Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τάση λιποθυμίας και ανεβασμένα λευκά

Recommended Posts

Γεια σας....Μιας και γράφουμε διάφορες εμπειρίες εδώ, να σας πω τι μου έτυχε σήμερα μπας και ξέρει καμιά κοπέλα να με βοηθήσει. Αύριο μπαίνω στην 6η εβδομάδα. Σήμερα το πρωί με έπιασε τάση για λιποθυμία και πήγαμε νοσοκομείο. Όλα γύριζαν. Μου έβαλαν ορό και μου έκαναν αιματολογικές και καρδιογράφημα. Όλα καλά. Είχε πέσει η πίεσή μου. Αλλά έδωσα και ούρα τα οποία έδειξαν λέει ελαφρώς αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια. Μου είπαν ότι στις εγκυμοσύνες συμβαίνει αυτό.

Εσείς είχατε καμιά ανάλογη εμπειρία; Εννοώ, σάς έχουν βρει ποτέ ανεβασμένα λευκά στην εγκυμοσύνη;;;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα vaso,συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου,ολα να πάνε καλά....

ειναι όντως φυσιολογικό στις έγκυες να έχουν ανεβασμένα λευκά..

και σε εμένα συμβαίνει απο την αρχή της εγκυμοσύνης..

Και η ταση λιποθυμίας επίσης,καλο είναι να αποφεύγεις να σηκώνεσαι απότομα οταν ξαπλωνεις ή κάθεσαι..

σου εύχομαι οτι καλυτερο..

Καλησπέρα vaso,συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου,ολα να πάνε καλά....

ειναι όντως φυσιολογικό στις έγκυες να έχουν ανεβασμένα λευκά..

και σε εμένα συμβαίνει απο την αρχή της εγκυμοσύνης..

Και η ταση λιποθυμίας επίσης,καλο είναι να αποφεύγεις να σηκώνεσαι απότομα οταν ξαπλωνεις ή κάθεσαι..

σου εύχομαι οτι καλυτερο..

Σε ευχαριστώ Χαρά για την απάντηση. Έχεις και συ ανεβασμένα λευκα, ε; Όσον αφορά την λιποθυμία,το θέμα είναι ότιο δεν πήγα να σηκωθώ, καθόμουν και μου ήρθε. Βασικά έχω κάνει μια υπερβολή με το αλάτι. Από εκεί που έτρωγα πάρα πολύ, με το που έμαθα την εγκυμοσύνη το έκοψα μαχαίρι. Ίσως γι αυτό αντέδρασε ο οργανισμός μου..

Και τα δικά μου λευκά είναι ανεβασμένα και ο γιατρός μου είπε πως είναι λόγο της εγκυμοσύνης,είναι φυσιολογικο..

οσο για το αλάτι,γιατί το έκοψες μαχαίρι;υπάρχει καποιο θέμα και σου το πρότεινε ο γιατρός;

διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να το κόψεις,αρκεί να το χρησιμοποιείς με μέτρο..

Συνονόματη, τα αυξημένα λευκά είναι χαρακτηριστικό εγκυμοσύνης.

Και εμένα αυξημένα ήταν στην 7η εβδομάδα που έκανα τις εξετάσεις. Όσο για τις λιποθυμίες είναι επίσης λογικό με τέτοια ζέστη και έχοντας κόψει το αλάτι να πέσει η πίεσή σου.

Εγώ πάντως ακόμα ψιλο τα χάνω αν σκύψω και σηκωθώ απότομα!

Διαφημίσεις

Και τα δικά μου λευκά είναι ανεβασμένα και ο γιατρός μου είπε πως είναι λόγο της εγκυμοσύνης,είναι φυσιολογικο..

οσο για το αλάτι,γιατί το έκοψες μαχαίρι;υπάρχει καποιο θέμα και σου το πρότεινε ο γιατρός;

διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να το κόψεις,αρκεί να το χρησιμοποιείς με μέτρο..

Όχι, δεν μου είπε τίποτα ο γιατρός..απλά θεώρησα ότι κάνει κατακρατηση και μπορεί να βλάπτει και το έμβρυο και το έκοψα...σήμερα το ξαναξεκινησα απ' ό,τι καταλάβατε...:-S

Όχι, δεν μου είπε τίποτα ο γιατρός..απλά θεώρησα ότι κάνει κατακρατηση και μπορεί να βλάπτει και το έμβρυο και το έκοψα...σήμερα το ξαναξεκινησα απ' ό,τι καταλάβατε...:-S

Οχι κοριτσάκι μου, αυτές είναι ακραίες κινήσεις,να μιλούσαμε για τσιγάρο ναι,

αλλα το αλατακι γιατί;

καλα έκανες και το άρχισες..

απλα αν πριν το παρακανες τώρα βαζε λιγότερο..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...