Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓΧΟΣ 1ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! είναι η πρώτη μου δημοσίευση και η πρώτη μου -με το καλό εγκυμοσύνη- και θέλω βοήθεια από τις πιο έμπειρες.

τελευταία περίοδος 17.06, μέσος κύκλος 24-26 μέρες.

1η χοριακή μετά από θετικό τεστ 1.151 την 08η.07 και 2η χοριακή 2.650 την 10η.07

ο γυναικολόγος πολύ καθησυχαστικός εγώ πανικόβλητη και αγχωμένη μέχρι αηδίας!:-):smile::-):smile: πρώτη φορά γαρ......

μου είπε να πάνω για υπέρηχο αλλά από 01.08 και μετά και μου έγραψε εξετάσεις αίματοσ κλπ οπότε ξανακλείσαμε ραντεβού (είναι στο έλενα) 06.08 αλλά μου φαίνεται πολύ μακρύ το διάστημα μέχρι τότε.είμαι υπερβολική θεωρείτε η να πάω να κάνω κι άλλη χοριακή να βεβαιωθώ ότι όλα κυλάνε ομαλά?:?:?

Διαφημίσεις

Είσαι μια χαρά, τέλεια και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ο γιατρός σου σου τα είπε μια χαρά! Αν πας νωρίτερα από την ημερομηνία που σου είπε, δεν θα μπορέσει να δει καρδιακή λειτουργία (η οποία ξεκινά περίπου στην 6η εβδομάδα) οπότε δεν υπάρχει λόγος. Κάνε τις εξετάσεις αίματος και αρκούν.

Αν, χτύπα ξύλο, κάτι δεν πάει καλά μέχρι τότε θα το καταλάβεις γιατί είσαι ακόμα πολύ νωρίς. Τζάμπα λεφτά θα δώσεις για χοριακή.

Μην αγχώνεσαι, να ξεκουράζεσαι και να τρως καλύτερα (όχι περισσότερο). Το μπεμπέ έχει πάρει τον δρόμο του και δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Έγκυος είσαι, όχι άρρωστη.

Και εμένα στο Έλενα είναι ο γιατρός μου, εσύ ποιον έχεις;

Είσαι μια χαρά, τέλεια και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ο γιατρός σου σου τα είπε μια χαρά! Αν πας νωρίτερα από την ημερομηνία που σου είπε, δεν θα μπορέσει να δει καρδιακή λειτουργία (η οποία ξεκινά περίπου στην 6η εβδομάδα) οπότε δεν υπάρχει λόγος. Κάνε τις εξετάσεις αίματος και αρκούν.

Αν, χτύπα ξύλο, κάτι δεν πάει καλά μέχρι τότε θα το καταλάβεις γιατί είσαι ακόμα πολύ νωρίς. Τζάμπα λεφτά θα δώσεις για χοριακή.

Μην αγχώνεσαι, να ξεκουράζεσαι και να τρως καλύτερα (όχι περισσότερο). Το μπεμπέ έχει πάρει τον δρόμο του και δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Έγκυος είσαι, όχι άρρωστη.

Και εμένα στο Έλενα είναι ο γιατρός μου, εσύ ποιον έχεις;

Τον Καπελάκη.Πρώτη φορά πήγα μου τον σύστησε μία γνωστή που την ξεγέννησε πρόσφατα κι είχα σκοπό να τον γνωρίσω για διερευνητική αλλά με πρόλαβε το ευτυχές...Ο παλιός μου ήταν στο ΙΑΣΩ βλέπεις αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να χρυσοπληρώσω.Σ ευχαριστώ πολύ για τα ''ηρεμιστικά'' λόγια και για τις ευχές :P:D! εσύ ποιον έχεις?

Γεια σου Μελινα. Εχουμε τον ιδιο γιατρο. Πριν μια εβδομαδα εμαθα πως είμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μου. Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και μας ευχομαι να μας πανε καλα μεχρι τελους. είναι καλος γιατρος ο Καπελακης μην ανυσηχεις!! :P

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Γεια σου Μελινα. Εχουμε τον ιδιο γιατρο. Πριν μια εβδομαδα εμαθα πως είμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μου. Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και μας ευχομαι να μας πανε καλα μεχρι τελους. είναι καλος γιατρος ο Καπελακης μην ανυσηχεις!! :P

συγχαρητήρια riki με το καλο!!!κι εγώ πριν μία εβδομάδα το έμαθα :P:p:p:p χαιρομαι που πετυχαίνω κοπέλα που τον έχει!

