Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα εμφυτευσης μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Καλημέρα κοπέλα μου!!! Να μη σε απασχολεί καθόλου το πως θα το πάρουν οι υπόλοιποι.. Εσύ να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και τα έμβρυα σου!!!

Εγώ πάω αύριο για χοριακή και έχω αγωνία!!!! Ελπίζω να δούμε μεγάλο νούμερο και όχι αποτυχία.....

Μακάρι να δεις μία μεγάλη χοριακή αύριο και να σου πάνε όλα καλά!!

Διαφημίσεις

Συνήθως ειναι καλο σημάδι τα πονακια. Εγω στην 1η επιτυχημένη δεν είχα ΤΙΠΟΤΑ. Στις άλλες 4 αποτυχημένες επίσης τιποτα και τώρα τα είχα ολα: στήθος, πονακια, μέση, δεκατα.

Οποτε τι να πω κάθε φορά ειναι διαφορετική. Υπομονή λίγες ώρες πλέον!

Titiana μου μη σε νοιαζει για τους αλλους, σε καταλαβαινω γιατι το περασα κ εγω!!πες το στον διευθυντη κ ζητα του να πει, αν ρωτανε, οτι θα κανεις μια γυναικολογικη επεμβαση,εγω αυτο εκανα, ουτως σι αλλιως αν δεν παει 3ος μηνας δεν το λεω,,, που ξερουν αυτοι τι και πως,,, ημερολογιο θα σου κρατησουν?

βλεπω και εγω ανεβασμενη την χοριακη αρκετα κ φανταζομαι πολλα!!!!!ο πρωτος υπερηχος θα δειξει ποσα μωρα ειναι?ή θα ειναι νωρις, ξερει καμια?

nutela moy τελικα αποξεση?

Διαφημίσεις

Αυριο παω. Ειμαι ηρεμη κ αισιοδοξη κ λεω να συνεχισω ετσι γιατι στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν τοοοοοοσο αγχωμενη που δεν την απολαυσα. Αλλωστε οτι ειναι να γινει θα γινει.

Πριν ξεκινήσω την εξωσωματικη μου πρότεινε ο γιατρός να κανω 3 εξετάσεις (πέρα από Παπ τεστ κολπικων υγρών κτλ) που στατιστικά ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τις αποτυχίες

1.νκ κύτταρα

2. Χλαμυδια με ιστό περιόδου

3. Θρομβοφιλιας. Για να μην επιβαρυνθω τι κοστος του πακέτου της θρομβοφιλιας έκανα ενα θρομβοελαστογραμμα (οικονομική εξέταση) που δείχνει κατι για την πηκτικοτητα. Βγήκε αυτο θετικο και έκανα το πακέτο της θρομβοφιλιας και αποδείχτηκε οτι είχα. Οποτε έκανα ήπαρινες απο την εμβρυομεταφορα και μετα μέχρι 40 ημερες μετα τον τοκετό.

Περιττό να σου πω οτι βρέθηκα και με χλαμυδια οποτε κ πήραμε αντιβίωση ισχυρή κτλ.

Ας ειναι καλα που μου τις είπε....

Έκανα ένα σορρο εξετάσεις και για την καθίζηση του αίματος (κάπως έτσι) δεν είχα τίποτα.. του το είπα για θρομβοφιλία και μου είπε πως και να έχω το γεγονός ότι έκοψα την ηπαρίνη δεν δικαιολογήτε να το έχανα σε 1 μέρα..

καλημερα κοριτσια! ευχομαι ολες να ειστε καλα,,, χτες δεν μπορουσα να συνδεθω εδω κ δεν ειπαμε τα νεα μας,,, ευχαριστω τα κοριτσια που μου ευχονται κ ολοψυχα και αυτες να μαθουν ευχαριστα νεα,,, την δευτερα ειχα παει για χοριακη κ βγηκε 206,,, πηγα κ εχτες πεμπτη οπως μου ειπε ο γιατρος κ ηταν 755!!! ειμαι πολυ χαρουμενη,,, την δευτερα παλι χοριακη κ μετα θα κανονισουμε υπερηχο!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ :) :) :) άντε με το καλό να ακούσεις καρδουλίτσες :) :)

Καλημέρα κορίτσια! Καλη επιτυχία σε οσες περιμένουν αποτελεσματα κ τελειομενες κυήσεις σε οσες πήραν ηδη τα θετικά αποτελεσματα. Εμείς δυστυχώς όχι μονο δεν ακουσαμε καρδιά αλλα μας ενημέρωσε ο γιατρός για χρωμοσωμική ανωμαλία στο έμβρυο κ πρεπει να γίνει αποξεση ..... Το όνειρο κράτησε λίγο! 8 εβδομαδες και 2 μέρες....επόμενη προσπαθεια (4η) με κατεψυγμένα τον Ιανουάριο είπε ο γιατρος. Δεν ξέρω αν έχω πια τα κουραγια.... Απόξεση θα κανονισω μάλλον τη Δεύτερα...

