Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ιδέες και τις συμβουλές. Νιώθω πολύ μπερδεμένη με το θέμα του δωματίου. Εχω δει αυτό http://www.modeco.gr/products/home/kids/domatio1_10.htm από την modecco και μπαίνει από κάτω και τρίτο κρεβάτι συρρόμενο.

Αντιγόνη το ΙΚΕΑ το έχω σκεφτεί, ο άντρας μου βαριέται να οδηγήσει να με πάει. Ότι κάνω από μόνη μου....

Διαφημίσεις

Αντιγόνη το ΙΚΕΑ το έχω σκεφτεί, ο άντρας μου βαριέται να οδηγήσει να με πάει. Ότι κάνω από μόνη μου....

Συμβουλή: όταν πας στο ΙΚΕΑ μη πας Σάββατο γίνεται τέτοιος χαμός από το πάρκινγκ ακόμη που θα σου βγεί ξυνό και δε θα δεις και τίποτα!!! :wink:

ασχετο, δεν ξερω τι παιζει απο ποιοτητα και παραδοση αλλα ΠΑΜ ειναι ΤΕΛΕΙΟ !!! και σε φοβερη τιμη !!!

εμεις δωσαμε λιγα λιγοτερα απο το καρφουρ !!! και κανανε και 2 μηνες να τα φερουνε....

:evil:

ομως πηγαινε στο θεμα με τα παιδικα δωματια που εχουμε, να το δουμε ολες και να βρουμε ιδεες !!!

Διαφημίσεις

Angela δεν ξέρω αν τα φέρνουν έτοιμα ή τα συναρμολογούν, δυστυχώς όταν το ανακαλύψαμε δεν χρειαζόμασταν ογκώδη αντικείμενα και ότι ψωνίσαμε το φέραμε εμείς σπίτι... Παμ το τρίτο κρεββάτι που λες που ακριβώς μπαίνει;;; Κατα τα άλλα φανταστικό είναι!!! Και η μοντέκο έχει καλό όνομα στην αγορά....

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Κορίτσια ευχαριστώ, ήθελα γνώμες..

Εlenak το τρίτο κρεβάτι μπαίνει συρρόμενο από κάτω και ανοίγει προς τα έξω. Για δείτε κι αυτό http://www.modeco.gr/products/home/kids/domatio1_7.htm

Pam αυτό το τελευταίο μου άρεσε και εμένα. Το ειδα και απο κοντά. ειναι λιγάκι ακριβουτισικο. Χρειάζεται όμως ένα τοιχο 3μ περιπου για να μπεί.

Παντως η modeco εχει πολυ καλή σχέση ποιοτητας - τιμής.

Εγω σκεφτόμουν και μια αλλη κουκέτα που βρήκα σε μαγαζι με παιδικό έπιπλο. Ειναι βεβαια ξύλο και πολυ κατασκευή.

http://www.patris.com.gr/children.htm#

Η πρώτη απο το τέλος. Στην θέση των συρταριων μπορεις να βαλεις και τριτο κρεββάτι. Εκτος αυτου δεν ειναι ψηλή και ετσι αποφευγεις τις δυσάρεστες πτώσεις......

g07Lp2.png

Διαφημίσεις

Marilena έχεις δικιο!

Δεν ξέρω πως να το μεταφέρω εκει αλλά αν πατήσεις το παραπάνω link θα δεις ποιο κρεββατι σκεφτομαι να κάνω στα ζουζουνια μου......

Μ έχεις ξεσηκώσει και ψαχνω και εγώ για την διακοσμηση σημερα...... :wink:

g07Lp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαβασα τη συζητηση σας κ πρεπει να σας προειδοποιησω για το εξης:

Αποφευγετε να ψωνιζετε απο το ΕΝΤΟΣ.Ειναι ξεφραγο αμπελο να μην το πω αλλιως!

Ολη η ΣΑΤΟ (Bo Concept, Entos, klp) ειναι εντελως ανοργανωτη. Δεν εχουν δικες τους αποθηκες και γινεται ενας χαμος μεχρι να τα παραγγειλουν και να σου τα φερουν και να σου τα συναρμολογησουν γιατι ολα αυτα γινονται απο διαφορετικους.

Παρηγγειλα μια τραπεζαρια και ενα γραφειο κομπιουτερ περυσι το Χειμωνα και μου ηρθαν σχεδον δυο μηνες μετα την παραγγελια μου. Επιπλεον προπληρωνεις ολο το ποσο κατα την παραγγελια και δεν το εξοφλεις με την παραδοση οπως γινεται παντου.

