας...

Γειά σας κορίτσια!!!!

Είναι τέλεια να ψωνίζεις μωρουδιακά και να ετοιμάζεις το δωμάτιο!!!

Βέβαια εμείς περιμένουμε το δεύτερο. Στο πρώτο είχαμε ξετρελαθεί περισσότερο με τα πραγματάκια. Τώρα έχουμε τα περισσότερα. Το κρεβατάκι της κόρης μας είναι σε ρόζ και τώρα το βάφουμε μπλέ!!!!

rav είσαι στη 34η εβδομάδα και γεννάς σε 27 μέρες; Με καισαρική;

[b]Αστερούλα[/b] πότε γεννάς; Πού θα γεννήσεις;

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Διαφημίσεις

Εγώ γεννάω 10 Ααπριλίου με πρόκληση στο Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη!!

Άντε να περάσουν οι μέρες να έρθουν τα μωρά μας!!

Κουράστηκα πολύ!!Απο την αρχή της εγκυμοσύνης έχω ναυτία και εμετούς!!

Τώρα που έχει προχωρήσει η εγκυμοσύνη ήρθαν και τα υπόλοιπα(πόνοι στη μέση,δυσφορίακτλ)

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 7-10 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΑΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ , ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΛ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ (ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ 1ΒΔΟΜΑΔΑ).

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΠΙΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ :cry::mad::cry::mad:

ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ???????????

ΑΥΤΗΧΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΦΕΥΓΩ ΘΕΣ.ΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΕΡΗΧΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΝΕΟ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

.png img1238z.jpg

Γεια σας και από μένα!

Κι εμεις έχουμε τελειώσει με το δωμάτιο! Ήρθανε τα επιπλάκια του και είναι ολα πλυμμένα σιδερωμένα στα συρταράκια του! Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και δεν θέλω να βγώ!!! Το μόνο που δεν έχουμε βρει είναι κουρτίνες.

Δεν έχουμε πάρει ακόμη καροτσάκι αν και είμαστε ανάμεσα σε 2. Το ένα είναι το Loola Bebeconfort και το αλλα της Chicco 3 σε 1. Ενδοεπικοινωνιά δεν έχουμε πάρει αλλα θα πάρουμε την Tomy Platinum που μας έχουνε πει ότι δεν κάνει καθόλου παρασιτα. Επίσης δεν έχουμε πάρει μπιμπερο και δεν έχω ετοιμάσει την βαλίτσα για το μαιευτήριο...δεν έχω βρει και κατάλληλες πυτζάμες και νυχτικάκια... δεν νομίζω πως ξεχνάς κάτι σημαντικο...

Ο ύπνος με ταλαιπωρεί πάαααααααααρα πολύ...και εχει κάποιες μέρες που έχω έναν πόνο στην πλατη που είναι πολύ ενοχλητικος...γενικά όσο πάει δυσκολεύει το πράγμα!!

Εσείς πως είστε?

T9oHp3.png

εμεις κανουμε μπουγαδα και σιδερο σε παλια μπεμπε ρουχαλακια του μεγαλου και νεα για τον μπεμπη, βγαλαμε, αερισαμε, πλυναμε τα πανια απο την καλαθουνα και την στησαμε -με σεντονι σκεπασμενη μην μας σκονιστει ως τοτε-, και ειμαστε μες τα νευρα γιατι η καμαρουλα μια σταλια 2χ3 που ειναι ολο το σπιτι και με το ζορι χωραει εμας πρεπει να υποδεχτει αλλον εναν με ολη την προικα του και δεν εχω καθολου χωρο!!!! τι θα κανω... σιδερωνω τα ρουχαλακια του και τα στριμωχνω στη ντουλαπα του μεγαλου.... και χτες βραδυ ο μεγαλος συγκινηθηκε που θα πρεπει να αποχωριστει -επιτελους- την κουνια του καποια στιγμη για να την δωσει στο μωρο... και ναααα το δακρυ κορομηλο... "δεν θελω να την παρει.... εγω που θα κοιμαμαι? αφου θα κοιμαται στο μικρουλι κρεββατι -καλαθουνα-..." "ελα βρε αγαπη μου και θα κλαει το μωρακι που δεν θα'χει κρεβατακι... " και ξαναδωσε κλαμα γιατι στεναχωρεθηκε που το μωρακι μας θα κλαιει... και να με ρωταει αν το μωρακι στεναχοριεται τωρα που εκεινος κλαιει.... αχ μου βγηκε ευαισθητουλης...

me and my men...

γεια σας και απο μενα!!!

εμεις δεν εχουμε ψωνισει ουτε τα μισα για την βαλιτσα...κοιταμε καροτσια, αλαξιερες και τα λοιπα αλλα δεν εχουμε αγορασει τιποτα ακομα...

ενταξει θα μου πειτε ειναι νωρις ακομα...αλλα αν το καλοσκεφθειτε σε 1,5 μηνα περιπου μπαινω στο μηνα μου και τα πραγματα πρεπει να ειναι ετοιμα, οπως επισης και το δωματιο του!!

ποτε θα τα αγορασω, ποτε θα πλυνω, σιδερωσω, βαψουμε το δωματιο κτλ;;

το μονο που με ενδιαφερει ειναι να ετοιμασω την βαλιτσα μας, να αγορασω δηλαδη τα απαραιτητα που πρεπει...το ποτε θα τα πλυνω ειναι αλλο θεμα..αυτο που θελω ειναι απλως να ξερω οτι υπαρχουν μεσα στο σπιτι!!!

GEIA SAS KAI APO EMENA!

EMEIS MPHKAME EXTHES STO MHNA MAS!!!!!

TA PRAGMATA EINAI SXEDON OLA ETOIMA KAI STH THESH TOUS! MENEI MONO NA PARW ENA LIKNO APO MIA FILH POU THA MOU TO DANEISEI KAI APO OTI NOMIZW DEN MAS LEIPEI KATI. BEBAIA KAI NA LEIPEI KATI, H ALHTEIA EINAI BRE KORITSIA OTI DEN ZOUME KAI SE KAMIA APOMONWSH, THA PAEI KAPOIOS KAI THA MAS PAREI O,TI MAS LEIPEI, ETSI DEN EINAI????

PANTWS OLA TA PRAGMATAKIA TOY MWROU MOY FAINONTAI KOUKLISTIKA KAI SAN PAIXNIDAKIA!!! GIA NA DOUME AN THA EINAI PAIXNIDI KAI STHN PRAGMATIKOTHTA!!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...