Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακοπές για πολύτεκνους χωρίς κουπόνια κοινωνικού τουρισμού!

Recommended Posts

Επειδή φέτος δε μας βλέπω με επιδότηση κοινωνικού τουρισμού καθώς αν κατανόησα ορθώς η επιδότηση ισχύει από Σεπτέμβριο ως Ιούνιο...

Και αφού στο διαδίκτυο δε βρήκα κάτι σχετικό που να με προσανατολίζει...

Γνωρίζει κανείς διαμερίσματα, ξενοδοχεία για διακοπές στη θάλασσα σε συμφέρουσες τιμές για οικογένειες πολυτέκνων;

Και όταν λέω συμφέρουσες εννοώ κάτω από 50 ευρώ. γιατί ακόμα και διαμέρισμα 35 ευρώ, όταν ο άλλος ακούσει για πολύτεκνους,δε δίνει τιμή διαμερίσματος αλλά μετράει κεφάλια και η τιμή ανεβαίνει όσο του κάνει κέφι.

Το ιδανικό θα ήταν με κουζίνα -κάποτε ούτε να ακούσω για μαγείρεμα σε διακοπές, τώρα έβαλα νερό στο κρασί μου ;) -αλλά όλες οι ιδέες είναι ευπρόσδεκτες.

Ξέρω ζητάω πολλά αλλά θα ήθελα να μάθω τι στο καλό κάνουν οι άλλες πολύτεκνες οικογένειες.

Αν υπάρχουν ακόμα πολύτεκνοι που πάνε διακοπές, βέβαια! :)

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Διαφημίσεις

Δεν χρειάζεται να αναφέρεις με το καλημέρα σας ότι είσαι πολύτεκνη.

Ρωτάς πχ την τιμή ενός διαμερίσματος με 2 κρεββατοκάμαρες. Το πως θα βολευτείτε δεν είναι δουλειά του ιδιοκτήτη, έτσι δεν είναι; Τιμή διαμερίσματος δίνει.

Τώρα για την τιμή που ψάχνεις, δηλαδή κάτω των 50ευρώ, δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω...

Δεν χρειάζεται να αναφέρεις με το καλημέρα σας ότι είσαι πολύτεκνη.

Ρωτάς πχ την τιμή ενός διαμερίσματος με 2 κρεββατοκάμαρες. Το πως θα βολευτείτε δεν είναι δουλειά του ιδιοκτήτη, έτσι δεν είναι; Τιμή διαμερίσματος δίνει.

Τώρα για την τιμή που ψάχνεις, δηλαδή κάτω των 50ευρώ, δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Είναι όντως και αυτό μια πολιτική που θα την εφαρμόσω καθώς δεν το σκέφτηκα. Ως τώρα το έλεγα με την καλημέρα, η ειλικρίνεια από την αρχή εδώ είναι παγίδα.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Εάν σε βολεύει η Θάσος, υπάρχουν καταλύμματα από 20 ευρώ. Εγώ γνωρίζω κάποιες επιχειρήσεις. Είχαμε πάει το 2012 και απ' τα 60 που πληρώναμε βρήκαμε σε αυτή την τιμή και μείναμε άλλες 10 ημέρες. Είχαμε βρει και σπιτάκια αλλά και διαμερίσματα σε χαμηλή τιμή. Σας ενδιαφέρει ο προορισμός;;

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Είναι όντως και αυτό μια πολιτική που θα την εφαρμόσω καθώς δεν το σκέφτηκα. Ως τώρα το έλεγα με την καλημέρα, η ειλικρίνεια από την αρχή εδώ είναι παγίδα.

Δεν είναι ότι θα πεις ψέμματα. Απλώς είναι μια πληροφορία που κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο όταν πας να νοικιάσεις ένα διαμέρισμα. Δεν θα το κρύψεις, Απλώς δεν θα το πεις αμέσως. Αυτό που πρώτα θα ρωτήσεις είναι τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος (να δεις αν είναι αυτό που θέλετε), την τιμή κτλ. Δηλαδή θα κάνεις εσύ ερωτήσεις.;)

Αν το πεις αμέσως, δίνεις πάτημα στον άλλον να σου ανεβάσει την τιμή, ειδικά αν πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις.

