Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με προλακτίνη!

Recommended Posts

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

kathrin9, τι να σου πω κοριτσάκι;;; Για ένα είμαι σίγουρη ότι το μωράκι θα έρθει. Μήπως, όμως, να έπαιρνες και κάποια άλλη γνώμη, κάτι που να σου ξεκαθάριζε περισσότερο τα πράγματα. Τι να πω;;; Ειλικρινά, δεν ξέρω.

Ή μάλλον ξέρω τι θα σου πω, αυτό που είδα μπροστά μου τώρα τελευταία, στη ζωή μας δεν υπάρχουν αποτυχίες, απλώς επιτυχίες που για κάποιο λόγο έρχονται με κάποια καθυστέρηση. Γι' αυτό ξεκουράσου λιγάκι και πάλι εδώ θα είμαστε να μας πεις τα ευχάριστα.

Χελιδόνι, οι εξετάσεις είναι απαραίτητες, μην τις ξεχνάς. Και οι εξετάσεις για την προλακτίνη, βεβαίως βεβαίως. Πάντως, για κάποιο λόγο οι γυναικολόγοι προτιμούν αυτή (την άτιμη) να την βλέπουν τη 2η με 3η ημέρα του κύκλου, ενώ οι ενδοκρινολόγοι δεν έχουν πρόβλημα. Και σε μένα τα ίδια έχουν πει. Σε ευχαριστώ πολύ που ρωτάς για τη μικρούλα. Καλά είναι, απλώς ταλαιπωρημένη ελάχιστα κι η μαμά περισσότερο, επειδή την τσίμπησε ένα μολυσμένο κουνούπι και κάνει μια θεραπεία. Το χελιδονάκι;;;

Διαφημίσεις

Καλά ό,τι θέλει κάνει σήμερα ο υπολογιστής....

Έφυγε η απάντηση χωρίς την τελευταία ατάκα:

Σοφάκι, τι κάνεις;;;

Ναι , ο υπολογιστής φταίει!!!!!!Δεν λες πως με ξέχασες:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ξέρεις που θα βρεις τα νέα μου:wink:

PMNYp3.png

μιας και εχει μεινει μονο και ερημο το clubακι μας ας γραψω εγω τα νεα μου μπας και σας μαζεψω....

αυτο το μηνα πηγαινα στο γιατρο για υπερηχους για να με βοηθησει να βρω μερα ωορηξιας. αφου λυπον ηταν οργανωμενο το....εγκλημα και αφου εχω προλακτινη και τα λοιπα ρυθμισμενα, ειχαμε πολλους λογους να ελπιζουμε. αρχισα ενιωθα συμπτωματα χαιρομουν εγω, ε δεν αντεξα πηγα νωρις για χωριακη, καταλαβαινετε που να περιμενεις!! και.... 29 η καλη σου!! μικρη αλλα αναλογικα με τη μερα που την εκανα φυσιολογικη, δοκιμασια κυησης θετικη εγραφε και απο κατω μες στη καλη χαρα εγω!!! λογω της προσφατης παλινδρομης ομως ημουν αρκετα προσγειωμενη και δε το ειπα σε κανεναν, ουτε καν στον αντρα μου!! μετα απο 2 ημερες παω να την ξανακανω, οπως ηξερα θα ζητησει ο γιατρος (και επειδη με την χωριακη την ειχα πατησει και την αλλη φορα που δε μεγαλωνε) και τι βλεπω???.... 28 χοριακη. ξαναεπεσα απο τα συνεφα. ηξερα πολυ καλα πλεον οτι χοριακη που δε μεγαλωνει δεν εξελισεται φυσιολογικα. ηταν σαββατο που τη πηρα περιμενα τη δευτερα να μιλησω με το γιατρο, μες στη φρικη μου ερχεται και περιοδος τη δευτερα ελαφρως καθυστερημενη πλεον παει τελειωσε εκει η ιστορια μου.

το μονο που με παρηγορει αφανταστα ειναι οτι τελειωσε η ιστορια με περιοδο και "καθαρισε" οτι ειχε προλαβει να γινει, τιποτα δηλαδη τοσο νωρις και δεν κατεληξα παλι να τρεχω για αποξεσεις.

ειχα μαθει την παλινδρομη κυηση και τωρα εμαθα και τη βιοχημικη κυηση!!

και η φοβερη ατακα του γιατρου μου "τι θα κανω εγω με σενα? εσυ κανεις συληψη αλλα δε τα κρατας" και το αποκορυφωμα ολων "ο οργανισμος σου δημιουργει αντισωματα κατι σαν αμυνα και αποβαλει το ξενο σωμα" πειτε μου ρε κοριτσια πως γινεται δηλαδη εγω να θελω τοσο πολυ ενα μωρακι και ο οργανισμος μου να μη θελει ας μου πει καποιος?????? :shock::confused:

kathrin μου θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα κορίτσια.Δεν μπορώ να έχω άποψη για τον γιατρό σου, εσύ τον ξέρεις καλύτερα.Αλλά αυτός πρέπει να σου πει τι θα κάνεις με αυτή την κατάσταση και όχι να ρωτάει εσένα(έστω και αν η ερώτηση είναι ρητορική).

