Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με προλακτίνη!

Recommended Posts

Και αν δεν τα ξαναπούμε μέχρι τα Χριστούγενναεύχομαι εύχομαι σε όλες σας να περάσετε υπέροχα Χριστούγεννα μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να βάλει στην κάλτσα της κάθε μιας από ένα μικρό γλυκό στρουμπουλό και ροδαλό μωράκι!!!!!Και τέλος η προλακτίνη να γίνει μια μακρινή μακρινήηηηηηηη ανάμνηση....... Μέχρι τότε σας εύχομαι.... 1783250vaw6mig0dx.gif Να ταιριάζει λίγο και η ευχή με το θέμα μας ,έτσι????????

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

Αγαπιτες μανουλες εχω μια κορουλα 4,5 μηνων και ολα μου τα χρονια ειχα προλακτινη 55 εως και 105. εχω πιει πολλα πολλα πολλα και διαφορα χαπια .αφου σταματησω την θεραπεια η προλακτινη περνει ξανα την ανηφορα,δεν μπορω να την σταθεροποιησω με τιποτα.

Ρενάκι να σου πω ότι ξέρω?Θα σε γελάσω και δεν το θέλω....Ο γιατρός τι σου έχει πει?Πού αποδίδει αυτήν την επιμονή της προλακτινονυφίτσας?Εύχομαι να μην σε ταλαιπωρήσει άλλο κι όπως είπε το Σοφάκι να γίνει η προλακτίνη μακρινή ανάμνηση:D.Καλά να περνάς!Α....εγώ δεν είμαι μανούλα...δεν κάνει διακρίσεις η άτιμη:mrgreen:.Φιλιά!

363122t20zgo6mme.gif you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

katespsάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!Υπέροχα τα νέα σου κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!Άντε να σπάσει ο διάλος το πόδι του και από εδώ και πέρα να έχουμε μόνο καλά νέα.Μας αξίζει βρε κορίτσια ,δεν περάσαμε και λίγα!!!!Πάντα τέτοια λοιπόν!!!!!! Γκρετουλίνι το ετοιμάζεις το Χριστουγενιάτικο τσουρεκομωράκι??????Άντε αφού έχεις και τις ευχές του γιατρού......βουρ στον πατσά!!!!!

Γεια σου Σοφάκιιιι!!!Πώς περνάς?Βουρρρρ δεν θα πει τίποτα:mrgreen:.

Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ:D

1822279elxzdedt59.gif1828299n5o2sisutn.gif

363122t20zgo6mme.gif you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Κοριτσάρες, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Και ναι, είμαι σίγουρη όλα καλά θα μας πάνε. Ήδη μας βλέπω με μωράκια και με νέα μωράκια αγκαλιά.

Φιλάκια σε όλες σας.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλή χρονιά σε όλες σας!Το άγχος μας...Είχα αγοράσει τα dostinex και την Πέμπτη ξεκινούσα...Δεν ήθελα όμως...Δευτέρα λοιπόν πήγα να κάνω αλλη μια εξέταση για να βεβαιωθώ και προς έκπληξη και δική μου και του γιατρού η προλακτίνη έπεσε από 55 σε 21 και το έκανα γιατί ήξερα οτι τον τελευταίο μήνα είχα ηρεμήσει και το άγχος μου είχε περιοριστεί.Για αυτό κορίτσια ηρεμήστε όσο μπορείτε και θα γίνετε όλες μανούλες...:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

κοριτσια κι εγω εχω ανακαλυψει την προλακτινη τα τελευταια 3 1/5 χρονια.εμενα δεν ανεβαινει τοσο πολυ.μεχρι 50 εφτασε.το μονο που με ενοχλουσε ηταν οτι καποιες φορες οταν ειχα περιοδο με πονουσε παρα πολυ το στηθος μου.εγω παιρνω 1 τεταρο του dostinex 1 φορα την εβδομαδα τον τελευταιο χρονο περιπου.και την εχω γυρω στο 4-11.οταν πεφτει κατω απο τα ορια δεν ειναι καλο γιατι παλι εμποδιζει στην συλληψη.εγω παντως την εξεταση την κανω 2 μερα της περιοδου.δοκιμαστε το κι ετσι.ετσι μου ειπε ηγιατρος μου.τωρα ετοιμαζομαι για εξωσωματικη οποτε θα το σταματησω λιγο μπριν για να μην ρισκαρω να ανεβει πολυ.