Διαφημίσεις

Με κάτω από 50 ευρώ μπορείς να βρεις σπίτι και στη Φωκίδα, σε διάφορα παραθαλάσσια χωριά που έχει. Επειδή έχω πάει πολλές φορές, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα μέρη εκεί είναι ήσυχα, έχουν καλή θάλασσα και είναι ότι πρέπει για οικογενειακές διακοπές. Αν μένεις Αθήνα, τότε βολεύει γιατί είναι λιγότερο από 3 ώρες οδήγηση.

Και συμφωνώ ότι δε θα πεις με το καλημέρα σας ότι είστε πολύτεκνοι, θα έχεις φροντίσει πρώτα να ρωτήσεις τιμή.

Για το club Agia Anna στην Ευβοια εχω ακούσει, αλλά δεν ξέρω τιμες..

Κατα τα άλλα και πολύτεκνοι και μη πολύτεκνοι βλέπω πως έχουν περιορίσει πια τις διακοπές τους..

Εάν σε βολεύει η Θάσος, υπάρχουν καταλύμματα από 20 ευρώ. Εγώ γνωρίζω κάποιες επιχειρήσεις. Είχαμε πάει το 2012 και απ' τα 60 που πληρώναμε βρήκαμε σε αυτή την τιμή και μείναμε άλλες 10 ημέρες. Είχαμε βρει και σπιτάκια αλλά και διαμερίσματα σε χαμηλή τιμή. Σας ενδιαφέρει ο προορισμός;;

Ευχαριστώ,γιατί όχι,να ρίξουμε μια ματια μήπως βολευτούμε. Θα το ήθελα,ευχαριστώ.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Με κάτω από 50 ευρώ μπορείς να βρεις σπίτι και στη Φωκίδα, σε διάφορα παραθαλάσσια χωριά που έχει. Επειδή έχω πάει πολλές φορές, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα μέρη εκεί είναι ήσυχα, έχουν καλή θάλασσα και είναι ότι πρέπει για οικογενειακές διακοπές. Αν μένεις Αθήνα, τότε βολεύει γιατί είναι λιγότερο από 3 ώρες οδήγηση.

Και συμφωνώ ότι δε θα πεις με το καλημέρα σας ότι είστε πολύτεκνοι, θα έχεις φροντίσει πρώτα να ρωτήσεις τιμή.

Ανήκουμε σε περιοχή κοντά στη Θεσσαλονίκη. Παλιότερα δε θα σκεφτόμουν τη βενζίνη και τα διόδια, τώρα όμως... Δεν πειράζει, αυτή η έρευνα αφορά και άλλους πολύτεκνους σε όλη την Ελλάδα.

Και μια άλλη χρονιά ίσως και να μπορέσω.

Έχετε δίκαιο για τη διπλωματία που πρέπει να χρησιμοποιούμε.

Mama Aga, όντως οι διακοπές φέτος για πολλούς, ακόμη και μη πολύτεκνους, είναι είδος πολυτελείας.

, εγώ είχα βρει με κοινωνικό τουρισμο μεζονέτα, μικροσκοπική βέβαισ, με κάτω από 10 € την ημέρα. Έτσι αντέχει κανείς να κάνει και τα υπόλοιπα έξοδα και να κάνει διακοπές. Έτσι ξεκινήσανε πολλοί φέτος και μείναμε στα κρύα του λουτρού.

Γίαυτό και ένας λόγος ακόμη που άνοιξα το θέμα είναι μήπως και υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Οπότε όποιος έχει προτάσεις, μπορει να τις τοποθετήσει εδώ. Εμένα φυσικά για φέτος με ενδιαφέρει η Βόρεια Ελλάδα κυρίως.

Ευχαριστώ όλες και όλους για την ανταπόκριση. 😍😍😍

Πριν γράψεις, σκέψου!