Καλό είναι να πάρεις και άλλη γνώμη.Προφανώς κάτι δεν πάει καλά στην εξέλιξη της εγκυμοσύνης και πρέπει να γίνει κάποια θεραπεία και να σε παρακολουθεί ο γιατρός ώστε να προλάβει την άσχημη εξέλιξη.Το καλό είναι(για να βλέπουμε την θετική πλευρά) ότι δεν χρειάστηκε να μπεις στην διαδικασία απόξεσης.Να σκέφτεσαι ,όσο μπορείς ,θετικά.Θα γίνεις μανούλα , με τον ένα ή τον άλλο τρόπο , αργά ή γρήγορα , θα γίνεις.Πάρε μια δεύτερη γνώμη , ίσως και από ένα γιατρό εξειδικευμένο στο δικό σου πρόβλημα και να δεις που θα βρεις την λύση.Ξέρω, είναι ψυχοφθόρο.Αλλά δυστυχώς τα καλά τα αποκτούμε με κόπο.όλες πονάμε, κουραζόμαστε και απογοητευόμαστε.Κάποια στιγμή όμως θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.Κάποια στιγμή θα έρθει το μωράκι , θα γαντζωθεί καλά καλά και σε εννέα μήνες θα σκάσει μύτη:-D

PMNYp3.png

Γεια σας κι απο εμενα την ξεχασμενη...Καλη χρονια να εχουμε ολες και οπως επιθυμουμε!Χωρις προλακτινη δηλ.:lol::lol::lol:Διαβαζω εδω τα νεα και αλλα μ'αρεσουν αλλα παλι οχι..Τα δικα μου νεα δεν εχουν αλλαξει και πολυ...Τωρα τις γιορτες που ανεβηκα Θεσ/νικη δεν εκανα καμμια εξεταση...ναι ναι πως το διαβαζετε!Μονο γυναικολογο πηγα για τεστ παπ και μου ειπε να κανω εξεταση προλακτινης την τριτη με πεμπτη μερα απο την ημερα που θα μου ερθει περιοδος.Ξερω κι εγω μωρε;Ο ενδοκρινολογος μου ειπε οτι δεν εχει καμμια σχεση η περιοδος.Θ το κανω κι αυτο ομως για να δουμε τι ακριβως παιζει γιατι η περιοδος ειναι αφαντη.Ναι αφαντη;););)μου ηρθε μετα απο 2 μηνες και κρατησε μια μερα!Μη χειροτερα..τι να κανω ουτε που ξερω!Ειπα κι εγω να το αφησω στο χαλαρο αλλα αυτο παραχαλαρωσε:roll::roll::roll: katespes η μικρουλα σου καλα;ΣΟΦΗ εσενα σε βλεπω....!!!Φιλακια πολλα!

Εσένα τι να σου πω καλέ????Άντε να κάνεις καμιά εξέταση.Και εγώ δεν έκανα εδώ και καιρό αλλά η περίοδος είναι εντάξει.Μάλιστα τώρα που μου ήρθε στις 29-01 , ο κύκλος μου ήταν 28 μέρες:shock::shock::shock:Εγώ δεν είχα 28 μέρες κύκλο στα νιάτα μου καλέ!!!

Λοιπόν , και εμένα ο ενδοκρινολόγος έλεγε όποτε να είναι η εξέταση αλλά από γυναικολόγο και μικροβιολόγο άκουσα 3-5 μέρα περιόδου.Πάνε και εσύ 3-5 μέρα για σίγουρα.Αλλά πάνε επιτέλους!!!

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

να και κατι καλο απο την ιστορια μου.... καταφερα να σας ξαναμαξεψω... χι χι :D

ευχαριστω για τα παρηγοριτικα σας λογακια katesp και σοφη μου.ημουν σιγουρη οτι ειδικα εσεις οι δυο θα μου απαντησετε ;)

nantine ολα αυτα τα "τυχαια" συμβαντα που λες τα ξερω και τα εχουμε ψαξει στη προιγουμενη μου παλινδρομη. αλλα ολα φυσιολογικα. οσο για τη φραση σου "και αν μου έλεγε για ψυχολογικούς παράγοντες, και τα μυστήρια του σύμπαντος που συνωμοτούν κατά της εγκυμοσύνης μου... " πως σε νιωθω πιστεψε με!!!