Nutela εσυ πως πας?

Bsereves σε χάσαμε, πως παει?

Κοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι σε καταλαβαίνω υπομονή που θα πάει η επόμενη θα είναι η τυχερή μας! αλήθεια πς βρήκε χρωμοσωμική ανωμαλία ο γιατρός από τον υπερυχο??

Εμένα ευτυχώς έπεσε στο 3 η χοριακή χθες και στον υπέρυχο που κάναμε μου είπε ότι είμαι καθαρή! πάλι καλά... τώρα περιμένω να αδιαθετήσω και να ηρεμίσουμε λίγο :)

Καλημέρα κοπέλα μου!!! Να μη σε απασχολεί καθόλου το πως θα το πάρουν οι υπόλοιποι.. Εσύ να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και τα έμβρυα σου!!!

Εγώ πάω αύριο για χοριακή και έχω αγωνία!!!! Ελπίζω να δούμε μεγάλο νούμερο και όχι αποτυχία.....

με το καλόο να δεις πολλά +++++++++++++++++ :)

Καλημερα κοριτσια !Ανοιξε το θεμα και τα λετε και εδω??;););)

Δευτερη μερα εμβυρομεταφορας χοριακη 22/11:p:p:p:p:p:p

καλή επιτυχίααα :) :)

Titiana μου μη σε νοιαζει για τους αλλους, σε καταλαβαινω γιατι το περασα κ εγω!!πες το στον διευθυντη κ ζητα του να πει, αν ρωτανε, οτι θα κανεις μια γυναικολογικη επεμβαση,εγω αυτο εκανα, ουτως σι αλλιως αν δεν παει 3ος μηνας δεν το λεω,,, που ξερουν αυτοι τι και πως,,, ημερολογιο θα σου κρατησουν?

βλεπω και εγω ανεβασμενη την χοριακη αρκετα κ φανταζομαι πολλα!!!!!ο πρωτος υπερηχος θα δειξει ποσα μωρα ειναι?ή θα ειναι νωρις, ξερει καμια?

nutela moy τελικα αποξεση?

την γλύτωσα! είμαι καθαρή με λυπήθηκε το εμβρυάκι μου και έφυγε μόνο του :)

Όσο για τα υπόλοιπα νέα από Δευτέρα γυρίζω στην δουλεία μου και θα μπαίνω λίγοτερο αναγκαστηκά :( τα νέα μου πήρα χθες στον γιατρό μου κάναμε υπέρυχο είμαι μια χαρά όλα καθάρα έιχε πέσει και η χοριακή μου πλεόν στο 3 ! Προς το παρόν μου είπε οτι πριν πάμε για 3η προσπάθεια πρέπει να κάνω λαπαροσκόπηση και επεμβατική υστεροσκόπηση (ταυτόχρονα) για να διορθώσουμε (αν γίνετε) το σχήμα της μήτρας και να αφαιρέσουμε ένα ινομοίωμα που έχω πάνω από την μήτρα το οποίο πλέον παρά μεγάλωσε και την πιέζει και μετά πάμε για την 3η προσπάθεια μα με τα υπόλοιπα κατεψυγμένα μας :) :)

Δεν το βάζουμε κάτω πάντα ελπίζουμε για μια φυσιολογική σύλληψη και ακόμα και αυτό δεν μπορεί θα μας κάτσει που θα πάει :) :)

Φιλάκιαα σε όλες :) :)

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end!

IEC1p3.png

Νουτελα ευτυχως γλιτωσες τα χειροτερα. Ευχομαι ολοψυχα η επομενη να ειναι τυχερη. Αλλωστε θ εισαι κ καλυτερα προετοιμασμενη μετ την υστεροσκοπηση.

Την πρωτη χοριακη ποσες μερες μετα τη εμβρυομεταφορα την εκανες;

καλη επιτυχια για αυριο!!!!!!!:D

η πρωτη την εκανα την δευτερα 10-11 και ηταν η 12η μερα μετα την εμβρυομεταφορα,,, και χτες την 2η χοριακη που ηταν η 15η μερα!δευτερα παλι κ τελος μου ειπαν!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μεγαλωνε δυσαναλογα ο λεκιθικός σάκος πραγμα που σημαινει οτι οτι εμβρυο ειναι αρρωστο...

αυριο το πρωι παω για αποξεση...

περιττο να σας πω πως αισθανομαι...ενα ματσο χαλια! Μα ποση δυναμη να εχουμε πια...

και μεις εχουμε κατεψυγμενα κ ο γιατρος ειπε Ιανουαριο να ξεκινησουμε παλι αλλα αυτη τη στιγμη, δεν μπορω ουτε να το συζηταω...