Καλημερα κι απο μενα! Δεν ειμαι πολυτεκνη(ακομη τουλαχιστον:P), ετοιμαζομαι για τριτεκνη προς το παρον, ομως επειδη μενω κι εγω στη βορεια Ελλαδα μπορω να σου πω οικονομικους προορισμους που εχω βρει εγω.Στο Μαρμαρα Χαλκιδικης, οχι μεσα στο χωριο, σε οικισμους που εχει λιγο πιο εξω, ειχαμε βρει φθηνα διαμερισματα, με κουζινα και πεντακαθαρα. Επισης τα παιδια το καταευχαριστηθηκαν γιατι ηταν ενα βημα απο τη θαλασσα. Μεσω διαδικτυου θα βρεις πολλα τηλεφωνα. Πολυ οικονομικα ειναι και στην Τουσλα(παραλια Οφρυνιου) με το μονο αρνητικο οτι η θαλασσα δεν ειναι τοσο καλη οσο της Χαλκιδικης.Για Λεπτοκαρια, Πλαταμωνα δεν ξερω καθολου τιμες μπορεις να το ψαξεις, αλλα Χαλκιδικη γενικα, αν το συγκροτημα βρισκεται σε οικισμους κι οχι μεσα στο χωριο συνηθως πεφτει και η τιμη. Καλη ερευνα και καλα να περασετε και πες μας τι βρηκες να ξερουμε για του χρονου, γιατι φετος με την κοιλια στο στομα δεν εχει διακοπουλες..

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα! Δεν ειμαι πολυτεκνη(ακομη τουλαχιστον:P), ετοιμαζομαι για τριτεκνη προς το παρον, ομως επειδη μενω κι εγω στη βορεια Ελλαδα μπορω να σου πω οικονομικους προορισμους που εχω βρει εγω.Στο Μαρμαρα Χαλκιδικης, οχι μεσα στο χωριο, σε οικισμους που εχει λιγο πιο εξω, ειχαμε βρει φθηνα διαμερισματα, με κουζινα και πεντακαθαρα. Επισης τα παιδια το καταευχαριστηθηκαν γιατι ηταν ενα βημα απο τη θαλασσα. Μεσω διαδικτυου θα βρεις πολλα τηλεφωνα. Πολυ οικονομικα ειναι και στην Τουσλα(παραλια Οφρυνιου) με το μονο αρνητικο οτι η θαλασσα δεν ειναι τοσο καλη οσο της Χαλκιδικης.Για Λεπτοκαρια, Πλαταμωνα δεν ξερω καθολου τιμες μπορεις να το ψαξεις, αλλα Χαλκιδικη γενικα, αν το συγκροτημα βρισκεται σε οικισμους κι οχι μεσα στο χωριο συνηθως πεφτει και η τιμη. Καλη ερευνα και καλα να περασετε και πες μας τι βρηκες να ξερουμε για του χρονου, γιατι φετος με την κοιλια στο στομα δεν εχει διακοπουλες..

Ευχαριστώ για τις προτάσεις,θα κοιτάξω και εκεί, δεν ήξερα ότι παίζεται κάτι τέτοιο στο Μαρμαρά, αν και έχω πάει άλλες χρονιές.

Φυσικά οι θάλασσα της Χαλκιδικής δε συγκρίνεται.

Πλαταμώνα πήγα με κοινωνικό τουρισμό, μου άρεσαν πολύ οι κόλποι που υπάρχουν μέσα στι χωριό. Αναλόγως τον καιρό, αλλάζεις παραλία, με άμμο ή με χαλικάκι στην αρχή. Τιμές εκει δε ρώτησα και εγώ για φέτος.

Θα ενημερωσω που θα πάμε και αν θέλει η κάθε οικογένεια να ενημερώνει εδώ για οικονομικές διακοπές για να αντλεί κανείς πληροφορίες αν χρειαστεί. Και φυσικά και εσύ του χρόνου, αν θελήσεις, όταν θα γίνεις τρίτεκνη. Σου εύχομαι με το καλό να έρθει αυτό το δώρο, καλή λευτεριά και υπομονή. 💐😄

Πριν γράψεις, σκέψου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...