Διαφημίσεις

25/3/15 μου είπε εμένα αλλά επειδή θα πάω με προγραμματισμένη καισαρική στάνταρ θα με βάλει νωρίτερα!

riki κι εγώ κατά 90% καισαρική λόγω πολύ υψηλής μυωπίας- εκτός αν αποφασίσουν διαφορετικά οφθαλμίατρογυναικολόγοι μέχρι τότε.και η καισαρική πάει νωρίτερα εεε? να κάνουμε κ το τριήμερο!lol lol

Καλημέρα κορίτσια. Πρόσφατα σχετικά ανακαλυψα ότι ειμαι έγκυος στο τρίτο παιδάκι μου και η χαρά μου δεν περιγράφεται. Ωστόσο παρόλο που τα έχω περάσει ήδη δυο φορές, και θα έπρεπε κανονικά να είμαι κουλ κ χαλαρή δεν ειμαι καθόλου. Αγχώνομαι με το μονο μόνο και ώσπου να ακουσουμε καρδούλα ήμουν σα κλαμένη χήρα. Δεν είχα καν πιστεψει οτι είμαι έγκυος. Ο λόγος είναι ότι μεταξύ των δυο προηγούμενων επιτυχών κυήσεων που μου χάρισαν τα κοριτσάκια μου, είχα και δυο ατυχες εγκυμοσύνες τη μια καπάκι μετά την άλλη. Ξέρω πως είμαι υπερβολική αλλά γράφω εδώ μπας και ακουσω κατι που θα με ηρεμήσει και θα με αφήσει να χαρώ αυτή την εγκυμοσύνη. Εσείς έχετε άγχος και στρες για το αν θα πάνε όλα καλά; Άλλωστε το πρώτο τρίμηνο ειναι κ το πιο κρίσιμο για την εξέλιξη μιας κύησης...

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Πρόσφατα σχετικά ανακαλυψα ότι ειμαι έγκυος στο τρίτο παιδάκι μου και η χαρά μου δεν περιγράφεται. Ωστόσο παρόλο που τα έχω περάσει ήδη δυο φορές, και θα έπρεπε κανονικά να είμαι κουλ κ χαλαρή δεν ειμαι καθόλου. Αγχώνομαι με το μονο μόνο και ώσπου να ακουσουμε καρδούλα ήμουν σα κλαμένη χήρα. Δεν είχα καν πιστεψει οτι είμαι έγκυος. Ο λόγος είναι ότι μεταξύ των δυο προηγούμενων επιτυχών κυήσεων που μου χάρισαν τα κοριτσάκια μου, είχα και δυο ατυχες εγκυμοσύνες τη μια καπάκι μετά την άλλη. Ξέρω πως είμαι υπερβολική αλλά γράφω εδώ μπας και ακουσω κατι που θα με ηρεμήσει και θα με αφήσει να χαρώ αυτή την εγκυμοσύνη. Εσείς έχετε άγχος και στρες για το αν θα πάνε όλα καλά; Άλλωστε το πρώτο τρίμηνο ειναι κ το πιο κρίσιμο για την εξέλιξη μιας κύησης...

καλησπέρα!δεν κατάλαβες έχω άγχος από την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος κ πιστεύω δεν θα φύγει μέχρι να γεννήσω!τα βράδια πετάγομαι από ανησυχία και όσο για την τρίτη που θα πάω για τον υπέρηχο δεν στο συζητώ.....υπομονή θέλει φαντάζομαι!!!! άντε με το καλό και το τρίτο για σένα και δίνε θάρροσ και σε εμάς τα ψάρια!! :D:D:D

Καλησπέρα κορίτσια! Χαίρομαι που δεν ειμαι η μονη που κοντεύω να τρελαθω από την αγωνία μου... Ειμαι στην 8 βδομάδα κ επειδή ως τωρα είχα 2 βιοχημικές κ 5 παλινδρομες ειμαι να σκάσω...πολυ άγχος!!!μακαρι να πανε ολα καλά για όλες μας!:D

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια και απο εμενα αισιως μπαινω στην 5 εβδομαδα αυριο οπου εχω ραντεβου και με το γιατρο μου ειμαι 24 και ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη και τρεμω και το δευτερολεπτο που περναει...ακομα δεν το πιστευω οτι ειμαι εγκυος νομιζω οτι καποιος μου κανει ενα κακογουστο αστειο αν και ειμαι πολυ ευτυχισμενη φοβαμαι παρα πολυ με οσα διαβαζω στο ιντερνετ και δεν ξερω πως να το αποβαλλω ολο αυτο...εσεις πως το κοντρολαρετε?

o0rgp3.png euUPp2.png

κορίτσια νομίζω ότι όσο διαβάζουμε στο forum στο οποίο γίνεται βέβαια πολύ καλή δουλειά τόσο αγχωνόμαστε! εγώ ως πρωτάκι με όλα αυτά που βλάπουν τα μάτια μου-παλίνδρομεσ,βιοχημικές, ανεμβρυικές- φρικάρω τελείως παρότι είχα μία βιοχημική πριν 2 χρόνια αλλά επειδή δεν επεδίωκα εγκυμοσύνη τότε, δεν με είχε πειράξει καθόλου!

