Ευχαριστίες και Συγχαρητήρια
319 topics in this forum
-
- 16 replies
- 6.2k views
Εδώ μπορείτε να γράψετε κάτι για το οποίο είσαστε περήφανοι ότι καταφέρατε, που αφορά στην διαπαιδαγώγηση του παιδιού ή στην αντιμετώπιση οποιωνδήποτε καταστάσεων που ενδεχομένως σας προβλημάτισαν/προβληματίζουν. Το έργο του γονιού/κηδεμονα/παιδαγωγού/παιδοψυχολόγου είναι πολύ σημαντικό και για αυτό το λόγο είναι ανάγκη να τονίζονται όχι μόνο οι προβληματιμοί αλλά και τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών τους: ακόμα και αν αυτά είναι μικρά στην αρχή - κάθε επιτυχία μετράει.
Last reply by ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ, -
Διαφημίσεις
-
- 0 replies
- 1.2k views
Μετα απο 4 χρονια ανεπιτυχων προσπαθειων με μηδενικες χοριακες, 2 σπερματεγχυσεις, 2 αποτυχημενες εμβρυομεταφορες, ενα σωρο εξετασεις και ανεξηγητη υπογονιμοτητα καταφερα επιτελους αλλαζοντας κεντρο και γιατρο και κανοντας πλεον μια πολυ οργανομενη προσπαθεια στο ΕΜΒΡΥΟΛΑΜΠ να νιωσω τη χαρα της θετικης χοριακης και να μεινω εγκυος. Θα ηθελα να ευχαριστησω θερμα τον Κυριο Χριστοφοριδη Νικο (μαζι με ολο το team του) που μου εβγαλε απο το κλαμπ της ανεξηγητης υπογονιμοτητας με την 1η προσπαθεια εξωσωματικης και μου εδωσε την μεγαλυτερη χαρα... το να αρχισει να μεγαλωνει μεσα μου ενα μωρακι. Μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου να ειναι ευλογημενος!!!
Last reply by tigraki2000, -
- 1 follower
- 106 replies
- 42.5k views
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον κ.Μαστρομηνά και την ομάδα του γιατί μετά από παρακολούθηση από την κα.Τσιβελεκίδου, πήγα στην Αθήνα για να κάνω εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση.Το αποτέλεσμα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην αγκαλιά μου και είναι ο γιός μου.Θα πρέπει να τονίσω ότι δεν υπήρχε ίχνος εκμετάλλευσης, ήταν η πρώτη φορά που έκανα εξωσωματική και πέτυχε.
Last reply by Speraki, -
- 0 replies
- 1.8k views
Καλησπέρα σε όλους, Έγινα πατέρας πρωτομαγιά και αν και έχω επισκεφθεί αρκετές φορές το φόρουμ, πριν την γέννηση και μετά, σήμερα έκανα εγγραφή. Διαβάζωντας τους κανόνες δημοσιεύσεων είδα ότι δεν επιτρέπεται η καταγγελία γιατρών/κλινικών κλπ με τα ονόματα τους, οπότε επιτρέψτε μου ανάμεσα στις ευχαριστίες που θα πω παρακάτω να κάνω και κάποιες άλλοτε παρατηρήσεις άλλοτε καταγγελίες, οι καταγγελίες θα είναι χωρίς ονόματα. Όλα ξεκινήσαν με τη σύλληψη, οκ όλοι το ξέρουμε αυτό και μετά πήγαμε στον γυναικολόγο της συντρόφου μου, πρώτη φορά τον γνώριζα. Η σχέση μου μαζί του δεν ήταν καλή απ' την αρχή και όσο πήγαινε χειροτέρευε, η σύντροφος μου τον εμπισ…
Last reply by ArgEvg, -
- 54 replies
- 27.9k views
Πείτε ευχαριστώ, σε όσους σας βοήθησαν να αντιμετωπίσετε/ να καταπολεμήσετε προβλήματα, που αφορούν τον τοκετό, ή τον ρόλο σας σαν γονέα - που φέρθηκαν σωστά, επαγγελματικά και ανθρώπινα. Είτε αυτοί είναι ειδικοί (γιατροί, μαίες, νοσοκόμες), είτε είναι παιδαγωγοί είτε άλλοι γονείς. Μπορείτε να γράφετε και τα ονόματά τους εάν θέλετε. Εάν θέλετε να συστήσετε κάποιον μπορείτε να στέλνετε στο [email protected] τα πλήρη στοιχεία έτσι ώστε εάν ένας γονέας ψάχνει κάποιον ειδικό να μπορεί να στρέφεται στη βάση δεδομένων του http://parents.org.gr. Δημοσιεύστε πλήρη στοιχεία (τηλ και διεύθυνση) μόνο εάν είναι σύμφωνος ο αναφερόμενος.
