Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΛΟΙΠΟΝ!Ανοίγω θέμα.Στένεψαν τα όρια!θα γεννήσω επιτέλους?

Recommended Posts

Έχω 3-5 ημέρες το πολύ μπροστά μου για να γεννήσω φυσιολογικά.Όλα είναι έτοιμα,εκτός μάλλον από την μπέμπα.

Έχει πάρει θέση, είναι χαμηλά,εχω διαστολή 2 εκατοστά εδώ και δύο εβδομάδες και ο τράχηλος σαν πολύτοκης.

Τι άλλο θέλει η καλή μου για να το αποφασισει να μας κάνει την τιμή??

Εάν δεν γεννήσω με φυσιολογικούς πόνους τις επόμενες μέρες ο γιατρός μου είπε να πάω την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008 για να γεννήσω με τεχνητούς πόνους.

Σκέφτομαι σοβαρά να τον παρακαλέσω να με αφήσει λίγο ακόμη αφού δεν θέλω τεχνητούς πόνους και πάλι!!!!!

Να κάνουμε τις απαραίτητες εξετάσεις και να περιμένουμε.Το θεωρείται σωστό να το ζητήσω???

Βοηθήστε με σας παρακαλώ με την άποψη σας!!Ευχαριστώ. :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Διαφημίσεις

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγώ κούκλα μου δεν έχω υπομονή τώρα..... όχι να έφτανα στη δική σου φάση.... :?

Γέννησα την κόρη μου με τεχνητούς πόνους (βέβαια είχαν σπάσει τα νερά).

Εμένα προσωπικά αν με συμβούλευε κάτι τέτοιο η γιατρός μου δεν θα περίμενα καθόλου... :roll:

Είμαι απίστευτα ανυπόμονη....

Κάνε ότι σου λέει το κουράγιο σου και τα νεύρα σου και με το καλό να έχεις το μωρουλίνι σου στην αγκαλιά σου γερό και δυνατό!!!!

Εγω δεν θα το άφηνα πέρα των 42 εβδομάδων γιατι μπορεί να δημιουργήσει στο έμβρυο απ' όσο ξέρω...

Εντάξει εφόσον εχεις και μικρη διαστολή και εχει πάρει και θέση δεν θα φοβόμουν τους τεχνητούς πόνους....θα σου σπάσουν και τα νερα εκεί που βοηθάει στη διαστολή....εντάξει μην φοβάσαι όλα καλά θα πάνε! Θέλει το χρόνο της το κορίτσι :lol:

Όπως είπε η yogini, θέλει τον χρόνο της η κοράκλα σου! Αλλά προσωπικά δεν θα άφηνα μέρα παραπάνω πέραν από αυτή που σου έθεσε ο γιατρός. Πήγαινε λοιπόν στις 7 Νοέμβρη με τεχνητούς (αν δεν σου κάνει έκπληξη νωρίτερα) και όλα θα πάνε μια χαρούλα!

Όπως είπε η yogini, θέλει τον χρόνο της η κοράκλα σου! Αλλά προσωπικά δεν θα άφηνα μέρα παραπάνω πέραν από αυτή που σου έθεσε ο γιατρός. Πήγαινε λοιπόν στις 7 Νοέμβρη με τεχνητούς (αν δεν σου κάνει έκπληξη νωρίτερα) και όλα θα πάνε μια χαρούλα!

Συμφωνω απολυτα! Με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σου!

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Διαφημίσεις

Εγω θα περιμενα μεχρι την 42η εβδομαδα.οι γιατροι λενε πχ 7-11 αλλα αν περιμεναν λιγο μπορει να εβγαινε απο μονη ης την επομενη...σου ευχομαι να μην χρειαστει να πας με τεχνητους. :wink:

Θα συμφωνησω με τις προλαλησασες. Αν μου ελεγε μπαινουμε τωρα ... ειχα μπει κατευθειαν. Με το καλο. :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ΑΧ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ :) ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ....ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ :D

.png40145a8546f30db01.gif

Διαφημίσεις

Με τα δικά μου ευρήματα όπως έλεγαν όλοι ακόμη και ο γιατρός δεν θα έφτανα το τέλος Οκτώβρη!!!

Έκανα τα πάντα.Περπάτησα αν και η κοιλιάμου σχεδόν ακουμπάει στα πόδια,έκανα δουλειές,ακόμη και σεξ επί δύο ημέρες τώρα.(Σε άλλο θέμα με συμβούλεψαν και αυτό επειδή το σπέρμα μαλακώνει τον τράχηλο).

