Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με προλακτίνη!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα συμπολεμίστριες!!!Επεμβαίνω για να σας ευχαριστήσω για την προτεραιότητα :lol: Έχω όμως άλλο σενάριο.Σε έναν ωραίο χώρο,πρωί με υπέροχο ήλιο τρεις κούκλες :lol::lol::lol: απολαμβάνουν ένα ρόφημα και διακρίνονται τρεις κοιλιές μέχρι απέναντι , οι δικές μας!!!!!!Παράλληλες εγκυμοσύνες λοιπόν για να περνάμε όλες από τα ίδια και να τα συζητάμε ,παρεούλα :lol: Δεν θέλω να μείνει καμμιά μας πίσω.Το ΧΕΛΙΔΟΝΙ ήρθε κοντά , ε και εσύ katesps μια ανηφόρα είναι , θα έρθεις να ανταμώσουμε.Παρεπιμπτόντως μου άρεσε αυτό που είπες για τον ήλιο που βγήκε μετά την βροχή.Πολύ ποιητικό!!!!!!!Χάρηκα και με τα καλά σου αποτελέσματα.Άντε την επόμενη φορά να είναι 18!!!!

Και μετά το ευχάριστο διαφημιστικό διάλλειμα σας αφήνω γιατί είμαι στη δουλειά. :(

Φιλάκια!!!

PMNYp3.png

kalispera koritsia!!!!

kane 4 tis kilies sofi!!!!thelo ki ego!!!!!

na sas rotiso ego idi exo kanei mia eksosomatiki alla o giatros mou den mou exei pei na kano eksetasi prolaktinis....

exei kapia simptomata pou den ta exo i nomizete oti prepei na tin kano!!!!

kali epitixia koritsia!!!!! :)

inka

dev042bp___.png

ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ. Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΛΑΚΤIΝΗ ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣEI ΤΑ DOSTINEX.ΟΜΩΣ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ(ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ) Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ PARLODEL (1/2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ).ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 9ο ΜΗΝΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΗ ΚΙ ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 3 ΜΗΝΩΝ.ΠΡΙΝ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ 90.ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ.ΑΝ ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ?

Διαφημίσεις

@INKA

Νομίζω οτι ειναι μια απο τις πρωτες ορμονικες εξετασεις που γινονται σε μια γυναικα που θελει να κανει παιδια.ουτε και εμενα δεν μου εχει πει ο γυναικολογος να την κανω αν και εχω κανει σαλπιγγογραφια.Σε λιγες μερες θα παω σε 2ο γυναικολογο για να να παρω κι αλλη γνωμη και σε αυτον θα το ρωτησω εαν χρειζεται.Παντως στην θεση σου θα το τσεκαρα.Δεν ειναι κατι σπουδαιο,αιμα σου παιρνουν.Βεβαια,απ ο,τι έχω διαβάσει ίσως υπάρχουν συμπτώματα πχ.καθυστερήσεις στην περίοδο(αλλά μπορει να κάνω και λάθος)

Δεν θελω να κάνω την ειδικο,αλλά και οι γιατροι πολλες φορές έχουν τοσο στο κεφαλι τους που θέλει και από την μεριά μας λιγο ψάξιμο.

inka πολύ ευχαρίστως να είσαι η τέταρτη κοιλιά :lol:

Λοιπόν τα συμπτώματα της ανεβασμένης προλακτίνης είναι να μην έχεις σωστό κύκλο ή να μην έχεις καθόλου περίοδο ή να τρέχει γάλα το στήθος.Το να κάνεις μια εξέταση είναι το μόνο εύκολο και θα σου πρότεινα να κάνεις , δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

MAMMY2009 να σου ζήσει το παιδάκι σου!!! Και εγώ τα dostinex παίρνω και μου είπε ότι θα τα παίρνω και κατά την διάρκεια της εξωσωματικής.Για μετά δεν ξέρω.Ο ενδοκρινολόγος το πιθανότερο και σωστότερο είναι να σου δώσει να κάνεις εξετάσεις ,αν δεν τις έκανες ήδη, μια εκ των οποίων και η πιο σημαντική είναι μαγνητική υπόφυσης.Θα δει που βρίσκεται το πρόβλημα και το πιθανότερο να συνεχίσεις θεραπεία με χάπια.

Όπως και να έχει η προλακτίνη είναι κάτι που αντιμετωπίζεται απλά δεν πρέπει να την αφήνουμε να φτάνει στα ύψη.

