Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φθηνα προιοντα

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα εχει αγορασει καμια σας απο αυτην την σελιδα? supersave.gr ? την βρηκα καταλαθος στο ιντερνετ και ενδιαφερομαι να αγορασω μερικα σαμπουαν αφρολουτρα να εχω..εχει πολυ φθηνα τις JOHNSONS BABY. ειναι αξιοπιστη σελιδα? ξερει καμια σας καμια παρομοια?

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Επειδη δεν το εχω ψαξει με τις τιμες στις πανες.Λεει οτι τις εχει φθηνοτερα ισχυει;Πρεπει να αρχισω να ψαχνομαι σιγα σιγα...Επισης μετα απο ποσες μερες κανουν παραδοσεις και με ποια εταιρεια;Ευχαριστω!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κορίτσια διαφωνώ. Ψωνίζω πολύ φθηνότερα κάποια πράγματα στα απλά super market. Αφού το ξέρετε πως έχουν τρελές προσφορές πια, κάθε εβδομάδα μπαίνω στο kill-deal.gr και τσεκάρω τις σούπερ προσφορές (μισή τιμή και κάτω) και έτσι ψωνίζω καλύπτοντας και μελλοντικές ανάγκες.

Αν βρω για παράδειγμα πάνες στην μισή τιμή φυσικά ψωνίζω για 2 μήνες (με δύο μωρά υπό δύσκολες συνθήκες θέλει οργάνωση σ'αυτά). Τα Τζόνσον εγώ δεν τα αγοράζω παρόλο που σχεδόν πάντα στα απλά σούπερ τα έχουν 1+1 δώρο. Εχουν ακουστεί πολλά γιαυτή τη μάρκα και παίρνω άλλα για τα δικά μου παιδιά (προδέρμ και κίκο).

Επιστρέφω στο θέμα πάνες και τσεκάροντας την "εγγυημένα χαμηλότερη τιμή της αγοράς" που γράφει στο supersave, είδα τις πάνες παμπερ babydry που παίρνω για την μικρή, το νούμερο 3, εγώ τις ψωνίζω χωρίς προσφορά 10,79 την οικονομική συσκευασία στα λιντλ όταν δεν έχω βρει μισές τιμές αλλού, που σημαίνει 0,21/πάνα ενώ στο supersave βγαίνει 0,29/πάνα.

Μην ξεγελιέστε, για να έχετε σωστά μέτρα σύγκρισης, συγκρίνετε πάντα τιμή /τεμάχιο ή τιμή/λίτρο κοκ.

Ναι θελει καλο ψαξιμο για τις πανες και δεν εχω κατσει να ασχοληθω ακομα(κακως γτ οπου να ναι γενναω.Το θεμα ειναι οτι στην αρχη τουλαχιστον απο λιντλ δεν θελω να παρω.Μια φιλη που ειχε κι αυτη προωρο ειχε θεματακι με δερματικη ευαισθησια(δε θυμαμαι ακριβως τι) οποτε λεω να μη το ρισκαρω και να δοκιμασω τις αλλες μαρκες.Για τα μπειμπιλινο εχω ακουσει καλα λογια και γενικα πρεπει να βγω στα σουπερ μαρκετ με μολυβι και χαρτι γτ αλλιως ποτε δεν θυμαμαι ποσο βγαινει ανα πανα η τιμη...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ναι θελει καλο ψαξιμο για τις πανες και δεν εχω κατσει να ασχοληθω ακομα(κακως γτ οπου να ναι γενναω.Το θεμα ειναι οτι στην αρχη τουλαχιστον απο λιντλ δεν θελω να παρω.Μια φιλη που ειχε κι αυτη προωρο ειχε θεματακι με δερματικη ευαισθησια(δε θυμαμαι ακριβως τι) οποτε λεω να μη το ρισκαρω και να δοκιμασω τις αλλες μαρκες.Για τα μπειμπιλινο εχω ακουσει καλα λογια και γενικα πρεπει να βγω στα σουπερ μαρκετ με μολυβι και χαρτι γτ αλλιως ποτε δεν θυμαμαι ποσο βγαινει ανα πανα η τιμη...

Δεν εχω κολλημα με τις μαρκες εγω ελεγα να δοκιμασω και του καρφουρ αλλα λεω να το αφησω για αργοτερα.

Καλέεεε!!! δεν εννοούσα αυτό!!!!!!!!!!!!! Τις PAMPERS BABY DRY!!!!!!! Είναι μακράν οι καλύτερες ποιοτικά για τα μωράκια μας, απλά τις έχει και το λιντλ όπως όλα τα σούπερ μάρκετ σε χαμηλότερη τιμή όμως. Τις πάνες της μάρκας λίντλ δεν τις έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια.

