Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποιο φορητό γιογιό προτείνετε;

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες. Έχω την εξής απορία μιας και αποφάσισα, αφού ο μικρός πάει καλά με το θέμα γιογιό, να του βγάλω την πάνα και στις μετακινήσεις και να πάρω ένα φορητό. Η απορία μου είναι ποιο. Υπάρχουν αυτά με την σακούλα μιας χρήσης και υπάρχει και ένα που λέγεται my carry potty που είναι χωρίς σακούλες.

Εσάς ποιο σας έχει βολέψει;

Αν πάρω αυτό με τις σακούλες φαντάζομαι ότι θα μου βγει πιο κοστοβόρο μιας και θα πρέπει να αγοράζω τις ειδικές σακούλες (και δεν είναι και φθηνές). Αλλά αν πάρω το άλλο, τότε δεν έχω καταλάβει τι κάνουμε τα κακά και τα τσίσα αν είμαστε στο δρόμο, π.χ. στην παιδική χαρά.

u65Tp3.png

QACnp2.png

Διαφημίσεις

Εγω πηρα ενα απο το τζαμπο πολυ φτηνο νομιζω το πολυ 5-6 ευρω,βαζω σακουλιτσες αυτες που βαζουμε και στο καδο της τουαλετας μας τις απλες που αγοραζουμε απο το σουπερ και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!

και εμεις με σακουλιτσες ειχαμε παρει. Βασικα αυτες που θεωρουνται ειδικες εχουν ενα αποροφοιτικο χαρτι για να μειωνουν τις διαρροες. και απλες σακουλιτσες κανουν αρκει να μην εχουν τρυπες. Εμενα με βολεψε και στα 2 παιδια μεχρι που εγιναν 3. Μετα ειναι μαλλον χαμηλο για να καθησουν.

Κορίτσια να ρωτήσω γιατι ειμαι λίγο άσχετη στο θεμα

Αυτο με τις σακούλιτσες ειναι και για τσισα η μονο για χοντρά;

Αν περπατάτε στον δρόμο και του ερχονται τι κάνετε; Που τα κανει;

Ειναι και για τα τσισα και για τα κακα. Στο δρομα το αποφευγουμε αλλα τα αγορακια (ολα...) μπορουν να ποτησουν τα δεντρακια. Εμενα κακα δεν νομιζω οτι ετυχε να κανουν εξω. Τωρα αν ειμαστε καπου που εχει τουαλεττα παμε με το γιογιο

Ευτυχως τωρα δεν κατουρανε πολυ. Το προβλημα ειμαι εγω οταν ειμαστε εξω - οχι τα παιδια

Διαφημίσεις

Ειναι και για τα τσισα και για τα κακα. Στο δρομα το αποφευγουμε αλλα τα αγορακια (ολα...) μπορουν να ποτησουν τα δεντρακια. Εμενα κακα δεν νομιζω οτι ετυχε να κανουν εξω. Τωρα αν ειμαστε καπου που εχει τουαλεττα παμε με το γιογιο

Ευτυχως τωρα δεν κατουρανε πολυ. Το προβλημα ειμαι εγω οταν ειμαστε εξω - οχι τα παιδια

Γιατι ειςαι εσυ; Ντρέπεσαι; :-) εγω ντρέπομαι πολυ και ακομα δεν εχω αρχίσει!!!

Δηλαδη αν είστε δίπλα σε τουαλέτα αυτά τα φορητα γιογιο μπαίνουν μεςα στην τουαλέτα;

Επειδη και εγω ειμαι στη φαση αναζητησης του καταλληλου γιογιου ταξιδιου εχω καταληξει στο εξης: θα αγορασω αυτο που γινεται και καθισμα τουαλετας και οταν θα χρειαζεται να το μετακινω εκτος σπιτιου θα τοποθετω κανονικες σακουλιτσες, και για να ειναι απορροφητικο θα βαζω και μια χειροπετσετα στον πατο, θα κανει την αναγκη της η μικρουλα μου, θα τη σκουπιζω, θα καθαριζουμε χερακια με μαντηλακια dettol, και οοολα αυτα στη σακουλιτσα και πεταμα στον καδο :) !!! Και για να μην ειναι εκτεθειμενο στο δρομο και μετα στη λεκανη της τουαλετας μας, οταν θα ειμαστε εξω θα το τοποθετω σε σημειο καθαρο και φυσικα επανω σε ενα υποσεντονο μιας χρησης η κατι αναλογο!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Εγω γενικα απεφευγα και αποφευγω να τους αφηνω να κανουν πιπ εξω. Και προστιμο πεφτει και ανωμαλοι υπαρχουν (με οποια σειρα θελει ο καθενας τα αξιολογει).