το να παρω και αλλη γνωμη που ειπατε ολες, εννωειται οτι συμφωνω οτι πρεπει να τα ψαχνουμε και οχι να ακολουθουμε σα σκυλακια οσα μας λενε αλλα δεν εχω λογο ακομα,εχει ασχοληθει πολυ μαζι μου ο γιατρος μου δε μπορω να πω, ψαχει τα παντα, αλλα αν προτυνει τρελες θεραπειες με αντισωματα και κορτιζονη που ειπε φυσικα θα παρω και αλλη γνωμη. προς το παρων δεν ειπε οτι θα το κανουμε ειπε οτι πρεπει να ψαξουμε σε συνεργασια με τον ενδοκρινολογο μου μηπως χρειαζεται κατι τετοιο. αυτα απο μενα. η διαθεση μου ηταν λιγο τραγικη τις τελευταιες ημερες, νιωθω οτι κουραστηκα τοοοσο πολυ να συμβαινει παντα κατι αλλα μου εκανε τοσο καλο που σας μιλησα.... δεδομενου οτι δεν εχω και πολλα ατομα να μιλαω για αυτα τα θεματα, αν παω να πω το πονο μου ολοι μου φωναζουν οτι παραασχολουμαι και πρεπει να χαλαρωσω και να το ξεχασω και με τσαντιζει τοσο πολυ να τα ακουω αυτα. να ομως που αν δε το κυνηγησουμε λιγο δε προβλεπω προκοπη.

να στε ολες καλα για να μιλαμε :!:

Ααααα καλεεεεε!!!!Μη βαρατεεεε θα παω!!!Πρεπει πρωτα να μου ερθει η περιοδος που ειναι αφαντη!Ασε που εδω αμα πας για εξεταση προλακτινης θα σου βγαλουν προστατη!Οτι να ναι δηλ. αλλα θα παω τι να κανω;ΣΟΦΗ παιρνεις dostinex; ή τα σταματησες ρε συ;

Ααααα καλεεεεε!!!!Μη βαρατεεεε θα παω!!!Πρεπει πρωτα να μου ερθει η περιοδος που ειναι αφαντη!Ασε που εδω αμα πας για εξεταση προλακτινης θα σου βγαλουν προστατη!Οτι να ναι δηλ. αλλα θα παω τι να κανω;ΣΟΦΗ παιρνεις dostinex; ή τα σταματησες ρε συ;

Χα χα χα!!!Προστάτη , ε????Εγώ κοριτσάκι έπαιρνα για ενάμιση χρόνο πριν 2 χρόνια περίπου.Από τότε δεν τα ξαναπήρα.Τελευταία φορά είχα πάλι ανεβασμένη προλακτίνη αλλά η περίοδος ,που σε εμένα ήταν το βασικό πρόβλημα,ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ είναι εντάξει.Επομένως δεν ασχολούμαι.Άλλωστε τα έπαιρνα ενάμιση χρόνο , κατέβηκε στα φυσιολογικά και μόλις τα σταμάτησα , ύστερα από 3-4 μήνες ανέβηκε πάλι.Ε,να πάει να @#@#@#@#!!!!!!!!!

PMNYp3.png

γεια σασ κοριτσια εχω κ γω προβλημα με την προλακτινη.τωρα βεβαια εχει κατεβει μετα απο μια αγωγη το θεμα μου ειναι ενω ειναι σε φυσιολογικα ορια δ μου ερχετε περιοδος!μετα την αγωγη μου ειχε ερθει κανονικα 2 σινεχομενεσ φορες κ τωρα εχω καθηστερηση 2 μηνες.εχω κανει ολεσ τις ορμονικες εξετασεις δεν υπαρχει παθολογικο αιτιο κ εχω προβλιματιστει!εχω κανει κ το τεστ κυησης κ βγηκε αρνητικο!αν εχει καποια απο εσας περασει κατι παρομοιο θα θελα να το μαθω!

γεια σασ κοριτσια εχω κ γω προβλημα με την προλακτινη.τωρα βεβαια εχει κατεβει μετα απο μια αγωγη το θεμα μου ειναι ενω ειναι σε φυσιολογικα ορια δ μου ερχετε περιοδος!μετα την αγωγη μου ειχε ερθει κανονικα 2 σινεχομενεσ φορες κ τωρα εχω καθηστερηση 2 μηνες.εχω κανει ολεσ τις ορμονικες εξετασεις δεν υπαρχει παθολογικο αιτιο κ εχω προβλιματιστει!εχω κανει κ το τεστ κυησης κ βγηκε αρνητικο!αν εχει καποια απο εσας περασει κατι παρομοιο θα θελα να το μαθω!

Γεια σου zouzou..

Μήπως διακόπτοντας την θεραπεία η προλακτίνη ανέβηκε πάλι και σου δημιούργησε πρόβλημα με την περίοδο?Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο,δηλαδή να μην μου έρθει περίοδος , παρά μόνο όταν η προλακτίνη έφτασε στα κόκκινα.Θα σου πρότεινα να μην το αφήσεις άλλο,να πας στο γιατρό αφού για 2 μήνες δεν σου ήρθε και να δεις τι συμβαίνει.Μην δημιουργήσεις καμιά κύστη στα καλά καθούμενα.