Nrulp3.png?mUxDOJnd

Καλή χρονιά σε όλες σας!Το άγχος μας...Είχα αγοράσει τα dostinex και την Πέμπτη ξεκινούσα...Δεν ήθελα όμως...Δευτέρα λοιπόν πήγα να κάνω αλλη μια εξέταση για να βεβαιωθώ και προς έκπληξη και δική μου και του γιατρού η προλακτίνη έπεσε από 55 σε 21 και το έκανα γιατί ήξερα οτι τον τελευταίο μήνα είχα ηρεμήσει και το άγχος μου είχε περιοριστεί.Για αυτό κορίτσια ηρεμήστε όσο μπορείτε και θα γίνετε όλες μανούλες...:lol::lol::lol:

Ευχαριστούμε theia!:DΚαλή χρονιά και σε σένα!Κι εγώ πίστευα πως είχα ηρεμήσει και θα έπεφτε μόνη της η προλακτίνη αλλά τελικά τα πήρα τα χαπάκια μου.Τώρα όμως ελπίζω πως δεν θα ξανανέβει.Θα φανεί στις εξετάσεις.:)

κοριτσια κι εγω εχω ανακαλυψει την προλακτινη τα τελευταια 3 1/5 χρονια.εμενα δεν ανεβαινει τοσο πολυ.μεχρι 50 εφτασε.το μονο που με ενοχλουσε ηταν οτι καποιες φορες οταν ειχα περιοδο με πονουσε παρα πολυ το στηθος μου.εγω παιρνω 1 τεταρο του dostinex 1 φορα την εβδομαδα τον τελευταιο χρονο περιπου.και την εχω γυρω στο 4-11.οταν πεφτει κατω απο τα ορια δεν ειναι καλο γιατι παλι εμποδιζει στην συλληψη.εγω παντως την εξεταση την κανω 2 μερα της περιοδου.δοκιμαστε το κι ετσι.ετσι μου ειπε ηγιατρος μου.τωρα ετοιμαζομαι για εξωσωματικη οποτε θα το σταματησω λιγο μπριν για να μην ρισκαρω να ανεβει πολυ.

Γεια σου panpan!:DΌντως πρέπει η προλακτίνη να ναι σε επιτρεπτές τιμές,όπως όλες οι ορμόνες άλλωστε.Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να χεις καλή επιτυχία στην εξωσωματική!!!!!:D:D:D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ............ Τι κανετε? Έχω αρκετο καιρό να μπω..... γιατι μετα απο βλάβη δεν είχα δίκτυο και ούτε νεα είχα να σας πω μέχρι προχθες! αλλα ήθελα να δω τι κάνεται......πως τα πάτε.......?

Εγω έκανα τελικά εξετάσεις προχθές............Τελικά ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ δεν εχω......δεν είναι αυξημένη.......εγω ψιλοφοβάμαι όμως...υπάρχει περίπτωση να μην βγήκαν τα σωστά αποτελέσματα? Μόνο η ΤΕΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ειναι ανεβασμενη.....σήμερα θα δείξω τις εξετάσεις στο γυναικολόγο μου......!!!!!!! αυτα είναι τα νέα μου!!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι???????? - αφου έχω χαμηλη πλέον προλακτίνη γιατί δε κάνω παιδί? -

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πόπη

:P !!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ............ Τι κανετε? Έχω αρκετο καιρό να μπω..... γιατι μετα απο βλάβη δεν είχα δίκτυο και ούτε νεα είχα να σας πω μέχρι προχθες! αλλα ήθελα να δω τι κάνεται......πως τα πάτε.......?

