Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευχαριστούμε και ευγνώμονουμε

Recommended Posts

Καλησπέρα

Σαν νέοι γεμάτη χαρά και συγκινηςη γονείς ενός αγοριού 21 ημερών, νιώθουμε την ανάγκη εγώ και η σύζυγος μου , να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας σε όσους στάθηκαν δίπλα μας ωστε εδω και μερικές μέρες να κρατάμε τον μικρό μας πριγκηπα αγκαλίτσα.

Ο αγώνας μας κράτησε χρόνια ( περίπου 4 ) και η δυσκολίες πολλές και ψυχοφθόρες. 4 χρόνια στα οποία βιώσαμε 2 αποβολες και 2 διαδοχικές έξωμητριες εγκυμοσύνες. Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα συνεχομενα και οι ειςερχομενες πληροφορίες περί μη επιτυχούς εγκυμοσύνης πολλές προκαλωντας οριςμενες φορές σύγχυση, πανικό και απαισιοδοξία.

Το συμπεραςμα μέσα απο την δίκη μας περιπέτεια ειναι ότι κάθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετική και ότι όσο δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο η αγάπη και η πιςτη πρεπει να φουντώνει αναμεςα στο ζευγάρι.

Ο μικρός μας πρίγκιπας ήρθε στην ζωή μας με τον πιο φυσιολογικό τροπο. Και εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον θεό που άκουσε τις προσευχές μας, τους γονείς και φίλους για την υποστήριξη καθώς και τους 3 σωματοφυλακες αυτής της απόλυτα φυσιολογικής εγκυμοσύνης που ζήσαμε. Αυτοί ειναι ο επιςτημονας, ο οποίος βρήκε την αιτία για τις αποτυχίες, τον μαιευτήρα μας για την επιτυχή έναρξη και ολοκλήρωση ενός φυσιολογικού τοκετού και την μαία μας για την προετοιμασία ως μελλοντικοι γονείς αλλά και για τις συμβουλές-οδηγίες σχετικά με τον μητρικό θηλασμό.

το ευχαριστώ δεν ειναι αρκετό για την σύζυγο μου Ειρήνη, η οποία μου έκανε το ωραιότερο δώρο μια ημέρα πριν την ονομαστική μου εορτή του Αγίου Δημητρίου.

Το παραπάνω κείμενο ειναι η αρχή της παρουσίας μας σε αυτό το εξαιρετικό σάιτ, θέλοντας να στηρίξουμε την προσπάθεια των υπευθύνων και συμμετεχόντων αυτού.

Οι γονείς

Ειρήνη - Δημήτρης

Διαφημίσεις

Τι συγκινητικό κείμενο-και μετά σου λέει οι άντρες δεν είναι ευαίσθητοι...

Να είστε γεροί να χαρείτε τη νέα σας οικογένεια.. Ακόμα και το βράδυ που θα ξαγρυπνάτε ή όταν θα πηγαίνετε κατάκοποι για ύπνο, να σκέφτεστε πώς ήταν η ζωή σας πιο παλιά και πόσο ευλογημένοι είστε τώρα και όλη η κούραση ξεχνιέται.

Να σας ζήσει και πάλι.

27pzp3.png

qIUIp2.png

Διαφημίσεις

συγχαρητήρια!!να σας ζήσει και να τον καμαρώνετε μέχρι τα βαθιά γεράματα!! συγχαρητήρια για τη πίστη σας κ το χαρακτήρα σας...μας συγκινήσατε όλες!!!

Σας ευχαρηστουμε απο τα βάθη της καρδιάς μας.

Ειναι οντως πολυ ωραιο να διαβαζεις ευχαρηστίες και θετικα μυνηματα. Μόλις διαβασαμε πάλι το κείμενο με την σύζηγο μου και βαλαμε τα κλάματα. Μα και βέβαια υπάρχουν ευαίσθητοι άντρες , ασχέτως αν πολλοι ξέρουν να την κρύβουν καλά αυτή την πλευρά του χαρακτήρα τους.

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλησπέρα

Σαν νέοι γεμάτη χαρά και συγκινηςη γονείς ενός αγοριού 21 ημερών, νιώθουμε την ανάγκη εγώ και η σύζυγος μου , να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας σε όσους στάθηκαν δίπλα μας ωστε εδω και μερικές μέρες να κρατάμε τον μικρό μας πριγκηπα αγκαλίτσα.

Ο αγώνας μας κράτησε χρόνια ( περίπου 4 ) και η δυσκολίες πολλές και ψυχοφθόρες. 4 χρόνια στα οποία βιώσαμε 2 αποβολες και 2 διαδοχικές έξωμητριες εγκυμοσύνες. Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα συνεχομενα και οι ειςερχομενες πληροφορίες περί μη επιτυχούς εγκυμοσύνης πολλές προκαλωντας οριςμενες φορές σύγχυση, πανικό και απαισιοδοξία.

Το συμπεραςμα μέσα απο την δίκη μας περιπέτεια ειναι ότι κάθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετική και ότι όσο δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο η αγάπη και η πιςτη πρεπει να φουντώνει αναμεςα στο ζευγάρι.

Ο μικρός μας πρίγκιπας ήρθε στην ζωή μας με τον πιο φυσιολογικό τροπο. Και εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον θεό που άκουσε τις προσευχές μας, τους γονείς και φίλους για την υποστήριξη καθώς και τους 3 σωματοφυλακες αυτής της απόλυτα φυσιολογικής εγκυμοσύνης που ζήσαμε. Αυτοί ειναι ο επιςτημονας, ο οποίος βρήκε την αιτία για τις αποτυχίες, τον μαιευτήρα μας για την επιτυχή έναρξη και ολοκλήρωση ενός φυσιολογικού τοκετού και την μαία μας για την προετοιμασία ως μελλοντικοι γονείς αλλά και για τις συμβουλές-οδηγίες σχετικά με τον μητρικό θηλασμό.

το ευχαριστώ δεν ειναι αρκετό για την σύζυγο μου Ειρήνη, η οποία μου έκανε το ωραιότερο δώρο μια ημέρα πριν την ονομαστική μου εορτή του Αγίου Δημητρίου.

Το παραπάνω κείμενο ειναι η αρχή της παρουσίας μας σε αυτό το εξαιρετικό σάιτ, θέλοντας να στηρίξουμε την προσπάθεια των υπευθύνων και συμμετεχόντων αυτού.

Οι γονείς

Ειρήνη - Δημήτρης

Να σας ζήσει! Να είσαστε γεροί, δυνατοί και αγαπημένοι και να χαρείτε το υπέροχο αυτό δώρο ζωής!

• 2 εβδομάδες μετά...

να σας ζήσει, να χαρείτε καθε στιγμή, και καλό κουράγιο με τον θηλασμό, δεν είναι πάντα εύκολος ειδικα στην αρχή,

(εγω τα βρηκα πολυ σκουρα αλλά πάτησα πόδι και το παλεψα με τη βοηθεια παιδιατρου/πιστοποιμενου συμβουλου θηλασμου + συμβουλου θηλασμου μετά κ όλα πηγαν πολύ καλά !!! κ θηλαζω ακομα , ειναι πολυ όμορφο πράγμα κ ο σύζυγος μου με στηρίζει σε αυτό.)

μπράβο που είσαστε μαζί και στηρίζετε την συζυγό σας σε όλα αυτά....δεν το κάνουν όλοι...

και ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια είναι ότι πιο σημαντικό.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...