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας ρωτήσω....για τη προλακτίνη πρέπει να απευθυνθώ σε γυναικολόγο ή σε ενδοκρινολόγο; Έκανα την εξέταση πέρισυ και το Δεκέμβριο είχα 34 και τον Ιανουάριο 18. Πρίν λίγες μέρες την ξαναέκανα και βγήκε 54 με όριο 29!!! :roll: Θα ξέρει ο γυναικολόγος να μου δώσει αγωγή; :roll:

H4rkp2.png

Κορίτσια να σας ρωτήσω....για τη προλακτίνη πρέπει να απευθυνθώ σε γυναικολόγο ή σε ενδοκρινολόγο; Έκανα την εξέταση πέρισυ και το Δεκέμβριο είχα 34 και τον Ιανουάριο 18. Πρίν λίγες μέρες την ξαναέκανα και βγήκε 54 με όριο 29!!! :roll: Θα ξέρει ο γυναικολόγος να μου δώσει αγωγή; :roll:

Θα πας στο γυναικολογο και θα σου δωσει ενα χαπακι, μαλλον το Parlodel που ειναι και το πιο ακινδυνο. Εγω επαιρνα μισο καθε βραδυ και σε ενα μηνα ειχε στρωσει. Και καμια παρενεργεια, ουτε καν υπνηλια. Μην ανησυχεις, η προλακτινη ρυθμιζεται, ασε που δεν την εχεις και πολυ ψηλα, μπορει την ωρα που εδινες αιμα να σε αγχωσε η βελονα και να ανεβηκε, για τοσο ''αγχο-ευαισθητη'' ορμονη μιλαμε.:rolleyes:

Θα πας στο γυναικολογο και θα σου δωσει ενα χαπακι, μαλλον το Parlodel που ειναι και το πιο ακινδυνο. Εγω επαιρνα μισο καθε βραδυ και σε ενα μηνα ειχε στρωσει. Και καμια παρενεργεια, ουτε καν υπνηλια. Μην ανησυχεις, η προλακτινη ρυθμιζεται, ασε που δεν την εχεις και πολυ ψηλα, μπορει την ωρα που εδινες αιμα να σε αγχωσε η βελονα και να ανεβηκε, για τοσο ''αγχο-ευαισθητη'' ορμονη μιλαμε.:rolleyes:

Σ'ευχαριστώ πολύ....:roll:....μακάρι να ρυθμιστεί!!!

H4rkp2.png

Μπορεί και ο γυναικολόγος να σου δώσει αγωγή.Απλά για οτιδήποτε ορμονικό ο πλέον αρμόδιος είναι ο ενδοκρινολόγος σαν ειδικότητα.Το πιθανότερο , αφού αυξομειώνεται η προλακτίνη , να οφείλεται σε περιόδους που είσαι στρεσαρισμένη , αγχωμένη κτλ.Ακόμα , όπως λέει η eirell , και το άγχος για το τσίμπημα της βελόνας μπορεί να σου την ανεβάσει.Το πιθανότερο, αφού δεν είναι μόνιμα ανεβασμένη ,να μην χρειαστείς καν φάρμακα.

PMNYp3.png

Μπορεί και ο γυναικολόγος να σου δώσει αγωγή.Απλά για οτιδήποτε ορμονικό ο πλέον αρμόδιος είναι ο ενδοκρινολόγος σαν ειδικότητα.Το πιθανότερο , αφού αυξομειώνεται η προλακτίνη , να οφείλεται σε περιόδους που είσαι στρεσαρισμένη , αγχωμένη κτλ.Ακόμα , όπως λέει η eirell , και το άγχος για το τσίμπημα της βελόνας μπορεί να σου την ανεβάσει.Το πιθανότερο, αφού δεν είναι μόνιμα ανεβασμένη ,να μην χρειαστείς καν φάρμακα.

Μάλλον θα χρειαστώ...γιατί είμαι συνέχεια αγχωμένη....:roll:.

Θα δούμε σε μια εβδομάδα τι θα μου πεί ο γιατρός...:roll:.

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

Μάλλον θα χρειαστώ...γιατί είμαι συνέχεια αγχωμένη....:roll:.

Θα δούμε σε μια εβδομάδα τι θα μου πεί ο γιατρός...:roll:.