Last reply by ioannaverginadi, -
- 27 replies
- 26.4k views
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναικολόγο μου Τσιβελεκίδου Ελένη γιατί πέρα από εξαιρετική επιστήμων είναι και υπέροχος άνθρωπος. Κατά την περίοδο που ετοιμαζόμασταν για ωοληψία πριν την εξωσωματική όπως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου μιλούσε ευθέως για όλα χωρίς να μου χαίδεύει τα αυτιά.Κι όταν γέννησα δεν πρόκειται να ξεχάσω πόσο με πρόσεξε για να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα. Επίσης να τονίσω την συμπαράσταση και τις συμβουλές της μαίας που εργάζεται στο ιατρείο της Τσιβελεκίδου, της Θάλειας οι οποίες ήταν πολύτιμες.
Last reply by Περλιτσα, -
- 0 replies
- 4.1k views
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Αθανασιο Ευαγγελίου(παιδονευρολογο) και τον κ.Σφακιανο(παιδονευροχειρουργο) που φρόντισαν ώστε να γίνει άμεσα ή εγχείρηση για κρανιοσυνοστεωση στην 2 μηνών κόρη μου.Αν αργουσαμε έστω και έναν μήνα θα είχε προβλήματα το παιδί.Ειναι πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Και μάλιστα χωρίς να ζητήσουν ΤΙΠΟΤΑ.Παραδειγμα προς μίμηση για άλλους φιλοχρήματους γιατρουδακους.
Last reply by boo_, -
- 0 replies
- 1.1k views
Θα ηθελα να ευχαριστησω με ολη μου την καρδια το γυναικολογο μου Στελιο Καραδαγλη,γιατι χαρη σ'αυτον ο τοκετος μου ηταν μια υπεροχη εμπειρια,παρολο που ηταν πολυωρος και με καποιες επιπλοκες.Θα ηθελα να τον ευχαριστησω που με περιμενε ακομη και αφου εκλεισα τις 41 εβδομαδες,που ηταν διπλα μου απο το πρωι που μπηκα μεχρι κ 22 ωρες μετα που γεννησα,που δεχτηκε να μπω για προκληση Σαββατο (επεφτε σε τριημερο και ειχε κανονισει να φυγει αλλα εμεινε για μενα),χωρις να δυσανασχετησει στο ελαχιστο,που δε μου ανεφερε τη λεξη "καισαρικη" ουτε και μετα απο τοσες ωρες αναμονης και κυριως που ειναι Ανθρωπος με αλφα κεφαλαιο και υπηρξε αψογος σε ολα του απο την αρχη της εγκυμοσυνης μο…
Last reply by chrys_s, -
- 0 replies
- 1.1k views
τα λογια δεν ειναι αρκετα για να εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου και τα ευχαριστω στον σπουδαιο αυτο ανθρωπο και επιστημονα κ.Λαζαρου.νομιζω οτι ουτε οι σκεψεις μου ειναι αρκετες.....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ... __________________
Last reply by robenula, -
- 7 replies
- 2.5k views
Τι να πρωτογραψω γι αυτον τον ΑΝΘΡΩΠΟ-ΓΙΑΤΡΟ?? Ολα ξεκινησαν οταν προσπαθουσαμε για μωρο με τον αντραμου αλλα δεν ερχοτανε με τπτ...τοτε θελησα να αλλαξω γυναικολογο κ μια κοπελα μου προτεινε τον Ανδρεα!πηγα...ντροπαλος,συζητησημος κ επεξηγηματικος...μιλησαμε επι μια ωρα μετα την εξεταση μου κ μου εγραψε ενα σωρο εξετασεις.ο πρωτος που ασχοληθηκε τοσο μαζι μας κ δεν μου συνεστησε σπερματεγχυση η εξωσωματικη.μου ειπε ξεκαθαρα...πρωτα εξετασεις.ετσι κ εγινε.ανακαλυψαμε θρομβοφιλια,με εστειλε σε αιματολογο.ολα τ αλλα ητανε καλα.ετσι...σιγα σιγα κ με την καθοδηγηση του ηρθε το θετικο αποτελεσμα.απο την πρωτη στιγμη ης εγκυμοσυνης ητανε διπλα μου.τον επερνα τηλ για καθε μου α…