Μην αγχώνεσαι, μην πας να αγοράσεις τίποτα. Δεν ξέρεις αν το μωράκι σου θα φοράει το νούμερο 1 ή το 2. Και όταν γεννήσεις με το καλό, θα φύγεις από το μαιευτήριο (δημόσιο ή ιδιωτικό) για το σπίτι με πολλές πάνες απ΄όλες τις μάρκες (και τις 3!!!) και φυσικά με πολλά κουπόνια. ( και με τσάντα-αλλαξιέρα, και με καλλυντικά μωρουδιακά, και σερβιέτες και μωρομάντηλα κλπ κλπ)

Ετσι, θα πας σπίτι κομπλέ και κάποια στιγμή με τα κουπόνια μπορείς να ψωνίσεις τις πάνες που θα θέλεις (αστεία τιμή στα μικρά νούμερα).

Απλά θα δεις, οι καλύτερες με διαφορά είναι οι πάμπερ, ακολουθούν οι babylino ενώ οι λίμπερο είναι πολύ σκληρές για τα πολύ μωράκια. Σαν χαρτόνι... κάπως.

Φιλική συμβουλή... ως τους 3 μήνες... μην σκεφτείς για πάνες καρφουρ ή λίντλ κλπ, είναι πολύ ευαίσθητα μωρέ τα μωράκια...

Καλέεεε!!! δεν εννοούσα αυτό!!!!!!!!!!!!! Τις PAMPERS BABY DRY!!!!!!! Είναι μακράν οι καλύτερες ποιοτικά για τα μωράκια μας, απλά τις έχει και το λιντλ όπως όλα τα σούπερ μάρκετ σε χαμηλότερη τιμή όμως. Τις πάνες της μάρκας λίντλ δεν τις έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια.

Μην αγχώνεσαι, μην πας να αγοράσεις τίποτα. Δεν ξέρεις αν το μωράκι σου θα φοράει το νούμερο 1 ή το 2. Και όταν γεννήσεις με το καλό, θα φύγεις από το μαιευτήριο (δημόσιο ή ιδιωτικό) για το σπίτι με πολλές πάνες απ΄όλες τις μάρκες (και τις 3!!!) και φυσικά με πολλά κουπόνια. ( και με τσάντα-αλλαξιέρα, και με καλλυντικά μωρουδιακά, και σερβιέτες και μωρομάντηλα κλπ κλπ)

Ετσι, θα πας σπίτι κομπλέ και κάποια στιγμή με τα κουπόνια μπορείς να ψωνίσεις τις πάνες που θα θέλεις (αστεία τιμή στα μικρά νούμερα).

Απλά θα δεις, οι καλύτερες με διαφορά είναι οι πάμπερ, ακολουθούν οι babylino ενώ οι λίμπερο είναι πολύ σκληρές για τα πολύ μωράκια. Σαν χαρτόνι... κάπως.

Φιλική συμβουλή... ως τους 3 μήνες... μην σκεφτείς για πάνες καρφουρ ή λίντλ κλπ, είναι πολύ ευαίσθητα μωρέ τα μωράκια...

Χαχαχ συνεννοηση μπουζουκι.Καλα απο τη ζεστη διαβαζω οτι να ναι :)

Στο σπιτι εχω μονο δειγματα απο κικο και λιμπερο.Οι μπειμπιλινο και παμπερς ακομα να μου στειλουν.Στο τελος θα ερθουν οταν θα γεννησω και δεν θα ειμαι σπιτι για να παραλαβω.

Κοιτα επειδη θα γεννησω νωριτερα και το μωρακι θα ειναι μαλλον κατω απο δυο κιλα λογικα στην αρχη το νουμερο ενα θα χρησιμοποιησουμε.Οσο και να μεγαλωσει οταν θα το παρουμε σπιτι δε πιστευω να φοραει το δυο.Δινουν και στο Αλεξανδρα τσαντα αλλαγης;Γιατι τελικα δε θα γεννησω στο Ελενα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Χαχαχ συνεννοηση μπουζουκι.Καλα απο τη ζεστη διαβαζω οτι να ναι :)

Στο σπιτι εχω μονο δειγματα απο κικο και λιμπερο.Οι μπειμπιλινο και παμπερς ακομα να μου στειλουν.Στο τελος θα ερθουν οταν θα γεννησω και δεν θα ειμαι σπιτι για να παραλαβω.