Εγω έκανα τελικά εξετάσεις προχθές............Τελικά ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ δεν εχω......δεν είναι αυξημένη.......εγω ψιλοφοβάμαι όμως...υπάρχει περίπτωση να μην βγήκαν τα σωστά αποτελέσματα? Μόνο η ΤΕΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ειναι ανεβασμενη.....σήμερα θα δείξω τις εξετάσεις στο γυναικολόγο μου......!!!!!!! αυτα είναι τα νέα μου!!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι???????? - αφου έχω χαμηλη πλέον προλακτίνη γιατί δε κάνω παιδί? -

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή χρονιά Πόπη!:DΕίναι πολύ ευχάριστο το ότι δεν έχεις αυξημένη προλακτίνη και είναι λίγο απίθανο να μην είναι σωστά τα αποτελέσματα.Για την τεστοστερόνη,δεν ξέρω τίποτα.Μην ανησυχείς όμως.Όλα διορθώνονται;).Πάνε με το καλό στον γιατρό σου και να μας πεις τι σου είπε...ναι?

Για την απορία σου...χαχα!!!Καλό!Κι εγώ υποτίθεται ότι την έριξα στα τάρταρα την προλακτινονυφίτσα αλλά παιδάκι γιόκοτσόκο...Ποιος ξέρει?

Κι εγώ θα κάνω επανέλεγχο της προλακτίνης,τώρα που σταμάτησα την αγωγή ,να δω πού βρίσκομαι.

Καλή επιτυχία Ποπάκι και σύντομα μ ένα νινί στην αγκαλιά σου!:D

Καλημέρα.....!!!!!!!!!!!!!!!! τι μου κάνετε? Γκρετούλα μου χαίρομαι που ξεφορτώθηκες αυτή τη καταραμένη τη προλακτίνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλά και γω από μωρό τιποτα!!!!!! λοιπον πήγα στο γιατρό μου είπε ότι όλα είναι εντάξει δε χρειάζομαι θεράπειες κτλ..... αλλά θα κάνω αύριο μια σαλπιγγογραφία..(έτσι νομίζω τη λένε).....αχ! θέε μου...! Εσένα ο γιατρός Γκρετούλα μου τι σου έχει πει τώρα που δεν έχεις πια αναβασμένη προλακτίνη???????

Φιλιά σε όλεεεεεεεεεεεςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πόπη

:P !!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.....!!!!!!!!!!!!!!!! τι μου κάνετε? Γκρετούλα μου χαίρομαι που ξεφορτώθηκες αυτή τη καταραμένη τη προλακτίνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλά και γω από μωρό τιποτα!!!!!! λοιπον πήγα στο γιατρό μου είπε ότι όλα είναι εντάξει δε χρειάζομαι θεράπειες κτλ..... αλλά θα κάνω αύριο μια σαλπιγγογραφία..(έτσι νομίζω τη λένε).....αχ! θέε μου...! Εσένα ο γιατρός Γκρετούλα μου τι σου έχει πει τώρα που δεν έχεις πια αναβασμένη προλακτίνη???????

Φιλιά σε όλεεεεεεεεεεεςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρααααα!Σούπερ τα νέα σου Ποπάκι!!!Το να είμαστε καλά ορμονικά είναι πολύ σημαντικό.Για τη σαλπιγγογραφία μη φοβάσαι καθόλου.Είναι βασική εξέταση που πρέπει να γίνει.Κι εγώ πρόσφατα την έκανα.Λίγο άβολα αισθάνθηκα αλλά από πόνο τίποτα.Τι μου πε ο γιατρός για την προλακτίνη????ότι θα κάνω παιδί!!:DΤο πότε δεν μου είπε...:cool:Φιλάκια!!

Κορίτσια, καλησπέρα και μία πολύ καλή χρονιά σε όλες μας. Και βέβαια, σύντομα με το μωράκι-ια μας αγκαλιά.