PMNYp3.png

inka πολύ ευχαρίστως να είσαι η τέταρτη κοιλιά :lol:

Λοιπόν τα συμπτώματα της ανεβασμένης προλακτίνης είναι να μην έχεις σωστό κύκλο ή να μην έχεις καθόλου περίοδο ή να τρέχει γάλα το στήθος.Το να κάνεις μια εξέταση είναι το μόνο εύκολο και θα σου πρότεινα να κάνεις , δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

MAMMY2009 να σου ζήσει το παιδάκι σου!!! Και εγώ τα dostinex παίρνω και μου είπε ότι θα τα παίρνω και κατά την διάρκεια της εξωσωματικής.Για μετά δεν ξέρω.Ο ενδοκρινολόγος το πιθανότερο και σωστότερο είναι να σου δώσει να κάνεις εξετάσεις ,αν δεν τις έκανες ήδη, μια εκ των οποίων και η πιο σημαντική είναι μαγνητική υπόφυσης.Θα δει που βρίσκεται το πρόβλημα και το πιθανότερο να συνεχίσεις θεραπεία με χάπια.

Όπως και να έχει η προλακτίνη είναι κάτι που αντιμετωπίζεται απλά δεν πρέπει να την αφήνουμε να φτάνει στα ύψη.

PMNYp3.png

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

Όπως βλέπω η λέσχη μεγαλώνει, αλλά θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, όταν όλες βρεθούμε με τις τεράστιες κοιλιές και καλωσορίσουμε τα μωράκια μας.

ΣΟΦΗ, ωραίο αυτό που είπες. Να είμαστε όλες μαζί και να πίνουμε τον καφέ μας. Ούτε μέσα στο μυαλό μου να ήσουν και δεν κάνω πλάκα. Πραγματικά, το πρωί που έπινα τον καφέ μου, αυτό σκεφτόμουν. Να είμαστε όλες μαζί κι αντί να γράφουμε, να τα λέμε. Ωραία που θα ήταν!!! Δυστυχώς, δεν μπορώ να μετακομίσω προς βόρεια. Αν κι έχω δύο καλές φίλες που μένουν η μία στη Θεσσαλονίκη, η άλλη στην Περαία. Είχα έρθει δύο συνεχόμενες χρονιές στην πόλη σας, αμέσω μετά την Πρωτοχρονιά κι είχα περάσει καταπληκτικά. Είχαμε πει, μάλιστα, με το σύζυγο να το καθιερώσουμε, αλλά μετά έμεινα έγκυος και με το μωρό, δεν γίνονται αυτά τα ταξίδια. Αλλά είναι αλήθεια ότι μου έχει λείψει. Ελπίζω να τα καταφέρω, κάποια στιγμή και να έρθω και πάλι.

Όσο για το ποιητικό στοιχείο, μου το έχουν πει κι άλλοι, που έχουν διαβάσει και κάποια κείμενα. Βρε, μήπως ήρθε ο καιρός να την εξασκήσω την τέχνη;;; Θα δούμε.

Φιλιά πολλά, περιμένοντας τις μεγάλες κοιλιές.

Να την εξασκήσεις katesps ,έχεις ταλέντο!!!!

Όσο για τον καφέ,όταν τα καταφερουμε και αποκτήσουμε τις απαιτούμενες κοιλιές θα έρθεις μια βόλτα έστω και για λίγες μέρες και θα τον πιούμε.Εδώ θα καταφέρουμε εγκυμοσύνη , μια συνάντηση δεν θα καταφέρουμε να κανονίσουμε????

Ωραία που θα είναιιιιιιιιιιι :D:D:D:D

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας,επιτελους μετα απο 1 χρονο (2,5 μηνες απο τη γεννηση του μωρου μου) μου ηρθε περιοδος παιρνοντας primolud.H γυναικολογος μου με εστειλε 3η-5η μερα του κυκλου να μετρησω προλακτινη(και κατι αλλες ορμονες που ηταν φυσιολογικες).Εχω προλακτινη 126 και μου ειπε να παω σε ενδοκρινολογο.Ξερει καμια αν θα μου δωσει χαπια ή κατι αλλο?

λογικα θα σου δωσει να ακολουθησεις καποα θεραπεια!!!!λενε οτι οταν ειναι πανω απο 100 η προλακτινη κανεις και μαγνητικη εγκεφαλου.Αν διαβασεις παραπανω θα δεις τι λεμε.Δεν ειναι τιποτα το ανυσηχητικο παντως.

• 2 εβδομάδες μετά...

Να μαι κι εγω!!!!!!!!!!

Τι κανετε;Πως πατε με τις προλακτινες σας;

Τις μετρατε;

Εγω αγαπητες μου ομοιοπαθουσες φιλεναδες ΗΜΟΥΝ πολυ καλα..........

