Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Την Δευτέρα 27/8 πήγαμε με το σύζυγο στο Carrefour Αμαρουσίου και παραγγείλαμε κάποια έπιπλα για το δωμάτιο της μικρής μας.

(Είχε βγάλει μια προσφορά και το θεωρήσαμε καλή ευκαιρία για να της κάνουμε το πρώτο παιδικό της δωμάτιο, μετά το μπεμπέ, χωρίς να δώσουμε μια περιουσία, εφόσον αργότερα στο νεανικό θα μπορέσουμε να της πάρουμε καλύτερης ποιότητας).

Τέλοσπάντων μας είπανε ότι είναι ετοιμοπαράδοτα και θα μας τα φέρνανε την Παρασκευή (31/8).

Ακόμα και σήμερα παίρνουμε τηλέφωνο και μας πάνε από μέρα σε μέρα και φυσικά δεν βγάζουμε άκρη.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω άν έχετε καμμιά ιδέα για το πώς μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Πώς να ασκήσουμε πίεση (ακόμα και άν παίζει να τους καταγγείλουμε κάπου).

Διαφημίσεις

είναι λίγο μπάχαλο, και εγώ κάποια στιγμή περίμενα ένα βιβλιοθηκάκι πριν κάποια χρόνια, και επειδή οι ίδιοι δεν ξέρουν πότε τους τα φέρνουν, μπορεί να είχαν ένα μόνο τεμάχιο και μετά να ξανάρθει φορτηγό, σε μιαβδομάδα δεν ξέρω.

εάν έχετε δώσει λεφτά, πείτε τους να σας τα δώσουν πίσω εάν δεν σας πούν τουλάχιστον κάτι συγκεκριμένο...

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Ξερω απο φιλο μου που δουλευε εκει πως ειναι μπαχαλο γενικά και κάνουν τετοιες αηδίες.ΕΧουν ελλειψη προσωπικου και ολο γινονται λαθη και προσπαθουν να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι.Πηγαινε εκει και τριξτους τα δοντια ιδιαιτερα αμα εχεις δοσει και λεφτά.Δεν ντρεπονται λιγάκι τοσα λεφτά βγάζουν...

Λοιπον να πας και να τους τριξεις τα δοντια .Στο Μαρουσι δουλευε και ο φιλος μου αυτος βεβαια εφυγε το παιδι δηλαδη δε φανταζεσαι τι αισχος.Αμα θες παμε και μαζι να κραξουμε εχω αναγκη να ξεδωσω !!!!!!

Διαφημίσεις

κοιτα εγώ πιστεύω ότι απλώς καθυστερεί λόγω φορτωτικής που δεν ξέρουν πότε θα έρθει... δεν νομίζω δηλαδή ότι υπαρχει κάτι άλλο...

αλλά πάλι, τα λεφτά σας μπορούν να σας τα δώσουν πίσω εάν τσαντιστήκατε με την αναμονή.

βαζίζονται στο ότι κάποια πράγματα τα έχουν φτηνότερα απο αλλού και έτσι ο άλλος θα περιμένει ότι και να γίνει....

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Πάντα έτσι κάνουν στο Carrefour. Έχουν πολύ λίγο προσωπικό και καθόλου οργάνωση. Δεν είναι φαινόμενο της μιας φοράς. Εγώ προσωπικά έχω τσακωθεί άπειρες φορές μαζί τους γιατί πάρα πολλές φορές ενώ μου λένε ότι θα έρθει η παραγγελία μου την τάδε μέρα και ώρα, την αλλάζουν χωρίς καν να κάνουν το κόπο να ειδοποιήσουν.

Αν έχουν γραμμένη επάνω στο χαρτί παραγγελίας συγκεκριμένη μέρα παράδοσης και δεν την έχουν τηρήσει μπορείς ανετότατα να ακυρώσεις την παραγγελία και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Γενικώς είναι από τις πιο απαράδεκτες επιχειρήσεις που υπάρχουν, έχω πάθει κι άλλα και ξέρω πολλά εκ των έσω γιατί κάποτε δούλευα σε εταιρεία προμηθευτών τους. Αφού όταν τους άκουγα στο τηλέφωνο έβγαζα σπυριά.

Ας όψεται η ανάγκη το κοσμάκη γιατί όπως λέει και η Μαρία βασίζονται στο ότι έχουν πολύ φτηνά προϊόντα, που στην ουσία πολλές φορές καταλήγουν να είναι επικίνδυνα.

Φοβάμαι λίγο να το ακυρώσω, επειδή της άρεσε μωρέ της μικρής και τώρα δεν είμαστε σε φάση να δώσουμε πολλά λεφτά !!!