Όπως βλέπω, τέλεια τα νέα!!! Εφόσον, λοιπόν, είναι όλα καλά, τέλος το άγχος κι... ας απολαύσουμε τη διαδικασία:lol:

Η προλακτίνη, τελικά, δεν είναι ανίκητη!!!

Φιλιά.

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια, γεια σας!Νεα στο κλαμπ, όπως μπορείτε να καταλάβαιτε. Διαπίστωσα κι εγώ χθες ότι έχω ανεβασμένη προλακτίνη (77 με φυσιολογικές τιμές 5-35, σύμφωνα με το διαγνωστικό κέντρο). Δεν έχω κανένα πρόβλημα προς το παρόν με την περίοδό μου, αντιθέτως πάντοτε αδιαθετώ πριν τις 28 μέρες.Μάλιστα,συνήθως καταλαβαίνω και πότε είναι οι γόνιμες μέρες μου. Επίσης, φαίνεται να μην έχω πρόβλημα ούτε με το στήθος μου.Μέχρο στιγμής δεν προσπαθήσαμε καθόλου για παιδί με τον άντρα μου, καθώς είχαμε αποφασίσει να ξεκινήσουμε την προσπάθεια κατά το καλοκαίρι. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Μπορώ να μείνω σε αυτή τη φάση έγκυος; Πώς πρέπει άραγε να κινηθώ; Η γυναικολόγος μου μού είπε να πάω και να μου γράψει αγωγή χωρίς να κάνω μια επανεξέταση. Μήπως είναι βιαστική κίνηση; Εσείς τι κάνατε; Οι συμβουλές σας θα είναι πολύτιμες . . .

ουουουουου!!!!!!!!!! γεια σας φιλεναδες! τι κανετε καλε;;;;:lol::lol::lol:

ποσο καιρο εχω να μπω μεσα και νασας δωωωωωωωω!!!!!!!!

Ξερω ξερω απαραδεκτη!:oops::oops::oops:Να ειχα μια μετακομιση,εκατσα και ενα μηνα στη Θεσ/νικη ωραια ητανε...!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:λοιπον εκανα κι εγω εξετασεις κορτσουδια καο η "ακατατανομαστη"σταθερη!Στα 63...!!!!!!!:mad::-x:-x:-xευτυχως πεσμενη απο την τελευταια φορα!Ογιατρος μου ειπε ξεκαθαρα οτι πρεπει να χασω καμμια δεκαρια κιλα και μετα να τα ξαναπουμε!Ηταν καιρο τωρα ευγενικος μαζι μου αλλα δεν επιασε και ειπε να δοκιμασει τη μεθοδο "πεστο καταμουτρα":ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ μου λεει ο ανθρωπος!

Εεεεεε ....λοιπον αρχισα διαιτα...(αντε να δω ποσο θα τη κρατησω)!

Αυταααααα:lol::lol::lol::lol: Εσεις βλεπω σταθερη αξια εεεε?????αντε τωρα που ηρθα σπιτι θα τα λεμε.... φιλια πολλα!

Κορίτσια, καλημέρα!!!

gwrgia, καλώς ήρθες και μην αγχώνεσαι. Μίλησε με το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει και ρώτησέ τον μήπως θα έπρεπε να συμβουλευτείς κι ενδοκρινολόγο.

ΧΕΛΙΔΟΝΙ, επιστροφή στα πάτρια; Πάντως, εδώ επέστρεψες. Άντε, βρε κοριτσάκι, μας έλειψες. Να ηρεμήσεις και λίγο και να πέσει κι άλλο η ανεπιθύμητη. Όσο για τη δίαιτα... καλή επιτυχία.