Μην μπερδεύεις τα χάπια που είναι για την προλακτίνη με τα χάπια που είναι για το άγχος.Τα χάπια για την προλακτίνη τα παίρνεις μόνο αν έχεις πρόβλημα με την προλακτίνη και όχι με το άγχος.Αλλιώς μπορεί πρώτον να σου την κατεβάσει υπερβολικά χαμηλά,κάτι που πάλι δεν είναι καλό , και δεύτερον μόλις τα κόψεις να ξανανέβει(γιατί απλά θα είσαι αγχωμένη).Χάπια για την προλακτίνη παίρνεις αν έχεις κάτι οργανικό πχ προλακτίνωμα ή αν είναι ανεβασμένη αλλά μόνιμα και όχι μια ανεβασμένη και μια φυσιολογική.Δηλαδή αν ανεβαίνει όταν αγχώσεσε και κατεβαίνει μόλις ηρεμείς, δεν χρειάζεται να πάρεις χάπια.Απλά να προσπαθήσεις λίγο να ηρεμήσεις.Θα στα πει και ο γιατρός.

Εγώ σου εύχομαι να μην χρειαστεί να πάρεις.Αλλά και να χρειαστεί μην σε στεναχωρεί καθόλου.Η προλακτίνη είναι συνηθισμένο "κακό" σε πολλές γυναίκες.Ανεβαίνει και από το άγχος φυσικά κάτι που το έχουμε όλες(δυστυχώς).Αλλά αντιμετωπίζεται εύκολα και αν χρειαστεί να πάρεις χάπια μέσα σε λίγο καιρό θα κατέβει στα φυσιολογικά όρια:wink:

PMNYp3.png

Kοριτσια καλησπερα!Κι εγω ειχα προβλημα με την προλακτινη και το ανακαλυψα μετα την παλινδρομο κυηση που ειχα πριν 3 χρονια!

Εκανα για 3-4 μηνες συνεχεια εξεταση προλακτινης στην 4 -5 μερα του κυκλου μου και αλλες φορες ηταν 30 με οριο το 26 και αλλες εφτανε και το 85-90!

Το μονο συμπτωμα που ειχα ηταν πονος στο στηθος και ασταθη κυκλο απο 30 μεχρι 50 μερες!

Μου ζητησε ο γιατρος να κανω μια μαγνητικη στο κεφαλι μου και βρεθηκε ενα μικροαδενωμα(προλακτινωμα) 4mm!

Τον Σεπτεμβρι του 2008 ξεκινησα αγωγη με NOPROLAC τον 75mgr καθε βραδυ!

Την αγωγη την εκανα μεχρι τον Ιουνιο του 2009 οπου και εμεινα εγκυος!

Μετα τη γεννα την ξαναελεξα την προλακτινη και κυμαινεται απο 12 μεχρι 18!Ειναι πολυ φυσιολογικη μου ειπε ο γιατρος!

Εμενα την αγωγη μου την εδωσε ο γυναικολογος μου!

Η αναβασμενη προλακτινη δε μ΄εμποδησε να μινω εγκυος την πρωτη φορα!

Οσους μηνες εκανα προσπαθεια με υψηλη προλακτινη τοσους μηνες εκανα και με φυσιολογικη!Κια τις δυο φορες εμεινα στους 5 μηνες!

Βεβαια καποια στιγμη πρεπει να κανω μια μαγνητικη παλι για να δουμε τι εγινε με το προλακτινωμα!

Σας κουρασα λιγο με τα δικα μου!Καλο απογευμα!

Kοριτσια καλησπερα!Κι εγω ειχα προβλημα με την προλακτινη και το ανακαλυψα μετα την παλινδρομο κυηση που ειχα πριν 3 χρονια!

Εκανα για 3-4 μηνες συνεχεια εξεταση προλακτινης στην 4 -5 μερα του κυκλου μου και αλλες φορες ηταν 30 με οριο το 26 και αλλες εφτανε και το 85-90!

Το μονο συμπτωμα που ειχα ηταν πονος στο στηθος και ασταθη κυκλο απο 30 μεχρι 50 μερες!

Μου ζητησε ο γιατρος να κανω μια μαγνητικη στο κεφαλι μου και βρεθηκε ενα μικροαδενωμα(προλακτινωμα) 4mm!

Τον Σεπτεμβρι του 2008 ξεκινησα αγωγη με NOPROLAC τον 75mgr καθε βραδυ!

Την αγωγη την εκανα μεχρι τον Ιουνιο του 2009 οπου και εμεινα εγκυος!

Μετα τη γεννα την ξαναελεξα την προλακτινη και κυμαινεται απο 12 μεχρι 18!Ειναι πολυ φυσιολογικη μου ειπε ο γιατρος!

Εμενα την αγωγη μου την εδωσε ο γυναικολογος μου!

Η αναβασμενη προλακτινη δε μ΄εμποδησε να μινω εγκυος την πρωτη φορα!

Οσους μηνες εκανα προσπαθεια με υψηλη προλακτινη τοσους μηνες εκανα και με φυσιολογικη!Κια τις δυο φορες εμεινα στους 5 μηνες!

