Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

είμαι εγκυος?? Βοηθεια...

mikrhmama

Recommended Posts

Καλησπερα θελω απο το πρωι να γραψω για να ρωτησω εαν έχει συμβεί σε καποια κοπελα κατι παρόμοιο.... Λοιπόν πριν πεντε μηνες γεννησα το δευτερο κοριτσακι μου θηλαζα αποκλειστικά μεχρι 3μιση μηνων μετα απο μια ίωση που μου ειπε η παιδιατρος να το βγάζω αρχισα να της δινω κ ξένο γαλα και κράτησα κ το δικο μου επειδη ειχε μειωθεί αρκετα για συμπλήρωμα και ετσι μου κατέβηκε περιοδο για τον Μάιο...Mετα αρχες Ιουνίου επαθα μια βαρια μορφη ουρολοιμωξης και πηρα δυο κουτια αντιβιωση και ενω περιμενα κατα τις 20 να μου ερθει περιοδο δεν ηρθε ποτε..... ( δεν κανουμε ελεύθερα τις περισσοτερες φορες χρεισιμοποιουμε προφυλακτικό αλλιώς βγαινει ) συγνώμη εαν ημουν πολυ αναλητικη απλα μπορει καποια λεπτομέρεια να ηταν συμαντικη.... παρακαλω εαν γνωρίζετε κατι σχετικο απαντηστε μου γιατί εχω αγχοθει πολυ....Ευχαριστώ :o

Διαφημίσεις

Πιθανόν να μην έχει σταθεροποιηθεί η περίοδος σου ακόμη, μετά τη γέννα. Από την άλλη, αν πιστεύεις ότι έχεις ήδη αρκετή καθυστέρηση, ένα τεστ κυήσεως θα σου έλυνε την απορία.

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

Καλησπερα θελω απο το πρωι να γραψω για να ρωτησω εαν έχει συμβεί σε καποια κοπελα κατι παρόμοιο.... Λοιπόν πριν πεντε μηνες γεννησα το δευτερο κοριτσακι μου θηλαζα αποκλειστικά μεχρι 3μιση μηνων μετα απο μια ίωση που μου ειπε η παιδιατρος να το βγάζω αρχισα να της δινω κ ξένο γαλα και κράτησα κ το δικο μου επειδη ειχε μειωθεί αρκετα για συμπλήρωμα και ετσι μου κατέβηκε περιοδο για τον Μάιο...Mετα αρχες Ιουνίου επαθα μια βαρια μορφη ουρολοιμωξης και πηρα δυο κουτια αντιβιωση και ενω περιμενα κατα τις 20 να μου ερθει περιοδο δεν ηρθε ποτε..... ( δεν κανουμε ελεύθερα τις περισσοτερες φορες χρεισιμοποιουμε προφυλακτικό αλλιώς βγαινει ) συγνώμη εαν ημουν πολυ αναλητικη απλα μπορει καποια λεπτομέρεια να ηταν συμαντικη.... παρακαλω εαν γνωρίζετε κατι σχετικο απαντηστε μου γιατί εχω αγχοθει πολυ....Ευχαριστώ :o

Εφόσον δεν προσέχετε πάντα όλα είναι πιθανά. Οπότε κάνε ένα τεστ για να βεβαιωθείς.

Ευχαριστω πολυ που μου απαντησες... δηλαδη ειναι λογικο να μου ερθει ενα μηνα κ τον επομενο οχι? Η μαια μου που μιλησα μου ειπε να περιμενω μμεχρι την Παρασκευή και να παω να με δουν...

Ευχαριστω πολυ που μου απαντησες... δηλαδη ειναι λογικο να μου ερθει ενα μηνα κ τον επομενο οχι? Η μαια μου που μιλησα μου ειπε να περιμενω μμεχρι την Παρασκευή και να παω να με δουν...

Μπορεί απλώς να μην έχει σταθεροποιηθεί η περίοδός σου. Αλλά να ξέρεις γενικώς ότι ακόμα και αν θηλάζεις μπορείς άνετα να μείνεις έγκυος. Οπότε να παίρνεις προφυλάξεις. Μην νιώθεις ασφαλής.

Διαφημίσεις

Ουυφφ .... γενικα προσεχω επειδη δεν θελω ειναι 2 3 φορες που καναμε χωρις προφυλακτικό αλλα βγηκε να ειμαι τοσο γκαντεμο (βλακεια αυτο που λεω γιατι αλλες γυναίκες δεν μπορουν να κανουν ουτε ενα) αλλα ειναι πολυ νωρις για ακομη ενα παιδακι η μεγαλη μου ειναι 3 κ η μικρη 5 μηνών ....

Ουυφφ .... γενικα προσεχω επειδη δεν θελω ειναι 2 3 φορες που καναμε χωρις προφυλακτικό αλλα βγηκε να ειμαι τοσο γκαντεμο (βλακεια αυτο που λεω γιατι αλλες γυναίκες δεν μπορουν να κανουν ουτε ενα) αλλα ειναι πολυ νωρις για ακομη ενα παιδακι η μεγαλη μου ειναι 3 κ η μικρη 5 μηνών ....

Κάνε βρε παιδί μου ένα τεστ. Γιατί να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή; Αφού έχεις ήδη 10 μέρες καθυστέρηση...

Φοβαμαι τι θα διξει γι αυτο το αποφεύγω αλλα κ στον γιατρο να παω εαν είμαι το ιδιο θα ειναι ....εχεις δικιο ομως θα παρω να κανω ενα γιατι κοντευω να σκασω το μυαλο μου ειναι συνεχεία εκεί...

Φοβαμαι τι θα διξει γι αυτο το αποφεύγω αλλα κ στον γιατρο να παω εαν είμαι το ιδιο θα ειναι ....εχεις δικιο ομως θα παρω να κανω ενα γιατι κοντευω να σκασω το μυαλο μου ειναι συνεχεία εκεί...

Μην παρατείνεις την αγωνία σου. Αν και πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι να μην έχει σταθεροποιηθεί η περίοδός σου. Πριν την εγκυμοσύνη ήταν σταθερή;

Ναι σταθερό κυκλο ειχα..εμενα το μονο που με ηρεμη λιγο ειναι πως οταν πηγα στο νοσοκομειο με την ουρολοιμωξη που ηταν κανονικα οι μερες να αδιαθετησω ειχα στα ουρα που μου πηραν ειχα αιμα απο την ουρολοιμωξη πιθανον αλλα ειχα κ καφε κομμάτια οπως εχουμε στην περιοδο αλλα πολυ λιγο με ρωτησαν εαν εχω περιοδο κ ειπα πως περιμενω..αλλα τιποτα

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...