Κοιτα επειδη θα γεννησω νωριτερα και το μωρακι θα ειναι μαλλον κατω απο δυο κιλα λογικα στην αρχη το νουμερο ενα θα χρησιμοποιησουμε.Οσο και να μεγαλωσει οταν θα το παρουμε σπιτι δε πιστευω να φοραει το δυο.Δινουν και στο Αλεξανδρα τσαντα αλλαγης;Γιατι τελικα δε θα γεννησω στο Ελενα.

Ναι! ό,τι να'ναι λες: βρεεεεεεε!! κάτω από 2 κιλά;;;; :shock::shock::shock::shock: θα μας τρελάνιιιιεειιις!!!

Λοιπόν, εγώ τη μία μου κόρη πρόωρη την γέννησα 2860 και ήταν "τσουπωτό" μωράκι και φόραγε εξ αρχής το 2. Η μικρή μου γεννήθηκε 38εβδ κλεισμένη, 2860 και φοραγε το 1 ωσπου σαραντίσαμε!!! φαντάσου 11 μηνών φοράμε ακόμη το 3 άααανετα. Αρα μην το δένεις - εξαρτάται απ' το μωράκι σου!!!

Στο Έλενα δίνουν. Στα ιδιωτικά δίνουν. Νομίζω δίνουν παντού!

Πάνες όμως θα σου δώσουν και εκεί 100%. Δεν λέω τα δείγματα που φέρνουν σπίτι - άλλα αυτά, θα έρθουν στο μαιευτήριο, στο δωμάτιο σου, θα παρελάσουν όλες οι διαφημίστριες και θα σου δώσουν κανονικές συσκευασίες παιδί μου!!!

Ποια εβδομάδα γεννάς;;

Ναι! ό,τι να'ναι λες: βρεεεεεεε!! κάτω από 2 κιλά;;;; :shock::shock::shock::shock: θα μας τρελάνιιιιεειιις!!!

Λοιπόν, εγώ τη μία μου κόρη πρόωρη την γέννησα 2860 και ήταν "τσουπωτό" μωράκι και φόραγε εξ αρχής το 2. Η μικρή μου γεννήθηκε 38εβδ κλεισμένη, 2860 και φοραγε το 1 ωσπου σαραντίσαμε!!! φαντάσου 11 μηνών φοράμε ακόμη το 3 άααανετα. Αρα μην το δένεις - εξαρτάται απ' το μωράκι σου!!!

Στο Έλενα δίνουν. Στα ιδιωτικά δίνουν. Νομίζω δίνουν παντού!

Πάνες όμως θα σου δώσουν και εκεί 100%. Δεν λέω τα δείγματα που φέρνουν σπίτι - άλλα αυτά, θα έρθουν στο μαιευτήριο, στο δωμάτιο σου, θα παρελάσουν όλες οι διαφημίστριες και θα σου δώσουν κανονικές συσκευασίες παιδί μου!!!

Ποια εβδομάδα γεννάς;;

Αν ολα πανε καλα μαλλον καπου στις 36.Τωρα στις 32 η μπεμπα ειναι 1300κατι...Μεγαλωνει αλλα αργα

3231580x15ta1yz3w.gif

Φυσικά και θα πάνω όλα καλά! άντε, με το καλό!!!

Τώρα θα αρχίσει να παίρνει περισσότερο, νομίζω παίρνουν 200 γρ / εβδομάδα απ' την 32 και μετά - ρώτα κι όλας.

Νομίζω στις 36 εβδομάδες θα'ναι 2,5 κιλάκια. Την μεγάλη που σου είπα, 35η την γέννησα. Μπορεί να γεννήθηκε το μωρό 2860 αλλά την πήρα σπίτι 2400.

Διαφημίσεις

Φυσικά και θα πάνω όλα καλά! άντε, με το καλό!!!

Τώρα θα αρχίσει να παίρνει περισσότερο, νομίζω παίρνουν 200 γρ / εβδομάδα απ' την 32 και μετά - ρώτα κι όλας.

Νομίζω στις 36 εβδομάδες θα'ναι 2,5 κιλάκια. Την μεγάλη που σου είπα, 35η την γέννησα. Μπορεί να γεννήθηκε το μωρό 2860 αλλά την πήρα σπίτι 2400.

Μπα με το ρυθμο αναπτυξης που εχει τωρα θα φτασει το πολυ δυο κιλα στις 36 βδομαδες.Τελειομηνο καπου τα 2μιση κιλα μου ειχαν πει.

3231580x15ta1yz3w.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...