Μένουν κανονικά 2 ημέρες κι εγώ Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!!!

Τα νεύρα μου κρόσια!!!!!!!!!!!!!

Αύριο σκέφτομαι να πάω για υπέρηχο στη Βιοιατρική έτσι για να δω τη μπέμπα.Αφού δεν θέλει να με δει αυτή,να τη δω εγώ τουλάχιστον!!!!

senter for που γεννάς? Σε δημόσιο νοσοκομείο? Γιατί σα να έχω βγάλει ένα συμπέρασμα:μόνο σε δ.ν. σε αφήνουν να τελειώσουν οι 40 εβδομάδες.Στα ιδιωτικά σου έχουν κλείσει ήδη RDV για προκληση τοκετού. :):?

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Με τα δικά μου ευρήματα όπως έλεγαν όλοι ακόμη και ο γιατρός δεν θα έφτανα το τέλος Οκτώβρη!!!

Έκανα τα πάντα.Περπάτησα αν και η κοιλιάμου σχεδόν ακουμπάει στα πόδια,έκανα δουλειές,ακόμη και σεξ επί δύο ημέρες τώρα.(Σε άλλο θέμα με συμβούλεψαν και αυτό επειδή το σπέρμα μαλακώνει τον τράχηλο).

Μένουν κανονικά 2 ημέρες κι εγώ Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!!!

Τα νεύρα μου κρόσια!!!!!!!!!!!!!

Αύριο σκέφτομαι να πάω για υπέρηχο στη Βιοιατρική έτσι για να δω τη μπέμπα.Αφού δεν θέλει να με δει αυτή,να τη δω εγώ τουλάχιστον!!!!

senter for που γεννάς? Σε δημόσιο νοσοκομείο? Γιατί σα να έχω βγάλει ένα συμπέρασμα:μόνο σε δ.ν. σε αφήνουν να τελειώσουν οι 40 εβδομάδες.Στα ιδιωτικά σου έχουν κλείσει ήδη RDV για προκληση τοκετού. :):?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.....ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ.....
.png40145a8546f30db01.gif

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.....ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ.....

Λες και το 'ξερα βρε παιδί μου.Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνομαι!!!

Μπράβο τους όμως στα δημόσια για το σχετικό θέμα.Εγώ θα γεννήσω στο Αττικό και ο γιατρός δε με άφησε ούτε στιγμή να καταλάβω ότι δεν θα έρθει αμέσως όποτε και αν γεννήσω.

Όσο για την περιβόητη βαλίτσα του μαιευτηρίου? Έτσι και την ανοίξω τα ρούχα θα είναι μες στη τσαλάκα και νομίζω θα γίνω ρεζίλι!Καλά που μου το θύμισες.Θα πάω να τα πατήσω με τη Euro-pro λιγάκι μήπως έρθουν πάλι λίγο στα ίσια τους!!!

Τι άλλο να κάνω άλλωστε?? Να γεννήσω? Ε δεν γεννάω!!!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Ναί, ναί και εγώ ακόμα εδώ....Ενώ όπως βλέπετε θα έπρεπε να είμαι κάπου αλλού.... :?:?:?

Εμένα ΛΕΝΑΝΕΚ μου είπε για Πέμπτη....Πόσο σε καταλαβαίνω για το σπάσιμο νεύρων.....Εγώ ήμουν ΣΙΓΟΥΡΗ οτι θα γεννούσα σήμερα...Κατά τις 7.00 βέβαια έβαλα τα κλάμματα γιατί κατάλαβα ότι ΔΕΝ.....Η μπαλούκα έχει δική της άποψη...Να ρωτήσω κάτι για τους τεχνητούς;;;γιατί είναι καλύτερο να αποφεύγονται;;;;Συγνώμη για το χαζό ερώτημα...πρωτάρα γαρ...

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

ΛΕΝΑΝΕΚ επίσης θα συμφωνήσω μαζί σου για τα δ.νοσοκομεία....Βέβαια εγώ γεννάω σε ιδιωτικό και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ίσως είναι θέμα γιατρού....Δεν ξέρω πάλι!!!!

Διαφημίσεις

lilouko απλά όταν έχεις τους τεχνητούς πόνους όλα είναι πιο έντονα γιατί γίνονται πιο γρήγορα.Πονας πιο πολύ και η άποψη μου είναι ότι κάνεις σίγουρα επισκληρίδιο που εγώ προσωπικά τη μισώ από την πρώτη μου εγγυμοσύνη.