Περιμενα και εγω πως κ πως να ερθουν τα πραγματα. Φθανουν λοιπον οπως προειπα 2 μηνες αργοτερα και τι αντικρυζω?

Ενα τραπεζι καταγρατζουνισμενο, φθαρμενο κατα τη μεταφορα, δυο καρεκλες σπασμενες και 2 που ηταν στραβες και ασταθεις.

Πηρα τηλεφωνο εξαλλη για να γινει αντικατασταση και μου ειπαν οτι δεν εχει ξαναγινει τετοιο πραγμα (εχει γινει πολλες φορες καθως εκ των υστερων εμαθα απο εναν φιλο εργαζομενο στη ΣΑΤΟ οτι διαρκως παιρνουν εξαγριωμενοι πελατες για τα προιοντα). Μου ειπαν οτι θα τα αντικαταστησουν.

Να μην τα πολυλογω, τα καινουργια πραγματα τα εφεραν μετα απο ενα μηνα. Δηλ η χριστιανή ελαβα αυτα που προπληρωσα και ειχα παραγγειλει απο το Πασχα το Καλοκαιρακι.

Δεν ξαναπαιρνω ΤΙ ΠΟ ΤΑ απο τη σατο. Επαθα και εμαθα. Δινεις σιγουρα καποια χρηματα λιγοτερα αλλα δεν αξιζει ουτε η αναμονη της παραλαβης, ουτε το ρισκο των ελαττωματικων προιοντων ουτε και η ποιοτητα. Με τιποτα....!

Απο τη Νεοσετ ό,τι εχω αγορασει μου εχει βγει πολυ καλο. ΚΑι σε 15 μερες το πολυ σου τα εχουν φερει και συναρμολογησει μια χαρα και ειναι και πιο καλα σε ποιοτητα συγκριτικα μετου ΙΚΕΑ και του ΕΝΤΟΣ (ασυζητητι).

Pam αυτό το τελευταίο μου άρεσε και εμένα. Το ειδα και απο κοντά. ειναι λιγάκι ακριβουτισικο. Χρειάζεται όμως ένα τοιχο 3μ περιπου για να μπεί.

Παντως η modeco εχει πολυ καλή σχέση ποιοτητας - τιμής.

Εγω σκεφτόμουν και μια αλλη κουκέτα που βρήκα σε μαγαζι με παιδικό έπιπλο. Ειναι βεβαια ξύλο και πολυ κατασκευή.

http://www.patris.com.gr/children.htm#

Η πρώτη απο το τέλος. Στην θέση των συρταριων μπορεις να βαλεις και τριτο κρεββάτι. Εκτος αυτου δεν ειναι ψηλή και ετσι αποφευγεις τις δυσάρεστες πτώσεις......

Λίτσα είναι όντως πολύ ωραία η κουκέτα κια γενικώς απ'ότι είδα έχει όμορφα κρεβατάκια. Δυστηχώς όμως μίλησα μαζί τους και δεν εξυπηρετούν την περιοχή της Αθήνας, απ'οτι μου είπαν έχουν πια δικά τους καταστήματα μόνο στη Θεσσαλονίκη :cry::cry::cry: εκτός λένε και αν το παραγγείλω μπορούν να μου το φέρουν (αλλά πως να παραγγείλω αν δεν δω απο κοντά?)

Μαριλενάκι δεν μετακινείς τα Post μας γιατί ούτε εγώ ξέρω να το κάνω :oops:

Tί κρίμα βρε παιδί μου........

Επειδή και εγώ ψαχνω καιρό τα προιοντα που ειδα στο site , τα ειδα και απο κοντα και ειναι ακόμη ποιο ομορφα.

Λοιπον γιατί δεν κάνεις μια βολτα στην Θεσσαλονίκη να τα παραγγείλεις? Και στο λεω αυτο γιατι αυτοι δεν έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις τα κάνουν συμφωνα με τα μετρα που θες.

Ελα να πιουμε και καφέ!!!!! :P:P:P:P

g07Lp2.png

Διαφημίσεις

Koίτα τώρα που μου βάζεις ιδέες....και έχω πει στον άντρα μου ότι πρεπει μία μέρα να κρατήσει τα παιδιά για να πάω να δω για κουκέτα.. μήπως να τις κάνω 2 τις μερούλες? Δεν είναι και άσχημη ιδεα, θέλω...... :lol::lol::lol:

Σορρυ Μαρακι μου αλλα δεν ξερω ουτε εγω να τα μεταφερω...

Εγω εννοουσα να κανουμε σχετικο θεμα επειδη εδω ειναι για την καταγγελια και χανουμε το θεμα... μερικες μερικες σαν εμενα... χαχα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...