Τα υπόλοιπα κορίτσια, πού βρίσκονται; Γκρετούλα;

Άντε να ζωντανέψουμε λιγάκι!:)

Διαφημίσεις

Βρε,βρε!Το ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΙΙΙΙΙΙ!!!:DΜας έλειψες κοριτσάκι!Τι κάνεις?Πώς πέρασες στην όμορφη Θεσσαλονίκη?Γιατί δεν έπεσε η προλακτίνη?...θα τη δείρω!Εύχομαι να πάει καλά η δίαιτα Χελιδονάκι και να μην ξαναταλαιπωρηθείς.

Katespsακιιιιιι!!!!:DΜου λείψες κουκλίτσα!Χαίρομαι που είσαι καλά!Κι εγώ λέω ότι είμαι καλά:cool:.Βέβαια μου κάνει νούμερα η περίδοδος,έχει λίγο ξεφύγει από τα συνηθισμένα και φοβάμαι μήπως είναι όλα αυτά απόρροια της προλακτίνης.Θα δείξει......

gwrgia....καλώς ήρθες!:DΤο μόνο που μπορώ να σου πω από προσωπική εμπειρία,είναι πως όταν ανακαλύψαμε την αυξημένη προλακτίνη δεν μου έδωσε αμέσως αγωγή ο ενδοκρινολόγος.Την επανεξέτασα μετά από ένα μήνα,αν δεν κάνω λάθος και αφού είδαμε πως δεν είχε πέσει τότε μου έγραψε τα dostinex.Εύχομαι να ξανακατέβει η προλακτίνη σου στα φυσιολογικά επίπεδα.

Σοφίαααααα!!!!We miss u!:D

Γκρέτα και Κatesps, σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!Είμαι αρκετά αγχωμένη με όλο αυτο το θέμα και κυρίως με το ενδεχόμενο της Μαγνητικής. . .Παρόλο του έχω περίοδο κανονικά, είναι σύγουρο ότι δεν μπορώ να μείνω αυτή την περίοδο έγκυος;

Γκρέτα και Κatesps, σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!Είμαι αρκετά αγχωμένη με όλο αυτο το θέμα και κυρίως με το ενδεχόμενο της Μαγνητικής. . .Παρόλο του έχω περίοδο κανονικά, είναι σύγουρο ότι δεν μπορώ να μείνω αυτή την περίοδο έγκυος;

Παρακαλούμε!:D

Τ' ότι έχεις σταθερή περίοδο με κάνει να υποψιάζομαι πως το πρόβλημα είναι παροδικό(μάλλον στρεσαρίστηκες κουκλίτσα;)).Επειδή κι εγώ μετά τον 1ο μήνα με ανεβασμένη προλακτίνη είχα περίοδο σταθερή,ο ενδοκρινολόγος μου,μου είχε πει πως αυτό είναι πολύ θετικό και ίσως να μη χρειαζόταν η αγωγή.

Όσο για την μαγνητική,κι εδώ τα κορίτσια που μου είχαν συμπαρασταθεί απίστευτα,μου είχαν πει πως συνήθως αυτή δείχνει κάτι σε πολύ ανώτερες τιμές και επαληθεύτηκαν!:PΑλλά μη σε τρομάζει η ιδέα.Όλα είναι αντιμετωπίσιμα στις μέρες μας!

Όσο για την εγκυμοσύνη...ποτέ μη λες ποτέ!;)Αν η τιμή της προλακτίνης είναι προς την κάθοδό της τότε είναι πολύ πιθανόν να επιτευχθεί εγκυμοσύνη.Γι αυτό μην απογοητεύεσαι ,μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια και κυρίως διώξε το άγχος!Μόνο κακό μας κάνει....

Λοιπόν καλή επιτυχία στην αντιμετώπιση της υψηλής προλακτίνης και εύχομαι σύντομα να 'χεις ευχάριστα νέα να μας ανακοινώσεις:D.Φιλιάααα!!!