Βεβαια καποια στιγμη πρεπει να κανω μια μαγνητικη παλι για να δουμε τι εγινε με το προλακτινωμα!

Σας κουρασα λιγο με τα δικα μου!Καλο απογευμα!

Δεν μας κούρασες καθόλου!Ίσα ίσα είναι ωραίο να ακούγονται διάφορες ιστορίες,εμπειρίες και γνώμες.Έτσι μαθαίνουμε καινούργια πράγματα και άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ;)

Και άλλες κοπέλες είπαν πως η αυξημένη προλακτίνη δεν τις εμπόδισε να μείνουν έγκυες.Παρόλο που υποτίθεται πως επηρεάζει την γονιμότητα της γυναίκας.Τελικά όλα είναι σχετικά.Πάντως να κάνεις μια μαγνητική πάλι να δεις που βρίσκεσαι.Πρέπει να κάνεις ένα έλεγχο μια στις τόσες σε περίπτωση μικροαδενώματος.Αλλά οι μετρήσεις σου super!!!!!Φυσιολογικότατες,Μπράβο!!!

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να περνάς να μας λες κανένα γεια όποτε θες....

PMNYp3.png

Δεν μας κούρασες καθόλου!Ίσα ίσα είναι ωραίο να ακούγονται διάφορες ιστορίες,εμπειρίες και γνώμες.Έτσι μαθαίνουμε καινούργια πράγματα και άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ;)

Και άλλες κοπέλες είπαν πως η αυξημένη προλακτίνη δεν τις εμπόδισε να μείνουν έγκυες.Παρόλο που υποτίθεται πως επηρεάζει την γονιμότητα της γυναίκας.Τελικά όλα είναι σχετικά.Πάντως να κάνεις μια μαγνητική πάλι να δεις που βρίσκεσαι.Πρέπει να κάνεις ένα έλεγχο μια στις τόσες σε περίπτωση μικροαδενώματος.Αλλά οι μετρήσεις σου super!!!!!Φυσιολογικότατες,Μπράβο!!!

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να περνάς να μας λες κανένα γεια όποτε θες....

ΣΟΦΗ εχεις δικιο πρεπει να κανω εναν ελεγχο καποια στιγμη!Απλως δυστυχως βεβαια οταν νοιωθουμε καλα παραμελουμε καποια πραγματα!

Ο γιατρος μου ειχε πει οτι το προλακτινωμα μπορει να αυξηθει αποτομα και απο μια μεγαλη στεναχωρια!Και αν ειναι πολυ μεγαλο χειρουργειτε!

Και βεβαια θα σας λεω τα νεα μου!Μου αρεσει να μοιραζομαι τα προβληματα μου μαζι σας και να μαθαινω!

Δεν ξερω αν εχεις παιδακια,αν ναι να τα χαιρεσαι και αν οχι σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου το συντομοτερο να αποκκτησεις και φυσικα σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν!

ΣΟΦΗ εχεις δικιο πρεπει να κανω εναν ελεγχο καποια στιγμη!Απλως δυστυχως βεβαια οταν νοιωθουμε καλα παραμελουμε καποια πραγματα!

Ο γιατρος μου ειχε πει οτι το προλακτινωμα μπορει να αυξηθει αποτομα και απο μια μεγαλη στεναχωρια!Και αν ειναι πολυ μεγαλο χειρουργειτε!

Και βεβαια θα σας λεω τα νεα μου!Μου αρεσει να μοιραζομαι τα προβληματα μου μαζι σας και να μαθαινω!

Δεν ξερω αν εχεις παιδακια,αν ναι να τα χαιρεσαι και αν οχι σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου το συντομοτερο να αποκκτησεις και φυσικα σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν!

Δεν ήξερα πως το προλακτίνωμα μεγαλώνει με τη στεναχώρια:shock:Πάντως η εγχείρηση είναι η τελευταία λύση , συνήθως το αντιμετωπίζουν με φάρμακα.Μόνο αν μεγαλώσει τόσο που ενοχλεί την όραση θα το αφαιρέσουν και αυτό γίνεται μέσα από την μύτη, ευτυχώς.....Πάντως έτσι είμαστε οι περισσότεροι , αν δεν μας ενοχλεί κάτι δεν ασχολούμαστε!

Ευχαριστώ για τις ευχές!Δεν έχω ακόμα παιδάκια,μόνο ένα, τον άντρα μου!!!!Ελπίζω να αποκτήσω κάποια στιγμή.Να είσαι καλά...