Τι είναι το ΚΕΠΚΑ ?

Στα ΕΝΤΟΣ by sato έχεις πάει;;; το πιο ακριβό παιδικό δωμάτιο τους είναι 600ευρώ και ήταν το πιο τέλειο που είδα για κοριτσάκια !!! με μονό κρεβάτι, κομοδίνο, γραφείο με καρέκλα αυτή με τις ρόδες τη περιστρεφομενη βιβλιοθήκη και δώρο το στρώμα!!! υπόψιν ότι η συγκεκριμένη επειδή είχε και λίγο ροζ ήταν η πιο ακριβή!!όλες οι υπόλοιπες ξεκινάνε από 300 ευρώ και πάλι περιλαμβάνουν όλα αυτά και από ποιοτητα καμμιά σχέση με carrefour!!!

Μήπως τελικά να πάρεις τα 500 ευρώ πίσω να πάρεις κάτι άλλο και να σου μείνουν και ευρώ για τα σεντόνια ή καινούργιες κουρτίνες;;; :wink:

Η παράδοση λένε ότι είναι 1μιση με 2 μήνες και πάντα έρχονται λίγο νωρίτερα!!! :wink:

Διαφημίσεις

Angela ευχαριστώ για την ενημέρωση, δυστυχώς δεν το ήξερα...

Το κακό είναι ότι αυτό το σχέδιο που παραγγείλαμε είναι πολύ κουκλίστικο γμτ... Με πεταλούδες κλπ... Και το έχει δεί και η μικρή και το ήθελε...

Κρίμα πάντως...

Θα το σκεφτούμε...

και εμείς λέμε να πάρουμε΄κρεβάτι για τον Αναστάση, Αγγέλα πολύ καλή η πληροφορία σου, θα πάμε και εμείς να δούμε.

το ΚΕΠΚΑ είναι κέντρο προστασίας καταναλωτή το site τους http://www.kepka.gr

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Φοβάμαι λίγο να το ακυρώσω, επειδή της άρεσε μωρέ της μικρής και τώρα δεν είμαστε σε φάση να δώσουμε πολλά λεφτά !!!

Τι είναι το ΚΕΠΚΑ ?

Στα ΕΝΤΟΣ by sato έχεις πάει;;; το πιο ακριβό παιδικό δωμάτιο τους είναι 600ευρώ και ήταν το πιο τέλειο που είδα για κοριτσάκια !!! με μονό κρεβάτι, κομοδίνο, γραφείο με καρέκλα αυτή με τις ρόδες τη περιστρεφομενη βιβλιοθήκη και δώρο το στρώμα!!! υπόψιν ότι η συγκεκριμένη επειδή είχε και λίγο ροζ ήταν η πιο ακριβή!!όλες οι υπόλοιπες ξεκινάνε από 300 ευρώ και πάλι περιλαμβάνουν όλα αυτά και από ποιοτητα καμμιά σχέση με carrefour!!!

Μήπως τελικά να πάρεις τα 500 ευρώ πίσω να πάρεις κάτι άλλο και να σου μείνουν και ευρώ για τα σεντόνια ή καινούργιες κουρτίνες;;; :wink:

Η παράδοση λένε ότι είναι 1μιση με 2 μήνες και πάντα έρχονται λίγο νωρίτερα!!! :wink:

Θυμάστε που σας έγραψα τότε αυτό;;;

Λοιπόν κολλητή μου φίλη με ένα αγοράκι γύρω στα 5μιση παράγγειλε ένα υπνοδωμάτιο από τις προσφορές του ΕΝΤΟΣ και ενώ τα πράγματα ήρθαν σε μια εβδομάδα το κρεββάτι ήρθε προχτές , μετά σχεδόν 2 μήνες όπως τους είχαν πει . Το πρόβλημα δεν ήταν στην δίμηνη παράδοση γιατί το ήξεραν από την αρχή και ήταν τυχαίο που τα περισσότερα τα πήραν αμέσως, το προβλημα ήταν το μετά!!!