Οταν ηταν πιο μικροι γιατι τωρα δεν χωραμε, εβαζα το γιογιο στην τουαλλετα και εγω στεκομουν στην πορτα. Το ιδιο κανω και τωρα μονο που αντι για γιογιο εχω χαρτινα προστατευτικα για την λεκανη (αυτα κανουν και για μενα :wink: )

Υπαρχουν τωρα γιογιο με σακουλακι που ανοιγουν και τοποθετουνται στο καθισμα της λεκανης αλλα μετα θα θελουν καθαρισμα και θα πρεπει να εξασφαλιστει οτι το παιδακι δεν θα ακουμπησει με τα χερακια του στην λεκανη

Εγω γενικα απεφευγα και αποφευγω να τους αφηνω να κανουν πιπ εξω. Και προστιμο πεφτει και ανωμαλοι υπαρχουν (με οποια σειρα θελει ο καθενας τα αξιολογει).

Οταν ηταν πιο μικροι γιατι τωρα δεν χωραμε, εβαζα το γιογιο στην τουαλλετα και εγω στεκομουν στην πορτα. Το ιδιο κανω και τωρα μονο που αντι για γιογιο εχω χαρτινα προστατευτικα για την λεκανη (αυτα κανουν και για μενα :wink: )

Υπαρχουν τωρα γιογιο με σακουλακι που ανοιγουν και τοποθετουνται στο καθισμα της λεκανης αλλα μετα θα θελουν καθαρισμα και θα πρεπει να εξασφαλιστει οτι το παιδακι δεν θα ακουμπησει με τα χερακια του στην λεκανη

Ααα σιγουρα, δεν προκειται να αφησω τη μικρη μου να παει σε αλλη τουαλετα, ουτε και με το γιογιο, προτιμω να παω το γιογιο καπου εξω σε μια γωνια του δρομου, παρα σε καποια τουαλετα που μπαινουν αλλοι!!! Εγω εννοουσα για τη δικη μας τουαλετα, να ακουμπαει το γιογιο σε καθαρο μερος καπου εξω και μετα να το τοποθετω στη λεκανη της δικη μας τουαλετας!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Κι εγώ το απλό τελείως έχω από τα jumbo.Άμα κάνει τσιτσα τα ρίχνω σε μια ακρούλα σε κάνα δεντράκι αλλιώς για κακά έχω σακουλίτσα μαζί μου.Εντάξει για τον πρώτο καιρό είναι το γιογιο δε χρειάζεται να είναι και ακριβό.

Διαφημίσεις

Τι εννοείς πρόστιμο;;; Απαγορεύεται ένα παιδάκι να κάνει την ανάγκη του σε εξωτερικό χώρο σε γιογιό; Ή μήπως εννοείς ότι απαγορεύεται να κάνει πιπι στα δέντρα; Αν είναι το δεύτερο, λογικό μου ακούγεται.

u65Tp3.png

QACnp2.png

Λοιπόν κορίτσια πήγα χθες στο Λητώ και κατέληξα στο Potette Plus. Παίρνει σακουλίτσες (αγόρασα και μερικές αλλά όταν τελειώσουν θα χρησιμοποιώ του σούπερ μάρκετ) και γίνεται και κάθισμα για τη λεκάνη. Είχε 16 ευρώ. Το άλλο που έλεγα, το my carry potty, ναι με δεν χρειάζεται να βάζεις σακούλες μέσα αλλά είναι πιο ογκώδες, δεν χωράει σε τσάντα και έχει πολύ μικρή τρύπα μέσα. Και κάνει σχεδόν 30 ευρώ!! Μάλιστα τσαντίστηκα με μια υπάλληλο εκεί γιατί όταν της είπα ότι μου φαίνεται πολύ μικρό για να χωράει τον ποπό ενός παιδιού 2.5 ετών, μου απάντησε ειρωνικά "πως μπορώ να γνωρίζω το μέγεθος του ποπού του κάθε παιδιού;" :evil::evil: Ευτυχώς ήταν και μια άλλη μανούλα εκεί και το είδε και συμφώνησε μαζί μου!!