Last reply by robenula, -
- 6 replies
- 10.6k views
Στις 3 του Σεπτέμβρη εφερα στο κόσμο τον μπεμπάκο μου. Ο λόγος που γράφω είναι για να ευχαριστίσω το νοσιλευτικό προσωπικό της πτέρυγας του 5ου ορόφου του μαιευτηρίου Ελενας Βενιζέλου. Η αλήθεια είναι οτι κάνοντας εισαγωγή στο μαιευτήριο απογοητεύτικα λίγο, θέλετε οι ρόμπες που θυμιζαν τη γιαγια μου, θελετε οι λαστιχένιες παντόφλες 3 νουμερα μικρότερες αλλά αυτά τελικα είναι πταίσματα αφού άκομα και εκεί οι νοσοκόμες ήταν πολύ γελαστες και πρόθυμες. Τα χειρουργεία σαφώς χρειάζονται καποια ανακαίνιση αλλά οι μαίες και οι γιατροι είναι αψογοι. Και τωρα θα σας πώ τις άριστες εντυπώσεις μου για τα δωμάτια. Είναι σούπερ, ευρύχωρα, πεντακάθαρα με χρώματα που φτιαχνουν τη διαθεσ…
Last reply by mybabygod, -
- 6 replies
- 15.7k views
Η μάχη μου για έναν φυσιολογικό τοκετό. Είμαι πρωτότοκος, σε ηλικία 34 ετών και κυοφορώ ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η εγκυμοσύνη μου εξελίσσεται πολύ ομαλά. Έχω επιλέξει για μαιευτήριο το Έλενα Βενιζέλου και για γιατρό τον edit admin . Καθώς η πιθανή ημερομηνία τοκετού είναι 28/12 (γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς) τον ρωτάω επίμονα από την αρχή της εγκυμοσύνης αν θα είναι δίπλα μου αυτές τις μέρες ή αν θα λείπει. Με διαβεβαιώνει ότι θα είναι δίπλα μου. Του λέω ότι θέλω φυσιολογικό τοκετό, μάλιστα χωρίς επισκληρίδιο και ανταπαντά «Εννοείται, ποιος δε θέλει φυσιολογικό τοκετό;». Περνάνε οι 9 μήνες της εγκυμοσύνης και είμαι καθησυχασμένη ότι έχω έναν έμπειρο γιατρό σ…
Last reply by Miss sunshine, -
- 16 replies
- 7.9k views
Ουφ, τελειώνει η πρώτη μας σχολική χρονιά και μου φαίνεται σα χθες που παρέδιδα το 8 μηνών κοριτσάκι μας στην αγκαλιά της Μιμής. Πότε κιόλας? Εμείς στείλαμε ένα βρεφάκι και τώρα μας παραδίδουν ένα κοριτσάκι, ένα σχεδόν αυτόνομο ανθρωπάκι, που σε ξαφνιάζει με τις συμπεριφορές του, τις αντιδράσεις του, με τον τρόπο που δουλεύει το μυαλουδάκι του. Και για όλα αυτά, μόνος υπεύθυνος, ο μόνος που οφείλει να πάρει τα εύσημα, είναι το σχολείο! Όπως είχα γράψει και τότε που αρχίζαμε, δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Μόνο που πήγαν τέλεια. Από όλες τις απόψεις, το λέω και το ξαναλέω… δεν το μετανιώσαμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Μακαρίζου…
Last reply by Lilly V, -
- 4 replies
- 1.5k views
