Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΛΟΙΠΟΝ!Ανοίγω θέμα.Στένεψαν τα όρια!θα γεννήσω επιτέλους?

Recommended Posts

Oντως ειναι ίδια η διαφορα τους.

:cool::D 6 μερές μετα απο σενα ? Αντε γενναααααααα. Να παρω σειρα επιτελους :D:D

Αχ και το λεει η μαμα μου. Του Αγ. Νεκταριου θα γεννησω μιας και ειχαμε τάξει τον Βασιλη εκει.

Αν γεννησεις πες μου να ετοιμάζομαι :lol::lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 93
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τυχερούλες, πλησιάζει η ώρα για τα γεννητούρια!

Με το καλό σας έυχομαι και όταν επιστρέψετε να μας πείτε την εμπειρία σας για να προετοιμαζόμστε και εμείς σιγά σιγά. :wink:

Φιλάκια σε όλες και έυχομαι να πάνε όλα τέλεια!!! :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

Oντως ειναι ίδια η διαφορα τους.

:cool::D 6 μερές μετα απο σενα ? Αντε γενναααααααα. Να παρω σειρα επιτελους :D:D

Αχ και το λεει η μαμα μου. Του Αγ. Νεκταριου θα γεννησω μιας και ειχαμε τάξει τον Βασιλη εκει.

Αν γεννησεις πες μου να ετοιμάζομαι :lol::lol:

Αν έρθει το μπεμπέκι σου του Αγ. Νεκταρίου, θα έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια και γιορτή! Με βάπτισαν Αναστασία -Νεκταρία (λόγω της ημέρας που γεννήθηκα 9/11) :D

ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΛΟΙ''ΡΕΝΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΝΑΙ???!!!!΄΄ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΝΧΩ :twisted:

.png40145a8546f30db01.gif

ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΛΟΙ''ΡΕΝΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΝΑΙ???!!!!΄΄ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΝΧΩ :twisted:

Το Σάββατο είναι των Ταξιαρχών. Ποτέ δεν ξέρουμε τις ορέξεις των μωρών μας! άρα πιθανό!

Διαφημίσεις

Αυτο με τους κολικους ακουγεται πολυ παρηγορο. Ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο ή ετυχε σε σενα?

γενικά το άκουγα απο πολύ παλιά απο τη γιαγιά μου, τη μαμά μου και κάτι άλλες θειάδες μου ότι όσο πιο πολύ πάρει το παιδί απο τον 9ο τόσο καλύτερα είναι μετά γιατί είναι πιο ήρεμο απο κωλικούς .. είχα ρωτήσει τη γιατρό μου και αργότερα την παιδίατρο και δεν μου είχαν απαντήσει επιστημονικά απλά μου είπαν ότι συμβαίνει .. :roll::roll:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Να ΄μαι κι εγώ!!!!

Αφού δεν γεννάω αποφάσισα να ξεκινήσω τη δουλειά πάλι!!!!

Σήμερα πήγα για δουλειά και γύρισα τώρα.Η μέρα πέρασε σαν νεράκι,χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις κι έτσι δεν σκεφτόμουν ολοένα τώρα γεννάω,σε λίγο κ.ο.κ.

Σχεδόν το έχω πάρει απόφαση! Θα γεννήσω με το RDV μου την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2008. :)

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

ΛΕΝΑΝΕΚ κι εγω γενναω την παρασκευη.Αν και εγω ειμαι πρωταρα. θα παω στη ιατρο την πεμπτη να με δει και το πιο πιθανο ειναι να μπω απο τη πεμπτη μεσα και να γεννησω την παρασκευη. Εμενα αρχισε και γερναει ο πλακουντας γι αυτο πρεπει να μου βαλουν τεχνητους πονους.

Αχ τι να κανουμε αν και δεν ξερω τι με περιμενει βαρεθηκα θελω να γεννησω να τελειωνουμε.

με το καλο να υποδεκτουμε ολες τα μωρα μας.

3lSop2.png

DUvpp2.png

Διαφημίσεις

irenef κι εγώ μην νομίζεις δεν αισθάνομαι ότι ξέρω τι με περιμένει.

Άλλος γιατρός,άλλο μαιευτήριο και 4 1/2 χρόνια μετά.Τρέμω λιγάκι εδώ που τα λεμε αλλά δεν γίνεται κάτι με αυτό.

Θα γεννήσουμε κι όλα θα πάνε καλά. Τι να πω άλλο για να μας πείσω?

Α, αυτό που ξέρω καλά από την προηγούμενη γέννα είναι το κλίσμα και το ξύρισμα. Μπλιαχ!!!!

Με το καλό και όλα να πάνε καλά.Που γεννάς?? :):):)

Κωνσταντίνος 30-03-2004

κλύσμα και ξύρισμα .. :lol::lol::lol:

ντάξ το 2ο μπορείς να το κάνεις και μόνη σου απο τώρα .. αλλά το κΛύσμααααααααααααααααααααα??????? :?:?