σκεφτείτε αύριο θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο πρωί πρωί και λέω ''θα δούμε κάτι?".. ψυχραιμία θέλει! αλήθεια να ρωτήσω κάτι? εκλεισα βιοιατρική για υπέρηχο τι θα είναι κολπικός ή μή????και κάτι άλλο είχα τελευταία ΠΕΡΊΟΔΟ 17/6, ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ 24 ή 26/6 και κύκλο 25 ημερών σε ποια εβδομάδα είμαι οεεεεεο?

κορίτσια νομίζω ότι όσο διαβάζουμε στο forum στο οποίο γίνεται βέβαια πολύ καλή δουλειά τόσο αγχωνόμαστε! εγώ ως πρωτάκι με όλα αυτά που βλάπουν τα μάτια μου-παλίνδρομεσ,βιοχημικές, ανεμβρυικές- φρικάρω τελείως παρότι είχα μία βιοχημική πριν 2 χρόνια αλλά επειδή δεν επεδίωκα εγκυμοσύνη τότε, δεν με είχε πειράξει καθόλου!

σκεφτείτε αύριο θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο πρωί πρωί και λέω ''θα δούμε κάτι?".. ψυχραιμία θέλει! αλήθεια να ρωτήσω κάτι? εκλεισα βιοιατρική για υπέρηχο τι θα είναι κολπικός ή μή????και κάτι άλλο είχα τελευταία ΠΕΡΊΟΔΟ 17/6, ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ 24 ή 26/6 και κύκλο 25 ημερών σε ποια εβδομάδα είμαι οεεεεεο?

συμφωνω μαζι σου με οσα εχω διαβασει ακι γω κατευθειαν για τελλαδικο ειμαι....αυριο εχω και γω το πρωτο μου ραντεβου με το γιατρο μου..και τρεμω...σκεφτομαι τι θα δω???εαν η περιοδος σου ηταν στις 17 μετρας απο την πρωτη μερα περιοδου τις εβδομαδες της κυησης!

o0rgp3.png euUPp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα !!

Αγχος 1ου τριμηνου το θεμα και εμενα το θεμα μου ειναι η αλλαγη στα κολπικα υγρα !!

Απο κει που ηταν διαφανα και γυαλιστερα ξαφνικα την Κυριακη (που μπηκα στην 6η εβδομαδα) εγιναν κιτρινα ... με μια υποψια ροζ ( βλεπει και το ματι καμια φορα πραγματα που φοβαται !! ) χωρις να ειμαι σιγουρη βεβαια αν οντως ειδα ροζ !!!

Το σιγουρο ειναι το κιτρινο και πως να σας το εξηγησω.... κιτρινο οπως τα φλεματα .... ή κιτρινο οπως λιγο πριν ερθει η περιοδος ...

Καπως ετσι .. !!!

Ο γιατρος μου ειπε να ξεκουραστω και αν δω αιμα να τον παρω τηλ !! Ραντεβου εχω την Παρασκευη και κακα τα ψεμματα εχω χεστει πανω μου !!!

Ειχε καμια κατι παρομοιο ?!

εμένα δε μου συνέβη αλλά γενικά να το ελέγχεις απ'ότι λένε τα κορίτσια sto forum. το ροζ είναι επικίνδυνο.νομίζω η ξεκούραση είναι το παν και η έλλειψη στρες!!!

το άγχος δεν σταματά εγώ πήγα σήμερα άκουσα καρδιά κομπλέ αλλά μου βρήκε μία κύστη στην ωοθήκη ορώδης (???????????????????) μου πε ο γιατρός του υπερήχου και να μην ανησυχώ.αύριο πάω στο γυναικολόγο ίδωμεν, ελπίζω να μην ασκεί επιρροή στην κύηση. ούυυυυυυυυυφ

Γεια σας εγκυουλες!

Αυτο το ατιμο το αγχος πως το τιθασευετε?μολις εμαθα για τη 2η εγκυμοσυνη μου χαρηκα παρα πολυ...Αλλα αγχωθηκα πολυ πως θα το πω στον μπαμπα, στους γονεις μου, αν θα πανε ολα καλα, καθως εχω μια βιοχημικη και μια αποβολη στην 6η βδομαδα στο ενεργητικο μου..Πως τα καταφερνετεμε το παλιοαγχος?