u65Tp3.png

QACnp2.png

Λοιπόν κορίτσια πήγα χθες στο Λητώ και κατέληξα στο Potette Plus. Παίρνει σακουλίτσες (αγόρασα και μερικές αλλά όταν τελειώσουν θα χρησιμοποιώ του σούπερ μάρκετ) και γίνεται και κάθισμα για τη λεκάνη. Είχε 16 ευρώ. Το άλλο που έλεγα, το my carry potty, ναι με δεν χρειάζεται να βάζεις σακούλες μέσα αλλά είναι πιο ογκώδες, δεν χωράει σε τσάντα και έχει πολύ μικρή τρύπα μέσα. Και κάνει σχεδόν 30 ευρώ!! Μάλιστα τσαντίστηκα με μια υπάλληλο εκεί γιατί όταν της είπα ότι μου φαίνεται πολύ μικρό για να χωράει τον ποπό ενός παιδιού 2.5 ετών, μου απάντησε ειρωνικά "πως μπορώ να γνωρίζω το μέγεθος του ποπού του κάθε παιδιού;" :evil::evil: Ευτυχώς ήταν και μια άλλη μανούλα εκεί και το είδε και συμφώνησε μαζί μου!!

Μπράβο αυτο θα κανω και εγω το βρήκα στο amazon !

By the way ο μικρός σου ειναι ουτε 2.5 και εχει κόψει εντελως την πάνα;

By the way ο μικρός σου ειναι ουτε 2.5 και εχει κόψει εντελως την πάνα;

Τον ξεκίνησα πριν μια βδομάδα και πάει ανέλπιστα καλά!!! Δες περισσότερα στο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=26248&page=53

Το δικό μου post είναι το 2115.

Από περιέργεια, πόσο το βρήκες στο amazon;

u65Tp3.png

QACnp2.png

Τον ξεκίνησα πριν μια βδομάδα και πάει ανέλπιστα καλά!!! Δες περισσότερα στο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=26248&page=53

Το δικό μου post είναι το 2115.

Από περιέργεια, πόσο το βρήκες στο amazon;

Τι λες ρε συ! Μπράβο!!! Θα δω το ποστ σου να δω πως τα κατάφερες

Το βρήκα γύρω στα 20 ευρώ - ειναι ακριβά αυτά εδώ :-(

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Δεν βολεύει πολύ να κουβαλάτε γιογιό, θα το δείτε στην πράξη. Τουλάχιστον όταν έχεις δύο παιδιά δεν μπορείς να έχεις ΚΑΙ το γιογιό στην τσάντα. Εμείς απλά πριν φύγουμε από το σπίτι πηγαίνουμε στην τουαλέτα, έξω έχω πάντα μωρομάντηλα αλλά και σακουλάκια τουαλέτας και όπου πάμε αν υπάρχει τουαλέτα την κρατώ στον αέρα και κάνει κανονικά. Αν δεν υπάρχει, πχ σε πικ νίκ ή στην παραλία, κάπου να μην είμαστε σε κοινή θέα, την κρατώ στον αέρα και κάνει στο σακουλάκι. Αυτό το πετάμε σε κάδο. Τι άλλο να τύχει; Πιο εύκολο απ'το να κουβαλήσω μια ολόκληρη τσάντα με γιογιό.