[Παρακαλούμε!:-D

Τ' ότι έχεις σταθερή περίοδο με κάνει να υποψιάζομαι πως το πρόβλημα είναι παροδικό(μάλλον στρεσαρίστηκες κουκλίτσα:wink:).Επειδή κι εγώ μετά τον 1ο μήνα με ανεβασμένη προλακτίνη είχα περίοδο σταθερή,ο ενδοκρινολόγος μου,μου είχε πει πως αυτό είναι πολύ θετικό και ίσως να μη χρειαζόταν η αγωγή.

Όσο για την μαγνητική,κι εδώ τα κορίτσια που μου είχαν συμπαρασταθεί απίστευτα,μου είχαν πει πως συνήθως αυτή δείχνει κάτι σε πολύ ανώτερες τιμές και επαληθεύτηκαν!:-PΑλλά μη σε τρομάζει η ιδέα.Όλα είναι αντιμετωπίσιμα στις μέρες μας!

Όσο για την εγκυμοσύνη...ποτέ μη λες ποτέ!:wink:Αν η τιμή της προλακτίνης είναι προς την κάθοδό της τότε είναι πολύ πιθανόν να επιτευχθεί εγκυμοσύνη.Γι αυτό μην απογοητεύεσαι ,μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια και κυρίως διώξε το άγχος!Μόνο κακό μας κάνει....

Λοιπόν καλή επιτυχία στην αντιμετώπιση της υψηλής προλακτίνης και εύχομαι σύντομα να 'χεις ευχάριστα νέα να μας ανακοινώσεις:-D.Φιλιάααα!!! ]

Γκρέτα, χίλια ευχαριστώ για τις συμβουλές σου! Πραγματικά, είναι πολύτιμες για εμένα σε αυτή τη φάση!Σε μια βδομάδα περιμένω περίοδο. . .να δούμε αν έρθει . . . Το άγχος μου βέβαια, χτυπάει κόκκινο!!! Αύριο θα κλέισω ραντεβού με ενδοκρινολόγο και βλέπουμε. . .

Εσύ κατάφερες να την κατεβάσεις; Το αυξημένο άγχος σου την προκαλούσε;

Εύχομαι να μη σου έρθει η περίοδος αλλά ένα μπεμπέ!:D

Ναι,εγώ την κατέβασα την προλακτίνη με dostinex αλλά πλέον είμαι σ 'επιφυλακή μήπως και δω κάτι που πιθανόν να σχετίζεται με την επάνοδο της προλακτινονυφίτσας,π.χ.μεγάλη καθυστέρηση στην περίοδο.Πέρασα μία κατάσταση με πολύ άγχος και στενοχώρια:-( ,οπότε και ανέβηκε η προλακτίνη.Αλλά τώρα είναι όλα οκ!;)

Να μας κρατάς ενήμερες ναι?Και όλα καλά θα πάνε!Μην ανησυχείς!

Μπράβο, ευχάριστα τα δικά σου νέα, Γκρέτα!:lol:

Πραγματικά, πρέπει να αρχίσω να βλέπω τα πράγματα πιο ψύχραιμα!:) Φυσικά και θα σας κρατώ ενήμερες! Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι κάποιοι, που γνωρίζουν το πρόβλημα προσωπικά, σε σκέφτονται και είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν, να σε συμπαρασταθούν.:lol:

Κάπου διάβασα ότι η προλακτίνη ανεβαίνει κατά τη διάρκεια του ύπνου και κατά τις 3 πρώτες προωινές ώρες μετά το ξύπνημα. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Επίσης,σκέφτομαι ότι έκανα την εξέταση ενώ ήμουν αρκετά αγχωμένη και λιγάκι κουρασμένη, καθώς είχα ανέβει 3 ορόφους με τα πόδια. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάστηκε το αποτέλεσμα από αυτό;:?:

gwrgia, καλημέρα!!!

Καταρχήν, δεν χρειάζεται να ευχαριστείς. Εδώ είμαστε για να βοηθούμε, οπότε.....;)

Τώρα, για τις ερωτήσεις, που θέτεις, δεν έχω απάντηση:rolleyes:.