Να μαστε καλα κ θα δουμε μεχρι τοτε...

Νουτελα ευτυχως γλιτωσες τα χειροτερα. Ευχομαι ολοψυχα η επομενη να ειναι τυχερη. Αλλωστε θ εισαι κ καλυτερα προετοιμασμενη μετ την υστεροσκοπηση.

ναι πάλι καλά τυχερή στην ατυχία μου! ναι μετα την διαγνωστική υστεροσκόπιση που έχω κάνει πάμε και στην επεμβατική μην χάσω και δεν κάω όλα τα είδη !!!! lol

Κοριτσια μεγαλωνε δυσαναλογα ο λεκιθικός σάκος πραγμα που σημαινει οτι οτι εμβρυο ειναι αρρωστο...

περιττο να σας πω πως αισθανομαι...ενα ματσο χαλια! Μα ποση δυναμη να εχουμε πια...

και μεις εχουμε κατεψυγμενα κ ο γιατρος ειπε Ιανουαριο να ξεκινησουμε παλι αλλα αυτη τη στιγμη, δεν μπορω ουτε να το συζηταω...

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ :( να σου πω κάτι κάνε την Δευτερα ότι είναι να κάνεις και ηρέμισε αν δεν μπορείς Ιανουάριο κάντο Φεβρουάριο δεν χρειάζετε να πιέζεσαι πάρε τον χρόνο σου ανασκουμπώσου και ξανά προσπάθησε όταν είσαι έτοιμη! και να σου πω και κάτι δεν το βάζουμε κάτω! θα το καταφέρουμε!! αργούμε αλλά θα το κάνουμε που θα πάει δεν θα περάσει το δικό του αλλά το δικό μας! :) :) :)

Εγώ πάλι που ξαφνικά στον κύκλο μου απέκτησα 6 νέες εγκυμοσύνες! Νομίζω ότι τα χαστούκια μου έρχονται απανωτα! Καλά να είναι τα κορίτσια και τα μωράκια τους αλλά νομίζω ότι θα κάνω χαρακίρι στο τέλος! :oops:

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end!

IEC1p3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσι μου. Οτι κ να πω ειναι λιγο. Λυπαμαι πολυ. Καλη δυναμη.

Εγω αθηνα στον μαστρομηνα

εχεις ενοχλησεις? εμενα με τρελαινει το στομαχι μου ωρες κ φορες,,,ο,τι φαω το καταλαβαινω καλα!!!ποναλακια δεν εχω αλλα χρησιμοποιω και 9 ουτροτζεσταν,, στηθος πρησμενο,,, λιγο πονεμενο!

εχεις ενοχλησεις? εμενα με τρελαινει το στομαχι μου ωρες κ φορες,,,ο,τι φαω το καταλαβαινω καλα!!!ποναλακια δεν εχω αλλα χρησιμοποιω και 9 ουτροτζεσταν,, στηθος πρησμενο,,, λιγο πονεμενο!

Εχω στηθος πρησμενο κ ευαισθητο πολυ κ πονακια κυριως μετα απο περπατημα δουλιτσες κτλ.

Καλησπερα κοριτσια! 225 η χοριακη μου. Μου ειπαν οτι ειναι οκ.

Ελπιζω να συνεχισουν καλα ολα για ολες μας!

μπραβο κοπελα μου,, εξελισετε ομαλα,,ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Καλημέρα κορίτσια! Καλη επιτυχία σε οσες περιμένουν αποτελεσματα κ τελειομενες κυήσεις σε οσες πήραν ηδη τα θετικά αποτελεσματα. Εμείς δυστυχώς όχι μονο δεν ακουσαμε καρδιά αλλα μας ενημέρωσε ο γιατρός για χρωμοσωμική ανωμαλία στο έμβρυο κ πρεπει να γίνει αποξεση ..... Το όνειρο κράτησε λίγο! 8 εβδομαδες και 2 μέρες....επόμενη προσπαθεια (4η) με κατεψυγμένα τον Ιανουάριο είπε ο γιατρος. Δεν ξέρω αν έχω πια τα κουραγια.... Απόξεση θα κανονισω μάλλον τη Δεύτερα...

Nutela εσυ πως πας?

Bsereves σε χάσαμε, πως παει?

Όχι ρε γαμώτο, κρίμα.:(

Μία αγκαλίτσα από μένα.

Τώρα σίγουρα δεν είσαι σε θέση να συζητάς για επόμενη προσπάθεια αλλά θα περάσει ο καιρός και θα είσαι πιο δυνατή.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Καλησπερα κοριτσια! 225 η χοριακη μου. Μου ειπαν οτι ειναι οκ.

Ελπιζω να συνεχισουν καλα ολα για ολες μας!

Συγχαρητήρια!! Κ βέβαια είναι οκ!!

Καλή μας συνέχεια!!!!

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...