Σ ευχαριστώ για την απαντηση.Γενικα δε θα βολεύει το ξέρω αλλά δε θέλω να κατουρηθουμε (όσο γίνεται δλδ) ή να καταλήξουμε έξω οπουδήποτε να κάνει τσίσα και κακά. Εγώ όταν ήμουν μικρή δεν ένιωθα άνετα και δε θα θελα το παιδι να το φέρνω στην ίδια θέση.Γι αυτό το σκέφτομαι και ειδικά τώρα στην αρχή.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ έχω αυτό!

http://www.skroutz.gr/s/7485136/My-Carry-Potty-Cow.html

Καταπληκτικό, το κουβαλάω παντού μαζί...δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην με έχει ρωτήσει από που το πήρα. Βασικό του πλεονέκτημα ότι κλεινει αεροστεγώς και αν είσαι κάπου που δεν μπορείς να το αδειάσεις, το ξανακλείνεις και το κουβαλάς χωρίς την παραμικρή διαροή.

Εγώ έχω καταβολευτεί με αυτό: ΓΙΟΓΙΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

https://ohbaby.gr/shop/smart/exipna-proionta/potette-plus-2-1/

Χωράει στην τσάντα του παιδιού άνετα αλλά και στην μεγάλη δικιά μου. Το έχω χρησιμοποιήσει παντού, σε τουαλετες μαγαζιων, εξω στο δρόμο, στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινήτου, σε σπίτια άλλων κλπ. Με έχει βολέψει γιατί προσαρμόζει πάνω στην λεκάνη της τουαλέτας και δεν χρειάζεται να κρατάς το παιδί και να σου φεύγει η μέση.

Εγώ έχω καταβολευτεί με αυτό: ΓΙΟΓΙΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

https://ohbaby.gr/shop/smart/exipna-proionta/potette-plus-2-1/

Χωράει στην τσάντα του παιδιού άνετα αλλά και στην μεγάλη δικιά μου. Το έχω χρησιμοποιήσει παντού, σε τουαλετες μαγαζιων, εξω στο δρόμο, στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινήτου, σε σπίτια άλλων κλπ. Με έχει βολέψει γιατί προσαρμόζει πάνω στην τουαλέτα και δεν χρειάζεται να κρατάς το παιδί και να σου φεύγει η μέση.

Το έχω κι αυτό!!! :D:D:D

Το χρησιμοποιώ σε εκδρομές, διακοπές κλπ στο ξενοδοχείο, αλλά το σύστημα με τις σακούλες μου φάνηκε μπελαλίδικο π.χ. στην παιδική χαρά και δεν με βόλεψε.

Το βασικό του αρνητικό στην δική μας περίπτωση ήταν ότι δεν ήταν καθόλου θελκτικό για το παιδί, οπότε στην αρχική φάση της εκπαίδευσης η "αγελαδίτσα" μας βοήθησε γιατί ήταν όμορφο γιογιό, το χαζεύανε τα άλλα παιδάκια και ο δικός μου καμάρωνε κλπ

Βασικό του πλεονέκτημα αντιθέτως είναι, όπως είπες, το μικρό του μέγεθος, έχει και δική του σακουλίτσα με κορδόνι και μπαίνει άνετα στις περισσότερες τσάντες!

Το έχω κι αυτό!!! :D:D:D

Το χρησιμοποιώ σε εκδρομές, διακοπές κλπ στο ξενοδοχείο, αλλά το σύστημα με τις σακούλες μου φάνηκε μπελαλίδικο π.χ. στην παιδική χαρά και δεν με βόλεψε.

Αλήθεια; Δεν μου φαίνεται και τόσο μπελαλίδικο.

Το βασικό του αρνητικό στην δική μας περίπτωση ήταν ότι δεν ήταν καθόλου θελκτικό για το παιδί, οπότε στην αρχική φάση της εκπαίδευσης η "αγελαδίτσα" μας βοήθησε γιατί ήταν όμορφο γιογιό, το χαζεύανε τα άλλα παιδάκια και ο δικός μου καμάρωνε κλπ

Αχααα, αχαααα,

Εμείς δεν είχαμε κάποια αντίδραση στο γιογιο. Το δέχτηκε μια χαρά. Ε, κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό, έχει τον χαρακτήρα του.

Βασικό του πλεονέκτημα αντιθέτως είναι, όπως είπες, το μικρό του μέγεθος, έχει και δική του σακουλίτσα με κορδόνι και μπαίνει άνετα στις περισσότερες τσάντες!

Και τα σακουλάκια που βάζω στο γιογιο είναι τα απλά που συνήθως βρίσκω σε σουπερμάρκετ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...