Ήθελα τούτη τη φορά και ονειρευόμουν μία γέννα χωρίς τεχνητους πόνους και επισκληρίδιο.Όσο πιο φυσική γίνεται.Λέω δεν έχω δικαίωμα??

Εντάξει το σκηνικό με τις ιατρικές παρεμβάσεις το γνώρισα,το έκανα και δεν μου άρεσε καθόλου.

Από τη στιγμή που άκουγα συνέχεια θετικά για την εγκυμοσύνη μου και την ευκολία με την οποία μπορεί να γεννήσω ήλπιζα κι εγώ!!!!!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Μπουμπουκάκι σ'ευχαριστώ πολύ πολύ...

Λενανεκ και εγώ ελπίζω....γενικότερα..Τι να σου πω βρε κοριτσάκι..Μπορεί να έρθουν όλα όπως τα επιθυμείς..Απλά θέλει μάλλον λίγη υπομονή ε;;;;...είδομεν!!!!!!Συγνώμη αν φάνηκα απελπισμένη και ανυπόμονη....απλά....θέλω να πιστεύω ότι με καταλαβαίνετε!!!!

lilouko είσαι σίγουρα και εξ ορισμού δικαιολογημένη ως πρωτοτοκος.

Δεν βλέπεις πως κάνω εγώ που υποτίθεται ότι είναι 2η φορά!

Και που λέω άντε να γεννήσω νομίζεις ότι δεν τρέμω από το φόβο μου? Όμως όπως λέγεται και σε άλλο θέμα όπως γεννάνε εκατομύρια γυναίκες έτσι θα γεννήσουμε κι εμείς και όλα θα πάνε καλά!!!

Σου εύχομαι ότι καλύτερο!

Η στιγμή της γέννησης δεν παύει να είναι ΣΤΙΓΜΗ, ότι ακολουθεί είναι για ΜΙΑ ΖΩΗ! :wink::wink:

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Κορίτσια.. μην αγχωνόμαστε!!

ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ!!! ..

Βασικά .. όσο πιο αργά τόσο πιο καλά να ξέρετε .. το μωρό τώρα στη μήτρα μας, τελειοποιεί το αναπνευστικό του οπότε καλό θα είναι να μείνει μέχρι και την 40η εβδομάδα μέσα!! .. αφήστε που περνάει ΟΛΟΥΣ τους κολικούς μέσα στη μήτρα και μετά δεν έχει τα κλασικά πονάκια .. εγώ με τη μικρή μου που την γέννησα στην 40η ακριβώς δεν πέρασα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΛΙΚΟ μετά!! :D:cool:

το ίδιο εύχομαι και για το γιό μου διότι δεν θα αντέξω να περάσω ΚΑΙ τέτοια μετά .. :oops::(

Τεσπά το διαταύτα είναι ότι δεν πρέπει να ήμαστε ανυπόμονες .. :wink:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

lilouko και senter for μη χανεστε.Εκεί που γράφετε κάθε μέρα κάτι σε κάποιο άλλο θέμα γράψ'τε κι εδώ ένα γεια.Έτσι για να βλέπουμε την πορεία.

Εγώ πάντως Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!

Ούτε ενόχληση!!!!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Κι εγω τιποτα ακομα. Θελω να γεννησωωωωωω.

Ακουγα οτι τα κοριτσια παιρνουν και τις 40 εβδομαδες αλλα και εγω με αγορι τα ίδια.

Αυτο με τους κολικους ακουγεται πολυ παρηγορο. Ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο ή ετυχε σε σενα?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

elenik η διαφορά των παιδιών μας μέχρι στιγμής είναι ακριβώς η ίδια!!!

Αν τα βάλω κάτω για το 2ο με μαθηματικά ας πούμε εγώ γεννάω αύριο,έχω και επέτειο γνωριμίας με τον αντρα μου(άσχετο),τότε εσύ θα γεννήσεις σε 6 ημέρες, άρα ακριβώς στις 40 εβδομάδες σου!

Τι παραπονιέσαι λοιπόν!!!

Μου έχει σαλεψει!!!Θ Ε Λ Ω Ν Α Γ Ε Ν Ν Η Σ Ω !!!!!!!!!!!!!!

Κωνσταντίνος 30-03-2004