θελω να ρωτησω και κατι...Μετα απο 6 τεστ θετικα και απο χθες σημερα πολυ πιο εντονο, πηγα σημερα στο γιατρο ξεροντας οτι δε θα δουμε και τπτ, αλλα πηγα.Ο γιατρος μου ειπε οτι το ενδομητριο ειναι 17χιλ, και οτι κατι παει να φανει, αλλα ειδε και πολλα υγρα διπλα απτο ενδομητριο.Μου ειπελοιπον οτι αφενος μπορει να εσπασε το ωχρο σωματιο ή να υπαρχει εξωμητριος..Αποκεινη την ωρα τα εβαψαμαυρα.Τα υγρα δεν μπορει να ειναι τπτ αλλο?εχει τυχει σε καμια κοπελα κατι παρομοιο??

να προσθέσω ότι ειμαι στις 30 μερες απο την τελευταια περιοδο, ωορρηξια δεν ξερω ποτε ειχα γιατι θηλαζω και επαφη ειχαμε στις 19 του μηνα, μαλλον ωορρηξια ειχα λιγο πιο μετα..

εμένα δε μου συνέβη αλλά γενικά να το ελέγχεις απ'ότι λένε τα κορίτσια sto forum. το ροζ είναι επικίνδυνο.νομίζω η ξεκούραση είναι το παν και η έλλειψη στρες!!!

το άγχος δεν σταματά εγώ πήγα σήμερα άκουσα καρδιά κομπλέ αλλά μου βρήκε μία κύστη στην ωοθήκη ορώδης (???????????????????) μου πε ο γιατρός του υπερήχου και να μην ανησυχώ.αύριο πάω στο γυναικολόγο ίδωμεν, ελπίζω να μην ασκεί επιρροή στην κύηση. ούυυυυυυυυυφ

Αλλου πας για υπερηχο ?? δεν στο κανει ο γυναικολογος??

για υπέρηχο πάω βιοιατρική, ο γιατρός μου είναι στο έλενα οπότε πάω και του τα δείχνω!

αα οποτε δεν πας ιδιωτικα στο ιατρειο .... Γιατι εμενα ο δικος μου ειναι στο ιατρειο και μου εκανε εκει υπερηχο και λεω μηπως μου κανουν κατι λαθος ? Γιατι και κατι φιλες που ηταν ιδιωτικα αλλου πηγαιναν για υπερηχο ...

Φρικαρω μου φαινεται με το παραμικρο !

τωρα μολις διαβασα οτι πηγες για υπερηχο προχθες !!

Πως ηταν !? Ολα καλα ?!

όλα πολύ καλά άκουσα και καρδούλα και συγκινήθηκα! σήμερα πήγα και έκανα και την εξέταση για κυστική ίνωση (δεν γράφεται είναι πολύ εξειδικευμένη αλλά επειδή είμαι υστερική και την έκανα) και τώρα 5-10/9 έχω αυχενική διαφάνεια και pappA.τλχ ηρέμησα με τον υπέρηχο,!

όλα πολύ καλά άκουσα και καρδούλα και συγκινήθηκα! σήμερα πήγα και έκανα και την εξέταση για κυστική ίνωση (δεν γράφεται είναι πολύ εξειδικευμένη αλλά επειδή είμαι υστερική και την έκανα) και τώρα 5-10/9 έχω αυχενική διαφάνεια και pappA.τλχ ηρέμησα με τον υπέρηχο,!

Mπραβο κοριτσακι μου και εγω σημερα πηγα και το ειδα το θαυματακι μου ακουσαμε κ εμεις καρδουλα !!!

Εγω ειχα τ.π 21/6 και μου εδωσε για αυχενικη 11-18/9

και κυστικη ινωση απο τωρα !! Μου ειπε οτι υπαρχουν 3 ... 45 ευρω 1 ανωμαλια 150 το 80% και 200 το 90%

Δυσκολα τα οικονομικα αλλα για το σπορι μας ολα !! Ετσι δεν ειναι !? :P

Mπραβο κοριτσακι μου και εγω σημερα πηγα και το ειδα το θαυματακι μου ακουσαμε κ εμεις καρδουλα !!!

Εγω ειχα τ.π 21/6 και μου εδωσε για αυχενικη 11-18/9

και κυστικη ινωση απο τωρα !! Μου ειπε οτι υπαρχουν 3 ... 45 ευρω 1 ανωμαλια 150 το 80% και 200 το 90%

Δυσκολα τα οικονομικα αλλα για το σπορι μας ολα !! Ετσι δεν ειναι !? :P

θα πάς χορέμειο? εγώ πήγα σε ιδιωτικό αυτή των 200 ευρώ έκανα, υπήρχε και του 99% αλλά μου είπε 885ευρώ αλλά ήταν πάρα πολλά για το budget μου....αυχενική που θα κάνεις?εγώ έκλεισα στο έλενα...δεν έχει μεγάλη διαφορά η τιμή αλλά και ο γιατρός μου εκεί είναι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...