μα τον άγιο Ταρζάν θέλω να κάνω ένα απο μόνη μου στο σπίτι πρίν πάω στο μαιευτήριο και να μαι έτοιμη .. :lol:

πλάκα δε θά 'χει?? :lol::lol::lol:

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Το σπαστικό με το ξύρισμα τουλάχιστον στο πρώτο που το είχα κάνει μόνη μου,ήταν η μαία που ήρθε ούτως η άλλως με τα σύνεργα της για να διαπιστώσει ιδιοις όμασι ότι το έχω κάνει ήδη.

Με το ξυράφι από το ένα χέρι και με το κλυσμα από το άλλο ήρθε με χάρη και καμάρι!!!

Περιγραφή τέλος.....μπλιαχ!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

ΛΟΛ

σ' εμένα όταν η νοσοκόμα ήρθε με τη χατζάρα και τον αφρό, έδωσε μία .. πώς να το πώ .. νότα ευθυμίας με την έκληξή της λέγοντας "αααα καλέ τούτη δώ είναι έτοιμη!!!" :lol::lol::lol:

και της απαντάω εγώ .. "πάντα είμαι έτοιμη! :wink: "

και μετά απο λίγο ξεκίνησαν οι πόνοι :lol::P

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ!!!!ΠΩΣ ΠΑΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩΩΩΩΩΩΩ :D ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ :cry: ΑΚΟΜΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΜΕΣΑ :P

.png40145a8546f30db01.gif

Να 'μαι κι εγώ! Τρέχω από το πρώι για εξωτερικές δουλειές του μαγαζιού μου.Αφήνω ανοιχτό τον υπολογιστή και σε κανένα διάλειμμα περνώντας από το σπίτι θα παρακολουθώ το forum.

Eίπαμε αφού δεν γεννάω τουλάχιστον να συνεχίζω τη δουλειά!

Γεια σου nat-left 1500 για κείνο που λέγαμε.Αλλά για καισαρική δεν ξέρω.

Φιλάκια.

Μα καλά η μπέμπα δεν έχει το θεό της.Ούτε ενόχληση για να καταλάβω ότι θα γεννήσω σε λίγο!!

Όλα την Παρασκευή θα τα δώσει? :):)

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Να 'μαι κι εγώ! Τρέχω από το πρώι για εξωτερικές δουλειές του μαγαζιού μου.Αφήνω ανοιχτό τον υπολογιστή και σε κανένα διάλειμμα περνώντας από το σπίτι θα παρακολουθώ το forum.

Eίπαμε αφού δεν γεννάω τουλάχιστον να συνεχίζω τη δουλειά!

Γεια σου nat-left 1500 για κείνο που λέγαμε.Αλλά για καισαρική δεν ξέρω.

Φιλάκια.

Μα καλά η μπέμπα δεν έχει το θεό της.Ούτε ενόχληση για να καταλάβω ότι θα γεννήσω σε λίγο!!

Όλα την Παρασκευή θα τα δώσει? :):)

Ευχαριστώ Λενάκι :D

irenef κι εγώ μην νομίζεις δεν αισθάνομαι ότι ξέρω τι με περιμένει.

Άλλος γιατρός,άλλο μαιευτήριο και 4 1/2 χρόνια μετά.Τρέμω λιγάκι εδώ που τα λεμε αλλά δεν γίνεται κάτι με αυτό.

Θα γεννήσουμε κι όλα θα πάνε καλά. Τι να πω άλλο για να μας πείσω?

Α, αυτό που ξέρω καλά από την προηγούμενη γέννα είναι το κλίσμα και το ξύρισμα. Μπλιαχ!!!!

Με το καλό και όλα να πάνε καλά.Που γεννάς?? :):):)

Εγω γενναω στο Μητερα εσυ στο Αττικο ετσι?

Εμενα η μαια μου ειπε οτι δεν θα με ξυρισουν !

Κριμα ειμαστε μετα λεει που βγαινουν οι τριχες.Α και οτι δεν υπαρχουν μικροβια γιατι πλενομαστε. Ξερω κι εγω τι γινετε? Λετε να παω ετσι και τελικα να χρειαστει να με ξυρισουν. Ουφ!

3lSop2.png

DUvpp2.png

Πάντως εγώ στο Μητέρα γέννησα την πρώτη φορά και από εκεί προέρχεται η άσχημη εμπειρία μου σχετικά με το θέμα!

Δεν αισθάνθηκα ότι είχα και καμία επιλογή.Η προετοιμασία είχε ώς εξής:

"Πάρε αυτή την τσαντα γδύσου-όλα τα ρούχα εντάξει?-βάλε τα δικά σου στην τσάντα και φόρα αυτή τη ρόμπα και περίμενε.Είδη τρέμω.