Η γιατρός που με παρακολουθεί δεν μου έχει κάτι τέτοιο. Οπότε ρώτα το γιατρό σου κι ενημέρωσέ μας, να ξέρουμε. Η αλήθεια είναι ότι με την πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω και τη δική μου.

Για τη μαγνητική, μην ανησυχείς δεν υπάρχει θέμα. Ίσως, η διαδικασία λίγο να σε φοβίσει, αλλά εντάξει θα είναι τα αποτελέσματα κι όλα θα πάνε μία χαρά. Η Γκρέτα, άλλωστε, ήταν πολή σαφής.

Το άγχος, ναι, είναι άμεσα συνυφασμένο με την προλακτίνη. Τρελός έρωτας. Συνεπώς, εάν ήσουν στρεσαρισμένη, τότε, μην το ψάχνεις.

Άποψή μου, χωρίς να είμαι γιατρός, ούτε τον κάνω, και χωρίς παρεξήγηση: χαλάρωσε, όσο μπορείς, δες τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους (εάν έχεις χρόνο, διάβασε όλες τις σελίδες αυτού του post) και θα δεις ότι η προλακτίνη δεν είναι ανίκητη. Βέβαια, για το μωράκι, ίσως, λίγο ταλαιπωρηθείς, αλλά, και πάλι ποτέ δεν ξέρεις... Ίσως, να είσαι έγκυος κι αντί για εξετάσεις, φάρμακα και λοιπά, μας μιλάς για υπέρηχους, μωρουδιακά και φουσκωμένες κοιλίτσες.

Περιμένουμε - χωρίς ευχαριστίες - τα νέα σου και..... σύντομα μανούλα.

ΧΕΛΙΔΟΝΙ, συγγνώμη δεν ρώτησα για το πιτσιρικάκι σου. Τι κάνει; Μεγαλώνει και θεριεύει, όπως η δική μου;

Γκρετούλα, βλέπω ότι όλα είναι καλά. Μπράβο κοριτσάκι. Σου εύχομαι σύντομα το μωράκι σου.

Katesps, μακάρι όλα να πάνε καλά. Βέβαια, πρέπει να αποβάλλω το άγχος, που αυτές τις μέρες μ' έχει κυριεύσει!:oops:

Προσπαθώ, αλλά μάταια . . .:-(

Σήμερα ρώτησα την παθολόγο μου σχετικά με τις απορίες, που έγραψα στο προηγούμενο μήνημά μου, και μου είπε ότι κυρίως το άγχος και ελάχιστα η κούραση ανεβάζουν την προλακτίνη. Επιπλέον, σχετικά με το αν η προλακτίνη είναι ανεβασμένη κατά τις 3 πρώτες πρωινές ώρες μετά το ξύπνημα, μου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς ανεβαίνει μόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενώ με το που ξυπνάμε επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα. Και σκέφτομαι εγώ . . .:eek: μήπως η δικιά μου ξέχασε ή καθυστέρησε να κατέβη:?::?::?:

Θα ήθελα να συμβαίνει κάτι τέτοιο,ε;:wink:

Σήμερα μίλησα στο τηλ. και με τον ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και ότι μπορεί να μην είναι και τίποτα. Παρόλ' αυτά θελησε να με δει και κλείσαμε ραντεβού για το απόγευμα της Τετάρτης.

Περιμένουμε λοιπόν!!!:eek:

Φιλιά!!!:lol:

Ε...ψιτ ψιτ!!!Katespsάκιιιιι!!!

Οι ευχές σου πιάσανε!!!Ήρθε το μωράκι γρήγορα....είμαι έγκυος!!!:DΤη τσάκισα τη προλακτίνη και τώρα θα με τσακίσει αυτή για καλό λόγο!;)Φιλάκια κοριτσάκι μου!Κι έυχομαι σ όλα τα κορίτσια γρήγορα να έχουν ό,τι επιθυμούν!!!:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...