Σε λιγες μερες το μωρακι μου κλεινει ενα χρονο ζωης. Ευχαριστω πολυ το φορουμ που με συντροφευσε στην εγκυμοσυνη μου και μου εμαθε πως να θηλασω αποτελεσματικα το μωρο μου μεχρι σημερα -οπως ηταν η αρχικη επιθυμια μου. Και συνεχιζουμε θηλαζοντας. Ευχαριστω ιδιαιτερα τη Νινα-Νανα που μεσα απο τις συμβουλες της σε εμενα και τις αλλες κοπελες, εμαθα τοσα πολλα για το θηλασμο. Ευχαριστω ολες τις κοπελες που με συμβουλεψαν και συζητησαν μαζι μου τα προβληματα μου, για την εγκυμοσυνη, το θηλασμο, την αλλεργια, τη διατροφη του μωρου μου, τις συνηθειες του. Ευχαριστω το φορουμ που με απενεχοποιουσε διαρκως σε σχεση με αυτα που ενιωθα, για τον τοκετο, το θηλασμο, τις…
Last reply by Mariagal, -
- 4 replies
- 2.4k views
να ειστε παντα τοοοοοοοοοοοοσο αγαπημενοι και να χαιρεστε το μωρακι σας!!!!!!!!!!!!!
Last reply by ΜΑΜΑ ΛΕΝΑ, -
- 24 replies
- 9k views
Βρισκεται στο Μενιδι οπου πηγα να επισκευασω το Quinny Zapp. Ειχα επικοινωνησει πρωτα τηλεφωνικα για να βεβαιωθω οτι υπαρχει το εξαρτημα που ειχε σπασει. Το καροτσακι ηταν παλιο και ταλαιπωρημενο και ειχε κι'αλλα προβληματα που δεν τα ανεφερα γιατι δεν το καθιστουσαν μη λειτουργικο και φοβηθηκα οτι θα πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου αν τα επισκευαζα κι'αυτα. Βρεθηκα προ εκπληξεως οταν τηλεφωνικα με ενημερωσαν οτι δεν θα πληρωσω τιποτα. Θεωρησα οτι δεν θα καταλαβαν καλα ή θα νομιζαν οτι ειναι ακομα στην εγγυηση. Και ομως! Ενας κυριος επισκευασε το σπασμενο εξαρτημα και κανοντας εναν ελεγχο μου εφτιαξε τα ΠΑΝΤΑ!!! Λαδωσε και καθαρισε ολους τους μηχανισμους, επισκευασε αλ…
Last reply by καλλιρρόη παπαδοπούλου, -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ, Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ 1 2 3
by elena 79- 67 replies
- 10k views
Στις 4 Οκτωβρίου μπήκα για νοσηλεία στη γυναικολογική κλινική Γαία με έντονες συσπάσεις. Βγήκα από εκεί στις 2 Δεκεμβρίου αφού μου είχαν αφαιρέσει τα παιδιά για να σωθεί η ζωή μου…… Με την εισαγωγή μου στην κλινική άρχισε ένα μαρτύριο που τελείωσε ευτυχώς αισίως στις 2 Δεκεμβρίου. Αφού μου χορήγησαν ενδοφλεβίως φάρμακα για 1.5 μήνα και οι συσπάσεις δεν σταματούσαν, ξαφνικά τα ηπατικά τριπλασιάστηκαν, η αιμοσφαιρίνη και ο αιματοκρίτης έπεσαν τόσο που χρειάστηκε να βάλω 5 φιάλες αίμα και 2 πλάσμα. Την ίδια στιγμή παρουσιάστηκε λόγω της αδυναμίας του οργανισμού σοβαρότατη λοίμωξη στο αίμα που απειλούσε την ζωή των παιδιών καθώς και τη δική μου. Ξάφνικα άρχισα να πρ…
Last reply by Charra, -
- 1 follower
- 9 replies
- 1.4k views
Καλησπέρα Σαν νέοι γεμάτη χαρά και συγκινηςη γονείς ενός αγοριού 21 ημερών, νιώθουμε την ανάγκη εγώ και η σύζυγος μου , να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας σε όσους στάθηκαν δίπλα μας ωστε εδω και μερικές μέρες να κρατάμε τον μικρό μας πριγκηπα αγκαλίτσα. Ο αγώνας μας κράτησε χρόνια ( περίπου 4 ) και η δυσκολίες πολλές και ψυχοφθόρες. 4 χρόνια στα οποία βιώσαμε 2 αποβολες και 2 διαδοχικές έξωμητριες εγκυμοσύνες. Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα συνεχομενα και οι ειςερχομενες πληροφορίες περί μη επιτυχούς εγκυμοσύνης πολλές προκαλωντας οριςμενες φορές σύγχυση, πανικό και απαισιοδοξία. Το συμπεραςμα μέσα απο την δίκη μας περιπέτεια ειναι ότι κάθε εγκυμοσυνη ειναι …