τελευταια μετρηση ειχε δειξει οτι παμε καλα,ειμαστε σε καλο δρομο κοινως!!!!!Η αληθεια ειναι οτι απο τα Χριστουγεννα δεν την ξαναμετρησα γιατι ενιωθα καλα και δεν ηθελα να το χαλασω το συναισθημα........Εεεε να ειναι και η μετακομιση στη μεση και λεω: μια χαρα τα παμε......Ανεβασμενη ψυχολογια!!!!!!!!!!!!!

Πριν κανα δυο μερες το ΧΕΛΙΔΟΝΙ μου ακουμπουσε επανω μου και συγκεκριμενα πανω στο στηθος μου και οταν σηκωθηκε ειδα λερωμενη την μπλουζα μου.

Ναι αγαπητες μου ξαναετρεξε το γαλα.....

Μπορειτε να καταλαβεται ψυχολογια ετσι;;;Δεν χρειαζεται να σας την περιγραψω...

Απο εκεινη την ωρα προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα δεν γινεται...ΤΟ ΒΛΕΠΩ....γινεται υποσεινηδητα το καταλαβαινω.

Τελος παντων τουλαχιστον τα ειπα σε εσας και ξεδωσα...Φιλια!!!!

ΧΕΛΙΔΟΝΙ μου πρώτα από όλα δεν θέλω να σε παίρνει από κάτω.Δυστυχώς γνωρίζουμε καλά ότι η προλακτίνη θα είναι κάτι που πάντα θα μας απασχολεί.Την θεραπεία την σταμάτησες ή συνεχίζεις?Αν την σταμάτησες μπορεί να έπρεπε να συνεχιστει μέχρι να σταθεροποιηθεί.Αν πάλι την συνεχίζεις ίσως τα καινούργια χάπια που είπες ότι σου έδωσε ο γιατρός να μην ταιριάζουν στον οργανισμό σου και να μην μπορούν τα την κατεβάσουν.Πάντως κοπέλα μου επειδή με όλα τα τρεχάματα σίγουρα είχες άγχος και κούραση ,αυτό μπορεί να την ανέβασε λίγο.Καταλαβαίνω ότι το τελευταίο που ήθελες ήταν να ασχοληθείς με την προλακτίνη αλλά καλό είναι, αφού έχουμε το προβληματάκι μας ,να μην το αφήνουμε χωρίς έλεγχο.Μια στις τόσες πρέπει να κάνουμε έλεγχο να δούμε που βρισκόμαστε.Με την πρώτη ευκαιρία κάνε μια αιματολογική.Ξέρω , βαρέθηκες να ασχολήσε , αλλά γυρνώντας της την πλάτη δεν θα διορθωθεί.Ίσως να ανέβηκε προσωρινά και σε λίγο(μόλις χαλαρώσεις) να κατέβει. :wink:

PMNYp3.png

ΧΕΛΙΔΟΝΙ, καλημέρα!!!!!!!!

Είναι αλήθεια ότι χαθήκαμε, αλλά σημασία έχει ότι βρισκόμαστε. Καλό μου ΧΕΛΙΔΟΝΙ, ειλικρινά στεναχωρήθηκα με όσα γράφεις, αλλά μην απογοητεύεσαι. Νομίζω ότι για όλα φταίει η μετακόμιση. Εάν έχει τελείωσει, προσπάθησε να ξεκουραστείς και να μην το σκέφτεσαι, όσο μπορείς. Πάσχα έρχεται, καιρός λίγο να ξεχαστούμε.

Άλλωστε, όπως γράφεις, λερώθηκες μόλις το χελιδονάκι σου ακούμπησε πάνω σου. Και τα χελιδόνια φέρνουν πάντα την άνοιξη. Συνεπώς, αυτό είναι το τελευταίο ξέσπασμα της "ανεπιθύμητης" πριν φύγει οριστικά από τη ζωή σου. Όπως στον κινηματογράφο, ο κακός δεν κάνει ένα τελευταίο come back, πριν πάει στον αγύριστο. Το ίδιο συνέβη κι εδώ. Και μετά ο ήρωας χαμογελαστός και δυνατός, όλα καλά επιστρέφει στη ζωή του. Έτσι κι εσύ, ΧΕΛΙΔΟΝΙ, δεν θα επιστρέψεις, αλλά θα παραμείνεις δυνατή κι αισιόδοξη. Κι οι εξετάσεις, όπως σωστά γράφει η ΣΟΦΗ, χρειάζονται. Για κάνε έναν έλεγχο.