PMNYp3.png

κοριτσακια γεια σας κιαπομενα...σας διαβαζω καναχρονο τωρα και σας νιωθω ολες φιλες μου!!!!!δε θα σας κουρασω πολυ...ημουν και γω μια προλακτινοχτυπημενη....πριν 8χρονια εκανα το γιο μου μετα απο 3χρπροσπαθειων...δεν το ψαξαμε τοτε το γιατι αργησε μετα που δεν ερχοταν δευτερο μου ειπε ο γιατρος η χασε κιλα η εξωσωματικη ενταξει 15κιλα παραπανω ειχα δε λεω αλλα δε μου ειπε ουτε μια εξεταση να κανω περιοδο εβλεπα σπανιως...αφησα και γω να περναει ο καιρος και μονο στενοχωριομουν....πριν ενα χρονο τυχαια πηγα σε εναν γιατρο εδω κοντα που αποδειχτηκε ο μαγος με το μαγικο ραβδι....εκανα εξεταση προλακτινης την τριτη μερα περιοδου και εδιξε 39 οχι τραγικη αλλα εκανα και μαγνιτικη και βρεθηκε αδενωμα 8 χιλιοστων αρχισα με τα νορμπρολακ των 50 και μετα των 75 και αρχισε να ερχεται και να ξαναερχεται η περιοδος!!!!!!!!ποπο χαρα αφου κερασα κιολας!!!!τον οκτωβρη που μας περασε παλι καθυστερηση...μεχρι να βγει η χοριακη εβγαλα ερπη απο το αγχος...και ναι ηταν θετικη!!!!δεν κρατησε πολυ η χαρα ομως παλινδρομησε στις 6εβδομ ευτηχως δεν χρειαστηκε αποξεση αλλα εφαγα το σοκ της αποβολης στο σπιτι...κρατησε 10μερες το αιμα και ηταν σα κανονικη περιοδος...πηγαμε στο γιατρο ολα καθαρα λεει σε 30 μερες θα ξαναερθει η περιοδος...απο τοτε μεχρι της 30 μερες που ηταν να ξαναερθει ηρθαμε μονο μια φορα σε επαφη..μετα απο 50μερες και αφου δεν ειχε φανει θα επερνα τα πριμολουτ να μου ξανα ερθει και επηδει επεμενε ο γιατρος να μην τα παρω πριν κανω χοριακη αντε λεω για το τυπικο περισσοτερο γιατι 8 χρονια προσπαθουμε και θα εγινε τωρα νινι;;τελικα 230 χοριακη....:roll:επαθα σοκ τρομαξα παρα χαρηκα...εγινα ρεζιλη γιατι δεν το πιστευα και τους ελεγα οτι εχουν κανει λαθος στο ονομα...ειμαι 16εβδομ τωρα με τρομο φοβο και ολα τα περιεργα...τωρα η προλακτινη ειναι στα ορια αλλα εχω τρομερους πονοκεφαλους δεν ξερω γιατι...συγνωμη για την φλυαρια χαρηκα που τα ειπαμε ευχομαι σε ολες γρηγορα να κρατησετε αγγαλιτσα τα νινακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια γεια σας κιαπομενα...σας διαβαζω καναχρονο τωρα και σας νιωθω ολες φιλες μου!!!!!δε θα σας κουρασω πολυ...ημουν και γω μια προλακτινοχτυπημενη....πριν 8χρονια εκανα το γιο μου μετα απο 3χρπροσπαθειων...δεν το ψαξαμε τοτε το γιατι αργησε μετα που δεν ερχοταν δευτερο μου ειπε ο γιατρος η χασε κιλα η εξωσωματικη ενταξει 15κιλα παραπανω ειχα δε λεω αλλα δε μου ειπε ουτε μια εξεταση να κανω περιοδο εβλεπα σπανιως...αφησα και γω να περναει ο καιρος και μονο στενοχωριομουν....πριν ενα χρονο τυχαια πηγα σε εναν γιατρο εδω κοντα που αποδειχτηκε ο μαγος με το μαγικο ραβδι....εκανα εξεταση προλακτινης την τριτη μερα περιοδου και εδιξε 39 οχι τραγικη αλλα εκανα και μαγνιτικη και βρεθηκε αδενωμα 8 χιλιοστων αρχισα με τα νορμπρολακ των 50 και μετα των 75 και αρχισε να ερχεται και να ξαναερχεται η περιοδος!!!!!!!!ποπο χαρα αφου κερασα κιολας!!!!τον οκτωβρη που μας περασε παλι καθυστερηση...μεχρι να βγει η χοριακη εβγαλα ερπη απο το αγχος...και ναι ηταν θετικη!!!!δεν κρατησε πολυ η χαρα ομως παλινδρομησε στις 6εβδομ ευτηχως δεν χρειαστηκε αποξεση αλλα εφαγα το σοκ της αποβολης στο σπιτι...κρατησε 10μερες το αιμα και ηταν σα κανονικη περιοδος...πηγαμε στο γιατρο ολα καθαρα λεει σε 30 μερες θα ξαναερθει η περιοδος...απο τοτε μεχρι της 30 μερες που ηταν να ξαναερθει ηρθαμε μονο μια φορα σε επαφη..μετα απο 50μερες και αφου δεν ειχε φανει θα επερνα τα πριμολουτ να μου ξανα ερθει και επηδει επεμενε ο γιατρος να μην τα παρω πριν κανω χοριακη αντε λεω για το τυπικο περισσοτερο γιατι 8 χρονια προσπαθουμε και θα εγινε τωρα νινι;;τελικα 230 χοριακη....:roll:επαθα σοκ τρομαξα παρα χαρηκα...εγινα ρεζιλη γιατι δεν το πιστευα και τους ελεγα οτι εχουν κανει λαθος στο ονομα...ειμαι 16εβδομ τωρα με τρομο φοβο και ολα τα περιεργα...τωρα η προλακτινη ειναι στα ορια αλλα εχω τρομερους πονοκεφαλους δεν ξερω γιατι...συγνωμη για την φλυαρια χαρηκα που τα ειπαμε ευχομαι σε ολες γρηγορα να κρατησετε αγγαλιτσα τα νινακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας, δίνει πάντα χαρά και κουράγιο στις υπόλοιπες που προσπαθούμε για ένα ακόμη ή το πρώτο μωράκι.