Last reply by Μαρια Στυλιανακη, -
- 2 replies
- 1.3k views
To ξέρω πως είναι στη φύση μας να γκρινιάζουμε για σχεδόν τα πάντα και να είμαστε ανικανοποίητοι και καχύποπτοι (πώς να είμαστε άλλωστε διαφορετικοί με τόσα που μας πνίγουν καθημερινά)… Δεν αποτελώ φυσικά εξαίρεση και γιʼ αυτόν το λόγο χρωστώ στον εαυτό μου να του υπενθυμίσω πως υπάρχει και η φωτεινή πλευρά της ζωής. Στις 3/9 έφερα στον κόσμο με καισαρική (λόγω προηγούμενης) τον δεύτερο άγγελό μου και πραγματικά όσα έζησα και ένιωσα αυτές τις μέρες είναι πολύ λίγα για να συμπυκνωθούν σε ένα απλό «ευχαριστώ Θεέ μου». Μια ζεστασιά τυλίγει την καρδιά μου σαν σκέφτομαι όλη τη διαδικασία βήμα-βήμα. Και θέλω να τονίσω πως ναι, η καισαρική έχει τα δύσκολά της, αλλά όταν είναι …
Last reply by Shield Maiden, -
- 1 reply
- 1.8k views
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον κύριο Γιακουμάκη Ιωάννη και όλο το προσωπικό του Μεσογειακού κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης στα χανια που χάρις σε αυτήν την επιστημονική ομάδα κατάφερα τελικά και έμεινα έγκυος σε δύο κοριτσάκια. Είμαι 41 χρονών και για διάφορους γυναικολογικούς λόγους η εξωσωματική γονιμοποίηση ήταν μονόδρομος για μένα. Από το 2006 προσπαθούσα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου να γίνω μητέρα, έχω κάνει 4 σπερματεγχύσεις, 6 φυσικούς κύκλους και 3 εξωσωματικές με μόλις 2 βιοχημικές κυήσεις, σε πέντε διαφορετικά κέντρα, στης 6/12/2013 ήταν η τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια μου με 0,6 χωριακή. Μία μέρα τυχαία στο διαδίκτυο βρήκα μια εκπομπή μ…
Last reply by ΝΙΚΗ-ΑΝΤΩΝΙΑ, -
- 0 replies
- 1.4k views
Να ξεκινησω λεγοντας οτι δεν εχω σκοπο να διαφημισω! Νιωθω την αναγκη να το κανω και δημοσια. Ενω θα γεννουσα στο ΡΕΑ στις 39+1 αποφασισα να αλλαξω γιατρο μιας και η εμπιστοσυνη μου σε εκεινον κλονιστηκε. Γνωρισα την μαια μου Κων/να Νουσια , μεσω του ιντερνετ, και 2 εβδομαδες μετα μου χαρισε την ωραιοτερη στιγμη της ζωης μου , τον φυσικο τοκετο μου. Ηταν αυτη που με στηριξε, που με πιστεψε και που με βοηθσε να κανω αυτο για το οποιο ειναι πλασμενη μια γυναικα. Μου βρηκε γιατρο να με αναλαβει τελευταια στιγμη, με σεβαστηκαν κια με περιμεναν μεχρι 41 εβδομαδες που ξεκινησε ο τοκετος χωρις καμοια παρεμβαση. Γεννησα φυσικα, χωρις επισκληριδειο και χωρις περινεοτομη. Νιωθω…
Last reply by neamanoula?, -
- 1 reply
- 1.2k views