Όλα καλά θα πάνε. Είμαι σίγουρη. Περιμένουμε τα ευχάριστα.

Αλήθεια, τα άλλα κορίτσια, που γράφουν εδώ, πώς πάνε;

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια μου δινεται δυναμη και παρηγορια.Μ'αρεσει που σας εδινα δυναμη εγω αν διαβασετε παραπανω!!!!Τελος παντων γι 'αυτο ειμαστε μια παρεα εδω (βεβαια με μια ανεπιθυμητη) για να αλληλοβοηθιομαστε!!!!

katesps ακομη δεν αρχισε η μετακομιση και πιστεψτε με αυτο δεν με αγχωνει καθολου!!!γιατι θελω να φυγω απο'δω!!!!!!

οφειλω να ομολογησω οτι νιωθω καλυτερα και με την πρωτη ευκαιρια θα την ελεγξω την "ανεπιθυμητη"!τωρα το πασχα θα ανεβω θεσ/νικη και θα παω να την κανω!!!

σας φιλω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια, καλησπέρα!!!!!!!

Πώς πάτε με την "ανεπιθύμητη"; ΧΕΛΙΔΟΝΙ μου, ακόμη τρέχει το στήθος ή έχει ηρεμήσει; ΣΟΦΗ, εσύ; Τα υπόλοιπα κορίτσια, πώς είναι;

Εύχομαι τα καλύτερα.

Καλησπέρα σε όλες!

Έγινα μέλος στο site γιατί με βοήθησε πολύ να καταλάβω τι συμβαίνει στο σώμα μου.Η δική μου εμπειρία είναι η εξής.Είχα αίμα εκτός περιόδου και όσο πηγαινε, η περίοδος ελλατωνόταν.Στον πρώτο γιατρό, κάνοντας τις εξετάσεις μου είπε ότι έχω αυξημένη προλακτίνη και μου έγραψε τα dostinex αν έχω άλλες ερωτησεις και άντε γεια.Στην πραγματικότητα από εσάς κατάλαβα τι τρέχει.Άλλαξα γιατρό, μου εξήγησε τι μπορεί να συμβαίνει, πως ρυθμίζεται, και γενικά μου είπε όλη την αλήθεια με απλά λόγια.

Τώρα ξεκινάω τα χάπια, και έχω να πω ότι 1)Μέχρι να σου συμβεί δεν έχει ιδέα ούτε το έχεις ξανακούσει ποτέ (Περιέργο έτσι?)

2)Όταν διαλέγετε γιατρό προσέξτε να μην έχει υπερβολικά καλό όνομα (Πηγαίνει πάρα πολύς κόσμος με αποτέλεσμα να μην ασχολείται σαν γιατρός αλλά σαν επαγγελματιας)

3)Το ιστορικό της οικογενείας δεν παίζει ρόλο σε αυτήν την περίπτωση.Όλοι στην οικογένεια μου είναι πολύτεκνοι!

Προς το παρόν δεν προσπαθώ να γίνω μανούλα γιατί είμαι πολύ μικρή (22) αλλά το γεγονός οτι δεν μπορώ ούτως ή άλλως, με στεναχωρεί.

Πάντως χαίρομαι πολύ για το site και ότι μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας

Καλησπέραααααααα!!!!!!

katesp μου δεν έκανα άλλη εξέταση ,θα κάνω σε ένα μήνα πριν πάω στον γιατρό για να του πάω τα αποτελέσματα.Όλα όμως πάνε καλά ,περίοδος κανονική και από τότε που μου μείωσε την δόση έχουν μειωθεί και τα άσχημα συμπτώματα που είχα από τα χάπια.Όλα καλά δηλαδή :D Απλά βρε κορίτσια μου την έχει δώσει το πρήξιμο και ότι δεν μπορώ να χάσω κιλά.Ειδικά το στήθος έχει διπλασιαστεί.Σωστή Pamela Anderson μιλάμε!!!!!Πολύ άβολη κατάσταση.Αισθάνομαι πρησμένη στο στομάχι και στην κοιλιά και μου φέρνει δύσπνοια.Και επειδή πάντα είχα κοιλιά και στομάχι πλάκα , τώρα μου κακοφαίνεται :(

Εσύ πως τα πας κοπελιά???Πες μας και τα δικά σου νέα.