Το έστησαν το μεσημέρι της ίδιας μέρας και περιχαρής με πήρε τηλ να μου πει τι όμορφο που έδειξε το δωμάτιο τώρα που ήταν ολοκληρωμένο με το κρεβάτι που το ΄στολισε με καινούργια παιδικάσεντόνια και παπλώμα... τότε ακούγεται ένα μπαμ και το κλάμα του μικρού...κλείνουμε το τηλ και περιμένω με αγωνία να με ξαναπάρει να μάθω αν τελικά κτύπησε το παιδί και πως; Το τηλέφωνο ξανακτυπάει και μου λέει οτι ευτυχώς ο μικρός δεν κτύπησε αλλά το καινούργιο κρεβάτι διαλύθηκε!!! :shock::shock::shock:

Είχε πέσει πίσω από το κεφαλάρι;..., (πως το λένε το πάνω μέρος του κεφαλιου στο κρεβάτι που έχει το ξύλο;) ένα παιχνίδι και στην προσπάθειά του να το φτάσει είχε κρεμαστεί από το ξύλο και αυτό ξεκόλλησε, έσπασαν οι τέσσερις βίδες που το κρατούσαν στην θέση τους και το κρεβάτι διαλύθηκε!!! Από την εταιρεία τους είπαν συγνώμη και θα τους το αντικαταστήσουν άμεσα. Πήγα χτες το πρωί και είδα το κρεβάτι ένα ψεύτικο πράγμα νοβοπάν λεπτό λίγο πιο παχύ από εκατοστό και οι βίδες λεπτές κοντές και οι δύο σπασμένες στη μέση! Δεν δικαιολογήτε τέτοια ζημιά από ένα παιδακι 20 κιλά που στηρίχτηκε εκεί για να φτάσει κάτι που του παράπεσε από πίσω!!! Ολα ψεύτικα και τελικά ότι πληρώνεις πέρνεις!!! :?

Μπράβο βρε Άντζελα καλά που μας ενημέρωσες γαιτί είμαι στο στάδιο αναζήτησης παιδικού δωματίου και δεν είχα στο νου μου το Εντός και έλεγα να πάω. Εγώ είμαι μεταξύ neoset και modecco.

Eϊχα φτιάξει το δωμάτιο της κόρης μου αλλά τώρα πρέπει να το προσαρμοσω για 3 παιδιά μια και δεν έχω άλλο υπνοδωμάτιο

Διαφημίσεις

Φαντάσου ότι σκεφτόμουν να αγοράσω μετά τα Χριστούγεννα μόλις μαζεύαμε κανα φράγκο από τα δώρα μια κουκέτα από το ΕΝΤΟΣ γιατί δεν υπάρχει και πολύς χώρος στο δωμάτιό του ! Φαντάσου να διαλυθεί και να είναι το παιδί και σε ένα ύψος πάνω από 1μιση μέτρο :shock::evil: !!! Φυσικά και δεν θα πάρουμε τίποτα τώρα και το κρεβάτι που ήδη έχει και είναι το εφηβικό κρεβάτι του άντρα μου, κοντεύει 25 χρονών δηλ , τουλάχιστον είναι ατόφιο ξύλο και πάααρααα πολύ γερό, εκέι κοιμόμαστε και οι δύο πολλές φορες με τον Νεκτάριο , 110 κιλά και οι δυό μας και αντέχεεειιι!!!! :wink:

Μπράβο βρε Άντζελα καλά που μας ενημέρωσες γαιτί είμαι στο στάδιο αναζήτησης παιδικού δωματίου και δεν είχα στο νου μου το Εντός και έλεγα να πάω. Εγώ είμαι μεταξύ neoset και modecco.

Eϊχα φτιάξει το δωμάτιο της κόρης μου αλλά τώρα πρέπει να το προσαρμοσω για 3 παιδιά μια και δεν έχω άλλο υπνοδωμάτιο

pam το ΙΚΕΑ δεν το σκέφτεσαι?

Αντιγόνη πήγαμε και στο ΙΚΕΑ και κοιτάξαμε για την παιδική κουκέτα που έχει που την χρησιμοποιείς ή σαν ψηλό μονο κρεβάτι ή σαν χαμηλό και βάζεις επιπλέον ένα θόλο και γύρω γύρω έχει μπλέ, αν το έχεις δει...

Ε και αυτό ψεύτικο είναι , αν χωροπηδήσει διαλύθηκε!!!

Εχω πια σιγουρευτεί ότι σαν τα παλιά καλά γερά έπιπλα από επιπλοποιό με μεράκι δεν υπάρχουν σε τέτοιες τιμές πια. Όλα είναιμαζικής παραγωγής και ψεύτικα για να υπάρχει κατανάλωση. Ειδικά στο θέμα παιδικά έπιπλα θα πρέπει να υπάρχει καταρχήν μια αντοχή, ποιότητα , οικολογικά υλικά και προπάντων φυσικά χρώματα και όχι χημικά που μέχρι θάνατο μπορεί να επιφέρουν με την τοξικότητά τους.

Να μη ξεχνάμε τι κάναμε εμείς παιδιά που είμασταν στα κρεβάτια μας, χοροπηδητά και τραμπολίνα και δεν πάθανε τίποτα!!! :wink:

Pam εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τη ΝΕΟΣΕΤ ψαξτο.