Ειμαι καινουρια στο forum ως μέλος αλλα εδώ και 11 μήνες σας επισκεπτόμουν σχεδόν καθημερινά... Στην αρχή της εγκυμοσύνης μου είχα 2 μεγάλες αιμορραγιες και φοβόμουν παρά πολυ. Αυτο τ μωρο το ήθελα όσο τίποτα. Έμεινα στο κρεβάτι σχεδόν 2 μήνες. Δεν μπορούσα ούτε μέχρι τον φούρνο να πάω. Όχι γιατί πονούσα. Αλλα γιατί φοβόμουν. Και τότε σας ανακάλυψα. Μπαίνοντας και διαβάζοντας τις ιστορίες των άλλων μαμάδων ή εγκύων έπαιρνα θάρρος και έλεγα πως όλα θα πανε καλα. Όπως και πήγαν!!! Αυτή τη στιγμή έχω εναν υγιέστατο μπέμπη 2μιση μηνών που κάθε στιγμή της ημέρας με κάνει να χαμογελάω σαν χαζή και να παίζω λες κΑι ειμαι εγω το παιδί. Ευχαριστώ όλες τις μαμάδες (και τους μπαμπά…
Last reply by free dom, -
- 0 replies
- 1.1k views
Χθες εμαθα τυχαια οτι πεθανε ο γυναικολόγος μου, ο ανθρωπος που μου εφερε στη ζωη μου τα δυο μου παιδακια. Ο γιατρος αυτος που ηταν πρωτα ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μετα γιατρος........... Σ ευχαριστω για ολα αν και χαθηκαμε μετα παντα με θυμοσουν και παντα θα σε θυμαμαι ... Καλο Παραδεισο..
Last reply by ΣΩΤΗΡΙΑ, -
- 4 replies
- 1.4k views
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου κο Μάριο Δαχλύθρα που μας βοήθησε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα... Με την υποστήριξη, την καθοδήγηση και τη βοήθειά του καταφέραμε πριν μια εβδομάδα να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το χελωνάκι μας. Τον ευχαριστώ επίσης που επέμεινε και πετύχαμε φυσιολογικό τοκετό, κάτι που στην περίπτωσή μας ακουγόταν δύσκολο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Ενδοκρινολόγο -Διαβητολόγο κο Συμεών Τουρνή που παρακολούθησε την εγκυμοσύνη μας από την αρχή έως το τέλος, ήταν πάντα παρών με υπομονή και ηρεμία να εξηγήσει τα πάντα και να μας βοηθήσει να ρυθμίσουμε όποιο πρόβλημα υπήρχε... Τέλος θα ήθελα ένα ξεχωριστώ Ευχαριστ…
Last reply by ηλιαχτιδα 78, -
- 9 replies
- 2.2k views
δεν ξερω τι να γραψω και πως να εξηγησω αυτο που αισθανομαι...ναι μετα απο 5 χρονια προσπαθειων..και αγωνων η λαχταρα μου για ενα αδερφακι στην κορη μου Κατερινα εγινε πραγματικοτητα..απεκτησα μια υγιεστατη κορουλα στις 19/5/2013 και ειμαι τρισευτυχισμενη! Θελω να ευχαριστησω μεσα απο την ψυχη μου τον γιατρο μου Νουνοπουλο Ευθυμιο αλλα και τον συνεργατη του Παντελη Αθανασιο που με στηριξαν σε ολη μου την εγκυμοσυνη...μια εγκυμοσυνη που περασε απο 40 κυματα γεματη αγωνιες και μια θρομβοφιλια σαν κερβερος να μας απειλει..και ομως ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ! ολα πηγαν καλα..η Παναγια μου χαρισε το πιο πολυτιμο δωρο μετα την Κατερινα μου...ολα τα κοριτσια γνωριζουν το ποσο το ηθελα και τι…
Last reply by ηλιαχτιδα 78,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 16,136 views
-
- 2 replies
- 8,230 views
-
- 0 replies
- 6,961 views