Ξαφνικά έρχεται μία και ενώ καθόμουν στο κρεβάτι-φορείο μου ανοίγει απότομα τη ρόμπα και αρχίζει να βάζει καλώδια για να κάνει καρδιογράφημα.Ότι τελείωσε και έφευγε και πριν προλάβω να αντιδράσω ήρθε ο μπάστακας με το ξυράφι και το κλύσμα.Δεν έχω προλάβει να καταλάβω το καρδιογράφημα και μου λέει άνοιξε καλά τα πόδια.Βάζει το κλύσμα,το βγάζει και σχεδόν ταυτόχρονα αρχίζει να ξυρίζει.Και λέει α εσύ το χεις κάνει και από το σπίτι.Αλλά το ξυράφι πέρασε από παντού γιατί δεν ξέρω.Τελειώνει και μου λέει τώρα πήγαινε τουαλέτα και όταν τελειώσεις πλύσου και φώναξε μας.Περιττό να πω ότι πήγα να τις βρω για να τους πω ότι είμαι έτοιμη προκειμένου να πάμε σε άλλο χώρο όπου βρισκόταν και η μαία μου και περίμενε!"

Από κει και πέρα και μέχρι το τέλος που ήταν και ο σύζυγος μου μαζί αισθάνθηκα πραγματικά άνθρωπος και περήφανη μανούλα στις 1:45 τη νύχτα.Όχι τσουβάλι ή άνθρωπος κατώτερος τους όπως πριν.

Αυτά και άλλα πολλά εκει μέσα δεν συγχωρούνται ποτέ!

Τώρα που το μαιευτήριο αγοράστηκε από μεγάλο όμιλο(MIG)μάλλον τους έχει φύγει ο αέρας της αλλαζονείας γιατί δεν χωρούσε πουθενά!!

Τα παραπάνω λοιπόν φοβάμαι και δεν γουσταρω καθόλου.Τώρα βέβαια δεν είμαι ψάρι! Το αλοίμονο τους και αυτές που θα συναντήσω αν τολμίσουν να φερθούν όμοια.Κανένας δεν θεωρεί ότι είμαι παράξενη ή κάτι παρόμοιο.Δεν το θέλω αλλά με τους ασεβείς θα είμαι το ίδιο!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Αμαν! Ηταν λιγο βιαιη αυτη . Πιθανον αυτο κανει συνεχεια και το μονο που σκεφτοταν ειναι αντε να τελειωνουμε. Δεν σκεφτονται ομως οτι κι εμεις εχουμε ενα αγχος και χρειαζομαστε κατανοηση.

Αχ οτι κι αν ειναι θα το αντεξουμε.

Εγω σκεφτομαι τοσες γεννησαν θα τα καταφερεις κι εσυ.

Το μονο που πρεπει να σκεφτομαστε ειναι το μωρακι μας και οτι σε πολυ λιγο θα το εχουμε στην αγκαλια μας.

3lSop2.png

DUvpp2.png

........και έφευγε και πριν προλάβω να αντιδράσω ήρθε ο μπάστακας με το ξυράφι και το κλύσμα.Δεν έχω προλάβει να καταλάβω το καρδιογράφημα και μου λέει άνοιξε καλά τα πόδια.Βάζει το κλύσμα,το βγάζει και σχεδόν ταυτόχρονα αρχίζει να ξυρίζει.Και λέει α εσύ το χεις κάνει και από το σπίτι.Αλλά το ξυράφι πέρασε από παντού γιατί δεν ξέρω.Τελειώνει και μου λέει τώρα πήγαινε τουαλέτα και όταν τελειώσεις πλύσου και φώναξε μας........

Κορίτσια να ρωτήσω και εγώ κάτι? Μπορώ να αποφύγω το "ξύρισμα" αν το κάνω μόνη μου στο σπίτι ή είναι καλύτερα να αφήσω να το κάνουνε στο μαιευτήριο? Α, το κλύσμα πονάει? :cry:

7uEBp2.png M3GSp2.png

Καλό είναι να κάνεις μία προεργασία σπίτι σου με το ξύρισμα.Μπορεί και να το αποφύγεις αλλά τουλάχιστον θα τελειώσει γρήγορα αν είναι ήδη περιποιημένο.Και το κλύσμα όχι δεν πονάει καθόλου,μόνο ψιλοσιχασιά είναι!!! :)

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Καλημέρα ΛΕΝΑΝΕΚ!

Με το καλό να δεχτείς την μπεμπουλίτσα σου! :D

Περιμένουμε νέα σου όταν με το καλό γεννήσεις και επιστρέψεις, για να προετοιμαζόμαστε και εμείς και να παίρνουμε θάρρος από εσάς που είστε μανούλες!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...