Εγω κοριτσια παντως δεν πηγα σε κανενα μαγαζι.Πηγα σε ενα ξυλουργο του ειπα πως το θελω το δωματιο,ηρθε ο ανθρωπος κ ειδε το χωρο, μου εβγαλε σχεδιο,διαλεξαμε τα υλικα κ τα χρωματα με τον αντρα μου κ ηρθε ο ανθρωπος μια ωραια ημερα κ τα συναρμολογησε.

Κ ετοιμο το δωματιο :!:

Ειναι μια καλη λυση αν θελεις ψαξτο κ ετσι.

Εγω κοριτσια παντως δεν πηγα σε κανενα μαγαζι.Πηγα σε ενα ξυλουργο του ειπα πως το θελω το δωματιο,ηρθε ο ανθρωπος κ ειδε το χωρο, μου εβγαλε σχεδιο,διαλεξαμε τα υλικα κ τα χρωματα με τον αντρα μου κ ηρθε ο ανθρωπος μια ωραια ημερα κ τα συναρμολογησε.

Συμφωνώ είναι μια πολύ καλή λύση , δεν ξέρω οικονομικά τι γίνεται :wink: ...αλλά τουλάχιστον ξέρεις και ποιον να βρίσεις αμα τύχει μια στραβή, αλλιώς ψάξε να βρίσεις τον ... κινέζο!!! :lol::lol::lol:

Παιδια, angela, το ξέρω έχετε δίκιο. Απλά ότι έχω πάρει από το ΙΚΕΑ μου έχει βγει γερό, και τουλάχιστον τα παιδικά επιπλάκια είναι από λακαρισμένο μασίφ ξύλο. Ενώ της ΝΕΟSET τα κρεβάτια είναι από mdf, υλικό που θεωρείται κατ'εξοχήν τοξικό. Το καλύτερο φυσικά όπως λέτε, ο ξυλουργός. Αλλά έχει κι αυτό τη διαδικασία του.

Καλά τα εντός είναι εντελώς ψεύτικα όλα.... Πολύ όμορφα πράγματα για παιδικό δωμάτιο έχει και στα planet home στην Πειραιώς για όποια ενδιαφέρεται και έχει και πολύ καλές τιμές.

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Καλά τα εντός είναι εντελώς ψεύτικα όλα.... Πολύ όμορφα πράγματα για παιδικό δωμάτιο έχει και στα planet home στην Πειραιώς για όποια ενδιαφέρεται και έχει και πολύ καλές τιμές.

Για πες μου αν ξέρεις εκεί τουλάχιστον στα φέρνουν έτοιμα συναρμολογημένα ήηηηη.... :?:

Αχ μη μου θυμίζεις τη Νεοσέτ!Όλα τα έπιπλα μου από εκεί τα πήρα εκτός από της μικρής.Ξέρεις,με κρύσταλλα βαμμένα με χρωματιστή λάκκα και έτσι!Όλα σε πορτοκαλί και λαχανί με λεπτομέρειες από κρυσταλλο και inox.

Ωραία είναι δε λέω,αλλά μου έπιασαν τον κ@#ο!

:twisted: Αν έκανα έρευνα αγοράς θα έπαιρνα τα ίδια ή σχεδόν τα ίδια με τα μισά λεφτα... :cry:

Βέβαια έχει ωραία παιδικά αλλά δεν προσεξα τιμες.

Η αδερφή μου έφτιαξε το μελλοντικό δωμάτιο της μικρής της από το Ιkea.Aυτό το ροζ με κόκκινο που έχει στον κατάλογο.Είναι super και απ''οτι θυμάμαι της κόστισε μόνο 500Euro! :D

Κορίτσια εγώ έχω πάρει της μικρής μου ένα κρεβάτι με κομοδινάκι αυτά του στυλ Σουηδικά (αν τα λέω καλά) και είναι μια χαρά. Και όσο αντέξει δηλαδή, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ πιο γερά από αυτά που πουλάνε τα ΙΚΕΑ κλπ. Έχει και ασορτί καγκελάκι (για να μην πέφτει το βράδυ κάτω) το οποίο το παρήγγειλα να είναι και πιο μεγάλο από το κανονικό, του έχω βάλει και την μπάντα από την κούνια της για να μην κοπανάει πάνω στο ξύλο και είναι μια χαρά. Παλιότερα είχα και τέτοια κρεβατοκάμαρα δικιά μου και ήταν σούπερ. Το στρώμα μόνο το παρήγγειλα χωριστά από ένα καλό στρωματά που ξέρω.