Σου εύχομαι μία τέλεια και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου και να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Εάν κατάλαβα καλά, έχεις, ήδη, ένα παιδάκι.

Καλέ, ένα χρόνο μας διαβάζεις, χωρίς να έχεις γράψει;;; Θα σε τιμωρήσουμε με μεγαλύτερα μηνύματα από το δικό σου.;):mrgreen::mrgreen:

Καλώς όρισες στην παρέα μας!

Με το καλό να έρθει το μωράκι σας και να πάνε όοοοολα καλά.Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται.Και είμαι σίγουρη πως σε λίγους μήνες θα κρατάς στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου!!!

Για τους πονοκεφάλους , σίγουρα είναι επώδυνοι ,αλλά μην στεναχωριέσαι.Πολλές γυναίκες έχουν στην εγκυμοσύνη.Είναι από τις ορμόνες;)Αν το ψάξεις στο google λίγο θα δεις λεπτομέρειες.

Θα συμφωνήσω με την φιλενάδα μου katesps ότι άργησες να γράψεις μήνυμα.Ένα χρόνο???Γιατί???Τέλος πάντων , από εδώ και πέρα ελπίζω να γράφεις τα νέα σου.

Το μήνυμά σου είναι ελπιδοφόρο για όλα τα κορίτσια της προλακτίνης(και όχι μόνο) και χάρηκα που το μοιράστηκες μαζί μας.:D

PMNYp3.png

ευχαριστω πολυ....που μου απαντησατε!!!!βασικα εγραψα οπως ειπατε και σεις για να γεμισουν ολα τα κοριτσακια ελπιδα η κυρια προλακτινη μπορει να νικηθει δεν εχω δικο μου ιντερνετ και δεν εμπαινα συνεχεια σας διαβαζα ομως σταδιακα απο την πρωτη σελιδα και ετσι περνουσε ο καιρος...και το κυριοτερο εντελως ασχετη με τα συστηματα ηρθε μια φιλη μου εκανε ymail αλλα μετα επρεπε να προσπαθησω μονη μου για τα υπολοιπα γιατι ηταν λιγο πονηρουλα και περιεργη η φιλη!!τελικα τα καταφερα και ναμαι!!εχω παει σε αρκετους γιατρους για την προλακτινη ο ενας πριν ανακαλυψω τουτη την εγκυμοσυνη που πηρε και 100 ευρο επισκεψη μου ειπε οτι δεν θα μου εδινε θεραπεια με 39 προλακτινη δεν τη βρισκει αυξημενη για χαπι αλλα εμενα μου ρυθμιστηκε ρολοι η περιοδος και του εκανε εντηπωση αυτο καλα που δεν ειχα παει πρωτα εκει γιατι ακομα θα περιμενα...πρεπει λοιπον να περνουμε τουλαχιστον δυο γνωμες σε τετοια θεματα...ευχομαι οτι καλυτερο για σας κοπελιτσες μου!!!!!!!

Kαλησπέρα κορίτσια....:D

Πήγα στο γιατρό(γυναικολόγο) και μου έγραψε τα dostinex 0.5 να τα παίρνω 2 φορές την εβδομάδα για να κρατήσουμε σταθερή τη προλακτίνη.

Αλλά με προβλημάτισε που μου είπε η ΣΟΦΗ ότι μπορεί και να μου την κατεβάσουν πολύ...και ούτε αυτό είναι καλό....:roll:. Με μια φορά που μου μέτρησε τη προλακτίνη...και βρέθηκε 54 με όριο 29.....δικαιολογείται αυτή η αγωγή....ξέρετε;:roll:

H4rkp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...