Eleni_b καλωσόρισες στην παρέα της ανεπιθύμητης!!!!Μερικά από αυτά που λες είναι πολύ σωστά.Έκανες πολύ καλά που πήγες σε άλλο γιατρό αφού ο πρώτος δεν ήταν και πολύ της προκοπής από ότι λες.Και όσο για την προλακτίνη και εγώ ακουστά μόνο την είχα.Όταν μου χτύπησε την πόρτα όμως(τι ήθελα και άνοιξα η χαζή :lol: ) τότε έψαξα,ρώτησα , διάβασα και έγινα master!!!!

Έχω όμως μια μεγάλη ένσταση σε αυτά που λες.Ποιος σου είπε καλή μου ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδιά???????????Το οτι έχεις ανεβασμένη προλακτίνη δεν σημαίνει τίποτα.Απλά δημιουργεί μια δυσκολία στην σύλληψη.Παίρνοντας όμως τα χάπια σου θα δεις ότι η προλακτίνη θα μειωθεί και όλα θα γίνουν φυσιολογικά.Μακάρι όλα τα προβλήματα να ήταν απλά και τόσο εύκολα αντιμετωπίσημα όπως η προλακτίνη.Για αυτό λοιπόν μην σε ξανακούσω να λες τέτοια πράγματα.Παιδάκια μπορείς να κάνεις και με το παραπάνω.Και όταν έρθει η ώρα με το καλό θα κάνεις.Φτάνει να παρακολουθείς την προλακτίνη με εξετάσεις κατά διαστήματα και να μην την αφήνεις να ανεβαίνει πολύ(αυτό ΧΕΛΙΔΟΝΙ ήταν καρφάκι για σένα :lol::lol::lol: ) και όλα θα πάνε καλά!!!!!

PMNYp3.png

καλως ηρθες στην club Eleni_b

οπως; θα διαβασες και παραπανω ειναι κατι που αντιμετωπιζεται :D

εμεις γι αυτο ειμαστε εδω ,για να δινουμε δυναμη και παρηγορια η μια στην αλλη.οτι και να σε απασχολει μπορεις αν θελεις φυσικα να το μοιραστεις μαζι μας και εμεις αν μπορουμε θα σε βοηθησουμε :lol::lol::lol::lol::lol:

κυριως ψυχολογικα :lol::lol::lol::lol:

τωρα καλη μου katesps ευτυχως δεν ξαναετρεξε το στηθος και ειμαι πολυ καλυτερα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ισως ηταν η κακια ωρα!!!!!!!!!!!

σ'ευχαριστω που με θυμηθηκες με συγκινησες :P

Η ΣΟΦΗ φανταζομαι οτι ειναι καλα!

ετσι ΣΟΦΗ;;;;;;

Κορίτσια καλησπέρα.

Εγώ έχω βγάλει τον θυρεοειδή αδένα και παίρνω χάπι καθημερινά. Επίσης έχω αυξημένη προλακτίνη και μετά απο μαγνητική που έκανα μου βρήκαν αδένωμα στην υπόφυση λόγω υπερπρολακτιναιμίας 6 χιλιοστών περίπου.Παίρνω λοιπόν κάθε βράδυ και ένα χάπι νορπρολάκ των 75 mg και την έχω ρυθμίσει. Έκανα και λαπαροσκόπηση για αφαίρεση ινομυωμάτων και μετά απο 4 μήνες μας είπε ο γιατρός οτι θα πετύχουμε την επιθυμητή εγκυμοσύνη... Το εύχομαι σε όλες όσες το επιθυμούν.Καλή Ανάσταση!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Καλησπέρα kopelia73.:D

Από ότι βλέπω στο <<βιογραφικό>> σου δεν πέρασες και λίγα.Ελπίζω και σου εύχομαι να είναι και τα τελευταία και με το καλό να έρθει η πολυπόθητη εγκυμοσύνη.

Καλή επιτυχία και ελπίζω να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου που και που.;)

Καλή Ανάσταση!

PMNYp3.png

Κορίτσια, καλημέρα!!!!!!

Απ' ό,τι βλέπω, το club μεγαλώνει. Μην στεναχωριέστε κορίτσια, και μεγαλώνει η άτιμη. Όλα καλά θα πάνε. Και μην ξεχνάτε: τα καλύτερα έρχονται.

Εύχομαι σε όλες ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, να περάσουμε όσο ευχάριστα και ξεκούραστα γίνεται. Και του χρόνου το Πάσχα, είτε θα μετράμε τεράστιες κοιλίτσες είτε θα κρατάμε στην αγκαλιά μας τα παιδάκια μας.

Ε, και μετά τις γιορτές κάνουμε και καμιά εξέταση για να δούμε πού βρισκόμαστε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...